分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型Unit 1 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:779975
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:650.90KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练牛津译林版 单元 话题 阅读 理解 精练 2022 2023 学年 年级 英语 上册 难点 易错题 牛津 译林版
    资源描述:

    1、Unit 1 Friends单元话题阅读理解练习(2022辽宁建昌县教师进修学校八年级期中)Young people have many dreams. Here are Lei Ping and her friends dreams. Lei Ping is going to be an actor. She likes acting. She thinks the actors are well-known and they can make lots of money. She is going to take acting lessons. Her friend Yong likes

    2、writing. He is going to write articles for the magazines when he grows up. He thinks reading more is good for writing. So he often reads books in the library now. The other friend Li is going to be a teacher. She thinks children are lovely and in the long vacation she can do what she wants to do. Ho

    3、w colorful their dreams are! If you have dreams, please study hard from now on.1Lei Pings dream is to be a(n) _.ApilotBactorCteacherDwriter2What does Lei Ping think of the job of actors?AThe actors are well-known.BThe actors can travel anywhere.CShe doesnt like actors.DShe thinks they are tired.3How

    4、 is Yong going to achieve his dream?AHe is doing more exercise every day.BHe is writing articles for the magazines.CHe often reads books in the library.DHe is taking writing lessons after school.4Li is Lei Pings _.AreaderBcousinCsisterDfriend5These ideas of the young are _.AboringBnot fit themCcolor

    5、fulDwrong(2022广东河源八年级期中)Linda and Ellen are good friends. They are in the same school. They go to school five days a week. Every day, they have seven classes. After school, they often play games. They go home at 5:00 p. m. The two girls, mothers are also friends. Linda is in Ellens home on Saturday.

    6、 They play tennis in the morning, read books in the afternoon, and watch TV in the evening. Ellen has a great collection of picture books. Linda likes these books. She can also take some books home. The two girls also like eating some fruit. They like apples, strawberries and oranges, but they dont

    7、like eating pears. Lindas mother can make great fruit salad. She often lets Linda take some to Ellen. Ellen loves the food. What good friends they are !6Linda and Ellen have _ classes every day.A6B7C8D57What do Linda and Ellen often do after school?AThey often join the English Club.BThey often play

    8、tennis.CThey often play games.DThey often have evening classes.8When do Linda and Ellen read books?AOn Saturday morning.BOn Saturday afternoon.COn Saturday evening.DOn weekends.9What does Ellen collect (收集)?APicture books.BCDs.CBaseballs.DVolley balls.10The underlined words “the food” refer to _.Aap

    9、plesBstrawberriesCorangesDfruit salad(2022山东济宁八年级期中)Hello, my friends. I am Alice. Nice to meet you! What can you see on my desk? They are two photos. In the first photo, you can see my family. Alan and Kate are my grandparents. They are teachers in a middle school. My father Mike likes to play tenn

    10、is with his friends. And he likes to watch tennis games on TV in his free time. My mother Sally likes to cook food for the family in her free time. She likes to cook fruit salad for us. She always says fruit is healthy and good for us. My brother is Jack. He is fourteen. P.E. is his favorite subject

    11、. He likes to play basketball and soccer, and he is a sports star in our school. Amy is my sister. She is a Chinese teacher in the same school as my grandparents. She is a nice teacher. She always helps her students with their Chinese.You can see three girls and a black dog in the next photo. We are

    12、 good friends. The girl in red is Tina. She is twelve, and we are the same age. Red is her favorite color. The girl in white is Lucy. She is very friendly. The girl in blue sweater is me. I like to play baseball. The black dog is Dudu. He is very big. All my family love Dudu very much.11How many peo

    13、ple are in Alices family?AFive.BSix.CSeven.DEight.12Who can help you with your Chinese from the passage?AAlan.BAmy.CJack.DKate.13How old is Alice?ATwelve.BThirteen.CFourteen.DFifteen.14What can we know from the passage?AAlices brother and sister are teachers in her school.BSally thinks fruit is good

    14、 for her family.CBlue is Alices favorite color.DMike is a tennis star.15The passage is mainly about _.AAlices friend and familyBwhat Alice eats at schoolCAlices favorite subjects at schoolDwhere Alices friends and family are(2022山东济宁八年级期中)Hi, Im Linda. Im 11 years old. At school I like art best. Mrs

    15、. White is my art teacher. Shes my friend Cindys mom, too. Shes a great artist (艺术家). I love to watch her draw. Mrs. White likes music. She plays good music when she draws. Sometimes she teaches us to draw in class. Sometimes she asks us to look at pictures of other artists. It helps us to think of

    16、what to draw. We all like it.We have an art exhibition (展览) on July 7th this year. Our pictures will be in the school library. We can ask our family to go to the exhibition. My father and my sister will go. My mother will not go because she is busy. I am drawing three pictures now. I hope (希望) one o

    17、f them can be in the exhibition.16Linda and Cindy are _.AsistersBcousinsCfriendsDclassmates17What does “it” refer to (指代)?ADrawing in class.BLooking at other artists pictures.CWatching Mrs. White draw.DPlaying good music.18When is the art exhibition?AOn April 4th.BOn May 5th.COn June 6th.DOn July 7t

    18、h.19Who will go to the art exhibition?ALindas father.BLindas mother.CLindas father and sister.DLindas mother and sister.20What can we know about Linda?AShe is 12 years old.BShe likes Mrs. White.CShe wants to be an artist.DShe is drawing one picture.(2022河北临漳县教育体育局教研室八年级期中)Today is December 29th. Its

    19、 my birthday. At seven thirty, my parents wake me up. They say to me, “Happy birthday, Jenny!” “Thank you, Mom and Dad,” I answer.Today I get lots of gifts (礼物) in nice boxes from my family and my friends. My father gives me a blue box and there is a book in it. My mother gives me a red box and ther

    20、e is a blue skirt in it. Ben, one of my good friends, gives me a big yellow box. In it there is a basketball! I like playing basketball. On my bed, there is a green box, a note (便条) is in it. It says, “I am your gift.” Oh, its an MP4! Its from my brother, Jim.You see. Im a very happy girl. My family

    21、 and my friends love me so much!21All the gifts are _.Ain the boxesBfrom Jennys familyCin Jennys bookcaseDfrom Jennys friends22Jennys father gives Jenny a(n) _.AradioBMP4CbookDbasketball23Who is the MP4 from?AIts from Bens brother.BIts from Jim.CIts from Ben.DIts from Bens friends.(2022宁夏固原八年级期中)Tom

    22、 and Mike were good friends. Sometimes they were kind to each other, sometimes they were not. But all of their classmates said they were like brothers.One day they went out for a walk together. At noon they were very hungry and they went into a restaurant to have lunch. The waiter came up to them an

    23、d asked, “What can I do for you?”“Please bring us two apples first.” said Tom.When the waiter put two apples on the table, Mike took the bigger one at once. Tom got angry.“You are impolite, Mike. Why dont you take the smaller one?” Tom said. “But I am right.” said Mike with a smile, “If I let you ta

    24、ke first, which one will you choose?”“Of course Ill take the smaller one.” said Tom.“Yes.” Mike said, “If you take the smaller one, the bigger one will still be mine. Dont you think so?”“Oh!” Tom couldnt answer.24Tom and Mike were _.Aalways kind to each otherBsometimes kind to each otherCdear brothe

    25、rsDfriends of different school25Mike thought only about _ when they were having lunch.AhimselfBTomChis parentsDhis friends26The waiter gave them _.Atwo eggsBtwo applesCthree orangesDsome milk27Tom took the _ apple.AbetterBbiggerCsmallerDworse(2021黑龙江青冈县教师进修校期中)Wang Fang is my friend. She is of mediu

    26、m build. She is not as tall as me. But she is heavier than me. She has long curly hair. She often tells us jokes and makes us laugh. She is very funny.We are in the same class. She gets up at six every day. Then she does morning exercises. She has breakfast at six thirty. Then she goes to school at

    27、seven oclock. She often walks to school. Sometimes she goes to school by bike.Wang Fang likes swimming, skating, playing table tennis and basketball. After school, she often plays basketball with classmates. At five, she goes home. She has supper at about seven oclock in the evening. She often does

    28、her homework in the evening. Sometimes she watches TV for a while. She goes to bed at ten.28What does Wang Fang look like?AShe has big eyes.BShe has long curly hair.CShe is as tall as me.DShe is thin.29Wang Fang gets up at _.A6:00B6:20C6:30D7:0030Wang Fang often goes to school _.Aby busBby bikeCby c

    29、arDon foot31Wang Fang often _ after school.Aplays basketballBplays table tennisCskatesDswims32Wang Fang _ in the evening.Awashes clothesBnever watches TVCdoes her homeworkDreads books(2022广东龙门县科技教育局教学研究室八年级期中)What do you think of friends? Well, let me tell you some ideas of my classmates.SusanFriend

    30、s can help us find our shortcomings(缺点). They can also help us when were in trouble. More friends mean more opportunities(机遇).FrankFriends are really important and necessary(必要的) in our life, but we shouldnt depend on our friends too much.PeterIf you have a real friend, cherish(珍惜) your friendship.

    31、My best friend is Tony. I knew him when I was in primary school. Now we always play sports together after school and we often help each other.SallyI have lots of friends. I always talk with them and share my happiness and sadness with them. I feel very happy to be with them.AmyWhen I need help, I wo

    32、uld like to ask my friends for help. Although friends cant help us with everything, I think in some ways friends are better than parents and teachers.33 _ thinks that people shouldnt depend on friends too much.ASusanBSallyCFrankDPeter34Sally always _.Aplays sports with her friendsBgoes shopping with

    33、 her friendsCgoes to the movies with her friendsDtalks with her friends35Amy thinks that _.Afriends are better than parents and teachers in some waysBparents and teachers are better than friends in some waysCfriends can help us with everything in our lifeDmore friends mean more opportunities36Which

    34、of the following is NOT true?ASusan thinks that friends can help us find our shortcomings.BFrank thinks that friends are important in our life.CPeter knew Tony when he was in middle school.DSally is happy to be with her friends.37The passage mainly talks about _.Aschool lifeBsportsCfriendsDteachers(

    35、2022山东莒南县教育科学研究与发展中心八年级期中)You may know the song Happy Birthday very well. But do you know about its writer? It was written by an American girl. And she became very rich after that.When she was a child, she was poor. Once, she was invited to her friends birthday party. She was pleased but sad because

    36、 she didnt have enough money to buy a gift for her.“The party is coming soon, but now I have little money.” Tears ran down her face.Later that night she was in bed, thinking about the gift when the door opened and her grandma came in. “What happened?” her grandma asked. Hearing the girls story, she

    37、said, “Dont worry. I think I can help you. How about singing a song together? Happy birthday to” What a beautiful song! They sang and sang. Suddenly she woke up. It was a dream! She wrote it down at once and sang it to her friend at the party.When she sang the song at the party the next day, her fri

    38、ends were very happy. “How wonderfully you sing! I havent heard such a beautiful song before. Thank you for giving me the special gift.” said her friend. And they learnt to sing it together. Later the girl became famous in America.根据短文内容,选择最佳答案。38The song Happy Birthday was written by _.Aan American

    39、 girlBan American girls grandmaCan American boy39The girl was sad because _.Ashe didnt want to go to the partyBshe would be busy that dayCshe didnt have enough money to buy a gift40What gift did she give her friend?AA flower.BA song.CA toy.41Which of the following is TRUE?AThe girl was still poor af

    40、ter writing the song.BThe girl sang the song with her grandpa in her dream.CThe girl became famous because of the song.(2021湖南永顺县教育科学研究所八年级期中)Linda was Taras best friend before, but now things are different. Tara is a member of Purple Girls Club and they have some rules about who they can be friends

    41、 with. Linda isnt very pretty and doesnt wear cool clothes. So she cant be in their club. Now Tara is making a name list for her party, and she decides not to invite Linda.“Tara, come here,” her mother calls from the living room. Tara goes to her mother and sees the school report card in her hands.“

    42、Tara, whats the matter with you? You have failed(不及格) math and English and you did badly in all of your other subjects. You were such a good student before! ”Tara sees the disappointment in her moms eyes. She feels terrible. The activities of Purple Girls Club leave her very little time for studies.

    43、 The girls get together almost daily for movies, shopping and surfing the Internet. She calls every friend in the club and asks them to help her. But they all refuse(拒绝) and say, “Who cares about studies now?” This makes Tara even sadder.Later, Taras mom takes her to Lindas house across the street.

    44、Tara says sorry and Linda is glad to have her friend back. She happily helps Tara with her studies.Tara now has a new rule for friendship and it is that a friend that lends a helping hand is a true friend.42Linda is _.ATaras new friendBa member of the clubCnot lovely43Tara _ in the exam.Apassed ever

    45、y subjectBfailed two subjectsCpassed all subjects but math44The underlined word “disappointment” means “_” in Chinese.A希望B期望C失望45What dont the girls in Purple Girls Club do?AThey dont go to the movies.BThey dont go shopping.CThey dont spend much time studying.46What makes Tara even sadder?ANo one wo

    46、uld like to help her.BThe girls dont like her.CHer mother is angry with her.参考答案:1B2A3C4D5C【导语】本文主要介绍了雷平和她朋友们的梦想。1细节理解题。根据“Lei Ping is going to be an actor.”可知雷平想成为一个演员,故选B。2细节理解题。根据“She thinks the actors are well-known ”可知她认为演员很有名,故选A。3细节理解题。根据“He thinks reading more is good for writing. So he ofte

    47、n reads books in the library now. ”可知勇现在经常在图书馆看书来实现梦想,故选C。4细节理解题。根据“The other friend Li”可知李是雷平的朋友,故选D。5细节理解题。根据“How colorful their dreams are!”可知,年轻人的这些想法是丰富多彩的,故选C。6B7C8B9A10D【分析】短文大意:短文描述了两个好朋友Linda和Ellen的日常生活及她们的喜好。6细节理解题。根据“Every day, they have seven classes”可知,Linda和Ellen每天有7节课,故选B。7细节理解题。根据“Af

    48、ter school, they often play games”可知,Linda和Ellen放学后经常玩游戏,故选C。8细节理解题。根据“Linda is in Ellens home on Saturday. They play tennis in the morning, read books in the afternoon”可知,Linda和Ellen在星期六的下午读书,故选B。9细节理解题。根据“Ellen has a great collection of picture books”可知,Ellen收藏了大量的图画书,故选A。10词义猜测题。根据“Lindas mother

    49、can make great fruit salad. She often lets Linda take some to Ellen. Ellen loves the food”可知,Linda的妈妈会做很棒的水果沙拉。她经常让Linda带一些给Ellen。Ellen喜欢这些食物。所以可以推知the food指的是“水果沙拉”;故选D。11C12B13A14B15A【分析】本文是Alice介绍了两张照片的内容,一张是她的家庭照,一张是她和朋友的合照。11细节理解题。根据“Alan and Kate are my grandparents”,“My father Mike”“My mother

    50、 Sally”“My brother is Jack”及“Amy is my sister”可知,家里一共有七口人,故选C。12细节理解题。根据“Amy is my sister. She is a Chinese teacher in the same school as my grandparents. She is a nice teacher. She always helps her students with their Chinese”可知,Amy可以帮助你学习中文,故选B。13细节理解题。根据“She is twelve, and we are the same age”可知,

    51、Alice12岁,故选A。14细节理解题。根据“My mother Sally likes to cook foodShe always says fruit is healthy and good for us”可知,Sally认为水果对家人有好处,故选B。15主旨大意题。通读全文可知,本文是Alice介绍了两张照片的内容,一张是她的家庭照,一张是她和朋友的合照,故选A。16C17B18D19C20B【分析】本文是一篇记叙文,介绍了Linda的美术老师及学校将要举行的美术展览。16细节理解题。根据“Shes my friend Cindys mom, too”可知,Linda和Cindy是朋

    52、友。故选C。17词义猜测题。根据“Sometimes she asks us to look at pictures of other artists. It helps us to think of what to draw”可知,美术老师让作者和同学们看其他艺术家的照片,这种方式对作者和同学们有帮助,作者和同学们喜欢这种教学方式;故it指代“看其他艺术家的照片”。故选B。18细节理解题。根据“We have an art exhibition (展览) on July 7th this year.”可知,美术展览在7月7日。故选D。19细节理解题。根据“My father and my s

    53、ister will go”可知,Linda的爸爸和姐姐将会去展览。故选C。20推理判断题。根据“At school I like art best. Mrs. White is my art teacher. I love to watch her draw.”可知,Linda在学校最喜欢美术,而怀特老师又是她的美术老师,Linda还很喜欢看怀特老师画画;综上可知,Linda喜欢怀特老师。故选B。21A22C23B【分析】本文是一篇记叙文,文中Jenny主要讲述了自己过生日时收到的各种礼物。21细节理解题。根据“Today I get lots of gifts in nice boxes”

    54、以及后文内容可知,所有礼物都在盒子里。故选A。22细节理解题。根据“My father gives me a blue box and there is a book in it.”可知,Jenny的爸爸给了她一本书。故选C。23细节理解题。根据“Oh, its an MP4! Its from my brother, Jim.”可知,MP4是Jim送的礼物。故选B。24B25A26B27C【分析】Tom和Mike是好朋友,有一天他们在一个餐馆吃午饭,他们先要了两个苹果,一个大,一个小。Mike毫不客气地拿了大的苹果,Tom很生气。Mike问Tom如果他先拿,是拿大的还是小的。Tom说他会拿小

    55、的,于是Mike就说大的还是他的,Tom也不知道该说什么了。24细节理解题。根据短文开头“Tom and Mike were good friends. Sometimes they were kind to each other, sometimes they were not.”可知,Tom和Mike是好朋友,有时候他们彼此很友好,有时候不是。故选B。25推理判断题。根据第四段“When the waiter put two apples on the table, Mike took the bigger one at once. Tom got angry.”可知,Mike拿走了大的苹

    56、果,他只想着自己。故选A。26细节理解题。根据第三段“Please bring us two apples first.”和第四段“When the waiter put two apples on the table”可知,服务员给了他们两个苹果。故选B。27细节理解题。根据第四段“When the waiter put two apples on the table, Mike took the bigger one at once.”可知,Mike拿走了大的苹果,而且根据下文“Of course Ill take the smaller one.” said Tom.”可知,即使让Tom

    57、先拿,他也会拿小的。故选C。28B29A30D31A32C【分析】本文主要介绍王芳。28细节理解题。根据“She has long curly hair.”可知,王芳有一头长长的卷发。故选B。29细节理解题。根据“She gets up at six every day.”可知,王芳早上六点起床。故选A。30细节理解题。根据“She often walks to school.”可知,王芳经常步行上学。故选D。31细节理解题。根据“After school, she often plays basketball with classmates.”可知,王芳放学后经常打篮球。故选A。32细节理解

    58、题。根据“She often does her homework in the evening.”可知,王芳晚上做作业。故选C。33C34D35A36C37C【导语】本文是一篇记叙文,主要讲作者几个不同的同学对朋友的看法。33细节理解题。根据“but we shouldnt depend on our friends too much.”可知是Frank认为我们不应该太依赖朋友。故选C。34细节理解题。根据“I always talk with them and share my happiness and sadness with them. I feel very happy to be

    59、with them.”可知Sally有许多朋友,并且总是和他们交谈。故选D。35细节理解题。根据“Although friends cant help us with everything, I think in some ways friends are better than parents and teachers.”可知Amy认为在某些方面朋友比老师和父母要好。故选A。36细节理解题。根据“My best friend is Tony. I knew him when I was in primary school.”可知Peter在小学时就认识了Tony,而不是在初中。故选C。37主

    60、旨大意题。这篇文章主要讲不同的学生对朋友的看法。故选C。38A39C40B41C【导语】本文主要讲述了生日快乐这首歌是怎么诞生的。38细节理解题。根据“But do you know about its writer? It was written by an American girl. And she became very rich after that.”可知是一个美国女孩写的,故选A。39细节理解题。根据“She was pleased but sad because she didnt have enough money to buy a gift for her.”可知这个女孩很

    61、伤心,是因为她没有足够的钱买礼物,故选C。40细节理解题。根据“When she sang the song at the party the next day.I havent heard such a beautiful song before. Thank you for giving me the special gift”可知她给她的朋友唱了一首歌作为礼物,故选B。41细节理解题。根据“And they learnt to sing it together. Later the girl became famous in America.”可知这个女孩因为这首歌而出名。故选C。42C

    62、43B44C45C46A【导语】本文通过琳达和塔拉的故事让我们明白只有愿意伸出援手的人才是真正的朋友。42细节理解题。根据“ Linda isnt very pretty and doesnt wear cool clothes.”可知,Linda不漂亮的。故选C。43细节理解题。根据“ You have failed(不及格) math and English and you did badly in all of your other subjects. ”可知,塔拉有两科不及格。故选B。44词义猜测题。根据“She feels terrible”可推知,她感觉很害怕,应是她从妈妈的眼睛里看到了失望。划线单词表示“失望”。故选C。45细节理解题。根据“The activities of Purple Girls Club leave her very little time for studies.”可知,Purple Girls Club里的女孩没有花费很多的时间在学习上。故选C。46细节理解题。根据“But they all refuse(拒绝) and say, “Who cares about studies now?” This makes Tara even sadder.”可知,没有人愿意帮助她,她很伤心。故选A。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 1 单元话题阅读理解精练-2022-2023学年八年级英语上册单元重难点易错题精练(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-779975.html
    相关资源 更多
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(能力提升).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(能力提升).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(考试直接用).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(考试直接用).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(精练).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(精练).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(突破训练).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(突破训练).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(研优卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(研优卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(满分必刷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(满分必刷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(最新).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(最新).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(新).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(新).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(巩固).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(巩固).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(完整版).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(完整版).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(基础题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(基础题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优b卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优b卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优a卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(名师推荐).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(典型题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(典型题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(b卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(b卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(a卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案一套.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案一套.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【预热题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【预热题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【达标题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【达标题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【能力提升】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【考试直接用】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合卷】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合卷】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【精练】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【精练】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【突破训练】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【研优卷】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【研优卷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1