分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Module 6 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779115
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:159.12KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Module 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练外研版 单元 话题 阅读 理
    资源描述:

    1、Module 6 Problems单元话题阅读理解练习(2022湖南郴州三模)My name is Zach Abdile and Im going to work in a hospital after being told I would never become a doctor. As long as I could remember, Ive always wanted to help people one way or another. When I was in Grade 6, I had the amazing chance of shadowing (跟随实地学习) doc

    2、tors in a hospital in India. I was completely amazed at the level of care that these doctors provided. Till then, I realized that this was what I wanted to do for the rest of my life. So when I told teachers that I would like to become a doctor, I think they really stuck on to that first impression

    3、I may have given them when I was a kid. And they questioned me “Are you sure you want to do this? Are you sure you have what it takes?” They even asked me to consider different possibilities in life. I think they really refused to accept the fact that I wanted to become a doctor. Finally when I post

    4、ed the news of passing my final year exams, I had no idea that I would get it. Moreover, the amount of love and support that people showed me was so heart-warming, although Id never met them before. I think hours of just studying on the wards (病房) during medical school cant really make us appreciate

    5、 (充分意识到) what its like to be a junior doctor. For people that want to follow their dreams, my highest advice for them is to not let anything limit them. Push through the self-doubt and push through the voice that tell you that you wont be able to do it. Just look back on the times that you had strug

    6、gled (挣扎), no matter how hard that you thought it was at that time.1Why does Zach Abdile want to become a doctor?ATo make a living.BTo help people in need.CTo satisfy his parents.2When did Zach Abdile realize that it was his dream to provide care for the sick people?AWhen he was a kid.BWhen he passe

    7、d his final year exams.CWhen he shadowed doctors in a hospital.3Teachers held a (n) _ view on Zach Abdiles dream.AdoubtfulBsupportiveCactive4What does the underlined word “limit” probably mean?A促进B限制C保持5According to each Abdile, if you want to follow your dream, youre supposed to _.Aquestion yoursel

    8、f as often as possibleBaccept the voice that tell you that you wont be able to do itCremember the hard times youve experienced and stick to your dream(2022湖北宜昌模拟预测)Ive noticed that conversations with my children have started to turn into something that I dont like. It could be my mistake. I dont alw

    9、ays think before I open my mouth.For example, my kids might call me to tell me about something thats been bothering(打扰) them. Then, as soon as theyre finished, I go into mom mode(模式). I just cant stop. Its my default setting(默认设置).I am the queen of unwanted advice. When I get one of my adult kids on

    10、 the phone, I become an expert on everything and anything, which Im obviously(明显地) not.I want to be part of their lives. More importantly, I want to prevent them from making mistakes that seem so obvious to me. But they just want someone to listen.Im hardly alone in this. Over lunch the other day, a

    11、 friend told me that her son seldom listened to anything she said. I know that feeling all too well. But Im learning that talking to is not the same as talking with.Giving advice to children can be full of problems. Though we may see ourselves sharing our wisdom(智慧), they see something else. They se

    12、e a controlling parent who hasnt accepted the fact that theyre adults with their own thoughts.Theyre not looking for any suggestions. They may not even want an immediate(立刻的) solution to a difficult problem. What theyre hoping for is a safe place to talk with a person who loves and supports them.Bec

    13、ause of this, Ive set the goal of becoming a better parent by being a better listener. Its not an easy task for parents like me who think theyre just being helpful. But Im trying to do it anyway.6What made the writer see her problem?AA friend mentioned a similar case.BHer kids stopped calling her.CT

    14、he real meaning of her conversations with her kids.DThe way her kids share their worries with her.7What can we know about the writers “mom mode”?AIt is hard for her to stop it.BHer kids like it very much.CIt makes the writer happy.DIts the best way of communication.8Why does giving advice to childre

    15、n cause problems?AThe advice cannot solve the problem.BChildren cant learn to be independent.CParents cant understand the problem.DParents and kids want different things.9What do the children actually need in the talk with their parents according to the passage?AThey need some useful suggestions.BTh

    16、ey want their parents understand and support them.CThey want a solution to a difficult problemDThey want to get some wisdom from their parents.10What might the writer do in the future?ABecome more helpful.BTry to be a better listener.CBe patient when talking.DStop giving any advice.(2022全国九年级课时练习)Li

    17、steningPracticing listening is a good way to improve your listening skills. When you listen to something in English, try to note down key information. You can also write down key words and expressions. While listening, you may not understand much at first. Keep on listening and you will understand m

    18、ore.SpeakingIts the most important to believe yourself when you speak English. Dont speak so fast that the others can not understand you. If you forget a word, try to use “um” or “er” as the English people do all the time. Remember to be polite-use “please” and “thank you” if you ask someone for hel

    19、p.ReadingWhen you read, the most important thing to do is to understand the main ideas. Use the title and the picture to help you understand the main idea of a passage. When you read a passage, try to find who, what, when, where, why and how. This will help you understand the passage better.WritingW

    20、hen you write a composition, remember three things. Use something you have read as a model in your composition. Use expressions and sentences from the model and change the details. This will help you with the content (内容), the grammar and the vocabulary you include in your composition. Use words lik

    21、e “and”, “or” and “but” to join sentences.11When you listen to something in English, you _.Aneed to practice writing skillsBhave to write down new wordsCmust understand new expressionsDshould try to write down key information12What is the most important for you to improve your speaking skills?ATo sp

    22、eak at a natural speed.BTo use “um” or “er” if you forget a word.CTo be polite when you ask others for help.DTo believe yourself when you speak English.13In Paragraph (段落) 3, the word “This” refers to (指) “_”.Areading the titleBlooking at the pictureCunderstanding the main ideaDfinding who, what, wh

    23、en, where, why and how14The following things are mentioned in the last paragraph EXCEPT _.Awriting about what you know bestBjoining sentences with “and”, “or” and “but”Cusing something you have read as a modelDusing some expressions and sentences from the model(2022湖北黄石模拟预测)If you have only three mi

    24、nutes to get something that you can take from your home, and the other things are lost forever, what will you take? The following information will help you.BO. BBO. Bis short for Bug of Bag (求生背包) . Its a bag with a collection of things that are needed for life in it.Reasons to use ABO. BWhen disast

    25、ers (灾难) like earthquakes and heavy rainstorms happen, many people will have to run away from their homes and they may not return for a long time. They need to continue to live without food, water or a shelter in some unexpected situations.Things in aBO. BA sleeping bag, or at least a thin quilt.Dri

    26、nking water.High-calorie foods, such as chocolate and biscuits.Necessary medicines.Something for making a fire, and a small pot to boil water or cook.A few basic tools like a knife and some ropes.A flashlight.Money.A copy of all your important papers. (Be sure to make a BO. B, as light as possible.)

    27、 Places to keep aBO. BYou should put a BO. B at a place where you can get it at once when disasters happen. Your home, your car, or your office can be a good place to put it.A BO. Bis very helpful to the people in need. Youd better prepare more than one BO. Bif possible. Then think of the difference

    28、 a BO. Bwill make if those disasters happen. So prepare one now.15A BO. Bhas a collection of things _ in it. Afor studyBfor sportsCfor lifeDfor traffic16Many people run away from their homes with a BO. Bbecause _.Athey have to save many peoples livesBthey have no other useful things to takeCthey nee

    29、d to continue to live after disasters happenDthey must make a new home with it17People should make a BO. Bas _ as they can.AlightBhugeCheavyDuseful18People had better NOT put a BO. B_.Aat homeBin the carCin the officeDon the road19According to the passage, “_” is right.AExpensive things should be pu

    30、t in a BO. Bsafely. BIts better to prepare more than one BO. Bif possible.CPeople should take a BO.Bwith them everywhere.DA BO. Bcan make your everyday life different.(2022河南郑州外国语中学模拟预测)“Ill finish my homework before playing video games.”“Your dress looks beautiful.”“I wont spend all the money on sn

    31、acks.”All lies! Most of us have told a lie at one time or another. However, scientists found that lying can harm your brain (大脑). It may stop you from doing other important tasks.When you tell the truth, your brain doesnt have to do any extra (额外的) work. But lying takes much more work.Imagine youre

    32、late to class. The teacher asks why and you decide to lie. So you say: “I picked up a book from the library,” Your teacher asks: “The book I assigned (布置) last time?” Then you must decide how to answer the question. If you say yes, the teacher might ask to see the book. So you might say: “No.” Now y

    33、ou have to think of a book title. You need to make sure its a book the library actually has. See? When you lie, your brain works a lot more to keep the lie from falling apart.You just gave your brain a ton of extra work. An area called the prefrontal cortex (前额皮质) does the work. Its the part in char

    34、ge of short memory. That area also takes care of planning, problem-solving and self-control.Using too much brainpower to lie means theres less available for other things-like solving math problems. Lying is even harder for young people. The prefrontal cortex is not fully developed until age 25. So w

    35、hen young people are busy with lying, theyll have a harder time doing other things, like making study plans or eating a healthy diet. So think twice before lying next time!根据材料内容选择最佳答案。20What did the scientists find out about telling lies?AIt happens quite often.BMost students have done it.CIt is ba

    36、d for peoples brains.DIt is an important way to protect oneself.21What happens to your brain when you lie?AIt works more slowly.BIt has to do some extra work.CIt often says yes to others.DIt becomes better at answering questions.22What does the prefrontal cortex help people do?a. Build long-term mem

    37、ories.b. Make plans.c. Work out problems.d. Relax our brains.AabBbcCacDbd23According to the story, why is it harder for people under 25 to tell lies?ABecause they are not clever enough.BBecause they have too much brainpower.CBecause they are still learning how to talk to other people.DBecause they d

    38、ont have fully grown brains.24What is the best title of the passage?AMore lies, more work.BLies make us healthy.CLies grow with age.DLies are difficult.(2022湖北省直辖县级单位模拟预测)What do different countries do to keep students safe? Japan At public primary schools in Japan, earthquake training are held once

    39、 a month. They teach students safety tips for earthquakes. Regular training helps students escape from earthquake-stricken areas without causing any stampedes (踩踏). Australia Most students in Australia take first-aid courses at school. They learn basic first-aid knowledge in the class, such as how t

    40、o call an ambulance (救护车) and what to do when someone is hurt. The government is trying to make all kids take such courses. US Most US school buildings have fire escapes. A fire escape has platforms (平台) with stairs and ladders (梯子) at each floor of a building. They are usually made of steel and bui

    41、lt outside of the building. People can get to the fire escape through a special fire-exit door or through a window. It is not a good idea to jump out of a window from higher than two floors. You may hurt yourself.25In their first-aid class, Australian students learn _.Ahow to escape from a fireBhow

    42、to call an ambulanceChow to stay safe when they play soccerDhow to stay safe during an earthquake26Which of the following is NOT TRUE according to the passage?AEarthquake trainings are important in Japan.BBasic first-aid knowledge is taught in Australia.CBuildings often catch fire in the US.DUS scho

    43、ol buildings usually have fire escapes.27The passage above might show up in _.Asports magazinesBhistorical booksCcinema ticketsDstudent newspaper(2022湖北荆州模拟预测)Do you feel lonely when your best friend isnt around? Heres our advice to youand to all kids who feel lonely sometimes. Its hard when a best

    44、friend isnt aroundmaybe because he or she moved to a different school or a different class. You may feel left out during breaks or lunchtime. You want to make new friends, but how do you find them? Maybe it seems like everybody else already has friends. But remember, theres always room for more frie

    45、nds. Start by looking around your classroom think about which kids youd like to play with during break. Look for chances to say hi to them, smile, and be friendly. Offer to share something or express your appreciation(欣赏)to them. Invite someone to play with you or say “Do you want to sit here?” in t

    46、he lunchroom. When youre at break, walk over to kids you want to play with, act friendly, and say “Hi, may I join you?” or just join in. If you have trouble doing this or if youre feeling shy, ask your teacher to help you make new friends. Teachers are usually pretty good at matching people up. The

    47、best way to make friends is to be a friend. Being kind, being friendly, sharing, saying nice things, offering helppretty soon, youll have one, two or even more new friends. You might still miss that special best friend. But when you see each other again, you can share something you didnt have before

    48、 he or she left. You can introduce him or her to your new friends!28What does the underlined phrase “feel left out” in Paragraph 2 mean?Afeel homesickBfeel aloneCleave home aloneDbe hungry29Which are good ways to make friends? a. Join others and play with them. b. Invite others and share your happin

    49、ess. c. Keep asking for help from others. d. Say “hello” to people you want to make friends with.AabcBbcdCacdDabd30Why can teachers help kids to make friends?ABecause teachers have more free time than students.BBecause teachers enjoy being friends with their students.CBecause teachers know which stu

    50、dents can be friends.DBecause teachers are good at making friends.31What can we learn from the story?AWhen you feel lonely, making new friends is a good choice.BMaking new friends is an easy job.CTeachers can become your best friends.DNew friends would soon replace old friends.(2022河南南阳模拟预测)Gardenin

    51、g is popular in many parts of the world. This outdoor activity gives us beautiful plants, like pleasant-smelling flowers, fresh fruits and vegetables. Here are some other main benefits(益处)as follows:When you are gardening, you are outdoors. So it is a perfect time to socialize(社交) with your neighbor

    52、s. Most people love to talk about their hobbies, and gardeners are not different. They usually enjoy showing people what they are growing, and most enjoy sharing advice or stories about their gardens.Gardening can greatly widen a persons community. Some people may not have their own gardens. So, man

    53、y cities and towns have community gardens. It is a public land for anyone in the neighborhood to grow what they want for free, only if they follow some basic rules.Gardening is a great activity to do with children. It gets children outdoors and off computers, televisions and other electronics. Garde

    54、ning can be a great teacher. Children can learn about nature and wildlife. Gardening can teach a child about where food comes from and healthy eating.Gardening can bring you good health. Why? When you are in your garden, you might feel the sunshine on your skin. This means you are getting Vitamin DV

    55、itamin D helps keep bones strong and help us fight diseases. Also, when you garden you must move around. All the different movements needed for gardening work help you easily get a good workout, like digging holes or pulling weeds(野草).根据材料内容选择最佳答案。32What is the second paragraph about?AGardening make

    56、s people closer.BPeoples different outdoor hobbies.CWhat plants are usually shared.DWhy people like outdoor activities.33What can you do if you have no garden of your own?AYou can ask your neighbor to share one.BYou can work in the community garden.CYou can buy a community garden.DYou can do nothing

    57、 by the rules.34Why is gardening a great teacher for children?ABecause it helps children to learn about nature.BBecause it keeps children away from loneliness.CBecause it gets children outdoors and off computers.DBecause it is very good exercise for children.35How many other main benefits are talked

    58、 about in the text besides beautiful plants?A2.B3.C4.D5.36Whats the best title for the text?ADifferent ways of killing timeBAn outdoor activity for childrenCGood things gardening brings usDGetting closer to your neighbors参考答案:1B2C3A4B5C【导语】本文主要介绍了作者自己的梦想,并给那些想追求自己梦想的人们一些建议。1细节理解题。根据“As long as I cou

    59、ld remember, Ive always wanted to help people one way or another.”可知是因为他想帮助有需要的人们,故选B。2细节理解题。根据“When I was in Grade 6, I had the amazing chance of shadowing (跟随实地学习) doctors in a hospital in India. I was completely amazed at the level of care that these doctors provided. Till then, I realized that t

    60、his was what I wanted to do for the rest of my life.”(当我在 6 年级时,我有一个很好的机会在印度的一家医院跟随医生实地学习。 我对这些医生提供的护理水平感到非常惊讶。 直到那时,我才意识到这是我余生想做的事情。)可知是当作者在印度的一家医院跟随医生实地学习的时候,意识到为病人提供护理工作是他的梦想,故选C。3推理判断题。根据“Are you sure you want to do this? Are you sure you have what it takes? They even asked me to consider differ

    61、ent possibilities in life. I think they really refused to accept the fact that I wanted to become a doctor.”(“你确定你想这么做吗?你确定你有能力吗?”他们甚至要求我考虑生活中不同的可能性。我想他们真的拒绝接受我想成为一名医生的事实)可推知老师们对于作者的梦想持怀疑态度,故选A。4词义猜测题。根据“For people that want to follow their dreams, my highest advice for them is to not let anything l

    62、imit them. Push through the self-doubt and push through the voice that tell you that you wont be able to do it.”可知作者建议追求梦想时,不要让任何事情限制自己,所以limit表示“限制”,故选B。5细节理解题。根据“Just look back on the times that you had struggled (挣扎), no matter how hard that you thought it was at that time.”可知如果你想追随你的梦想,你应该记住你经历过

    63、的艰难时刻,坚持你的梦想,故选C。6A7A8D9B10B【导语】本文是一篇说明文,作者从一名家长的角度出发,说明家长和孩子沟通之间存在的问题,说明家长在于孩子交流时,要努力充当一个平等的倾听者,这样才能更好的与孩子交流。6细节理解题。根据“Over lunch the other day, a friend told me that her son seldom listened to anything she said. I know that feeling all too well. But Im learning that talking to is not the same as t

    64、alking with.”可知,作者的一个朋友提到了跟她相同的困境,作者开始注意到了自己的问题,故选A。7细节理解题。根据“I go into mom mode(模式). I just cant stop.”可知,作者一旦开启了“妈妈模式”,就很难停下来,故选A。8细节理解题。根据“Giving advice to children can be full of problems. Though we may see ourselves sharing our wisdom(智慧), they see something else. They see a controlling parent

    65、who hasnt accepted the fact that theyre adults with their own thoughts”可知,家长认为是在分享自己的智慧,但孩子们认为是父母控制欲很强,他们有自己的想法。所以父母和孩子的想法不同,提建议就会导致问题,故选D。9细节理解题。根据“What theyre hoping for is a safe place to talk with a person who loves and supports them”可知,孩子们真正希望的是一个安全的地方,与一个爱和支持他们的人交谈。故选B。10推理判断题。根据“Because of th

    66、is, Ive set the goal of becoming a better parent by being a better listener. Its not an easy task for parents like me who think theyre just being helpful. But Im trying to do it anyway.”可知,作者将会试着做一个更好的倾听者。故选B。11D12D13D14A【导语】本文主要从听,说,读,写这四个方面介绍了学习英语的方法。11细节理解题。根据“When you listen to something in Engl

    67、ish, try to note down key information”可知,当你听英语时,试着记下关键信息,故选D。12细节理解题。根据“Its the most important to believe yourself when you speak English”可知,当你说英语时,相信自己是最重要的,故选D。13词义猜测题。根据“When you read a passage, try to find who, what, when, where, why and how. This will help you understand the passage better.”可知,

    68、阅读文章找出谁,什么,何时,何地和怎样,这些会帮助你更好理解文章,所以this指代前文提到的finding who, what, when, where, why and how,故选D。14细节理解题。根据“Use words like “and”, “or” and “but” to join sentences.”“Use something you have read as a model in your composition.”“Use expressions and sentences from the model and change the details.”可知,最后一段并

    69、没有提到“写你最了解的东西”,故选A。15C16C17A18D19B【导语】本文主要介绍了求生背包的作用、需要准备求生背包的原因、背包里的物品清单以及放置背包的适当位置。15细节理解题。根据“B. O. B. is short for Bug of Bag (求生背包) . Its a bag with a collection of things that are needed for life in it.”可知,它是一个袋子,里面装着生活所需要的东西。故选C。16细节理解题。根据“many people will have to run away from their homes and

    70、 they may not return for a long time. They need to continue to live without food, water or a shelter in some unexpected situations.”可知,他们需要在灾难之后继续生活。故选C。17细节理解题。根据“Be sure to make a B. O. B, as light as possible.”可知,人们应该使 B.O.B. 尽可能轻的。故选A。18细节理解题。根据“Your home, your car, or your office can be a good

    71、place to put it.”可知,家、汽车和办公室都是最好放置B.O.B.的地方,没有提到马路上。故选D。19细节理解题。根据“Youd better prepare more than one B. O. B. if possible.”可知,如果可能,尽量多准备几个求生背包。故选B。20C21B22B23D24A【导语】本文是一篇说明文。文章讲述了科学家发现说谎会伤害大脑,它可能会阻止你完成其他重要任务。所以下次撒谎前要三思。20细节理解题。根据“However, scientists found that lying can harm your brain (大脑).”可知,科学家

    72、发现,撒谎会伤害大脑,故选C。21细节理解题。根据“When you tell the truth, your brain doesnt have to do any extra (额外的) work. But lying takes much more work.”可知,撒谎时,大脑需要做额外的工作。故选B。22细节理解题。根据“An area called the prefrontal cortex (前额皮质) does the work.That area also takes care of planning, problem-solving and self-control.”可知

    73、,前额皮质领域还负责规划、解决问题和自我控制。所以b、c项都符合,故选B。23细节理解题。根据“Lying is even harder for young people. The prefrontal cortex is not fully developed until age 25.”可知,年轻人更难撒谎因为前额叶皮层直到25岁才完全发育,故选D。24最佳标题题。通读全文可知,本文讲述了科学家发现说谎会伤害大脑,它可能会阻止你完成其他重要任务。所以谎言越多,工作就越多。故选A。25B26C27D【导语】本文主要介绍不同国家为保护学生安全做了什么。25细节理解题。根据“They learn

    74、 basic first-aid knowledge in the class, such as how to call an ambulance and what to do when someone is hurt.”可知在急救课上,澳大利亚学生学习如何叫救护车。故选B。26细节理解题。根据最后一段可知主要讲了如何在火灾中自救,没有提到美国的建筑经常着火,C项错误。故选C。27推理判断题。本文主要介绍不同国家为保护学生安全做了什么。与学生相关,可能出现在学生报纸上。故选D。28B29D30C31A【导语】本文是一篇记叙文,给了大家一些关于在孤独时如何交新朋友的具体建议。28词义猜测题。根据

    75、“Its hard when a best friend isnt around-maybe because he or she moved to a different school or a different class.”可知当最好的一个朋友不在身边,应该是孤独的。故选B。29细节理解题。根据“Start by looking around your classroom-think about which kids youd like to play with during break.”、“ Being kind, being friendly, sharing, saying ni

    76、ce things, offering help-pretty soon, youll have one, two or even more new friends.”、“When youre at break, walk over to kids you want to play with, act friendly, and say Hi, may I join you? or just join in.”可知abd都是交朋友的好办法,故选D。30细节理解题。根据“ Teachers are usually pretty good at matching people up.”可知教师通常

    77、非常善于将人与人进行匹配,故选C。31细节理解题。根据“Do you feel lonely when your best friend isnt around? Heres our advice to you-and to all kids who feel lonely sometimes.”可知当你感到孤独时,结交新朋友是个不错的选择。故选A。32A33B34A35C36C【导语】本文是一篇说明文,文章主要介绍了做园艺的益处。32主旨大意题。根据第二段“So it is a perfect time to socialize with your neighbors.”可知,园艺可以把人们

    78、连接起来,让人们之间更亲近。故选A。33细节理解题。根据第三段“So, many cities and towns have community gardens.It is a public land for anyone in the neighborhood to grow.”可知,如果没有自己的公园,可以去社区的花园帮忙。故选B。34细节理解题。根据第四段“Children can learn about nature and wildlife.Gardening can teach a child about where food comes from and healthy eati

    79、ng.”可知,园艺是孩子们很好的老师,因为他们可以学到关于自然的东西。故选A。35细节理解题。根据“When you are gardening, you are outdoors. So it is a perfect time to socialize(社交) with your neighbors.”;“Gardening can greatly widen a persons community.”;“Gardening is a great activity to do with children.”和“Gardening can bring you good health.”可知,除了美丽的植物外,本文还谈论了其他四种做园艺的好处。故选C。36最佳标题。通读全文,本文主要介绍了做园艺对保持身心健康的益处。故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Module 6 单元话题阅读理解练习-2022-2023学年九年级英语上册单元重难点易错题精练(外研版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779115.html
    相关资源 更多
  • 人教版九年级化学:“有关化学之最”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“有关化学之最”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“实验室常见的仪器及使用”质量检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“实验室常见的仪器及使用”质量检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“地壳中元素的分布与含量”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“反应类型的判定”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“反应类型的判定”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“反应类型的判定”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“反应类型的判定”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”质量检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”质量检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”能力提升检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”能力提升检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学相关人物及贡献”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关检测题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”过关检测题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的研究领域和用途”练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的基本知识”应用练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的基本知识”应用练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学的基本常识”应用达标练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学的基本常识”应用达标练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”过关检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”过关检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识归纳练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质的差别及应用”知识归纳练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“化学性质与物理性质差别及应用”能力提升练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“化学性质与物理性质差别及应用”能力提升练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”达标检测练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”达标检测练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”知识拓展练习题(无答案).docx人教版九年级化学:“几种常见的与化学有关的图标”知识拓展练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学(上)专题化学用语练习题(无答案).docx人教版九年级化学(上)专题化学用语练习题(无答案).docx
  • 人教版九年级化学(上册)说课--氧气的实验室制取与性1.docx人教版九年级化学(上册)说课--氧气的实验室制取与性1.docx
  • 人教版九年级化学(上册)氧气的性质探究实验说课设计.docx人教版九年级化学(上册)氧气的性质探究实验说课设计.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题4《化学式与化合价》.docx人教版九年级化学第四单元课题4《化学式与化合价》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题3《水的组成》.docx人教版九年级化学第四单元课题3《水的组成》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题2《水的净化》.docx人教版九年级化学第四单元课题2《水的净化》.docx
  • 人教版九年级化学第四单元课题1《爱护水资源》.docx人教版九年级化学第四单元课题1《爱护水资源》.docx
  • 人教版九年级化学第六单元课题3《二氧化碳和一氧化碳》.docx人教版九年级化学第六单元课题3《二氧化碳和一氧化碳》.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1