分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section Ⅰ Listening and Speaking检测(含解析)新人教版必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:619087
  • 上传时间:2025-12-12
  • 格式:DOCX
  • 页数:5
  • 大小:13.42KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021年新教材高中英语 UNIT SPORTS AND FITNESS Section Listening Speaking检测含解析新人教版必修第一册 2021 新教材 高中英语 Speaking
    资源描述:

    1、SectionListeningandSpeaking课后训练提升一、根据句意及首字母提示写出单词1.Before taking part in the major sports games,all the players will have a f test.答案fitness2.The 1,500 metres is the fourth e of the match.答案event3.M is a long running of about 42 kilometres.答案Marathon4.We plan to go s in Harbin this winter holiday.答案

    2、skiing5.Its very hot,and the s was pouring off us after only half an hours work.答案sweat6.Worried about becoming fat,Paul works out at the new g on weekends.答案gym7.On the second lap of the running t,Peter was too careless and fell down.答案track8.The h was very friendly and he introduced me to the othe

    3、r guests present.答案host二、同义句转换1.Would you like to come with us?Would you like to ?答案come along2.Why dont you join us this Saturday afternoon?join us this Saturday afternoon?答案Why not3.The Fashion Show had been held in December in Guangzhou.Guangzhou the Fashion Show in December.答案had host三、阅读理解Sport

    4、s are all about change.A team gets better.A kid practises more and swims a personal best or learns a new move on the basketball court.Thirteen years ago,two things happened that got me thinking about changein sports and in life.One of them is tennis champion Andre Agassi,who retired in 2006.Agassi w

    5、as an excellent player who won 60 titles,including eight major championships.But his greatest achievement might have been how much he changed during his career.When he was young,Agassi was a show-off who seemed to care only about himself.He didnt train very hard,but he won matches because of his tre

    6、mendous(极大的) talent.Eventually,though,injuries and his bad attitude caught up with him.He fell from No.1 in the world rankings to No.141.So Agassi changed as a player.He trained harder and became a world-class player again.Moreimportantly,he changed as a person.He was nicer to fans and opponents(对手)

    7、.He stopped thinking just about himself and started thinking about others.Through his Andre Agassi Charitable Foundation,he raised more than $60 million to help disadvantaged kids around his hometown of Las Vegas,Nevada.He even started a school,Andre Agassi College Preparatory Academy,for at-risk ki

    8、ds.At the start of a new year,lots of people promise themselves they will change.They might vow to get in good physical shape,do better in school or be nicer to others.Changes such as those can be difficult.But they do happen.Just remember Andre Agassi.It wasnt easy,but he changed,and changed for th

    9、e better.1.According to the writer,which of the following may be the greatest achievement for Agassi?A.He once ranked No.1 in the world rankings.B.He won 60 titles.C.He changed much during his career.D.He won 8 major championships.答案C解析细节理解题。根据第二段最后一句“Buthisgreatestachievementmighthavebeenhowmuchhec

    10、hangedduringhiscareer.”和第五段中的“SoAgassichangedasaplayer.Hetrainedharderandbecameaworld-classplayeragain.Moreimportantly,hechangedasaperson.”可知,阿加西最大的成就是他在职业生涯中改变了自己。2.What does the underlined word “vow” probably mean?A.Promise.B.Agree.C.Wish.D.Prove.答案A解析词义猜测题。根据倒数第二段中的“Atthestartofanewyear,lotsofpeo

    11、plepromisethemselvestheywillchange.(在新的一年开始的时候,很多人许诺要改变)”和“Theymightvowtogetingoodphysicalshape,dobetterinschoolorbenicertoothers.”可知vow的意思是“许诺”。3.What do you know about Andre Agassi Charitable Foundation?A.It is intended to help at-risk kids.B.It is a charity school set up by Agassi.C.Some disadvan

    12、taged kids can get help from it.D.Agassi runs it with his prize money.答案C解析细节理解题。根据第五段中的“ThroughhisAndreAgassiCharitableFoundation,heraisedmorethan$60milliontohelpdisadvantagedkidsaroundhishometownofLasVegas,Nevada.”可知AndreAgassiCharitableFoundation可以让一些残疾孩子得到帮助。4.What might be talked about in the p

    13、aragraphs following this passage?A.What achievements Agassi has made after he changed for the better.B.How we can change for the better.C.Another thing happened in life that got the writer thinking about change.D.Some assessments(评价) about Agassi from different people.答案C解析推理判断题。根据第一段最后一句“Thirteenye

    14、arsago,twothingshappenedthatgotmethinkingaboutchangeinsportsandinlife.”可知作者要介绍两件改变人生的事,但是文章里面才提到一件,因此接下来作者会继续讲另外一件让他思考改变的事情。四、七选五阅读理解Some people love travelling while some prefer to stay at home.If you dont love travelling,you can make a change now.Why?1 Please read on to know more.Travelling takes

    15、you out of your comfort zone.Your comfort zone is comforting.2When you step into new surroundings,you will learn about the world around you.Travelling alone is a great option.Some people might fear being on their own,but it can really help them grow.3 Are you afraid of water?If you are,go to the bea

    16、ch or a lake.Are you afraid of heights?Ifso,climb a hill or go to a vista point at the nearest national park.Are you afraid of talking to strangers?Ifso,go to a new place and talk with people you have never seen.Remember,fear can be overcome.Travelling is a good way to expand your mind.It gets you o

    17、ut of a routine and makes you use your brain,your ears and your eyes.Whiletravelling,there are a lot of things that have to be taken in:newsights,newflavours,newnoises,etc.4Have you ever thought about travelling abroad as a volunteer?You can benefit a lot from this kind of trip.5Sometimes,you can ev

    18、en get all of your meals and accommodation for free.Volunteer tourism is becoming more and more popular.There are many ways to make a difference and benefit you at the same time.A.You are exposed to many new things.B.It is not as expensive as you might expect.C.All of them require your complete atte

    19、ntion.D.Travelling can help you remove your fears.E.This kind of trip is really popular with people.F.Because you can really benefit a lot from travelling.G.But it doesnt always give you the opportunity to grow.答案1.F2.G3.D4.C5.B五、语篇填空A new study shows many people work through their lunch hour.This i

    20、s unhealthy.People get sick and then take time off work.The study 1.(be) from a health group in the UK.Researchers interviewed over 2,000 people about 2. they do at lunch.Twenty percent said they took no lunch break.They worked through their lunch hour.Half of the people said they 3.(eat) their lunc

    21、h at their desk.They went online,answered emails or went on chatting with their friends.One in five people went outside for lunch 4.(go) shopping or get some air.Just three percent of workers went to the gym.The health group told companies that all staff should take 5. regular lunch break.Workers ne

    22、ed much more exercise at work so they will not get ill.A spokeswoman said,“Full-time workers spend a lot of their week at work or 6.(travel) to and from it.Finding ways to build in time to do at least 30 minutes of physical activity,five7.(time) a week,can be a challenge.”She8.(warn) that employees get sick because they do not take breaks,so companies lose money.She said we needed to find answers 9. the problem of inactivity.We should take 10.(responsible) for our own health.答案1.is2.what3.ate4.to go5.a6.travelling7.times8.warned9.to10.responsibility

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section Ⅰ Listening and Speaking检测(含解析)新人教版必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-619087.html
    相关资源 更多
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【巩固】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【巩固】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【实用】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【实用】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【完整版】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【完整版】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【夺分金卷】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【基础题】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【基础题】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优b卷】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优b卷】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优a卷】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【培优a卷】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【名师推荐】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【名师推荐】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【典型题】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【典型题】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【b卷】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【b卷】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【a卷】.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案【a卷】.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案ab卷.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案ab卷.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案.docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附答案.docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(考点梳理).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(考点梳理).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(网校专用).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(网校专用).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(精选题).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(精选题).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(精品).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(精品).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(有一套).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(有一套).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(易错题).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(易错题).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(必刷).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(必刷).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(夺冠).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(夺冠).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(夺冠系列).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(夺冠系列).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(名校卷).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(名校卷).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(名师系列).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(名师系列).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(各地真题).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(各地真题).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(历年真题).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(历年真题).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(典优).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(典优).docx
  • 人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(全国通用).docx人教版五年级下册数学 期末测试卷附完整答案(全国通用).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1