分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型河南省高三年级2021届高三年级普通高中毕业班高考适应性测试英语试题 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:560938
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOC
  • 页数:22
  • 大小:106.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    河南省高三年级2021届高三年级普通高中毕业班高考适应性测试英语试题 WORD版含解析 河南省 三年级 2021 普通高中 毕业班 高考 适应性 测试 英语试题 WORD 解析
    资源描述:

    1、2021年河南省普通高中毕业班高考适应性测试英语(考试时间:120分钟 试卷满分:150分)注意事项:1.答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2.回答选择题时,选出每小题答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。 如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。回答非选择题时,将答案写在答题卡 上,写在本试卷上无效。3. 考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分)做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1. 5分,满分7. 5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题

    2、,从题中所给的A、B、C三个选项中选岀最 佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题.每段 对话仅读一遍。1. Whats the woman doing?A. Booking a room. B. Looking for a hotel. C. Viewing a lake.2 How is the weather when they are talking?A. It is snowing. B. It is raining. C. It is blowing.3. When is the woman probably taking a vacation?A.

    3、 This weekend. B. Next week. C. Next month.4. Why isnt the man feeling great?A. Because his computer broke down.B Because his son kept disturbing him.C. Because he didnt sleep well last night.5. What are they mainly talking about?A. A movie. B. A book. C. A picture.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22. 5分)听下面5段对话

    4、或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个 选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听 完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6. Where will they have dinner?A. At home. B. In a restaurant. C. On the subway.7. What will they have for dinner?A. Pizza. B. Sandwiches. C. Chinese food.听第7段材料,回答第8至10题。8. When are

    5、they talking?A. In the morning. B. In the afternoon. C. In the evening.9. What does the woman think of the sayings about the weather?A. Not so reliable. B. Quite beneficial. C. Much believable.10. Who says Green Christmas White Easter?A. The man. B. The mans aunt. C. The woman.听第8段材料,回答第11至13题。11. H

    6、ow many people will be at the party?A. Fewer than three. B. About six. C. Over ten.12. When will the man get to the party properly?A. At about 5 :00 p. m. B. At about 6:40 p. m. C. After 7 :20 p. m.13. What will the man do about the party?A. Hell help cook. B. Hell serve food. C. Hell bring wine.听第9

    7、段材料,回答第14至16题。14. What does the man plan to do abroad?A. Work as a teacher. B. Look for adventures. C. Do some researches.15. Why does the man go abroad?A. He thinks his present life is boring.B. He thinks hell have more opportunities.C. He wants to try something new when young.16. What is the woman

    8、s attitude towards the mans decision?A. Critical. B. Sympathetic. C. Supportive.听第10段材料,回答第17至20题。17. Where did wild bears in the news appear?A. In Japan. B. In South Africa. C. In China.18. Why did wild bears come closer to towns and villages?A. Because they were very hungry.B. Because people had m

    9、oved away.C. Because there were shelters for them.19. What can frighten wild bears away?A. Monkeys. B. Wolves. C. Elephants.20. What does the news talk about?A. Food. B. Science. C. Wild animals.第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AField Trips Your Students Act

    10、ually Want to Go OnSome of the best memories from grade school are made at field trips. Field trips offer students something they cant get from lectures or textbook pages hands-on fun! Here are some attractions to visit with your students. They re great places to make memories and, of course, learn

    11、something too!1. Belle Isle Nature Center (Detroit)Availability: Wednesday, Thursday or Friday at 10:30 a. m. , 11 :30 a. m. or 12:30 p. m.Admission: FreeEnjoy both indoor and outdoor animal exhibits. Programs include a deer feeding, a hands-on activity and discovery time.2. Diamond Jacks River Tour

    12、s (Detroit)Availability: Monday Friday, May 1 to Oct. 31 at 9: 30 a. m. , 10: 30 a. m., 11 :30 a. m. or 12:30 p. m.Admission: $ 9/personSee 16 miles of the U. S. and Canada Detroit River shoreline, ocean-going and Great Lakes ships, a light house, the fire boat, parks, a mail boat and much more.3. A

    13、rts & Scraps(废品)(Detroit)Availability: Monday, Wednesday or FridayAdmission: Varies by age and number in groupLet your students , imaginations run wild. Theyll think, create and learn while re-imagining recycled industrial materials.4. Detroit Institute of Arts (Detroit)Availability: Tuesday Friday

    14、at 9:30 a. m. , 11 :00 a. m. or 12:30 p. m.Admission: Free admission and bus transportation for studentsLead your own visit or let one of the DIA Gallery Teachers guide you. All guided field trips explore art to build skills in creativity, problem solving, critical thinking and active learning.1. Wh

    15、at do you know about field trips?A. They take place in open fields.B. They all charge for an entrance fee.C. They are available throughout weekdays.D. They are connected with nature or art.2. Which of the following field trips is seasonal?A. Arts & Scraps.B. Detroit Institute of Arts.C. Belle Isle N

    16、ature Center.D. Diamond Jacks River Tours.3. Who is the text written for?A. Teachers.B. Parents.C. Students.D. Scientists.【答案】1. D 2. D 3. A【解析】【分析】这是一篇应用文。文章主要介绍了4个实地考察旅行项目的内容以及开放时间等信息。【1题详解】细节理解题。根据Belle Isle Nature Center部分的“Enjoy both indoor and outdoor animal exhibits. Programs include a deer f

    17、eeding, a hands-on activity and discovery time.”(享受室内和室外的动物展览。活动包括喂鹿、动手活动和发现鹿的时间。),Diamond Jacks River Tours部分的“See 16 miles of the U. S. and Canada Detroit River shoreline, ocean-going and Great Lakes ships, a light house, the fire boat, parks, a mail boat and much more.”(看到16英里的美国和加拿大底特律河海岸线,远洋和五大

    18、湖的船只,灯塔,消防船,公园,邮船等等。),Arts & Scraps以及Detroit Institute of Arts可知,这些旅行都与自然或者艺术有关。故选D。【2题详解】推理判断题。根据Diamond Jacks River Tours部分的“Availability: Monday Friday, May 1 to Oct. 31 at 9: 30 a. m. , 10: 30 a. m., 11 :30 a. m. or 12:30 p. m.”(营业时间:5月1日至10月31日星期一至星期五上午9:30、上午10:30、上午11:30或下午12:30)可知,Diamond Ja

    19、cks River Tours.这个旅行是季节性的。故选D。【3题详解】推理判断题。根据文章第一段“Here are some attractions to visit with your students.”(这里有一些可以和你的学生一起参观的景点。)可推知,这篇文章是写给老师的。故选A。BAn amazing occurrence happened in South Africa when 31 elephants made a Journey To Pay Their Respect to their hero who had saved their lives and many oth

    20、er animals. Lawrence Anthony (1950-2012), a legend (传奇人物) in South Africa and author of 3 books including the bestseller The Elephant Whisperer, bravely rescued wildlife and elephants all over the globe, including the courageous rescue of Baghdad Zoo animals in 2003. On March 7, 2012, Lawrence Antho

    21、ny died.Two days after his passing, the wild elephants showed up at his home led by two old female elephants. Separate wild groups arrived to say goodbye to their beloved man-friend. A total of 31 elephants had patiently walked over 12 miles to reach his South African House. Witnessing this sight, h

    22、umans were obviously in awe (敬畏) because of not only the precise timing that these elephants sensed about Lawrences passing, but also because of the deep memory and emotion the beloved animals showed in such an organized way.Walking slowly for days they made their way in a one by one queue from thei

    23、r home in the wild bush to his house. Lawrences wife, Francoise, was especially touched, knowing that the elephants had not been to his house prior to (在前面的) that day for well over 3 years!They knew where they were going and they seemed to know why they were going to Lawrences home. The elephants ob

    24、viously wanted to pay their deep respects, honoring their human friend who had saved their lives so much respect that they stayed for 2 days and 2 nights without eating anything.After honoring Lawrence Anthony in the only way they could, then one morning, they left, making their long journey back ho

    25、me.4. When did the elephants appear at Lawrence Anthonys house?A. On March 5 2012.B. On March 7, 2012.C. On March 9, 2012.D. On March 11, 2012.5. Which paragraph(s) shows the elephants were intelligent, emotional and well organized?A. Paragraph 1.B. Paragraph 2.C. Paragraph 2 and 3.D. Paragraph 3 an

    26、d 4.6. What makes Lawrence Anthony a legend?A. The bestseller The Elephant Whisperer.B. The wild elephants amazing occurrence.C. His rescues of wildlife all over the world.D. His special way of living with wild animals.7. What is the best title for the text?A. An honorable legendB. A long journey ba

    27、ck homeC. Well-organized wild elephantsD. The day they remembered【答案】4. C 5. C 6. C 7. A【解析】【分析】本文是一篇记叙文。文章讲述的是Lawrence Anthony 因拯救世界各地的野生动物而被誉为一个传奇人物。在他死后,他拯救过的野生大象出现在他的家里并怀念他,然后踏上回家路途的传奇故事。【4题详解】细节理解题。根据第一段“On March 7, 2012, Lawrence Anthony died.(2012年3月7日,劳伦斯安东尼去世)”及第二段“Two days after his passin

    28、g, the wild elephants showed up at his home led by two old female elephants.(他去世两天后,两只母象带着野生大象来到了他的家)”可知,大象出现在安东尼家里是2012年3月9号。故选C项。【5题详解】细节理解题。根据第二段“Witnessing this sight, humans were obviously in awe (敬畏) because of not only the precise timing that these elephants sensed about Lawrences passing, bu

    29、t also because of the deep memory and emotion the beloved animals showed in such an organized way.(看到这一景象,人类显然感到敬畏,这不仅是因为这些大象对劳伦斯去世的准确时间感,也因为这些可爱的动物以如此有组织的方式表现出深刻的记忆和情感)”可知,大象是有感情且有组织的,以及第三段“Walking slowly for days they made their way in a one by one queue from their home in the wild bush to his hou

    30、se. Lawrences wife, Francoise, was especially touched, knowing that the elephants had not been to his house prior to (在前面的)that day for well over 3 years!(他们慢慢地走了好几天,排成一行从他们的野灌木丛的家来到了他的家。劳伦斯的妻子弗朗索瓦丝尤其感动,因为她知道大象在那天之前已经有3年多没有来过他的家了!)”可知,三年没来过,大象还能找到安东尼的家,反映出大象是聪明的。故选C项。【6题详解】细节理解题。根据第一段“Lawrence Antho

    31、ny (1950-2012), a legend (传奇人物) in South Africa and author of 3 books including the bestseller The Elephant Whisperer, bravely rescued wildlife and elephants all over the globe, including the courageous rescue of Baghdad Zoo animals in 2003.(劳伦斯安东尼(1950 - 2012)是南非的一个传奇人物,著有畅销书象语者等3本书,他勇敢地拯救了世界各地的野生动

    32、物和大象,还包括2003年的巴格达动物园动物的勇敢拯救)”可知,安东尼拯救了世界各地的野生动物和大象,这使他成为了一个传奇人物。故选C项。【7题详解】主旨大意题。根据第一段“Lawrence Anthony (1950-2012), a legend (传奇人物) in South Africa and author of 3 books including the bestseller The Elephant Whisperer, bravely rescued wildlife and elephants all over the globe, including the courage

    33、ous rescue of Baghdad Zoo animals in 2003.(劳伦斯安东尼(1950 - 2012)是南非的一个传奇人物,著有畅销书象语者等3本书,他勇敢地拯救了世界各地的野生动物和大象,还包括2003年的巴格达动物园动物的勇敢拯救)”和第二段“Witnessing this sight, humans were obviously in awe (敬畏) because of not only the precise timing that these elephants sensed about Lawrences passing, but also because

    34、 of the deep memory and emotion the beloved animals showed in such an organized way.(看到这一景象,人类显然感到敬畏,这不仅是因为这些大象对劳伦斯去世的准确时间感,也因为这些可爱的动物以如此有组织的方式表现出深刻的记忆和情感)”可知,本文主要讲述的是Lawrence Anthony因拯救世界各地的野生动物而被誉为一个传奇人物。在他死后,他拯救过的野生大象出现在他的家里并怀念他的传奇故事,所以A项“一个令人敬佩的传奇”适合作为本文的标题。故选A项。CThe worlds largest iceberg (冰山)i

    35、s floating toward the island of South Georgia in the southern Atlantic Ocean. Scientists fear the iceberg could crash into the island and block major feeding areas for a large population of penguins (企鹅)and seals.Satellite images show the iceberg has remained in one piece. It is estimated to be abou

    36、t 150 kilometers long and 48 kilometers wide. It is traveling at one kilometer an hour and is on a path to hit South Georgia in around 30 days.The British Antarctic Survey says it is concerned that if the iceberg hits the island, it could prevent the penguins and seals from reaching food supplies.Pr

    37、ofessor Geraint Tarling, an ecologist with the Antarctic Survey, says right now is the time of year when seals and penguins spend a lot of time caring for their young. This means the distance that parents have to travel to find food is important.That means they have to go a lot further, they have to

    38、 go around the iceberg, or to actually go further to find sources of food, Tarling said. And that time is quite important at this particular period of their life cycle.The breaking off of icebergs from Antarctica is a natural process. But the process is changing with climate change. What we re seein

    39、g with models and some observations now is the rate at which this is happening is increasing. And so, this might become more of a usual thing into the future, Tarling said.The iceberg also could damage South Georgias valuable fishing industry. Fishers pay for the rights to catch Patagonian toothfish

    40、, icefish and krill (磷虾)in waters off the island.Officials are hoping that changing weather patterns could direct the iceberg out into the open ocean, where it would, in time, break up and melt.8. What will happen if the iceberg hits the island of South Georgia?A. Wildlife will lose their homes.B. T

    41、he iceberg will remain in one piece.C. The island of South Georgia will disappear.D. Feeding will be challenging for penguins and seals.9. What can we learn from what Tarling says?A. Icebergs are coming off faster than before.B. Penguins and seals birth rates are increasing.C. The icebergs breaking

    42、off is caused by human.D. Its unusual to see the iceberg melting is speeding.10. What does the last paragraph tell us?A. The present situation is beyond hope.B. The weather patterns are controllable.C. The iceberg is bound to melt very soon.D. The crash of the iceberg may be avoidable.11. Whats the

    43、main theme of the passage?A. The changing climate in Antarctica.B. The potential problems of the iceberg.C. The island of South Georgia.D. The population of sea animals.【答案】8. D 9. A 10. D 11. B【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章主要讲述了漂浮的冰山使野生动物处于危险之中。【8题详解】细节理解题。根据文章第一段“Scientists fear the iceberg could crash into

    44、the island and block major feeding areas for a large population of penguins and seals.”(科学家们担心,冰山可能会撞到岛上,阻塞大量企鹅和海豹的主要觅食区。)可知,如果冰山撞上南乔治亚岛,企鹅和海豹的觅食将面临挑战。故选D。【9题详解】细节理解题。根据文章第六段“The breaking off of icebergs from Antarctica is a natural process. But the process is changing with climate change. What we r

    45、e seeing with models and some observations now is the rate at which this is happening is increasing. And so, this might become more of a usual thing into the future, Tarling said.”(南极洲的冰山断裂是一个自然的过程。但这个过程正在随着气候变化而改变。“我们通过模型和一些观察现在看到的是,这种情况正在增加。因此,这在未来可能会变得更加常见。”)可知,从Tarling说的话中我们可以知道冰山比以前脱落得更快。故选A。【1

    46、0题详解】主旨大意题。根据文章最后一段“Officials are hoping that changing weather patterns could direct the iceberg out into the open ocean, where it would, in time, break up and melt.”(官员们希望,不断变化的天气模式可以引导冰山进入开阔的海洋,假以时日,它将在那里解体并融化。)可知,最后一段告诉我们冰山的碰撞是可以避免的。故选D。【11题详解】主旨大意题。根据文章第一段“The worlds largest iceberg (冰山)is float

    47、ing toward the island of South Georgia in the southern Atlantic Ocean.”(世界上最大的冰山正漂向南大西洋的南乔治亚岛。)可知,文章讨论的主题是冰山的潜在问题。故选B。DThink of the last time you disagreed with another person. Maybe you argued with a sibling (兄弟;姊妹)over what to watch on TV. Or perhaps you tried to convince grown-ups that ice cream

    48、makes a better dinner than vegetables. How did your disagreement end? Were you able to see the issue(争论的问题)from the other persons viewpoint?In many situations, disagreements are unavoidable. Theyre part of life. After all, everyone has different opinions. We all have past experiences that shape how

    49、we see the world. Still, not all disagreements are bad. In fact, many people look at them as opportunities to learn. They do so by trying to understand where both sides are coming from.How can you understand both sides of an issue? Often, its best to start by asking questions. Questions help us lear

    50、n about the world around us. The right questions can also help us learn about other people. In a disagreement, asking for more information can help you learn about a persons viewpoint. It can also lead you to gather more facts. This can paint a better picture of the entire issue.When seeking to unde

    51、rstand both sides of an issue, its important to know the difference between facts and opinions. Remember, facts are based on true information. Opinions can change from person to person. Paying attention to facts can stop biases(偏见)from taking over in a disagreement. This can help everyone involved s

    52、ee both sides of the issue.Maybe youre wondering why its important to understand both sides of an issue, anyway. After all, dont most people just want to prove that their side is right? Often, thats true. However, understanding the whole issue can lead to both sides working together.Disagreements ma

    53、y be uncomfortable at first. However, when both sides truly try to understand each other, they often find they have more in common than they thought. The next time you disagree with another person, try asking him questions about their viewpoint. You never know what you might learn.12. What does the

    54、underlined word“so” refer to in Paragraph 2?A. Ignoring chances to learn.B. Knowing more about themselves.C. Shaping a right way to see the world.D. Making the disagreements a chance to learn.13. According to the passage, how can we solve a disagreement?A. By changing the others opinions.B. By makin

    55、g both sides comfortable.C. By trying to stand in others shoes.D. By telling facts and opinions apart.14. How does the author support his view?A. By reasoning.B. By describing.C. By persuading.D. By questioning.15. Whats the authors attitude to peoples arguments?A. Indifferent.B. Pessimistic.C. Posi

    56、tive.D. Skeptical.【答案】12. D 13. C 14. A 15. C【解析】【分析】这是一篇说明文。本文阐述了生活中分歧是不可避免的,要学会理解对方,站在对方的角度考虑问题才能解决分歧。【12题详解】词义猜测题。根据第2段“Still, not all disagreements are bad. In fact, many people look at them as opportunities to learn.(不过,并非所有的分歧都是糟糕的。事实上,许多人把它们看作是学习的机会)”可推知,划线词所在句意为“他们这样做是因为试图了解双方的立场”,其中 “这样做”即s

    57、o指的是“把分歧当作是学习的机会”的做法。因此,第2段划线词so的意思是D项“Making the disagreements a chance to learn(把分歧当作是学习的机会)”符合题意。故选D项。【13题详解】推理判断题。通读全文,尤其是第一段“How did your disagreement end? Were you able to see the issue from the other persons viewpoint?(你们的分歧是怎么结束的?你能从对方的角度看问题吗?)”以及最后一段“Disagreements may be uncomfortable at fi

    58、rst. However, when both sides truly try to understand each other, they often find they have more in common than they thought.( 分歧一开始可能会让人不舒服。然而,当双方真正试图理解对方时,往往会发现他们的共同点比他们想象的要多)”可知,要想解决分歧,双方要真正去理解对方,站在对方的立场上想问题。因此,根据这篇文章,我们怎样解决分歧要C项“By trying to stand in others shoes(试着站在别人的立场上)”符合题意,故选C项。【14题详解】推理判

    59、断题。通读全文,尤其3段第一句“How can you understand both sides of an issue? Often, its best to start by asking questions.(你怎么能理解问题的两面?通常,最好从问问题开始)”以及4段第一句“When seeking to understand both sides of an issue, its important to know the difference between facts and opinions.(试图了解问题的两面时,了解事实和观点之间的区别是很重要的)”以及最后一段“Disag

    60、reements may be uncomfortable at first. However, when both sides truly try to understand each other, they often find they have more in common than they thought.(分歧一开始可能会让人不舒服。然而,当双方真正试图理解对方时,往往会发现他们的共同点比他们想象的要多)”可知,作者认为,要想解决分歧,首先从问问题开始,问题具有两面性,通过一步步的讲解推理,认为解决分歧必须去了解对方,站在对方的角度考虑问题。因此,作者通过推理来支持他的观点,符合

    61、题意。故选A项。【15题详解】推理判断题。根据第二段“In many situations, disagreements are unavoidable. Theyre part of life. After all, everyone has different opinions. We all have past experiences that shape how we see the world. Still, not all disagreements are bad. In fact, many people look at them as opportunities to lea

    62、rn. They do so by trying to understand where both sides are coming from.( 在许多情况下,分歧是不可避免的。他们是生活的一部分。毕竟,每个人都有不同的看法。我们都有过去的经历,这些经历塑造了我们对世界的看法。不过,并非所有的分歧都是糟糕的。事实上,许多人把它们看作是学习的机会。)”可知,作者认为,人与人之间分歧不可避免,但是它是生活的一部分,人们能够从解决分歧的过程中,学会站在对方的立场想问题,最终解决问题,这是一次学习的机会。因此,作者对人们的争端持C项“Positive (积极的)”态度,符合题意,故选C项。第二节(共

    63、5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。EIt may be tempting (有诱惑的) to take the summer off and relax, but looking for a job will give you helpful life skills. Finding a job may be hard, but the search will be worth it. Jobs are out there. _16_, even if you dont land the job you want.

    64、1. Youll develop your interview skills. The more jobs you apply for, the better youll get at interviewing. Learning to interview well is a skill. It can help you get into college and even land a full-time job.2._17_ You may not get the first job you interview for. Rejection happens in life and it ca

    65、n be hard to handle. The more we face rejection, the easier it becomes to move forward and bounce back.3. Youll learn something about yourself. If you get a job that wasnt your first choice, you might discover a new skill or interest. If you need to save money, you may learn that commitment is neces

    66、sary to reach your goals. What if nothing works out? _18_4. Youll push the limits of your comfort zone. Its a lot easier to sit at home doing the same things. _19_. Experiencing new things can make you more productive and you might even have fun!_20_. You have nothing to lose and a lot to gain. And

    67、if you dont get a job, volunteer.Volunteering is a great way to gain experience. It looks favorable on resumes for college applications or future jobs.If you need help writing a resume (简历) to apply for a job, search online. A number of websites offer free tips.A. Practice makes perfectB. Youll find

    68、 a better worldC. Youll get better at dealing with rejectionD. You may decide to start your own businessE. Youll still gain these skills from the processF. If youre thinking about a summer job, applyG. But job-hunting can push you out of your comfort zone【答案】16. E 17. C 18. D 19. G 20. F【解析】【分析】这是一篇

    69、议论文。本文阐述了求职可以使人走出舒适的区,学到一些有用的生活技能。【16题详解】上文“It may be tempting (有诱惑的) to take the summer off and relax, but looking for a job will give you helpful life skills. Finding a job may be hard, but the search will be worth it. (暑假休假放松是很有诱惑力的,但是找工作会给你一些有用的生活技能。找工作可能很难,但是值得的)”说明暑假找工作可能很难,但是能够给你一些有用的生活技能,E项“

    70、Youll still gain these skills from the process(你将仍然能从这个过程中获得技能)”中的“gain these skills”是关键词,与上文是顺承关系,符合题意,承上启下。故选E项。【17题详解】下文“You may not get the first job you interview for. Rejection happens in life and it can be hard to handle. The more we face rejection, the easier it becomes to move forward and b

    71、ounce back.(你可能得不到面试的第一份工作。拒绝发生在生活中,很难处理。我们面对的拒绝越多,我们就越容易前进和重整旗鼓)”可知,生活中我们面对的拒绝越多,我们就越容易前进和重整旗鼓,C选项“Youll get better at dealing with rejection(你会更善于处理拒绝)”中的“dealing with rejection”是关键词,与下文构成顺承关系,符合题意。故选C项。【18题详解】上文“If you get a job that wasnt your first choice, you might discover a new skill or inte

    72、rest. If you need to save money, you may learn that commitment is necessary to reach your goals. What if nothing works out? (如果你得到一份不是你首选的工作,你可能会发现一种新的技能或兴趣。如果你需要省钱,你可能会学到承诺是实现目标的必要条件。如果什么工作都没找到怎么办呢?)”可知,如果得到一份不是你首选的工作,你可能会发现一种新的技能或兴趣,也可能什么工作都找不到。 D选项“You may decide to start your own business(你可以决定自

    73、己创业)”中的“start your own business”是关键词,与上文构成顺承关系,符合题意。故选D项。【19题详解】上文“Youll push the limits of your comfort zone,Its a lot easier to sit at home doing the same things. (你会突破你舒适区的极限。坐在家里做同样的事情容易得多)”可知,找工作可以突破你舒适区的极限,G选项“But job-hunting can push you out of your comfort zone(但是找工作会把你从舒适区拉出来)”中的“push you o

    74、ut of your comfort zone”是关键词,与上文构成顺承关系,承上启下,符合题意。故选G项。【20题详解】下文“You have nothing to lose and a lot to gain.(你不会失去什么,而且会得到很多)”以及结合上文,尤其是第一段“It may be tempting to take the summer off and relax, but looking for a job will give you helpful life skills.(暑假休假放松是很有诱惑力的,但是找工作会给你一些有用的生活技能)”可知,作者综合分析以上内容,并鼓励学

    75、生暑假申请工作,因此,F选项“If youre thinking about a summer job, apply(如果你想找一份暑期工作,那就申请吧)”与前述段落构成总分总关系,符合题意。故选F项。第三部分 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选岀可以填入空白处的 最佳选项。Four teenage girls. Two tents. No cellphones. A severe thunderstorm. One hundred and thirty hours of nonstop

    76、 _21_This was what Julia Ruelle, 16, just _22_ .“It was really _23_,” said Julia Ruelle of her recent weeklong adventure to the Boundary Waters Canoe Area Wilderness with three childhood friends.Earlier this year, Julia, having completed a _24_ for a brain tumor (肿瘤) in April, won an essay contest a

    77、nd was _25_ a five-day camping adventure with up to three friends. Its aim is to get kids away from technology. She struggled to choose the _26_ three Anna Wander, 16, Madeline Wilson, 16, and Julianna Torelli, 15. No _27_ are allowed, so getting their approval was kind of _28_. Having a satellite p

    78、hone and promising to check in twice during the week finally won their _29_.The four girls arrived in Ely on June 10 for training. They _30_ the next day at 7 :00 a. m., and quickly developed a _31_ getting up early every morning, going boating _32_, then having lunch at the campsites,_33_ by swingi

    79、ng, reading, talking, and napping. I love how you are separated from everything in your life, especially _34_.Anna said. Without her phone, she said, Im less _35_ about things. We got along pretty well, said Madeline. We were always talking before bed, about specific things and thoughts _36_. But we

    80、 might sometimes have had _37_, Julianna added. No one was even hungry or homesick, but they were _38_ nervous one night as they waited out a thunderstorm.After the adventure, Julia will continue to take physical examination every three months to make sure the tumor is gone. Mental health can be _39

    81、_ so much in the Boundary Waters. It really helps to _40_ and reconnect with yourself, said Julia.21. A. tirednessB. togethernessC. darknessD. happiness22. A. describedB. sufferedC. plannedD. experienced23. A. boringB. terribleC. perfectD. costly24. A. researchB. presentationC. preparationD. treatme

    82、nt25. A. awardedB. directedC. promisedD. advised26. A. richB. topC. cuteD. final27. A. friendsB. parentsC. teachersD. guides28. A. challengingB. educatingC. satisfyingD. dominating29. A. confidenceB. satisfactionC. permissionD. expectation30. A. set outB. set downC. turn outD. turned up31. A. hobbyB

    83、. projectC. routineD. system32. A. by noonB. at downC. by nightD. at dusk33. A. taughtB. followedC. dividedD. instructed34. A. societyB. homeworkC. entertainmentD. technology35. A. doubtfulB. worriedC. curiousD. unsatisfied36. A. in additionB. in generalC. in needD. in total37. A. disappointmentsB.

    84、joyfulnessC. argumentsD. fights38. A. unbelievablyB. pretendedlyC. unsuccessfullyD. admittedly39. A. damagedB. improvedC. affectedD. weakened40. A. get awayB. get backC. take upD. take out【答案】21. B 22. D 23. C 24. D 25. A 26. D 27. B 28. A 29. C 30. A 31. C 32. A 33. B 34. D 35. B 36. B 37. C 38. D

    85、39. B 40. A【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章讲述了四个女孩一起渡过的远离父母远离设备的冒险之旅。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:130个小时不间断的团聚。A. tiredness疲劳;B. togetherness和睦相处;C. darkness黑暗;D. happiness幸福。根据“Four teenage girls. Two tents. No cellphones. A severe thunderstorm.”可知,雷雨天,四个女孩没有手机呆在俩个帐篷里,由此可以判断她们是一直在一起的,故选B。【22题详解】考查动词词义辨析。句意:这就是16岁的Julia Ru

    86、elle刚刚经历的。A. described描述;B. suffered患病;C. planned计划;D. experienced经历。根据“ It was really _3 _, ” said Julia Ruelle of her recent weeklong adventure to the Boundary Waters Canoe Area Wilderness with three childhood friends.”可知,她们刚刚经历了一场露营,故选D。【23题详解】考查形容词词义辨析。句意:真的很完美。A. boring无聊的;B. terrible可怕的;C. per

    87、fect完美的;D. costly昂贵的。根据后文“We got along pretty well, said Madeline.”可知,孩子们相处地很好,由此判断这场旅行是很完美的,故选C。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:今年4月,茱莉亚完成了脑瘤的治疗,赢得了一个作文比赛,授予为期五天的和三个朋友一起的野营探险。A. research研究;B. presentation展示;C. preparation准备;D. treatment治疗。根据“for a brain tumor”可知,是完成了肿瘤的治疗,故选D。【25题详解】考查动词词义辨析。句意:今年4月,茱莉亚完成了脑瘤的治疗

    88、,赢得了一个作文比赛,授予为期五天的和三个朋友一起的野营探险。A. awarded嘉奖;B. directed指导;C. promised承诺;D. advised建议。根据“won an essay contest”可知,作者赢得了比赛,故而是被奖励了一场旅行,故选A。【26题详解】考查形容词词义辨析。句意:她艰难地选择了最后三个16岁的安娜Wander、16岁的玛德琳威尔逊和15岁的朱莉安娜托雷利。A. rich丰富的;B. top顶尖的;C. cute可爱的;D. final最终的。根据“She struggled to choose”可知,只有三个名额,她艰难地选择了最后的三个人,故选

    89、D。【27题详解】考查名词词义辨析。句意:父母是不允许入内的,所以得到他们的同意有点困难。A. friends朋友;B. parents家长;C. teachers老师;D. guides导游。根据文章可知,这是只有四个女孩的旅行,故父母是不允许陪伴在旁,故答案是B。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:父母是不允许入内的,所以得到他们的同意有点困难。A. challenging挑战的;B. educating教育的;C. satisfying令人满意的;D. dominating主要的。根据前文内容可知,不允许父母去,所以得到父母的认可很困难,故选A。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:

    90、打了个卫星电话,并承诺一周两次查看,最终赢得了他们的许可。A. confidence信心;B. satisfaction满意;C. permission允许;D. expectation期待。根据“Having a satellite phone and promising to check in twice during the week”可知,打了卫星电话并且承诺一周查看两次,才得到了允许,故选C。【30题详解】考查动词短语辨析。句意:他们在第二天早上7点出发,并很快制定了一条固定的路线。A. set out开始;B. set down放下;C. turn out结果是;D. turned

    91、 up出现。根据“the next day at 7 :00 a. m.”可知,她们早上七点就出发了,故选A。【31题详解】考查名词词义辨析。句意:他们在第二天早上7点出发,并很快制定了一条固定的路线。A. hobby爱好;B. project项目;C. routine 惯例;D. system系统。根据“getting up early every morning, going boating _12_, then having lunch at the campsites,_13_ by swinging, reading, talking, and napping”可知,这是他们的旅游路

    92、线,故选C。【32题详解】考查介词短语辨析。句意:每天早上早起,划船要在中午前完成。A. by noon中午为止;B. at down黄昏时候;C. by night在夜里;D. at dusk黄昏时刻。根据文中的时间点推测,此时是中午之前的活动,故选A。【33题详解】考查动词词义辨析。句意:然后在露营地吃午饭,接着是荡秋千、读书、聊天和打盹。A. taught教;B. followed跟随;C. divided分开;D. instructed指导。根据语境可知,吃完午饭紧接着是荡秋千、读书、聊天和打盹,故选B。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:我喜欢你与生活中的一切分离,尤其是与科技。A

    93、. society社会;B. homework作业;C. entertainment娱乐;D. technology科技。根据第一段“No cellphones.”可知,没有手机远离科技,故选D。【35题详解】考查形容词词义辨析。句意:安娜说。她说,没有手机,“我对事情不那么担心了。”A. doubtful怀疑的;B. worried担忧的;C. curious好奇的;D. unsatisfied不满意的。根据“We got along pretty well,”可知,我们相处地很好,故我们很少担心,故选B。【36题详解】考查介词短语辨析。句意:我们总是在睡觉前谈论一般的具体事情和想法。A.

    94、in addition此外;B. in general通常;C. in need需要;D. in total总计。根据语境可知,此处指的是我们经常做的事情,故选B。【37题详解】考查名词词义辨析。句意:但我们有时可能会发生争执,”朱莉安娜补充道。A. disappointments失望;B. joyfulness快乐;C. arguments争论;D. fights打仗。根据文意,但是有时我们也会有争吵,故选C。【38题详解】考查副词词义辨析。句意:虽然没有人饿或想家,但他们在等待一场雷雨结束的那天晚上确实有些紧张。A. unbelievably难以置信地;B. pretendedly假装地;

    95、C. unsuccessfully失败地;D. admittedly公认地。等待暴风雨结束的紧张时大家共有的,故选D。【39题详解】考查动词词义辨析。句意:在边界水域,心理健康可以得到很大改善。A. damaged损害;B. improved改善;C. affected影响;D. weakened减弱。根据后文“It really helps to”可知,的确很有帮助,故选B。【40题详解】考查动词短语辨析。句意:这真的有助于离开,重新与自己联系起来,”茱莉亚说。A. get away离开;B. get back回来;C. take up开始;D. take out取出。根据文意可知,此次旅行

    96、是远离一切重新认识自我的过程,故选A。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Some teachers are so inspirational that their influence lives on long after their death. This is true of the Chinese philosopher Confucius, _41_ he may be one of the most quoted people in history.Confucius _42_(think) educati

    97、on should be for all people. This made him stand out in ancient China. At that time, it was mostly royal and wealthy _43_(family) that educated their children. Confucius believed everyone should be able to learn about the world and improve himself.In politics, Confucius set his humanist ideas into a

    98、ction. He _44_( quick) learned that many people in power werent ready for his ideas. He wandered through China, _45_(look) for other places he could help. Several of his students followed him.After returning home, Confucius continued teaching. This is also when Confucius did much of his writing. Tod

    99、ay, many people learn about Confucius _46_ reading The Analects. Thats where Confucius s version of The Golden Rule shows up, _47_ says, “ Do not do to others what you do not want done to yourself.Confucius wrote parts of The Analects. Other parts _48_ ( write) by his students after his death. It wa

    100、s also after his death _49_ Confuciuss ideas became known as Confucianism. Confucianism is more like a way to look at the world. It pushes people _50_( have) self discipline and a love for humanity. Today, Confucianism influences many people across the world. It is most common in Asian cultures.【答案】

    101、41. and 42. thought 43. families 44. quickly 45. looking 46. by 47. which 48. were written 49. that 50. to have【解析】【分析】这是一篇记叙文。文章主要讲述了哲学家孔子是如何传播自己的儒家思想的,以及儒家思想在当今世界上的影响。【41题详解】考查连词。句意:中国哲学家孔子就是这样,他可能是历史上话语被引用最多的人之一。结合前后文语境,可知为并列关系,应用连词and。故填and。【42题详解】考查动词时态。句意:孔子认为教育应该面向全体人民。描述过去发生的事情应用一般过去时。故填thou

    102、ght。【43题详解】考查名词的数。句意:当时,教育孩子的大多是皇室和富裕的家庭。family为可数名词,结合上文“mostly royal and wealthy”可知应用复数。故填families。44题详解】考查副词。句意:他很快意识到,许多掌权者还没有准备好接受他的想法。修饰动词learn应用副词quickly,作状语。故填quickly。【45题详解】考查非谓语动词。句意:他走遍了中国,寻找其他他可以帮助的地方。分析句子结构可知look在句中应用非谓语动词形式,与逻辑主语he构成主动关系,故应用现在分词作状语。故填looking。【46题详解】考查介词。句意:今天,许多人通过阅读论语

    103、了解孔子。表示“通过”,后跟动名词作宾语,应用介词by。故填by。【47题详解】考查定语从句。句意:这就是孔子的金科玉律“己所不欲,勿施于人”。此处为非限制性定语从句修饰先行词The Golden Rule,先行词在从句中作主语,指物,故应用关系代词which引导。that不能引导非限制性定语从句。故填which。【48题详解】考查动词时态语态。句意:其他部分是他死后他的学生写的。描述过去发生的事情应用一般过去时,主语与谓语动词构成被动关系,应用一般过去时的被动语态,主语为Other parts,谓语用复数。故填were written。【49题详解】考查强调句。句意:也是在他死后,孔子的思想

    104、才被称为儒家思想。去除it was和空处,剩下的部分可以构成完整的句子,可知此处为强调句“it is/was+被强调部分+that+其他”,被强调部分为人时,可用who替换that,此处被强调部分为“after his death”,应用that。故填that。【50题详解】考查非谓语动词。句意:它促使人们自律,热爱人性。结合句意表示“促使某人做某事”可知短语为push sb. to do sth.。故填to have。第四部分 写作(共两节,满分35分)第一节 短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)51. 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中 共

    105、有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Among so much proverbs, I like “The early bird catches worms. ” best.This proverb means that to being successful, one needs to start early or bef

    106、ore anyone else. It advises us seize the day and take every opportunity. That is why I liked it so much.Looking back, I have come to realize that success is never goes to those who are lazy! Often the mostly successful people are those who do something before anyone else do. Success takes hard work

    107、and time. The early one wakes up, the more work time you will have and the more one will get.Are you a early bird?【答案】1.much many2.being be3.seize前加to4.liked like5.删除is6.mostly most7.do does8.earlyearlier9.you one10.a an【解析】【分析】本文是一篇记叙文。作者在文中介绍了自己最喜欢的一句谚语“早起的鸟儿有虫吃”以及这句谚语给作者带来的感悟。【详解】1.考查形容词。句意:在这么多谚

    108、语中,我最喜欢的是“早起的鸟儿有虫吃。”句中的proverbs为可数名词复数,应用many修饰,much修饰不可数名词,因此此处搭配不符,故将much改为many。2.考查动词不定式。句意:这句谚语的意思是,要想成功,一个人需要更早或在其他人之前开始。分析句子可知,此处to be successful 为不定式作目的状语,to并非介词,而是不定式符号,后接动词原形,故将being改为be。3.考查动词不定式。句意:它建议我们要抓住每一天,抓住每一个机会。由advise us可知此处为固定搭配advise sb. to do sth.,表示“建议某人做”,所以此处应用动词不定式作宾补,故在sei

    109、ze前加to。4.考查时态。句意:这就是为什么我这么喜欢它。由语境和句意描述客观事实可知,时态应用一般现在时,主语为I,动词应用原形,故将liked改为like。5.考查谓语。句意:回头看,我发现成功从来不属于懒惰的人!分析句子结合句意可知,宾语从句的谓语为goes,因此动词is多余,故将is删除。6.考查形容词。句意:最成功的人往往是那些比别人先做事的人。由句意可知,此处为successful的最高级表达,successful为多音节单词,表示“最成功的.”为the most successful+名词。故将mostly改为most。7.考查主谓一致。句意:最成功的人往往是那些比别人先做事的

    110、人。此处为时间状语的谓语动词,本句描述客观事实,时态为一般现在时,anyone为不定代词,不定代词作主语时谓语动词用单数形式,故将do改为does。8.考查副词比较级。句意:一个人醒得越早,工作时间就会越多,得到的也更多。由下一句的the more可知此处使用的是“the+比较级,the+比较级”,表示“越,越”,所以early应用比较级形式,故将early改earlier。9.考查代词。句意:一个人醒得越早,工作时间就会越多,得到的也更多。由前一句和下一句主语one可知,此处指代“某人”,并未出现第二人称,故将you改为one。10.考查冠词。句意:你是早起的人吗?early为元音音素开头,

    111、应用不定冠词an,故将a改为an。第二节书面表达(满分25分)52. 你校英语社团正在组织英语作文比赛,主题为“Try new things”。 请以 “The last time I tried something new”为题写一篇短文参赛。内容要点:1.尝试的时间及内容;2.尝试的收获与影响。写作要求:1.词数100左右;2.短文题目已为你写好,不计入总词数。The last time I tried something new_【答案】The last time I tried something newId like to share my first volunteer exper

    112、ience in my community hospital during the summer vacation.I worked from July 15th to July 31st, during which time people over 55 were given a free medical examination. Every day I arrived before 6: 30 and helped organize the people who came. Then I would help them fill in the forms. Leading them to

    113、the different departments was also part of my duties. Often, by the time their examinations were over at 11: 30 a m, I had already been bathed in sweat.Tired as I was in those days, I benefited a lot from the experience. My confidence built up and my communication skills were improved.【解析】【分析】本篇书面表达

    114、属于记叙文,要求考生请以 “The last time I tried something new”为题写一篇短文参赛。【详解】第一步:审题体裁:记叙文时态:根据提示,时态主要为一般过去时。结构:总分法总分法指把主题句作为总说,把支持句作为分说,并以这种方式安排所写内容。要求:1.尝试的时间及内容;2.尝试的收获与影响。第二步:列提纲 (重点词组)would d like to; summer vacation; from to ; fill in; lead to ; be over; benefit from; build up第三步:连词成句1. Id like to share my

    115、first volunteer experience in my community hospital during the summer vacation.2. I worked from July 15th to July 31st, during which time people over 55 were given a free medical examination.3. Then I would help them fill in the forms.4. Leading them to the different departments was also part of my

    116、duties.5. Often, by the time their examinations were over at 11: 30 a m I was already, bathed in sweat.6. Tired as I was in those days, I benefited a lot from the experience. 7. My confidence built up and my communication skills.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)(供参考)1.表文章结构顺序:First of all,

    117、 Firstly/First, Secondly/Second And then, Finally, In the end, At last2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition As well as, not onlybut (also), including,3.表转折对比关系:However, On the contrary, but, Although +clause(从句), In spite of +n/doing, On the one hand,On the other hand S

    118、ome,while others,as for, sothat 4.表因果关系:Because, As, So, Thus, Therefore, As a result 连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1 I worked from July 15th to July 31st, during which time people over 55 were given a free medical examination.这句话运用了介词+ which引导的非限制性定语从句。高分句型2 Leading them to the different departments was also part of my duties. 这句话运用了动名词作主语。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:河南省高三年级2021届高三年级普通高中毕业班高考适应性测试英语试题 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-560938.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1