分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型Unit 2 单元话题七选五专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第一册单元重难点易错题精练(人教版2019).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780758
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:144.92KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题七选五专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第一册单元重难点易错题精练人教版2019 单元 话题 七选五 专项 练习 2022 2023 学年 英语 选择性 必修 一册
    资源描述:

    1、Unit 2单元话题七选五专项练习(名校最新真题)(2021安徽高二课时练习)Marine Layer is an American clothing company that has recently earned an impressive qualification. It is the first in the world to take old T-shirts and transform them into brand new ones, using 100% recycled materials._1_ The collection was launched on April 2

    2、8 to much fanfare in the eco-fashion world.Re-spun shirts are made from old T-shirts that supporters have mailed to the company or dropped off in store. _2_ Then they are cleaned using waterless technology, broken down, and woven into a colored cotton fiber. It is mixed with 50% recycled fiber to cr

    3、eate the final yarn(纱)._3_ Interestingly, Recover has been recycling fabrics since the 1940s, when people were looking for a solution to clothing shortages during World War II. The yarn is sent to Los Angeles for milling and sewing, from where the finished shirts are distributed to Marine Layers 41

    4、stores and online shops._4_ Each shirt varies slightly in color. No water, chemicals, or dyes are used in production. Best of all, Marine Layer has no intention of stopping with its first Re-Spun collection. Customers are urged to keep sending in their old shirts using a prepaid mailer, and will get

    5、 $5 credit for each one, up to a total of $25.Its exciting to see the great ways in which fashion companies are trying to reduce their environmental impact. This fabric recycling technology promises to revolutionize the industry and make good use of the 80 pounds of clothing that the average America

    6、n throws away each year. _5_AThe technology deserves a lot.BThe result is its Re-spun collection.CMany people are interested in the project.DThese old shirts are sorted into four color groups.ENow using old clothes to make new is truly fashionable.FThe fabric breakdown takes place at a factory calle

    7、d Recover.GThe first collection consists of four shirts for men and four for women.(2021全国高二课时练习)A special copyright case has recently drawn attention because it is related to artificial intelligence(AI). A court in Shenzhen ruled that a news report written by Tencents AI enjoys copyright protection

    8、._6_This is the first case in China that has provided copyright protection to work done by AI. But what does it indicate?_7_Probably not. AI is not yet able to write creative stories. The news report mentioned above is mainly about data._8_it is often used to write financial reports. Some newspapers

    9、 also use AI to report on stories about natural disasters, which mainly require basic facts such as “where” and “when”. As Forbes wrote, instead of losing their jobs, journalists can make their work more efficient by using AI so that they can focus more on storytelling and less on numbers._9_For exa

    10、mple, Wayne McGregor, a British choreographer(编舞), is famous for using AI to create new dances. For him, AI is a powerful tool that can help choreographers break out of common movements. McGregor is not worried that AI might replace human artists. “AI cant judge the quality of the choreography,” he

    11、said.“Its time to stop worrying about if AI can be creative,” according to Forbes._10_AAs artificial intelligence progresses,BAI is actually being helpful in many creative fields.CInstead, we should focus on how humans and AI can work together in ways that we have never dreamed of before.DA website

    12、broke the law because it used the article without permission.ESince AI is good at processing data,FIts time to think about how to prevent AI from replacing humans.GWill AI take the place of creative workers in the future?(2022河南许昌高二期末)Humans have little difficulty recognizing one another. We may not

    13、 remember a name, but we can usually remember if weve seen a face. And we know that no two faces are exactly alike. _11_. And now weve invented machines that are able to recognize faces, which they are doing for innumerable purposes at lightning speed.Governments, employers and police services are u

    14、sing facial recognition technology. _12_. Systems are becoming so competent (能胜任的) that a wanted criminal can quickly be picked out in a crowd of thousands of people.Ordinary people, too, are using facial recognition to unlock their phones, their computers and other devices. _13_. According to Apple

    15、, for example, there is only one chance in a million that a face other than your own could unlock your iPhone._14_. It is instantaneous (即时的), and it frees us from the need to memorize passwords or PINs (Personal Identification Numbers). However, a device will require a passcode in the rare event it

    16、 doesnt, for whatever reason, recognize the users face.There are also numerous concerns about the use of facial recognition. _15_. The installation (安装) of more and more cameras in public and private places is now a part of everyday life. Those cameras are being linked with image databases (数据库). Th

    17、is means people can be recognized wherever they go and do whatever they do.ASuch systems are quite safeBEven twins faces have some differencesCPrimarily, the concern is that it has an influence on privacyDThis allows them to quickly recognize someones identityEPersonal facial recognition protection

    18、has several advantagesFFacial recognition systems are being trained to use less facial dataGIn most examples the pictures were not taken in a controlled environment(2022江苏省天一中学高二期末)Metaverse (元宇宙)Youve probably started to hear this word being thrown around lately. If youre feeling lost, youre in the

    19、 right place. Here, well try to answer some big questions from Microsofts point of view. What is a metaverse? Does it already exist? _16_ Lets dig in.Simply put, a metaverse is a digital space inhabited by digital representations of people, places and things. Think of it like a new version, or maybe

    20、 a new vision, of the Internet. _17_ Now we can actually go into that place to communicate, share, and work with others. Its an Internet that you can actually interact with like we do in the physical world.And its not just a vision anymore. Right now, you can go to a concert and experience a show wi

    21、th other real people inside a video game. _18_ Those are metaverses. And the future is already here!_19_ “But my digital self is not my physical self.” Well that is technically true. But Microsoft is working to help you better represent your whole self in the digital space, while also ensuring that

    22、you can bring your humanity and your agency over with that representation.If the past few years have taught us anything, its that we need flexibility. The world has never been more connected, but lately, weve often needed to distance ourselves physically. The closer we can reflect our physical selve

    23、s in the digital world, the more of these barriers we can break down. Teammates can join meetings from anywhere. Real-time translation allows people from diverse cultures to collaborate in real-time. _20_ The metaverse has the ability to take us beyond the barriers and limitations of the physical wo

    24、rld.AAnd are you already in it?BHave you been lost in a metaverse?CHowever, theres some doubt about them.DMany people talk about the Internet as a place.EYou can walk a factory floor from your own home.FThere are good reasons to take the metaverse seriously.GThis is what takes this from a cool idea

    25、to a critical one.(2022湖北黄冈中学二模)Keep it secureAll apps collect data as you use them. Following these four steps will help ensure youre not oversharing.For starters, download apps only from the Apple App Store or Google Play Store, not from random websites. _21_Before you accept an apps terms and con

    26、ditions, look at what information its planning to collect and think twice if its asking for too many permissions. _22_ Also, most apps dont need to know your location, but for those that do, you can choose to enable location services only when using the particular app, another smart privacy safeguar

    27、d.Sign up using an e-mail address youve set up just for things like app permissions and e-mail newsletters. _23_ This way, if there is a security breach (缺口), your exposure is contained to things connected to that address._24_ This means a long one (at least ten characters) with a mixture of letters

    28、, numbers, and special characters and, sorry, a unique password for each app. According to security experts, a good trick is to create a memorable “passphrase” by creating a series of random words, and then substitute numbers or special characters (i.e., for at) for some of the letters. _25_Go ahead

    29、 and write them down just store your cheat sheet in a secure location (not your wallet or phone case!). Or enlist a password manager such as 1Password or LastPass.AAnd, of course, use a secure password.BHow will you ever remember them all?CJust be sure to choose your teams official appsDThese apps m

    30、eet the major companies quality standards.EDo you have an old smartphone youre not using anymore?FDont use your main e-mail address or social media account.GFor example, why would a gaming app need access to your text messages?(2022山东省临沂第一中学高二期中)Your computer, pad, or Smartphone holds a wealth of in

    31、formation. If you know what to look for, you have access to an unlimited number of learning resources. When used correctly, the Internet is a tool that can greatly enlarge your knowledge.Take part in an online language course. _26_ Other websites like universities offer comprehensive (综合的) language

    32、courses at a low price. Find a language course that best fits your needs and begin studying to increase your understanding._27_ Online, you can use flashcards and work sheets at little-to-no cost. You can also communicate with other language learners through forums (论坛). Use study resources to furth

    33、er strengthen your knowledge of the language, especially if youre struggling in your online course.Listen to foreign music for practice. You may not be able to travel to your country of choice, but you can listen to native speakers. _28_ Look up the words of a foreign song beforehand and listen to i

    34、t several times. With every repetition, youll recognize more words.Read books issued in the public. Every year, new books can be got to read for free once their copyright has been out of date. In most European countries and the United States, books are issued into the public about 70 years after the

    35、 authors death. _29_Listen to audio books. Most books issued into the public can be got as a free audio book. If youd prefer a popular novel, you could buy an audio book instead. _30_ If you work online, you can turn one on and enjoy the storyline while multi-tasking.ATurn to the Internet for study

    36、resources.BAfter this point, you can read e-books at no cost.CYou can receive free distance learning at little-to-no cost.DAudio books are a great way to absorb a novel when youre busy.ESome online educational resources offer basic language classes for free.FMany respected universities offer free on

    37、line lecture series on a variety of subjects.GFew activities are as beneficial for learning as listening to a native speaker language.(2022河北邢台市第二中学高二阶段练习)Whether youre in the final research stages of a major paper, or on a Zoom (a calling app) call for work, a dropped WiFi connection at zero hour i

    38、s something annoying. _31_ One of the most common reasons it happens is that too many devices are connected._32_ Now, with smartphones, iPads, smart TVs and so much more, it doesnt take long for WiFi to hop aboard the struggle bus. Actually, even if a connected device isnt actively sending or receiv

    39、ing data, it will still consume some of the available bandwidth. It means that if you have many devices connected, you can start to see slowdowns or drops in your WiFi connection. _33_The first and easiest fix is to disconnect unused devices from your WiFi. The easiest way to do this is to simply ch

    40、ange your WiFi password, which will kick everyone off. Then, you can allow only certain devices to rejoin. _34_ It is workable to stop gaming or downloading a movie._35_ First, run a speed test to check your current speed. (Google “speed test” to see a list of websites where you can do this.) You ma

    41、y have too many devices connected for the internet speed youre paying for. If this is the case, contact your internet provider about upgrading to a higher speed. But you may want to try some of our other fixes first before spending the money.AWhat can you do about it?BSometimes thats all thats requi

    42、red.CFinally, you may need to upgrade your connectivity.DPeople deal with this modern inconvenience all the time,ECutting back on heavy WiFi use temporarily can also help.FIn general, this is a very good solution to a dropped WiFi connection.GBack in the day, the average household had a computer or

    43、two to connect.参考答案:1B2D3F4G5A【分析】本文是一篇说明文。介绍了服装公司Marine Layer通过收集旧T恤并改造成新T恤这一技术,将旧衣服变废为宝,同时保护了环境。1根据前一句“ It is the first in the world to take old T-shirts and transform them into brand new ones, using 100% recycled materials.”可知,前面讲到Marine Layer公司回收利用旧T恤并转变为新T恤。第二段“Re-spun shirts”再次提到“重纺T恤”这一概念。且下一

    44、句的“The collection”指代B选项中的“Re-spun collection”。故选B项。2“Re-spun shirts are made from old T-shirts that supporters have mailed to the company or dropped off in store.”介绍了“重纺T恤”是由旧T恤制成的;下文中“Then they are cleaned using waterless technology, broken down, and woven into a colored cotton fiber. ”为制作的第二步工序,空格

    45、处应该表示第一步工序。D选项“These old shirts are sorted into four color groups.(这些旧T恤被分成四种颜色)”表示第一步,并且“These old shirts”指代前文中的旧T恤。故选D项。3根据下一句中“Recover”可知,本空应该引出“Recover”这一专有名词概念。后文讲到了Recover工厂已经在循环使用纤维方面有了很久的历史。F选项“The fabric breakdown takes place at a factory called Recover.(织物在一家名为Recover的工厂分解)”作为第一句,引出本段的Reco

    46、ver,符合题意。故选F项。4本段第二句中“each shirt”与选项G中“The first collection consists of four shirts for men and four for women.第一个系列包括四件男士衬衫和四件女士衬衫”中的“four shirts for men and four for women”对应。且“The first collection consists”与下文中的“its first Re-Spun collection”对应。故选G项。5本段介绍了Marine Layer公司处理服装的新方式在对于环境保护上的贡献。A选项中“The

    47、 technology deserves a lot.这项技术值得拥有”为作者的对于其的赞美,符合此处语境。故选A项。6D7G8E9B10C【分析】本文是说明文。通过描述一个与人工智能(AI)有关)特殊的版权案件,文章讲述了人工智能具有创造力,是否未来会代替创造性人才的问题,最后说明人们不必担心人工智能,而是应该考虑与人工智能的合作。6上文“A special copyright case has recently drawn attention because it is related to artificial intelligence(AI). A court in Shenzhen

    48、ruled that a news report written by Tencents AI enjoys copyright protection.( 一个特殊的版权案件最近引起了人们的关注,因为它与人工智能(AI)有关,深圳一家法院裁定,腾讯人工智能撰写的新闻报道享有版权保护)”说明了一件与版权有关的案件,D项“一个网站违反了法律,因为它未经许可使用了这篇文章。”具体解释了上文提到的案件。故选D。7上文“But what does it indicate?”说明一个问题,空格处应是与上文问题一致,下文“Probably not. AI is not yet able to write c

    49、reative stories.( 可能不是。人工智能还不能写创造性的故事)”是对问题的回答,因此空格处也是问句,G项中“AI” 与下文中的AI一致,“creative workers”与下文的“write creative stories”一致,故选G。8空格处是一个分句,故从A项和E项中选择。上文“The news report mentioned above is mainly about data.( 上面提到的新闻报道主要是关于数据的)”提到了“data”与E项中的“data”一致,后半句“it is often used to write financial reports.(它经

    50、常被用来写经济报告)”,根据上文内容可知,it指代上文提到的AI,E项中提到“AI”,因此推断E项“因为人工智能擅长处理数据”符合语境,故选E。9下文“For example, Wayne McGregor, a British choreographer(编舞), is famous for using AI to create new dances.( 例如,英国舞蹈编导韦恩麦格雷戈(WayneMcGregor)以使用人工智能创造新舞蹈而闻名)”是一个使用人工智能创造的例子,因此推断空格处说明人工智能可以用于其它创造性领域。故选B。10上文“Its time to stop worryin

    51、g about if AI can be creative(现在是时候停止担心人工智能是否有创造力了)”说明我们不必担心人工智能有创造力,C项中的“instead”表示转折关系,下文“we should focus on how humans and AI can work together in ways that we have never dreamed of before.( 我们应该专注于人类和人工智能如何能够以我们以前从未梦想过的方式共同工作。)”与前文是转折关系,说明我们不用担心人工智能的创造力,而是应该专注于人类与人工智能的合作。故选C。11B12D13A14E15C【导语】本

    52、文是一篇说明文,主要介绍的是面部识别技术的好处和人们的担忧。11空前说“And we know that no two faces are exactly alike.(我们知道没有两张脸是完全相同的。)”,B选项“Even twins faces have some differences(即使是双胞胎的脸也有一些不同)”进一步说明没有两张脸是完全相同的,和上文内容相呼应,因此承接上文,符合语境,故选B。12空前说“Governments, employers and police services are using facial recognition technology.(政府、雇主

    53、和警察部门都在使用面部识别技术。)”,空格处应说明这种技术的好处,D选项“This allows them to quickly recognize someones identity(这使他们能够快速识别某人的身份)”中的“This”指代上文的“facial recognition technology”,说明了使用面部识别技术的好处,因此承接上文,符合语境,故选D。13空前说“Ordinary people, too, are using facial recognition to unlock their phones, their computers and other devices

    54、.(普通人也在使用面部识别来解锁他们的手机、电脑和其他设备。)”,空后说“According to Apple, for example, there is only one chance in a million that a face other than your own could unlock your iPhone.(例如,根据苹果公司的说法,只有百万分之一的机会,除了你自己的脸以外,还有一张脸可以解锁你的iPhone。)”,说明使用面部识别来解锁人们的手机、电脑和其他设备是很安全的,A选项“Such systems are quite safe(这样的系统是相当安全的)”中的“S

    55、uch systems”指代的是前文的“facial recognition”,说明了人们使用这种技术来解锁手机的是安全的,和后文的“只有百万分之一的机会,除了你自己的脸以外,还有一张脸可以解锁你的iPhone”相呼应,因此A选项符合语境,故选A。14空后说“It is instantaneous (即时的), and it frees us from the need to memorize passwords or PINs (Personal Identification Numbers)(它是即时的,它使我们不需要记住密码或个人识别码。)”,因此本段主要讲的是面部识别技术的好处,E选项

    56、“Personal facial recognition protection has several advantages(个人面部识别保护有几个优点)”引出了下文的优点,因此符合语境,故选E。15空前说“There are also numerous concerns about the use of facial recognition.(人们对面部识别的使用也有很多担忧。)”,C选项“Primarily, the concern is that it has an influence on privacy(首先,人们担心的是它会影响隐私)”中的“concern”和前面的“concern

    57、s”相一致,说明了人们对面部识别技术最主要的担忧,因此承接上文,符合语境,故选C。16A17D18E19C20G【导语】本文是一篇说明文。介绍的是什么是元宇宙,以及在疫情之下,元宇宙尤其重要的原因。16根据前文的“ Here, well try to answer some big questions from Microsofts point of view. What is a metaverse? Does it already exist? ”(在这里,我们将试着从微软的角度来回答一些大问题。什么是元宇宙?它已经存在了吗?)以及空后的“Lets dig in.”(让我们深入研究吧。)可

    58、知,空处应该与前文并列的是疑问句的结构,同时探讨的是“元宇宙是否已经存在?”,才能引起下文“让我们深入研究。”A选项“And are you already in it?”(你已经在里面了吗?)中的it指代的就是前文的元宇宙,符合语境。故选A。17根据空前的“Think of it like a new version, or maybe a new vision, of the Internet.”(把它想象成互联网的一个新版本,或者一个新愿景。),以及空后的“Now we can actually go into that place to communicate, share, and

    59、work with others. ”(现在我们可以进入那个地方去交流,分享,和其他人一起工作。)可知,设空处应该是将互联网比作一个地方。D选项“Many people talk about the Internet as a place.”(许多人把互联网看作一个地方。)符合语境,选项中the Internet与上一句呼应,a place与下一句呼应。故选D。18根据下文的“ Those are metaverses.”(这些是元宇宙),以及前文的“Right now, you can go to a concert and experience a show with other real

    60、 people inside a video game. ”(现在,你可以在电子游戏中与其他真人一起去听音乐会,体验一场表演。)可知,此处列举的是现实中元宇宙的例子。E选项“You can walk a factory floor from your own home.”(你可以从家里走到工厂的地板上。)就是现实中元宇宙的例子。故选E。19根据下文的“But my digital self is not my physical self.”(但我的数字自我不是我的真实的自我。)可知,人们对于元宇宙有疑问。C选项“However, theres some doubt about them.”(然

    61、而,对它们也有一些疑问。)符合题意。故选C。20根据前文的“The world has never been more connected, but lately, weve often needed to distance ourselves physically. The closer we can reflect our physical selves in the digital world, the more of these barriers we can break down.”(世界之间的联系从未如此紧密,但最近,我们经常需要保持身体上的距离。我们越能在数字世界中反映真实的自我

    62、,就越能打破这些障碍。)可知,在疫情期间需要保持距离的情况下,使得元宇宙提供的交流方式变得更重要。G选项“This is what takes this from a cool idea to a critical one.”(这就是它从一个很酷的想法变成一个关键的想法的原因。)中的this指代的就是前文的“lately, weve often needed to distance ourselves physically”(最近,我们经常需要保持身体上的距离)这种情况,G选项解释了元宇宙概念在当前疫情下重要的原因。故选G。21D22G23F24A25B【导语】这是一篇说明文,文章讲述防止应用

    63、程序过度分享手机数据的方法。21根据空前“For starters, download apps only from the Apple App Store or Google Play Store, not from random websites.(对于初学者来说,只能从苹果App Store或谷歌Play Store下载应用程序,而不能从任意网站下载)”可知,要从正规渠道下载应用程序,D项“这些应用程序符合大公司的质量标准”说明原因,故选D项。22根据空前“Before you accept an apps terms and conditions, look at what infor

    64、mation its planning to collect and think twice if its asking for too many permissions.(在你接受一个应用程序的条款和条件之前,先看看它打算收集哪些信息,并再三考虑它是否要求了太多的许可)”可知,本段是关于应用程序的条款和条约,G项“例如,为什么游戏应用程序需要访问你的短信?”对上文“考虑它是否要求了太多的许可”举例说明。故选G项。23根据前一句“Sign up using an e-mail address youve set up just for things like app permissions a

    65、nd e-mail newsletters.(使用你为应用程序权限和电子邮件时事通讯等设置的电子邮件地址注册)”及空后“This way, if there is a security breach (缺口), your exposure is contained to things connected to that address.(这样的话,如果存在安全漏洞,您的暴露将包含与该地址相关的内容)”可知,要使用专门为应用程序设置的邮箱抵制,不要使用常用的邮箱地址等,这样如果应用程序存在安全漏洞,不会曝光常用邮箱的相关内容,F项“不要使用你的主要电子邮件地址或社交媒体账户”符合语境。故选F项。

    66、24根据下文“This means a long one (at least ten characters) with a mixture of letters, numbers, and special characters and, sorry, a unique password for each app.(这意味着一个包含字母、数字和特殊字符的长密码(至少10个字符)对不起,每个应用程序都要有一个唯一的密码)”可知,本段是讲密码的设置,A项“当然,要使用一个安全的密码”符合语境,故选A项。25下文“Go ahead and write them down just store your

    67、 cheat sheet in a secure location (not your wallet or phone case!). Or enlist a password manager such as 1Password or LastPass.(把它们写下来只要把你的备忘单放在一个安全的地方(不要放在钱包或手机壳里!)或者申请一个密码管理器,例如1Password或LastPass)”是描述如何记住密码,B项“你怎么能把它们都记住呢”符合语境。故选B项。26E27A28G29B30D【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了如何利用互联网来极大地扩展自己的知识。26上文“Take par

    68、t in an online language course. (参加在线语言课程。)”以及后文“Other websites like universities offer comprehensive (综合的) language courses at a low price. (其他网站,如大学,提供综合语言课程的价格较低。)”可知,上文是该段的主旨,第二段都与在线语言课程相关,下文则说提供在线语言课程的大学网站收费低廉,可知空格处的内容是在举例说明线上语言课程有免费的。E项中“language classes”与下文中“language courses”一致,“Some”与下文的“Oth

    69、ers”相对应,因此E项“Some online educational resources offer basic language classes for free.(一些在线教育资源提供免费的基础语言课程)”最符合语境。故选E。27下文“Online, you can use flashcards and work sheets at little-to-no cost. You can also communicate with other language learners through forums (论坛). Use study resources to further str

    70、engthen your knowledge of the language, especially if youre struggling in your online course. (在网上,你可以以很少甚至是免费的成本获得抽认卡和工作表。你也可以通过论坛与其他语言学习者互动。利用学习资源进一步加强你的语言知识,特别是如果你在网上课程中很吃力的话。)”可知,这里主要介绍了在网上如何寻找学习资源,该段主要内容是关于在网上寻找学习资源的建议。A项中“the Internet”与下文中“online”相对应。因此A项“Turn to the Internet for study resourc

    71、es. (上网寻找学习资源)”最恰当。故选A。28上文“Listen to foreign music for practice. You may not be able to travel to your country of choice, but you can listen to native speakers. (听外国音乐或看外国电影来练习。你可能不能去你选择的国家旅行,但是你可以听以英语为母语的人说话。)”以及下文“Look up the words of a foreign song beforehand and listen to it several times. (事先查

    72、一下一首外国歌曲的歌词,然后多听几遍。)”可知,本段的建议主要是关于听以英语为母语的人说话来练习英语,空格处有启下作用,概括性地说明有活动像听一个以英语为母语的人说话一样有益,下文再举例说明。G项中“a native speaker”与上文中“native speakers”相一致。因此,G项“Few activities are as beneficial for learning as listening to a native speaker language. (对于语言学习来说,很少有活动像听一个以英语为母语的人说话一样有益。)”符合。故选G。29上文“In most Europea

    73、n countries and the United States, books are issued into the public about 70 years after the authors death. (在大多数欧洲国家和美国,书籍在作者去世大约70年后才公开。)”以及小标题“Read books issued in the public. (阅读公共领域的书籍。)”可知,空格处为该段的最后一句,起到了承接上文的作用,应当继续说明书籍公开后带来的影响。B项中“read e-books”与上文一致,因此,B项“After this point, you can read e-boo

    74、ks at no cost. (在这之后,你可以免费阅读电子书。)”最符合语境。故选B。30上文“If youd prefer a popular novel, you could buy an audio book instead. (如果你更喜欢一本流行小说,你可以买一本有声读物来代替。)”以及下文“If you work online, you can turn one on and enjoy the storyline while multi-tasking. (如果你在网上工作,你可以打开一个,在多任务的同时享受故事情节。)可知,空格处承上启下,段落的主要内容是关于听有声读物的建议

    75、。D项中“Audio books”与上文中“audio books”相一致。因此,D项“Audio books are a great way to absorb a novel when youre busy. (当你很忙的时候,听有声书是一种很好的阅读小说的方式。)”最符合。故选D。31D32G33A34E35C【导语】这是一篇说明文。文章针对当下普遍存在的WiFi容易断连的问题给出了一些解决方法。31文章的第一句“Whether youre in the final research stages of a major paper, or on a Zoom (a calling app

    76、) call for work, a dropped WiFi connection at zero hour is something annoying(不论你是在专业论文的最后研究阶段,或是正通过Zoom(一款呼叫应用程序)进行工作通话,关键时刻突然断开的WiFi连接都是很恼人的一件事)”陈述了不同场景下WiFi断连的现象,D选项“人们总是在处理这一现代社会的不便”中的this modern inconvenience呼应到前句中的a dropped WiFi connection,承接上文,符合逻辑。故选D项。32上一段的末尾“One of the most common reasons

    77、 it happens is that too many devices are connected.”已经给出了WiFi容易断连的原因之一就是连接的设备过多,G选项“过去,每家平均只有一两台电脑需要连接”与下一句“Now, with smartphones, iPads, smart TVs and so much more, it doesnt take long for WiFi to hop aboard the struggle bus.(如今,有了智能手机、iPad、智能电视等诸多设备,WiFi用不了多久就会被挤下来)”形成今昔对比,阐明了当今电子设备过多导致WiFi容易断连的现象

    78、。故选G项。33本段已详细阐述了当今电子设备过多导致WiFi容易断连的现象,即提出了问题,而下一段首句就点明“The first and easiest fix is to disconnect unused devices from your WiFi. (第一个也是最简单的解决方法是断开未使用设备与WiFi的连接)”即提出了相应的解决方案,A选项“对此你能做些什么呢?”承上启下,符合逻辑。故选A项。34最后两段的主题是针对WiFi断连提供的解决方法。空白后句“It is workable to stop gaming or downloading a movie.(停止游戏或下载电影是可行的)”中提到的行为正对应E选项“暂时减少过度使用WiFi的项目也会有所帮助”中的heavy WiFi use,前后衔接紧密。故选E项。35空白句置于段首,浏览本段,并由“contact your internet provider about upgrading to a higher speed(联系你的网络供应商,咨询更新升级到更高网速的事宜)”推知,该段给出的方法是升级网络从而提高网速,C选项“最后,你可能需要更新你的连通性”符合本段主题。故选C项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 2 单元话题七选五专项练习-2022-2023学年高二英语选择性必修第一册单元重难点易错题精练(人教版2019).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780758.html
    相关资源 更多
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(能力提升).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(能力提升).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(考试直接用).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(考试直接用).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(综合卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(精练).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(精练).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(突破训练).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(突破训练).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(研优卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(研优卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(满分必刷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(满分必刷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(最新).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(最新).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(新).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(新).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(巩固).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(巩固).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(完整版).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(完整版).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(基础题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(基础题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优b卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优b卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优a卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(培优a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(名师推荐).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(典型题).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(典型题).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(b卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(b卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(a卷).docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案(a卷).docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案一套.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案一套.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【预热题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【预热题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【达标题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【达标题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【能力提升】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【考试直接用】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合题】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合题】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合卷】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【综合卷】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【精练】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【精练】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【突破训练】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【研优卷】.docx人教版六年级上册数学期末测试卷及参考答案【研优卷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1