分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2022年高中英语 Module 2 Developing and Developed Countries Section Ⅰ IntroductionReading and Vocabulary课后篇巩固提升 外研版必修3.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:714614
  • 上传时间:2025-12-13
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:26.09KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022年高中英语 Module Developing and Developed Countries Section IntroductionReading Vocabulary课后
    资源描述:

    1、Module 2Developing and Developed CountriesSection Introduction,Reading and Vocabulary课后篇巩固提升一、写作词汇检测A.根据每一组的提示词,完成或者翻译句子。1.educate(1)Children in African countries hope to get a good .(2)他有一部分教育是在英国接受的。答案(1)education(2)He received part of his education in England.2.develop(1)With the of tourism,peopl

    2、es income is increasing little by little.(2)这个地方已从小城镇发展成一个现代化城市。答案(1)development(2)The place has developed from a small town into a modern city.3.measure(1)The room about 12 feet by 13 feet.(2)我们的政府已采取措施来实现我们共同的目标中国梦。答案(1)measures(2)Our government has taken measures to achieve our common goalChinese

    3、 Dream.B.运用所学单词或短语造句。4.be to do sth.答案We are to meet at the station at four this afternoon.5.make progress答案The medical community continues to make progress in the fight against cancer.6.encourage sb.to do sth.答案Tom was encouraged to begin playing the guitar by his father.二、阅读词汇检测阅读下列句子,说出黑体词或词组的含义。

    4、1.I can hardly figure out what he is saying.含义 答案弄清楚;理解2.She held the position of Sales Director.含义 答案职务3.The Dow Jones Index fell 15 points this morning.含义 答案指数三、阅读理解AIt was a village in India.The people were poor.However,they were not unhappy.After all,their forefathers had lived in the same way f

    5、or centuries.Then one day,some visitors from the city arrived.They told the villagers there were some people elsewhere who liked to eat frogs legs.However,they did not have enough frogs of their own.So they wanted to buy frogs from other places.This seemed like money for nothing.There were millions

    6、of frogs in the fields around,and they were no use to the villagers.All they had to do was catch them.Agreement was reached,and the children were sent into the fields to catch frogs.Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money.For the first time,the people were able to dre

    7、am of a better future.But the dream didnt last long.The change was hardly noticed at first,but it seemed as if the crops were not doing so well.More worrying was that the children fell ill more often,and that there seemed to be more insects around lately.The villagers decided that they couldnt just

    8、wait to see the crops failing and the children getting weak.They would have to use the money earned to buy pesticides(杀虫剂) and medicines.Soon there was no money left.Then the people realized what was happening.It was the frog.They hadnt been useless.They had been doing an important jobeating insects

    9、.Now with so many frogs killed,the insects were increasing more rapidly.They were damaging the crops and spreading diseases.Now,the people are still poor.But in the evenings they sit in the village square and listen to sounds of insects and frogs.These sounds of the night now have a much deeper mean

    10、ing.1.From Paragraph 1,we learn that the villagers .A.worked very hard for centuriesB.dreamed of having a better lifeC.were poor but somewhat contentD.lived a different life from their forefathers答案C 解析细节理解题。根据第一段第二、三句“The people were poor.However,they were not unhappy.”可知,这里的村民虽然贫穷,但并非不高兴,据此推断他们对自己

    11、的生活是知足的、满意的。故选C项。2.Why did the villagers agree to sell frogs?A.The frogs were easy money.B.They needed money to buy medicine.C.They wanted to please the visitors.D.The frogs made too much noise.答案A解析细节理解题。根据第三段第一句及第三句内容可知,村民们认为这是一桩无本生意,他们所做的就是到田间捕获青蛙,这也是一件轻而易举的事情。故答案为A项。3.What might be the cause of

    12、the childrens sickness?A.The crops didnt do well.B.There were too many insects.C.The visitors brought in diseases.D.The pesticides were overused.答案B解析推理判断题。根据文章倒数第二段内容,尤其是倒数第二段最后一句“They were damaging the crops and spreading diseases.”可知,正是因为他们杀死了捕食害虫的青蛙,害虫才得以快速繁衍,进而导致了庄稼的损害,引起了疾病的蔓延。据此推断引起儿童生病的原因是害虫

    13、泛滥,故选B项。4.What can we infer from the last sentence of the text?A.Happiness comes from peaceful life in the country.B.Health is more important than money.C.The harmony between man and nature is important.D.Good old days will never be forgotten.答案C解析推理判断题。根据最后一段内容可知,经过此番折腾之后,村民们现在的生活已经恢复到往日的常态。虽然依旧贫穷,

    14、但村民们晚上又可以坐在村中的广场上,聆听昆虫与青蛙的鸣叫声。结合全文推断“These sounds of the night now have a much deeper meaning.”(夜间昆虫与青蛙鸣叫的声音有着一番更为深刻的含义。)意味着人与自然的和谐相处是尤为重要的。故选C项。B导学号86964009In many developed countries,especially in the United States,racism(种族主义) was widespread in the early part of the twentieth century.Many African

    15、 Americans were not given equal opportunities in education or employment.Marian Anderson (18971993) was an African American woman who gained fame as a concert singer in this climate of racism.She was born in Philadelphia and sang in church choirs during her childhood.When she applied for admission t

    16、o a local music school in 1921,she was turned down because she was black.Unable to attend music school,she began her career as a singer for church gatherings.In 1929,she went to Europe to study voice and spent several years performing there.Her voice was widely praised throughout Europe.Then she ret

    17、urned to the US in 1935 and became a top concert singer after performing at Town Hall in New York City.Racism again affected Anderson in 1939.When it was arranged for her to sing at Constitution Hall in Washington D.C.,the daughters of the American Revolution opposed it because of her colour.She san

    18、g instead at the Lincoln Memorial for over 75,000 people.In 1955,Anderson became the first black soloist to sing in the Metropolitan Opera of New York City.The famous conductor Toscanini praised her voice as “heard only once in a hundred years”.She was a US delegate to the United Nations in 1958 and

    19、 won the UN peace prize in 1977.Anderson eventually triumphed over racism.5.According to this passage,what did Marian Anderson do between 1921 and 1929?A.She studied at a music school.B.She sang for religious activities.C.She sang at Town Hall in New York City.D.She studied voice in Europe.答案B解析细节理解

    20、题。根据第一段的“Unable to attend music school,she began her career as a singer for church gatherings.”可知在1921年到1929年之间安德森为宗教活动唱歌。6.Toscanini thought that Marian Anderson.A.had a very rare voiceB.sang occasionally in publicC.sang only once in many yearsD.was seldom heard by people答案A解析推理判断题。由第二段的“The famous

    21、 conductor Toscanini praised her voice as heard only once in a hundred years.”可推知答案。7.Andersons beautiful voice was first recognized .A.at the Lincoln MemorialB.in Washington D.C.C.in EuropeD.at the United Nations答案C解析细节理解题。由第一段的“.she went to Europe to study voice and spent several years performing

    22、there.Her voice was widely praised throughout Europe.”可知。8.This passage shows that Anderson finally defeated racism in the US by.A.protesting to the governmentB.appealing to the United NationsC.demonstrating in the streetsD.working hard to perfect her art答案D解析推理判断题。由文章主旨可知,安德森凭着认真工作使得她的歌唱更加完美,借此击败种族

    23、歧视。四、语篇填空As we all know,life is full of dreams and having a good dream is of great 1.(important) in our daily life.Without a good dream,people cant make progress;without a good dream,2.(country) cant develop;without a good dream,the world cant become so beautiful!And I hold the strong belief 3. ever

    24、yone,whether he is old or young,poor or rich,junior or senior,does have a good dream!After all,dreaming is certainly a positive part of our life,and 4.(wish) for good things,however,costs nothing!Whats more,it is important to fly our dreams,especially for those 5. are Senior 3 students.It is high ti

    25、me for them 46.(fly) their dreams.If they cant let dreams fly,the dream would just be 7. dream,not reality!So my good friends,8. you want to realise your dream,please do not be afraid in face of difficulties or give up in face of failure 9. lose your dream in face of pains.You must keep going forwar

    26、d 10.(brave)!Just fly your dream high above the sky!答案1.importance2.countries3.that4.wishing5.who6.to fly7.a8.if9.or10.bravely五、短文改错导学号86964010Time flies!This is a third year that I have been in this school.In the past two and a half years,our school had organized many activities.What impressed me b

    27、est was an activity called “Learning to Farm”.In an autumn afternoon,we were sent to a farm which we learned to plant potatoes.Having been in the city for so a long time,we were so happy to go to the countryside.After divided into three groups,we started to work.Some students cut potatoes into piece

    28、s,some dug holes,and the others put the pieces of potatoes into the hole,put the earth back and pushed them down hard.We continued doing that until all the work was done.Although we were exhausted,but we felt fulfilled on our way back home.答案第二句:athe第三句:hadhas第四句:bestmost第五句:InOn;whichwhere第六句:第一个sosuch第七句:After后加being第八句:holeholes;themit第十句:去掉but

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022年高中英语 Module 2 Developing and Developed Countries Section Ⅰ IntroductionReading and Vocabulary课后篇巩固提升 外研版必修3.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-714614.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx
  • 人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1