分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型Unit 4 Do ityourself-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:781698
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:174.45KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    教材同步拓展阅读
    资源描述:

    1、2022-2023学年 八年级英语上册单元话题拓展阅读(牛津译林版)Unit 4 Do it yourself1 DIY Your Own Desserts We offer different kinds of classed to you all. A very popular class we are offering these 10 days is the class named “DIY Your Own Desserts”. Can you imagine how happy your beloved one will be happy when you give him/her

    2、 your DIY desserts on the special days like birthday, Mothers Day and Fathers Day? Come to our class and make your own desserts. Give your beloved one some surprises! The class runs daily and it is a completely hands-on personal cooking experience lasting up to 4 hours learning 3-4 recipes (食谱) each

    3、 lesson. The teacher will first show how to cook different recipes in front of you. And then he will guide you on how to prepare and make the food. At the end of the class you can either eat the meal prepared during the class or take it home with you. Whats more, youll be able to take home the copie

    4、s of all the recipes. Costs: 30 each lesson. You can start at any time. Go to our website to get more information about the class. You can either e-mail us or come to our office for attending it.(1)You can join the class if you like to _.Aoffer some recipesBteach how to cookCmake desserts yourselfDg

    5、et some surprises(2)You will _ in the class.Aeat the meal with the teacherB celebrate the special daysClearn 2-3 recipes each lessonsDhave a hands-on experience(3)You will pay _ for five lessons.A30B60C120D150(4)How can you attend the class?AMake a phone call to them.BSend them an e-mail.CGet inform

    6、ation from parents.DCome to the class directly.2阅读下列短文,从每题所给的几个选项中,选出最佳选项。Last week, I visited my friend Pete in his new home, where he lives with his wife and daughter. Pete used to spend his holidays traveling around the world visiting the pyramids in Egypt or scuba diving (水肺潜水) in the Caribbean.

    7、 Nowadays, he prefers to spend his holidays and weekends making his house look more beautiful. Like hundreds of thousands of other British people, hes found the joy of DIY (do it yourself) home repairs. This means that if theres anything that needs fixing around the house, he will try to do the job

    8、himself.Pete showed me his new kitchen, which he put together himself, and his newly-painted walls. I asked him where he got the idea to do these things. He told me that his favourite source (来源) of ideas is a DIY program on TV.This got me thinking about how popular DIY programs are in the UK. Each

    9、main channel (频道) has at least one home or garden makeover show. There are even channels totally on the subject.I suppose its not really surprising that DIY programs are so popular. There are two common sayings in Britain an Englishmans home is his castle (城堡) and theres no place like home which sho

    10、w how important our houses are to us. With the social changes of the last ten years or so, many people cant afford to buy bigger houses. So they are looking at how they can make their house better without spending a lot of money. DIY, clearly, is the perfect choice.(1)Pete usually spent his holidays

    11、 _ in the past. Atraveling round the worldBvisiting EgyptCdiving in the CaribbeanDbuilding a new house(2)What do most British people enjoy doing nowadays? AFinishing their work at home.BDoing everything on their own.CSpending their spare time at home.DDoing the home repairs themselves.(3)How did Pet

    12、e manage to make his house more beautiful? AHe asked house builders for advice.BHe got help from a DIY TV program.CHe called some of his friends for help.DHe paid workers to do the house work.(4)What does the underlined word makeover in Paragraph 3 probably means? A修建B交换C修饰D化妆(5)DIY programs have be

    13、come popular because _. Aother programs are too boring to watchBpeople are spending more time watching TVCpeople cant afford new houses any moreDpeople are spending more time fixing their houses3阅读理解 We throw away many things every day, though some of them can get a new life after a simple repair. T

    14、he trouble is, lots of people have forgotten that they can repair things themselves or they just dont know how to repair them. Repair CaKs change all that! They are free meeting places about repairing things together. In the ca亿,there are tools and materials (材料)to help visitors repair anything, suc

    15、h as clothes, furniture, bikes, toys and so on. Volunteers are there to give them a hand. If they have nothing to repair, they can enjoy a cup of tea or coffee. Or they can help with someone elses repair job. They can also get ideas at the reading tabic by reading books on repairs and DIY. Matt Brew

    16、er is the director of a Repair CaftL Also, he is a teacher at a high school. In his eyes, being a teacher not only means teaching students to get high scores in exams, but also means passing some important life skills on to them. Some of his students study many diflerent skills and try to make broke

    17、n things work again by themselves in his Repair Cafe. Zander and Chase are two of them. Recently, Zander and Chase helped an old lady repair a telephone. Brewer taught them to use the tools and then fixed the telephone. When the old lady told them the phone was nice to use, they were both happy. (1)

    18、What does the writer want to say according to Paragraph 1? ASome of the things people throw away can get a new life with a simple repair.BPeople should throw away a few of the things but not too many of them.CMany of the things people throw away are too broken for people to repair.DPeople should kno

    19、w how to throw away those broken things and where to put them.(2)Whats a Repair Cafe like? AIts a place about cooking coffee together.BIts a place about reading books together.CIts a place about repairing things together.DIts a place about talking freely together.(3)Which word is the key one in Para

    20、graph 2? AVolunteer.BRepair.CJob.DEnjoy.(4)Who is Matt Brewer? ABoth a teacher and a headmaster of Zander and Chase.BBoth the director of a Repair Cafe and a high school student.CBoth a director and a classmate of Zander and Chase.DBoth the director of a Repair CaGi and a high school teacher.(5)What

    21、 does Matt Brewer tell us? ATeachers should teach students both knowledge and life skills.BTeachers should teach students how to repair broken telephones.CTeachers should teach students life skills instead of knowledge.DTeachers should teach students knowledge instead of skills.4 Miss Green is our A

    22、rt teacher. We can learn some DIY skills in her class. She often teaches us how to paint, repair, and even cook. On Thursday, Miss Green gave us a special lessonmaking potato printings. What you need are potatoes, thick paint, a large knife, a small knife and some paper. First, decide what shape(形状)

    23、you would like to print(印)with your potato. Simple shapes work best and are easiest to make. Try hearts, moons, suns, and flowers to start with. Once youve had some practice, try more shapes like cars, boats, faces and numbers. And then, cut a potato in half with the large knife. Use the small knife

    24、 to make an outline(轮廓)of the shape you want to make on one half of the potato. Next, cut away the unwanted potato, about a quarter of one inch deep, around the outline of the shape. And then put the potato printing into the thick paint. At last, press(按)the potato printing onto any paper to make yo

    25、ur printings. All of us were very happy to make our own printings. I made heart, flower and face printings and Mary made moon and sun printings. (1)What is not needed in Miss Greens class? AScissors.BPaint.CKnives.DPaper.(2)How deep should the potato be cut? A1/2 inch deep.B1/3 inch deep.C1/4 inch d

    26、eep.D1/5 inch deep.(3)How many steps does the DIY have? ASix.BFive.CFour.DThree.(4)What did Mary make? AMoon and sun printings.BHeart and flower printings.CFlower and face printings.DSun and flower printings.(5)What do we know about Miss Greens class? AMiss Green has the DIY class once a week.BThe w

    27、riter made two printings in Miss Greens class.CMiss Greens class was a little difficult for the students.DAll the students enjoyed themselves in Miss Greens class.5 Recently, a man introduced his latest invention to the world-an upside down hair-washing machine. The strange machine looks like an ups

    28、ide down table used to cure back pain, with a transparent tank fitted near the bottom. In order to show how it worked, the man lay on the table, clipping his nose and placing a plastic tube in his mouth to allow him to breathe under the water. After he turned on the machine the table slowly moved ba

    29、ckwards until his head was fitted into the tank. And after he opened a valve, water began to fill in the tank while a small board at the bottom started turning round and round rapidly, creating a current, which ensured that all of his hair was given a good wash. At last, after the water ran from the

    30、 tank, hot air from the hair-drying system gave the man a perfect blow dry. The man, who invented this interesting machine, is Geng Shual, a 31-year-old DIY fan from Baoding, Hebei Province. He is famous for his inventions, such as a meat knife smartphone case, a BBQ football table and an earth quak

    31、eproof noodle bowl. Most of them are not useful but funny. Geng may be a new kind of social media star whose calling card is his uncommonness. Most days he doesnt go to sleep until after midnight. He tries to come up with a new invention every week and to make videos three times a week. He makes abo

    32、ut 150 every time he does a live broadcast. He can make enough money to support his family-his wife, their children and his brother. Now he is called Useless Edison on the Internet and his whimsical inventions are always on the way. If you are interested, search him on the Internet!(1)Which part cre

    33、ates a current in this machine AThe small board.BThe valve.CThe plastic tube.DThe transparent tank.(2)Which is the right order of the working process of the machine? a. Water filled in the tank.b Hair began to be washed.c. Hair got a perfect blow dry.d The table moved backwards slowly.e. The man s h

    34、ead was fitted into the tank.Aa-e-b-c-dBa-d-e-b-cCd-e-a-b-cDe-d-a-b-c(3)What do we know about the inventor? AHe is from Hubei.BHe is called Edison by all the people.CHe is famous for his useful and funny inventions.DHe makes about $450 through the live broadcast every week.(4)What is the fourth para

    35、graph mainly about? AGengs daily life.BGengs new inventions.CThe way how Geng invented things.DThe reason why Geng became famous.(5)What is the best title for the text? AHow to wash hair.BGeng Shuai and his inventions.CHow to make funny and useful inventions.DHow to make money by doing a live broadc

    36、ast.6 As prices and building costs keep rising, the “do-it-yourself” (DIY) is getting more and more popular in the USA. “We needed furniture for our living room,” says John Rose,” and we just didnt have enough money to buy it. So we decided to try making a few tables and chairs.” John got married si

    37、x months ago, and like many young people these days, they are struggling to make a home at a time when the cost of living is very high. The Roses took a 2-week courses for 280 at a night school. Now they build all their furniture and make repairs around the house. Jim Hatfield has three boys and his

    38、 wife died. He has much work at home as well as a job in a shoe-making factory. Last month, he received a car repair bill for420. I was deeply unhappy about it. Now Ive finished a car repair course, I should be able to fix the car by myself.”John and Jim are not unusual people. Most families in the

    39、country are doing everything they can do to save money so they can fight the high cost of living. If you want to become a DIY, you can go to DIY classes. And for those who didnt have time to take a course, there are books that tell you how you can do things yourself.(1) Many newly married people in

    40、the USA _.Afind it hard to pay for what they needBmust take some coursesChave to learn to make their own furnitureDseldom go to a shop to buy things.(2)John and his wife went to evening classes to learn how to _.Amake furnitureBmake or repair thingsCimprove the quality of lifeDsave time and money(3)

    41、Jim Hatfields job is to _.Amake shoes at homeBdo housework in a shoe factoryCrun a shoe-making factory at homeDwork in a shoe factory(4)Jim decided to become a DIY when _.Ahe enjoyed doing everything by himselfBhe becomes an unusual personChis car repairs cost very muchDhe car repair class wasnt hel

    42、pful(5)Which of the following statement is right?AIf you want to become a DIY, you can only go to DIY classes.BPeople who take DIY courses are quite different from the others.CDIY is becoming more and more popular because of the raising living cost.DMost families in the country are doing everything

    43、because they enjoy the life style.7. JOIN TODAY! What are you going to do this year? There are lots of after-school clubs for you to choose from! Make New Friends Are you friendly and talkative? Then the Welcoming Committee is just for you. Come and meet new or younger students who are quiet and shy

    44、. Talk with them every Monday and help them make new friends. Laughter Is the Best Medicine Can you make people laugh? You should join the Comedy Club. We meet every T uesday to play games and learn new jokes. We also go to the childrens hospital to play games with children who are sick. Fun with Sp

    45、orts Are you good at sports? Then come to the Sports Club every Friday You can join the basketball, football or swimming team. Painters Paint Together Are you good at drawing? Every Sunday, members of the Art Club get together to take art lessons. Once month, we go to the art museum to see all the f

    46、amous paintings there. Sometimes. we go to a home for older people and make things for them. Go to the school website and join club today!20If you are friendly and talkative, the _ is just for you. AArt ClubBSports ClubCWelcoming CommitteeDComedy Club21Students in the Comedy Club often get together

    47、to _. Alearn new jokesBtake art lessonsCmake new friendsDmake things for old people22Students in the Sports Club meet every _. AMondayBTuesdayCFridayDSunday8. 根据短文内容,判断下列句子正误。 DIY, which means Do It Yourself, is very popular in the UK. Lots of stores and supermarkets sell DIY materials (材料) . TV sho

    48、ws also teach people how to DIY. British people like DIY a lot. If there is anything that needs fixing (修理) around their homes, such as painting the walls or fixing the furniture (家具) , they will do the jobs themselves. They share DIY with their friends. More and more people enjoy DIY and have found

    49、 the happiness and pleasure of DIY. Sometimes people also DIY for saving money. Today, many people dont have enough money to buy a big house. They are looking at how they can make their houses better without spending a lot of money. Thats why DIY is so popular. However, DIY can be difficult. People

    50、often find it not easy to build a piece of furniture because they cant understand the instructions (用法说明) . Sometimes the instructions themselves are easy and clear, but the furniture itself is difficult to build. DIY can also be dangerous if you are not careful enough. It is reported that in just o

    51、ne year more than 230, 000 people were hurt (受伤) while doing DIY in the UK. DIY can bring us a lot of fun and can help us save some money, but it is not always as easy as it seems to be. Maybe factories should make things that are easier and safer (安全) for us to DIY. 23Ordering a hamburger on the In

    52、ternet is one kind of DIY. 24British people like DIY very much. 25People in UK find it is always expensive to build furniture by themselves. 26People fix things around their houses only for fun. 27DIY sometimes is more difficult than it seems to be. 1【答案】(1)C(2)D(3)D(4)B【解析】文章大意:本文是一篇广告。主要是介绍DIY You

    53、r Own Desserts课程的主要内容以及课程的费用和报名的方式。(1)细节理解题。由第二段中“Come to our class and make your own desserts.”可知,如果你想亲自做些甜品,可以加入这个课程。故答案选C。(2)细节理解题。由第三段中“The class runs daily and it is a completely hands-on personal cooking experience lasting up to 4 hours learning 3-4 recipes each lesson.”可知,在这个课堂上,你可以有亲身实践的烹饪经历

    54、。故答案选D。(3)细节推断题。由文中 “$30 each lesson” 可知,五节课需要$150。故答案选D。(4)细节理解题。由文中“You can either e-mail us or come to our office for attending it”可知,可以通过发送邮件或直接去办公室报名参加。故答案选B。【点评】考查阅读理解。本文涉及到细节理解题这一基本题型,在做这一题型的时候不必通篇细看原文, 而常常可采取 “带着问题找答案”的方法先从问题中抓住关键性词语。然后以此为线索。要快速地辨认和记忆事实或细节,就要恰当地运用略读及查读的技巧快速在文章中寻找与此问题相关的段落、语句

    55、仔细品味,对照比较、确定答案。2【答案】(1)A(2)D(3)B(4)C(5)D【解析】本文介绍了DIY的有点,和它流行的原因。(1)细节题。根据Pete used to spend his holidays traveling around the world,可知皮特过去通常环游世界,故选A。(2)细节题。根据Nowadays, he prefers to spend his holidays and weekends making his house look more beautiful,可知现在大多数英国人喜欢自己修理房子,故选D。(3)推理题。根据He told me that h

    56、is favourite source (来源) of ideas is a DIY program on TV 他告诉我他最喜欢的消息来源是电视上的一个diy节目 ,可知皮特他从一个diy电视节目中得到帮助,使他的房子变得更漂亮,故选B。(4)词义猜测题。根据Pete showed me his new kitchen, which he put together himself, and his newly-painted walls. I asked him where he got the idea to do these things. He told me that his fav

    57、ourite source (来源) of ideas is a DIY program on TV 皮特给我看了他自己组装的新厨房和新粉刷的墙壁。我问他是从哪里想到做这些事情的。他告诉我他最喜欢的消息来源是电视上的一个DIY 节目,可知makeover是修饰的意思,故选C。(5)细节题。根据 So they are looking at how they can make their house better without spending a lot of money. DIY ,可知diy项目变得流行是因为人们花更多的时间修理房子,故选D。【点评】考查阅读理解。本文涉及细节题、推断题,

    58、词义猜测题,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息,词义猜测题需要根据上下文提炼相关信息锁定词意。3【答案】(1)A(2)C(3)B(4)D(5)A【解析】文章大意:短文讲了有些东西经过简单的修理就能获得新生。详细地介绍了修理咖啡馆是一起修理东西的自由聚会场所及其Matt Brewer告诉我们老师应该教学生知识和生活技能。(1)段落大意题。根据We throw away many things every day, though some of them can get a new life after a simple repair. 可知有些被人们丢弃的东西可以

    59、通过简单的修复得到新的生活。故选A。(2)细节理解题。根据They are free meeting places about repairing things together. 可知这是一个可以一起修理东西的地方。故选C。(3)细节推理题。根据Repair Cafes change all that! 可知第二段主要说的是这是一个修理东西的场所,所以关键词是修理,即Repair。故选B。(4)细节理解题。根据Matt Brewer is the director of a Repair Cafe. Also, he is a teacher at a high school.可知他是一家维

    60、修咖啡馆的主管,也是一位高中老师。故选D。(5)细节理解题。根据In his eyes,being a teacher not only means teaching students to get high scores in exams, but also means passing some important life skills on to them. 可知老师应该教学生知识和生活技能。故选A。 【点评】考查阅读理解,考查学生的细节理解和段落推纳能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择。在做段落大意题时根据段落内容进行合乎逻辑的推理判断。4【答案

    61、】(1)A(2)C(3)B(4)A(5)D【解析】本文讲述作者上了一次制作土豆版画的特别的课。(1)细节题。根据 What you need are potatoes, thick paint, a large knife, a small knife and some paper. 你需要的是土豆、厚油漆、一把大刀子、一把小刀和一些纸 可知格林小姐的课上不需要剪刀,故选A。(2)细节题。根据 about a quarter of one inch deep 可知土豆切成四分之一英寸深,故选C。(3)细节题。根据文章第二段,可知第1个步骤是First, decide what shape(形状

    62、)you would like to print(印)with your potato.首先,决定你想用土豆打印出什么形状;第2个步骤是 And then, cut a potato in half with the large knife. 然后,用大刀把土豆切成两半;第3个步骤是Next, cut away the unwanted potato, about a quarter of one inch deep, around the outline of the shape. 接下来,把不需要的土豆切成四分之一英寸深的形状;第4个步骤是And then put the potato p

    63、rinting into the thick paint.然后把土豆印放进厚厚的油漆里;第5个步骤是At last, press the potato printing onto any paper to make your printings,最后,把土豆印到任何一张纸上都可以印出来,因此一共有5个步骤,故选B。(4)细节题。根据Mary made moon and sun printings可知玛丽做了月亮和太阳版画,故选A。(5)推理题。根据All of us were very happy to make our own printing我们大家都很高兴能自己印刷可知在格林小姐的课上,

    64、 班上所有的学生都玩得很开心,故选D。【点评】考查阅读理解。本文涉及细节题、推断题,细节题要注意从文中寻找答案;推断题需要联系上下文,推断出需要的信息。5【答案】(1)A(2)C(3)D(4)D(5)B【解析】大意:本文是一篇说明文。文章介绍了网红耿帅最近的一个无厘头发明“自动洗头机”,他的出身和他走红的原因。(1)細节理解题。由第二段倒数第二句“And after he opened a valve,water began to fill in the tank while a small board at the bottom started turning round and round

    65、 rapidly, creating a current, which ensured that all of his hair was given a good wash.可知,打开阀门,水箱底部的小木板就开始不停地转圈,制造出水流。故选A。(2)细节理解题。由第二段中“After he turned on the machine, the table slowly moved backwards until his head was fitted into the tank, And after he opened a valve, water began to fill in the t

    66、ank whilewhich ensured that all of his hair was given a good wash. At last, after the water ran from the tank, hot air from the hair-drying system gave the man a perfect blow dry.可知,“自动洗头机”第一步是先把桌子缓慢下移,然后头发入水,打开阀门后水开始流入水箱,之后开始洗头,最后热空气进入,吹干头发。故选C。(3)推理判断题。通读全文可知,耿帅来自河北,他被称为“Useless Edison”,他的发明被认为是没有

    67、用但是有趣的,故A、B、C三个选项与文章内容不符。根据第四段第三、四句“He tries to come up with a new invention every week and to make videos three times a week. He makes about $150 every time he does a live broadcast.可知,耿帅每周可以通过直播挣450美元。故选D。(4)段落大意题。根据第四段的内容可以判断出本段写的是耿帅在网络上爆红的原因。故选D。(5)标题归纳题。文章的前半部分介绍了“自动洗头机”,后半部分介绍了它的发明者耿帅,故选A。 【点评

    68、】考查阅读理解。考查阅读理解。本文主要涉及到的是细节题和推理判断题,细节题要注意从文中寻找答案;推理题需要联系上下文,推断出需要的信息,做题时,可知在文中做上相应的笔记。6【答案】(1)A(2)B(3)D(4)C(5)C【解析】 (1)推理题。根据文章最后一段1,2行Most families in the country are doing everything they can to save money so they can fight the high cost of living.可知A正确。选A。(2)细节题。根据第二段最后两行The Rosses took a 2-week c

    69、ourse for $ 280 at a night school. Now they build all their furniture and make repairs around the house.说明B正确。(3)推理题。根据本句He has a full-time job at home as well as in a shoe making factory.说明他还要做额外的工作来养家,故D正确。(4)细节题:从第三段的句子:he received a car repair bill for420. “I was deeply unhappy about it. Now Ive

    70、 finished a car repair course, I should be able to fix the car by myself.”可知答案是C。(5)细节题:从第四段的句子:Most families in the country are doing everything they can do to save money so they can fight the high cost of living可知因为生活成本高DIY越来越受欢迎。C正确。【答案】23F24T25F26F27T【解析】文章大意:本文主要介绍了什么是DIY,DIY为什么如此流行,以及DIY为什么是困难

    71、的。 【点评】考查阅读理解。本文考查的是判断正误,分析问题,从文章中找到依据,最后判断正误。23细节理解题。根据文中第一段DIY, which means Do It Yourself, is very popular in the UK. DIY,意思是自己动手,在英国很流行。 可知, 在网上点汉堡包并不是一种DIY。 此处描述错误,故选错误。24细节理解题。根据文中第二段British people like DIY a lot.英国人很喜欢DIY。 可知,此处描述正确,故选正确。25细节理解题。根据文中第二段Sometimes people also DIY for saving mon

    72、ey. Today, many people dont have enough money to buy a big house. They are looking at how they can make their houses better without spending a lot of money. 有时人们也DIY来省钱。今天,许多人没有足够的钱买大房子。他们正在考虑如何在不花很多钱的情况下使他们的房子更好。 可知,此处描述“ 英国人发现自己做家具总是很贵。 ”错误,故选错误。26细节理解题。根据文中If there is anything that needs fixing (

    73、修理) around their homes, such as painting the walls or fixing the furniture (家具) , they will do the jobs themselves. They share DIY with their friends. More and more people enjoy DIY and have found the happiness and pleasure of DIY. Sometimes people also DIY for saving money.如果在家里有任何需要修理的地方,比如粉刷墙壁或修复

    74、家具,他们将自己做这些工作。他们和朋友们分享自己动手做的东西。越来越多的人喜欢DIY,并发现了DIY的快乐和乐趣。有时人们也DIY来省钱。 可知,此处描述“ 人们修理房子周围的东西只是为了好玩。 ”错误,故选错误。27细节理解题。根据文中第四段DIY can bring us a lot of fun and can help us save some money, but it is not always as easy as it seems to be. DIY可以给我们带来很多乐趣,可以帮我们节省一些钱,但它并不总是像它看起来那么容易。 可知,此处描述“ DIY有时比看起来要困难得多。 ”正确,故选正确。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 4 Do ityourself-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-781698.html
    相关资源 更多
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及解析答案.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及解析答案.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及精品答案.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及精品答案.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(考点梳理).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(考点梳理).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(网校专用).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(网校专用).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(精选题).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(精选题).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(精品).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(精品).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(有一套).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(有一套).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(最新).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(最新).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(易错题).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(易错题).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(新).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(新).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(必刷).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(必刷).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(夺冠).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(夺冠).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(各地真题).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(各地真题).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(典优).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(典优).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(全国通用).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(全国通用).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(全优).docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案(全优).docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案解析.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案解析.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案免费.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案免费.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案一套.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案一套.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【考点梳理】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【考点梳理】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【网校专用】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【网校专用】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【精选题】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【精选题】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【真题汇编】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【真题汇编】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【有一套】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【有一套】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【最新】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【最新】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【易错题】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【易错题】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【新】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【新】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【必刷】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【必刷】.docx
  • 人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【夺冠】.docx人教版四年级下册数学期末测试卷及答案【夺冠】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1