分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型Module 2Period One.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:778916
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:74.42KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module 2Period One Period
    资源描述:

    1、Hurting Yourself1 Tobacco smoke contains nicotine,a drug that is addictive and can make it very hard,but not impossible,to quit.More than 400,000 deaths in the US each year are from smokingrelated illnesses.2. Hurting OthersSmoking harms not just the smoker,but also family members,coworkers and othe

    2、rs who breathe the smokers cigarette smoke,called secondhand smoke.Among infants to 18 months of age,secondhand smoke is associated with as many as 300,000 cases of bronchitis(支气管炎) and pneumonia(肺炎) each year.Secondhand smoke from a parents cigarette increases a childs chances for middle ear proble

    3、ms,causes coughing and wheezing,and worsens asthma(哮喘) conditions.If both parents smoke,a teenager is more than twice as likely to smoke as a young person whose parents are both nonsmokers.3. Pregnant women who smoke are more likely to deliver babies whose weights are too low for the babies good hea

    4、lth.4. 根据短文内容,从AD中选出能填入空白处的最佳选项AIn households where only one parent smokes,young people are also more likely to start smoking.BIf all women quit smoking during pregnancy,about 4,000 new babies would not die each year.CSmoking greatly increases your risks for lung cancer and many other cancers.DSmoki

    5、ng is an addiction.答案1.D2.C3.A4.BPeriod OneIntroduction & Reading and Vocabulary.重点单词1drug n毒品;药品2cancer n癌症3cigarette n香烟4tobacco n烟草;烟丝5addictive adj.(药物等)上瘾的addiction n上瘾addict n瘾君子;对(药物等)上瘾的人6danger n危险dangerous adj.危险的7inject vt.注射8needle n(注射用的)针;针管9powerful adj.有力的;(药等)有功效的10reduce vt.减少11nea

    6、rby adj.附近的near adj.近的;亲密的nearly adv.几乎,差不多.重点短语1during the 1990s在二十世纪九十年代2related to有关系的;有关联的3break into破门而入;强行闯入4in danger在危险中5share.with.与共用/分享6belong to属于7be/become addicted to对上瘾;沉迷于8as a result结果9accept/follow/take ones advice接受某人的意见.重点句式1used to do sth. 过去常常做某事.I used to be a drug addict.我曾经是

    7、个瘾君子。2动名词(短语)作主语Using(use) cocaine increases the users heart rate and blood pressure.使用可卡因会让使用者的心率加快并使血压升高。3现在分词(短语)作伴随状语Now I work in a centre for drug addicts,helping others to stop taking drugs.现在我在一家戒毒中心工作,帮助其他人戒毒。.根据课文内容判断正(T)、误(F)1Cocaine can be smoked and also injected.(T)2People who inject c

    8、ocaine are in more danger if they share needles.(T)3Cocaine makes your heart go more slowly.(F)4Smoking crack cocaine can change peoples behaviour.(T).课文阅读理解1Adam Rouse took drugs for less than .Anine years Bfive yearsCfour years Dtwo years答案C2Why does the author say injecting the drug is more dange

    9、rous than only smoking it?ABecause the drug can go directly into the blood through injecting.BBecause injecting the drug makes one more relaxed.CBecause only a small part of the drug can go into ones body through smoking it.DBecause one can get infected by used needles.答案D3Crack cocaine can easily a

    10、ffect our .Alung Bblood Cbrain Dheart答案C4From Adam Rouses experience,we know that .Adrug taking can be dangerous to ones healthBdrug taking can lead one to commit crimesCthe habit of drug taking is hard to get intoDcrack cocaine is more addictive than cannabis答案B5The writer tells us of the danger of

    11、 drug taking by means of .Atelling his own terrible experiencesBintroducing the harm of cocaineCcomparing cannabis and crack cocaineDdescribing the cruelty of drug dealers答案A.课文阅读填空A Drug Addict and His StoryAdam Rouse first started to use 1.drugs at the age of 15.He was offered crack cocaine and be

    12、came 2.addicted to it.Without enough money for drugs,he was in terrible pain and had to 3.steal.One day,he 4.broke into a house and stole valuable things and from then on,he stole every day to 5.pay for the drugs,and was finally taken to the police station.6.Luckily,a doctor helped him to stop takin

    13、g drugs.Now,at the age of 19,he is working in a 7.centre for drug addicts,helping others to stop taking drugs.The Dangers of Using CocaineCocaine is a 8.powerfully addictive drug,of which crack cocaine is the most addictive.Users become addicted to crack cocaine more easily by smoking it,which 9.all

    14、ows cocaine to reach the brain quickly.Using cocaine increases the users heart rate and blood pressure and causes antisocial 10.behaviour.课文难句分析He told me that I could die if I didnt stop taking crack cocaine,so I took his advice and stopped immediately.句式分析本句是so连接的并列句。第一个分句中that引导的是一个宾语从句,该从句中又含有if

    15、引导的条件状语从句。自主翻译他告诉我如果我不停止吸食强效纯可卡因我就可能会死,因此我听取了他的建议,立即戒了毒。小组讨论Topic A:You:a drug dealer (Try to sell some drugs.)Your partner:a smoker (Refuse or accept?)Topic B:You:a drug addict (Describe your experiences of smoking drugs and your feelings.)Your partner:a doctor (Tell you the harm of using drugs and

    16、 give some advice.)You may use the following keywords:have a try;do harm to;be addicted to;feel painful;give up;cause;increase重点词汇1Thirteen people die every hour from illnesses related to smoking tobacco,such as cancer,bronchitis and heart disease.每小时有13人死于与吸烟有关的疾病,像癌症、支气管炎和心脏病。(1)related to有关系的,有关联

    17、的be related to与有关relate.to/with.把与联系起来(2)relation nU关系;C亲属in relation to关于;涉及(1)There is no doubt that your disease is related to your unhealthy diet. 毫无疑问,你的病跟你不健康的饮食有关。(2)I cant relate what he does to/with what he says.我没法把他做的和说的联系起来。(3)I have a lot to say in relation to that affair.关于那件事,我有很多话要讲。

    18、2reduce vt.减少,缩小(尺寸、数量等);降低(价格、程度等)reduce.to.将减少到reduce.by.将减少了注意:increase to增加到;increase by增加了(幅度)。(1)Having enough fat and salt in your meals will reduce the urge to snack between meals.从饭食中摄入足够的脂肪和盐会降低你餐间吃点心的欲望。(2019全国)(2)The number of the students in that school reduced to 1,000.那所学校的学生人数减少到了1 0

    19、00人。(3)By dieting and doing exercise,Ive reduced my weight by 10 kilos.通过节食和锻炼,我的体重已减了10公斤。单句改错(4)Last week the price of eggs reduced 7 yuan per kilogram.3Users who inject the drug are also in more danger if they share needles with other users.如果那些毒品注射者与其他吸毒者共用针头的话,他们会面临更多的危险。(1)danger n危险;危险的人/物in

    20、danger处于危险中out of danger脱离危险in danger of.处于的危险中be a danger to.对来说是个危险(2)dangerous adj.危险的(1)After the operation,doctors said he was out of danger.手术后,医生说他脱离了危险。(2)Many kinds of languages are in danger of extinction.许多种语言都濒临绝迹。易混辨析in danger,dangerousin danger指主语“处于危险之中”,说明某一主体本身处境危险。dangerous危险的,指某一主

    21、体给他人带来危险。(3)Dont get close to any dangerous(danger) animal,or you may be in danger.不要靠近任何危险的动物,否则你可能会有危险。单句改错(4)As we all know,smoking is serious danger to health.4Read parts 16 and decide which article they belong to.读16部分并确定它们分别属于哪一篇文章。belong to 属于;归所有;为的一员注意:(1)belong to不用于进行时态也没有被动语态。后面如果需要接人称代词

    22、作宾语时,要用宾格形式,不要用名词性物主代词。(2)belong意为“应在(某处);适合(某种情形);能适应”。其后接副词时,介词to要省略。(3)在特殊疑问句中,belong to有时可拆开,to位于句首。(1)The house belongs to Tom but he doesnt live here.这房子是汤姆的,可他并不在这儿住。(2)To whom does this belong?这是谁的?(3)Have you seen the dictionary belonging(belong) to Nancy?你看到南希的字典了吗?(4)Put the chair where i

    23、t belongs.把椅子放回原处。单句改错(5)The young girl from the big city didnt seem to belong to here.5Users become addicted to crack cocaine much more easily if they smoke it.如果吸毒者吸了这种强效纯可卡因,他们将更容易吸毒上瘾。(1)become/be addicted to沉迷于;对上瘾(2)addict vt.使沉溺;使上瘾;n.入迷的人;有瘾的人addict oneself to沉溺于(3)addictive adj.令人上瘾的;使人入迷的(

    24、4)addiction n上瘾注意:become/be addicted to和addict.to.中的to为介词,后跟名词、代词或动名词。(1)The children are addicted to video games.孩子们沉迷于电子游戏。(2)Dont addict yourself to eating,which will make you overweight.千万不要对吃上瘾,那会使你变胖的。(3)Many people are addicts of TV nowadays.如今许多人都是电视迷。(4)You should stop taking this medicine

    25、because it is addictive(addict)你应该停止服用这种药,因为它会令人上瘾。单句改错(5)His son,as well as many other American kids,is addicted to the Internet.6The next day,I broke into a house and stole a television and a video recorder.第二天,我闯入一栋房子,偷了一台电视机和一台录像机。break into破门而入;强行闯入;突然起来break away逃走,逃脱;断裂break down(机器)坏了;(身体)垮掉

    26、;抛锚;失败break in闯入;打断break up打碎;分裂;结束;解散;分手break out突发,爆发(1)Knowing that her son came back to life,she broke into tears.得知自己的儿子醒过来了,她突然大哭起来。(2)Please dont break in when others are talking.在别人说话时请不要插话。(3)The car broke down on the way to the airport yesterday.昨天这辆车在去机场的路上抛锚了。(4)Im surprised to hear that

    27、 Sue and Paul have broken up.听说Sue和Paul分手了,我很惊讶。(5)A big fire broke out during the midnight.半夜突发了一场大火。7As a result,cocaine users sometimes have heart attacks.因此,可卡因吸食者有时患有心脏病。as a result结果as a result of因为,由于result in导致,结果为result from由引起,起因于(1)As a result of exercise,he has built up his body.由于锻炼,他的身

    28、体强壮起来。(2)The typhoon has resulted in thousands of deaths.台风已经造成了上千人死亡。(3)The terrible accident resulted from his carelessness.那桩可怕的意外事故因他的疏忽大意而引起。经典句式1.I used to be a drug addict.我曾经是个瘾君子。(1)used to do sth. 过去常常做某事(指过去的习惯或状态)否定形式:didnt use to或used not (usednt) to疑问形式:Did.use to.?或Used.to.?反意疑问形式:肯定句

    29、,didnt主语?或肯定句,usednt主语?(2)be/get used to (doing) sth. (to为介词)习惯于(做)某事(3)be used to do sth. 被用来做某事(1)I used to get up at 6 oclock when I was at school.我上学时经常6点起床。(2)The old man has got used to living in the city.这位老人习惯了住在城里。(3)You used to go there,usednt/didnt you?你过去常到那里去,是吗?(4)The small house is us

    30、ed to store tools for planting trees.这个小房子被用来放种树的工具。单句改错(5)Im not used to so much at lunchtime.2Now I work in a centre for drug addicts,helping others to stop taking drugs.现在我在一家戒毒中心工作,帮助其他人戒毒。(1)句中“helping others to stop taking drugs”是现在分词短语作状语,表示伴随状况。本句可以改写为:Now I work in a centre for drug addicts

    31、 and help others to stop taking drugs.(2)现在分词(短语)在句中作状语时,可表示原因、时间、方式、伴随状况、结果或条件等,v.ing形式和主句主语之间为主动关系,表示的动作与谓语动词表示的动作同时发生或几乎同时发生。(1)They went home happily,talking and laughing.他们高高兴兴地回家了,有说有笑。(2)Living(live) far from my company,I have to get up early every morning.由于住得离公司太远,我每天早晨只好早起。(3)Working(work)

    32、 hard,you will succeed.努力学习,你会成功的。.单句语法填空1Although she is only 16 years old,she has been addicted(addict) to drugs for two years.2This kind of medicine is powerful(power),so dont take too much.3People probably cooked their food in large pots,using(use) twigs(树枝) to remove it.(2019全国)4The dam was in

    33、danger because of the rising flood.5The house belonging(belong) to Mr Greens family for 50 years will be pulled down next week.6One of the biggest dangers(danger) we face may be the climate change.7Unfortunately,when I got home I found that my house was broken into.8Though the price of the house has

    34、 been reduced by 10% since 2019,we cant afford it either.9Tom used to get up late in the past,but now he is used to getting(get) up early.10The matter related(relate) to your study surely requires dealing with carefully.完成句子11昨天当我到家的时候,我发现我儿子躺在地板上,听着音乐。When I got back home yesterday,I found my son l

    35、ying on the floor,listening to music.12我过去常在那条小河里游泳。I used to swim in that small river.13如果你考试不及格,你会让他失望的。If you fail in the exam,you will let him down.14穿红衣服的女孩是我妹妹。The girl who is in red is my sister.15错过了这班公交车意味着再等一个小时。Missing the bus means waiting for another hour.课文语法填空Im Adam Rouse.Im 19 years

    36、 old and I used 16.to be(be) a drug addict.I first began using drugs 17.when I was 15.I bought some cannabis 18.from a man in the street.One day,he offered me some crack cocaine.Cocaine is a powerfully 19.addictive(addict) drug.Cocaine can 20.be smoked(smoke) and also injected.People 21.who inject c

    37、ocaine are in more danger if they share needles with others.Cocaine users sometimes have heart attacks.I was addicted to crack cocaine.In order 22.to get(get) enough money for drugs,I had to steal.One day,the police took 23.me(I) to the police station.The next day,24.a doctor came to see me and told

    38、 me that I could die if I didnt stop taking crack cocaine.I took the doctors advice and gave up taking drugs.Now,I work in a centre for drug addicts,25.helping(help) others to stop taking drugs.阅读理解AWhen thinking about quitting(giving up) smoking.List all the reasons why you want to quit.Every night

    39、 before going to bed,repeat one of the reasons 10 times.Decide that you want to quit.Try to avoid thinking how difficult it might be.For example,think of all the time you waste taking cigarette breaks,rushing out to buy a pack,hunting for a light.Set a date for quittingperhaps a special day like you

    40、r birthday or a holiday.If you smoke heavily at work,quit during your vacation.Dont let anything change the date.Begin to condition yourself physically; start a modest(适度的) exercise; drink more water; get plenty of rest.Immediately after quitting.The first few days after you quit,spend as much free

    41、time as possible in places where smoking is forbidden (禁止),such as libraries,museums,offices and so on.Drink water and fruit juice.Try to avoid wine,coffee,and other drinks which remind you of cigarette smoking.Start a conversation with someone instead of a match for a cigarette.If you miss the feel

    42、ing of having a cigarette in your hand,play with something elsea pencil,a pen or a ruler.语篇解读众所周知,吸烟有害健康,但对烟民来说戒烟并非易事。作者从烟民开始戒烟和戒烟成功初期两个时段向读者提出了很多很好的建议。1Which of the following statements is best supported by the author?AWhenever you feel like a cigarette,try to forget it by starting a conversation w

    43、ith someone.BTry to be an icebreaker before asking for a light.CIf you miss the feeling of having a cigarette in your hand,play with a match.DEvery night before going to bed,repeat each of the reasons 10 times.答案A解析推理判断题。根据倒数第二段“Start a conversation with someone instead of a match for a cigarette.”可

    44、知可以通过谈话来忘记吸烟,故选A项。2From the passage,we know smokers .Awaste a lot of time smokingBhave to stop to smoke from time to timeCcan only quit smoking during their holidayDstart a modest and easy exercise答案A解析细节理解题。根据第一个小标题下的第二段中的“.think of all the time you waste taking cigarette breaks.”可知吸烟浪费了大量宝贵的时间,故选A

    45、项。3The author suggested .Aall kinds of drinks be avoided after quittingBdrinking water and fruit juice after quittingCtrying lowtar cigarettes immediately after quittingDspending as much time as possible in public places答案B解析细节理解题。根据倒数第三段“Drink water and fruit juice.Try to avoid wine,coffee,and othe

    46、r drinks which remind you of cigarette smoking.”可知作者建议戒烟后应多喝水和果汁,故选B项。4If the article is in a newspaper,which section is it in?ASports. BNews.CHealth. DCulture.答案C解析文章出处题。根据常识,戒烟是为了健康,故该文章应该会出现在报纸的健康专栏里,故选C项。B(2019山东枣庄三中高一月考)When we decide to teach children at home by ourselves,we use every resource

    47、(资源) to aid us in filling our childrens minds with valuable information.At times,television can even be not only a resource for us,but an important resource.The main focus should not be whether kids,homeschooled or not,should watch TV.The real focus needs to be: What is the best choice for my child

    48、in this period of life and learning? For some people,this will mean replacing the entertainment center with exercise equipment; for others it will be to allow a few hours of carefully chosen programming each day or week.Television has some very valuable programming that can add richness to your dail

    49、y homeschool lessons.My own children were learning about Native Americans at that time and we found a program called “Into the West”The program did a beautiful job presenting the Westward Movement from two different sides:the Native Americans and the White Settlers.My children were shocked by the co

    50、ntrast(对比) between the two,and for our family this program was a central part of this unit study.What works for my family may not work for yours.Quite honestly,thats OK because what works for your family may not work for mine.As parents,we need to be purposeful about our childrens activities: includ

    51、ing television.No one can tell you whether you should buy a bigscreen TV or to throw away what you have.The goal is to decide which types of resources benefit your childrens education,entertainment,and quality of life.No one can decide this for you.Once you make a decision,you will stop comparing yo

    52、ur family with another homeschool family.语篇解读本文主要叙述了在家教孩子时,电视是一种重要的资源,因为电视上一些有价值的节目可丰富你的家庭教育,但是要选一种适合自己的方式。5According to the author,what matters most in the discussion about television?AWhether kids should watch TV or not.BHow much TV should homeschool kids watch.CWhat is the best way for kids to gr

    53、ow and learn.DHow to choose programs both kids and parents enjoy.答案C解析细节理解题。根据第二段第二句可知选C。6The author shows some television programming can be useful by .Amaking a contrastBgiving an exampleCexplaining reasons and resultsDdescribing the progress his children have made答案B解析推理判断题。第三段提出了电视中有许多有价值的节目,并在第

    54、四段进行了举例。由此可推断B项是正确的。7The text is written for .Ahomeschool parentsBtelevision producersCteachersDstudents答案A解析写作对象题。根据第一段第一句“When we decide to teach children at home by ourselves,we use every resource(资源) to aid us in filling our childrens minds with valuable information.”可知选A。.完形填空It was Thanksgivin

    55、g morning.In the crowded kitchen of my small home,I was busy preparing the traditional Thanksgiving turkey 8 the doorbell rang.I opened the front door and saw two small children in 9 clothes and thin little sandals(凉鞋),staying together at the door on the top step.“Any old 10 , lady?” asked one of th

    56、em.I was 11 .I wanted to say “no” until my eyes 12 their sandals,which were wet with heavy snow.“ 13 and Ill make you a cup of hot cocoa.”They walked 14 and sat down at the table.Their wet sandals left marks upon the 15 .I served them cocoa and bread with jam to fight 16 the freezing cold outside. 1

    57、7 I went back to the kitchen and started again on my household budget for Thanksgiving Day.The silence in the front room struck me.I looked in.The girl held the empty cup in her hands,looking at it.The boy asked in a flat voice,“Lady,are you 18 ?”I looked at my old sofa covers.The girl put her cup b

    58、ack in its saucer(托盘) 19 and said,“Your cups match your saucers.” Her voice was 20 with a need that no amount of food could supply.They left after that, 21 their papers against the wind.They hadnt said“Thank you.” They didnt need to.They had 22 me that I had so much for which to be grateful.Plain bl

    59、ue china cups and saucers were 23 worth five pence.But they matched.I tasted the potatoes and the meat soup.Potatoes and brown meat soup,a roof over our heads,my man with a good steady jobthese 24 , too.I moved the chairs back from the fire and 25 the living room.The muddy 26 of small sandals were s

    60、till wet upon my floor.Let them be for a while,I thought,just in case I should begin to 27 how rich I am.8A.before BwhileCwhen Das答案C解析我正忙着做火鸡的时候,门铃突然响起来了。be doing.when.正在做这时,所以选C。9A.worn BstrangeCordinary Dsmart答案A解析根据后文提到的thin little sandals和heavy snow可知,在冬天脚上还穿着凉鞋,小孩们应该是很可怜的,他们的衣服应该也是破旧的。worn破烂的,

    61、穿旧的,用旧的。所以选A。10A.clothes BpapersCcups Dshoes答案B解析根据后文作者让小孩子们带走了一些纸,可知小孩子们是在这里找她要一些旧纸张。所以选B。11A.sad BnervousCbusy Dhappy答案C解析根据前文所说的“I was busy preparing the traditional Thanksgiving turkey”可知,作者当时的状态应该是非常忙碌的。所以选C。12A.fell upon Bcame atCwent through Dgot into答案A解析根据上文的eyes和下文的their sandals可知,此处指作者的目光

    62、落到了他们的鞋子上,fall upon.落到上;所以选A。13A.Stand back BTurn aroundCGet out DCome in答案D解析根据后文作者邀请小孩们喝一些热可可,可知这时候作者是要邀请孩子们进入她家。所以选D。14A.over BoutCoff Don答案A解析根据后半句可知,孩子们已经坐下了,所以此处表示孩子们走进来了。15A.door BfloorCground Dwall答案B解析穿着湿鞋子走进来的孩子们,在地板上留下了脚印。16A.about BagainstCfor Din答案B解析根据后文的the freezing cold可知,此处指作者为孩子们提供

    63、了热饮和食物来抵御严寒。17A.Thus BButCThen DSo答案C解析根据上下文关系可知,此处指作者给他们提供了热饮和食物,然后回到了厨房继续准备火鸡。18A.rich BkindChelpful Dhealthy答案A解析根据文章最后提到“how rich I am”可知,此处指小男孩在问作者,她是否非常富有。19A.curiously BhopefullyCcarefully Dsilently答案C解析根据前文小男孩的flat voice,说明两个小孩到陌生人家里,拿着带有托盘的茶杯,话都不敢大声讲,此处与前文照应,应该表示女孩也很小心翼翼。20A.hungry Bpleasan

    64、tCdeep Dcold答案A解析根据后文“no amount of food could supply”可知,小女孩说话就像没有吃饱饭似的,所以选A。21A.turning BdeliveringCpushing Dholding答案D解析根据后文“their papers against the wind”可知,他们在寒风中紧紧抓住他们得到的那些纸张。hold抓住,握住,所以选D。22A.reminded BpromisedCpersuaded Dtold答案A解析根据后文“I had so much for which to be grateful”可知,作者是想表达,这两个小孩让她想起

    65、了还有很多值得她去感激的东西。remind使记起,使想起。23A.really BevenCwell Donly答案D解析茶杯和托盘只值5便士,但是它们却能够相匹配。24A.matched BworkedCmixed Dagreed答案A解析作者提到了自己的土豆和肉汤、房子以及丈夫稳定的工作,以此说明属于自己的一切都搭配得非常好。match匹配,使配套,使相同。25A.decorated BequippedCemptied Dcleaned答案D解析两个孩子喝完热饮、吃完东西后,作者应该是打扫房间。26A.lines BprintsCsigns Dsteps答案B解析根据后文“small sandals were still wet upon my floor”可知,留在地板上的是一些脚踩过的鞋印。27A.realize BdoubtCforget Dprove答案C解析作者希望能够将那些脚印留在那里一会儿,以免自己开始忘记自己有多富有。因为前文作者一直在表示,和那些孩子们比较,自己还是很富有的,但是自己一直都没有意识到,所以怕自己会开始忘记自己多富有。forget忘记。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 2Period One.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-778916.html
    相关资源 更多
  • 人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx人教版七年级生物上册教学设计:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征.docx
  • 人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx人教版七年级生物上册导学案:第一单元 生物和生物圈 第一章 认识生物》第一节 生物的特征(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:第二单元 第一章第一节 练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx人教版七年级生物上册同步练习:2.1.1练习使用显微镜.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx人教版七年级生物上册同步练习:1.2.2生物与环境组成生态系统.docx
  • 人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx人教版七年级生物上册同步练习1.1.2调查周边环境中的生物.docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.2绿色植物的呼吸作用导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.5.1光合作用吸收二氧化碳释放氧气导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.4绿色植物是生物圈中有机物的制造者导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx人教版七年级生物上册3.3绿色植物与生物圈的水循环练习(含解析).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.3开花和结果导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.2.3 开花和结果练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.2植株的生长导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.2.1种子的萌发导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册3.1.2种子植物练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类蕨类苔藓植物同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册3.1.1藻类、苔藓和蕨类植物导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册2.2.3植物体的结构层次导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx人教版七年级生物上册2.2.2动物体的结构层次同步练习.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.3 动物细胞练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册2.1.1 练习使用显微镜练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx人教版七年级生物上册1.2.3生物圈是最大的生态系统导学案(无答案).docx
  • 人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.2.2生物与环境组成生态系统练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx人教版七年级生物上册1.1.1生物的特征练习(含解析)教师用卷.docx
  • 人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx人教版七年级生物上册2.1.3第三节 观察动物细胞 教学设计.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1