2021秋高一英语外研版必修第二册同步练习:UNIT 1 FOOD FOR THOUGHT SECTION C DEVELOPING IDEAS .docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021秋高一英语外研版必修第二册同步练习:UNIT 1FOOD FOR THOUGHT SECTION CDEVELOPING IDEAS 2021 秋高一 英语 外研版 必修 第二 同步 练习
- 资源描述:
-
1、SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单句填空1.The whole (construct) of our society depends on mutual trust,not distrust.答案construction2.As the charts show,the quantity of the groundwater in our country is not (satisfy).答案satisfying3.In this seaside resort,you can enjoy all t
2、he comfort and (convenient) of modern tourism.答案convenience4.We can (identity) trends for the future,but accurate predictions are almost impossible.答案identify5.Within two years after her arrival in Canada,Diana at last achieved her (origin) goal.答案original6.The news is almost certainly true although
3、 it is not (office).答案official7.The taxi driver often reminds passengers to take their (belong) when they leave the car.答案belongings8.It goes saying that women should have equal rights and opportunities with men.答案without.短语填空in need of,belong to,bring up,end up,catch up,similar to,adapt to,try out1
4、.He often said that cultural relics human beings and that it was his duty to protect them.答案belonged to2.Mary and Jane spent some time on each others health and families.答案catching up3.He the orphan and passed on to him his knowledge of medicine.答案brought up4.Driverless cars may being a form of publ
5、ic transport rather than vehicles you own.答案end up5.At our factory there are a few machines those described in this magazine.答案similar to6.A large organisation can be slow to change.答案adapt to7.The idea sounds great,but it must be in practice.答案tried out8.As far as Im concerned,children are love and
6、 care.答案in need of.完成句子1.我昨晚激动得睡不着觉,因为我获得了一等奖。I was last night because I got first prize.答案too excited to fall asleep2.据说颜色和亮度同样也能改变我们的思维方式。It is said that colour and light can also change .答案the way we think3.在我看来,没有比爬泰山更令人兴奋的了。In my opinion,there is nothing climbing up to Mount Tai.答案more interest
7、ing than4.宫保鸡丁已经成为全世界中国餐馆内最受欢迎的菜肴之一。Gong Bao Chicken has become dishes in Chinese restaurants throughout the world.答案one of the most popular5.我们的老师一直告诉我们,未来属于受过良好教育的人。Our teacher keeps telling us that the future the well-educated.答案belongs to关键能力提升练.阅读理解Sometimes picking the right music or lighting
8、for a dinner date can be daunting,but research suggests you should be focusing on the colour of your napkins,too.A new report examining the relationship between coloured napkins and the flavour of food found that colour is a powerful contributor.The report reveals which colours pair best with which
9、dishes to help give your dinners that extra bit of flavour.Napkin brand Tork partnered with Swedish food stylist and chef,Linda Lundgren,who paired dishes with a range of coloured napkins.She told trade magazine TheCaterer: “How do you make a strawberry mousse sweeter and richer-tasting? The answer
10、isnt more strawberries or sugar.Instead,try serving the dish with a coral pink napkin.The colour actually increases the perception of sweetness and decreases bitterness,making it perfect for desserts.”“The experiments found that aqua blue napkins enhance the flavour of eggs and Indian food.This is b
11、ecause it brings out orange and yellow as contrast colours and makes the dishes seem less salty,” Ms Lundgren said.Coral pink helps to decrease the bitterness of dishes like grapefruit and makes meals taste sweeter,while pink or rose red works best with desserts.Mustard yellow helps to improve the f
12、lavour of green dish such as sprouts and salads,as well as tart flavours including fish and sea food.Anthracite grey helps to contrast the tones of lighter coloured table settings and meals,meaning grey napkins give Mediterranean food a richer taste.【语篇导读】一份新报告研究了各种颜色的餐巾和食物口感之间的关系,结果发现,餐巾颜色是个重要的因素。1
13、.What colour napkins would you choose if your guest comes from India? A.Yellow.B.Blue.C.Pink.D.Grey.答案B解析细节理解题。根据第四段中“TheexperimentsfoundthataquabluenapkinsenhancetheflavourofeggsandIndianfood.”可知,B项正确。2.Which one is not the coloured napkins function?A.To make you not hungry.B.To enhance the flavour
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-628922.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
