分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 15

类型Unit 4 【单元测试 · 提高卷】-2023-2024学年七年级英语上册单元速记•巧练(牛津沪教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782155
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:15
  • 大小:676.36KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    单元测试 · 提高卷
    资源描述:

    1、Unit 4 【单元测试 提高卷】一、完形填空(共10小题;每小题1分,满分 10分)Life is like the four seasons.When I was 1 , it was the spring of my life. I started going to school and I 2 many new things. There were happy days and sad days. Some days 3 the Sun and some days it didnt.In my twenties, I had a good job. I was strong and h

    2、appy. Then I married (结婚) and had a 4 . In those days I didnt have much time to think or to play Every day I was busy and 5 hard. I started to get some white hair. The summer of my life passed quickly.Then the days got shorter Leaves 6 from the trees. My child was a university (大学) student and then

    3、an engineer. My home was much quieter. I started walking more slowly. One day I stopped 7 - I retired (退休). I understood this was my autumn, a 8 time when the trees change colour and give us delicious 9 .But the days kept getting shorter and colder. Then winter comes. I am older and weaker. I know I

    4、 do not have many 10 left, but I will still enjoy them to the end.1AfullBeasyCyoungDwarm2AlearntBtaughtCsavedDsold3AshoneBdiedCleftDarrive4AclassmateBcousinCmotherDchild5AplayedBworkedCthoughtDstudied6AheardBcameCfellDknew7AcallingBcookingCrunningDworking8AdifficultBbeautifulCsafeDterrible9AleavesBf

    5、ruitsCdrinkDrice10AdaysBhairsCdreamsDseasons二、阅读理解。(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中选出最佳选项。AHow many seasons do you live in a year? Do you know the North Pole(北极)? Near the North Pole, there are only two seasons: winter and summer. In winter, nights are long. For more than two months,

    6、 you cant see the sun, even at noon. In summer, days are long. For more than two months, the sun never sets and there is no night at all.The temperature(温度) is very low near the North Pole. In summer the temperature is below(低于)0, so people there wear warm clothes all year round. They make their clo

    7、thing from the fur(皮毛)of animals. They also use the fur to make coats, hats and even boots.When the weather is very cold, plants cannot grow. So people there have to build their houses with fur, earth, stone or snow. When they go out to catch or kill animals, they live in tents. When they move, they

    8、 take their tents with them. Sometimes, they build houses with snow. You may think that these houses must be cold. In fact, they are very warm and safe.The life near the North Pole is very interesting.11There is no _ the North Pole.Aspring or summerBsummer or autumnCautumn or winterDspring or autumn

    9、12How long can winter nights last near the North Pole?AMore than a month.BMore than two months.CMore than half a year.DMore than four months.13When do people near the North Pole wear warm clothes?AOnly in winter.BOnly in summer.COnly at night.DAll year round.14What cant we see near the North Pole?AA

    10、nimals.BTents.CPlants.DStone houses.15The houses built with snow are _Avery coldBwarm and safeCdangerous to liveDcold and dangerousBOne day five fishermen go fishing. Each fisherman gets a big fish. What a fine supper we will have! says one fisherman. Now lets go home. Are we all here? Let me count

    11、first, says another. One, two, three, four. Oh, no! One of us is missing! It cannot be true ! says another. So he begins to count. “One, two, three four, I see four fishermen too! One of us drowned(淹死) in the river!” They cries and cries.Just then a little girl comes by. Why are you so sad? she asks

    12、 them. “One fisherman is missing, says one fisherman. One, two, three, four,” he counts again. The little girl sees his mistake(错误) right away. The fisherman didnt count himself. Will you give me your fish if I find your friend?” she asks. “Yes! Yes! they say.Now jump into the river one by one, the

    13、little girl tells them. And I will count you. Then the fishermen jump into the river one by one. One! Two! Three! Four! Five! “Five!” the fishermen shout.“ We find our lost friend! The fishermen give the little girl all their fish. They have no fish for supper, but they are all together and very hap

    14、py.16How many fishermen are there in the passage?AThree.BFour.CFive.DSix17When do the fishermen plan to go home?AIn the morning.BAt noon.CIn the afternoon.DAt night.18What does the underlined word missing mean?ADry.BGood.CRight.DLost.19Why does the little girl help the fishermen?AShe thinks they are

    15、 funny.BShe wants their fish.CShe wants to make them happy.DShe wants to show she is clever.20What can we know from the passage?AOne of the fishermen drowned.BThe fishermen give the girl a big fish.CThe fishermen dont like eating fish.DThe fishermen love each other very much.CDo you like mice? Do yo

    16、u know Mickey Mouse? People usually dont like mice, but people almost all over the world like one mouse-the famous Mickey Mouse.About eighty years ago, most films had no sounds. A man called Walt Disney made a cartoon mouse. The cartoon mouse could talk in these films. He made his mouse become a goo

    17、d friend of both young people and old people. Children liked to see their lovely friend, because he brought happiness to them.Mickey is a great mouse at first. Maybe this is why people love him so much. But Mickey did something wrong later. Many people were very angry. They wrote to Disney and said

    18、they didnt want Mickey to do the wrong things. So Disney made a new animal called Donald Duck. He made Donald Duck do the wrong things. He also made a dog, Pluto. This dog did some foolish(愚蠢的) and wrong things wherever he went. Now, our Mickey Mouse is more interesting. He is known as the star of b

    19、eauty and wisdom(智慧). He has friends in almost every country in the world.21About eighty years ago, what was a movie like?AIt had no pictures.BIt had no sounds.CIt had no animals.DIt had no people.22Where did Mickey first appear?AOn TV.BIn the film.CIn the play.DIn a picture book.23Why do children l

    20、ike Mickey?ABecause it can talk.BBecause it is great.CBecause it makes them happy.DBecause it is a mouse.24What is Pluto in the passage?AA foolish dog that often does something wrong.BA clever dog that can do everything well.CA beautiful dog that people like very much.DA famous dog as a star of beau

    21、ty and wisdom.25Why did Disney make Donald Duck?ABecause Mickey had no friends.BBecause Mickey was able to do everything.CBecause people didnt like Mickey any more.DBecause many people didnt want Mickey to do the wrong things.三、阅读还原5选5(共5小题,每题2分,满分10分)阅读短文,并从下列六个句子中选择五个还原到原文中,使原文的意思完整、连贯。Is it cold

    22、in your city? Does it snow there in winter? Did you hear about the North Pole? One of the coldest places on the Earth is the North Pole. 26 There is ice and snow everywhere and also strong winds all time.Jordan Maguire always wanted to go to the North Pole. 27 The 15-year-old Scottish boy travelled

    23、to the North Pole with a team of six people. He was the youngest boy ever to visit the area. Before, the youngest person ever to reach the North Pole is Alicia Hempleman- Adams. 28 .Jordan and his team started their trip to the North Pole in Northern Russia. 29 The group walked for 10 hours every da

    24、y. The biggest problem was the weather. But there were other dangers, too. For example, hungry bears and large pieces of ice. 30 They travelled 111 miles (178 kilometers). As part of the trip, Jordan also made money($19,000)for the childrens charity WellChild.AThe trip was not easy.BIts -20to-40 in

    25、winter.CIn April, 2006, his dream came true.DShe made the trip in 2005 at the age of 15.EOn the eighth day, the team reached the North Pole.四、阅读匹配(共5小题,每题1.5分,满分7.5分)下面的材料 A F 分别是六则广告的信息。请根据五个人的需求选择合适的广告。 31 Helen lost a red pen in Classroom 8A 32 Bills computer game isnt in his black schoolbag. 33

    26、Mary cannot find her pink schoolbag. There is a baseball and an ID card in it. 34 Sam lost a black pen and a green schoolbag. 35 Ben found a purple watch in the school library.AA yellow eraser, a black pen and a green schoolbag are in the Lost and Found box. Call Ms Brown for them at 1884-5665.BIs t

    27、his your red pen? I found it in Classroom 8ACall Cathy at 4745-6868.C Who found my purple watch in the school library? Please call Jane at 4478-6683.DAre the red schoolbag and the black pen yours? Please call Alice at 1474-2424.E. Is that your computer game? Call 2424-5254.F. Is this pink schoolbag

    28、yours? A baseball and an ID card are in it. Call 4454-7898.五、语法填空(共10小题,每题1分,满分10分)阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。Summer is coming. The weather 36 (become)hotter and hotter. A lot of people like swimming in the swimming pools or in the sea. They think water makes 37 (they)fee

    29、l cool. But some people 38 (not be)careful enough. They often think they can swim 39 (well)than others and they dont have to worry about 40 (something). So these years, many 41 (accident)happened and some people lost their 42 (life). Most of them were students. As we all know, safety is the most imp

    30、ortant. Do you know how 43 (protect)yourself? To protect yourself, you must be careful. Remember not to swim in a 44 (danger)place. Dont swim alone, and when you see a “No Swimming” sign, dont swim, either. Of course, you can swim with someone who can keep you safe. If you remember these, swimming 4

    31、5 (be)safer.六、话题作文(15分)46深圳是一座美丽的大都市,请你根据下面的提示信息,以The weather in Shenzhen为题,写一篇60词左右的短文,简单介绍一下深圳的气候。开头和结尾已给出,不计入总词数。提示:深圳是一座温暖的城市;夏季时间长,天气很热,有时会有暴风雨(storm);冬季时间短,不冷,而且通常不会下雪。The weather in Shenzhen Shenzhen is a beautiful city. I like this city and I like living here too. _参考答案:1C 2A 3A 4D 5B 6C 7D

    32、8B 9B 10A【分析】这篇短文的作者把人生比作四个季节来进行说明,分别介绍了人生每个季节的一些特点。1句意:当我年轻的时候,那是我生命的春天。A.full满的;B.easy容易的;C.young年轻的;D.warm暖和的。根据下文it was the spring of my life. I started going to school and I2many new things.可知这里是说我小的时候。根据题意,故选C。2句意:我开始上学,学到了很多新东西。A.learnt学习;B.taught教;C.saved拯救;D.sold卖。根据上文I started going to sch

    33、ool可知下文是学到了很多新东西。根据题意,故选A。3句意:有些日子阳光灿烂,有些日子却没有。A.shone照耀;B.died死;C.left离开;D.arrive到达。根据下文some days it didnt.可知上文是说阳光照耀。根据题意,故选A。4句意:后来我结了婚,生了一个孩子。A.classmate同学;B.cousin表弟;C.mother母亲;D.child孩子。根据上文Then I married (结婚)可知下文是作者有了一个孩子。根据题意,故选D。5句意:在那些日子里,我没有太多的时间去思考,也没有太多的时间去玩,每天我都很忙,很努力。A.played玩;B.worke

    34、d工作;C.thought认为;D.studied学习。根据上文I didnt have much time to think or to play Every day I was busy可知下文是说工作努力。根据题意,故选B。6句意:然后白天变短了,树叶从树上落下来了。A.heard听见;B.came来;C.fell落下;D.knew知道。短语fall off表示从落下来;根据题意,故选C。7句意:一天,我停止了工作。A.calling打电话;B.cooking做饭;C.running跑步;D.working工作。根据下文I retired (退休).可知,这里是停止了工作。故选D。8句意

    35、:我知道这是我的秋天,一个树木变色,给我们带来美味水果的美丽时光。A.difficult困难的;B.beautiful漂亮的;C.safe安全的;D.terrible糟糕的。根据下文when the trees change colour and give us delicious9.可知这里是一个漂亮的时刻。根据题意,故选B。9句意:我知道这是我的秋天,一个树木变色,给我们带来美味水果的美丽时光。A.leaves树叶;B.fruits水果;C.drink饮料;D.rice米饭;根据上文a8time when the trees change colour可知这里是说美味的水果。故选B。10句

    36、意:我又老又弱。我知道我的日子不多了,但我会一直享受到最后。A.days日子;B.hairs头发,不可数名词;C.dreams梦想;D.seasons季节。根据下文but I will still enjoy them to the end.可知上文是说我没有许多日子了。根据题意,故选A。【点睛】完形填空题与单项选择题不同,它给出的是一篇意思较为完整的短文。做该题型试题时,首先应跳过空格通读全文,以全文为背景,联系句子的上下文进行推理和判断,从4个选项中选出一项进行试填。考生可以从词义用法、固定搭配、逻辑推理和上下文的联系等方面去考虑。最后应再把全文通览一遍,细心检查所选答案能否使短文上下连贯

    37、,前后呼应,词句通顺,使短文意思完整。检查时还应从语法、惯用法、逻辑推理和事情发生的情节等方面进行考虑,以达到准确无误之目的。如第8小题考查形容词辨析,句意:我知道这是我的秋天,一个树木变色,给我们带来美味水果的美丽时光。A.difficult困难的;B.beautiful漂亮的;C.safe安全的;D.terrible糟糕的。根据下文when the trees change colour and give us delicious9.可知这里是一个漂亮的时刻。根据题意,故选B。11D 12B 13D 14C 15B【分析】文章大意:这是一篇介绍北极的说明文。介绍了北极的季节、气候及生活习惯

    38、等。11细节理解题。根据Near the North Pole, there are only two seasons: winter and summer.可知,在北极只有冬季和夏季,所以应是没有春季和秋季,故答案选D。12细节理解题。根据In winter, nights are long. For more than two months, you cant see the sun, even at noon.可知,在北极冬天的夜晚持续两个多月,故答案选B。13细节理解题。根据so people there wear warm clothes all year round.可知,北极附近

    39、的人一年四季都穿暖和的衣服,故答案选D。14理解判断题。根据The temperature(温度) is very low near the North Pole. In summer the temperature is below(低于)0When the weather is very cold, plants cannot grow.北极的气温很低,夏天气温也低于0当天气太冷时,植物不能生长。由此可以推断在北极附近我们是看不到植物的,故答案选C。15细节理解题。根据Sometimes, they build houses with snow. You may think that th

    40、ese houses must be cold. In fact, they are very warm and safe.可知,用雪盖的房子既暖和又安全,故答案选B。16C 17C 18D 19B 20D【分析】文章大意:有一天,五个渔民去钓鱼。他们都钓到了大鱼,但是他们怎么数都发现少了一个人。一个小女孩发现了他们的错误,渔夫没有数他们自己。然后小女孩帮他们数清了人数,找到了他们的朋友,他们把鱼都给了小女孩。虽然他们晚餐没有鱼吃,但是他们又都聚在一起,他们很高兴。16细节理解题。根据One day five fishermen go fishing.可知,文章中有五位渔夫,故答案选C。17细

    41、节理解题。根据Each fisherman gets a big fish. What a fine supper we will have! says one fisherman. Now lets go home.每位渔夫都钓到了大鱼,他们打算“现在”就回家,因为有鱼吃了,他们说晚餐会很丰盛;由此可推知,“现在”应该是“下午”,故答案选C。18词义猜测题。根据上文One day five fishermen go fishing. 一天,五个渔夫去钓鱼,结合One, two, three, four. Oh, no! One of us is missing! 一、二、三、四。哦,不我们其

    42、中一个。可知,五个人去钓鱼,现在剩下四个了,其中一个应是“丢失了”;故答案选D。19推理判断题。根据Will you give me your fish if I find your friend?” she asks.“如果我找到你们的朋友,你们会把你们的鱼给我吗?”她问。由此可推知,这个小女孩想要他们的鱼,故答案选B。20主旨大意题。根据The fishermen give the little girl all their fish. They have no fish for supper, but they are all together and very happy.渔夫们把他们

    43、所有的鱼都给了小女孩。他们晚餐没有鱼吃,但他们都在一起,非常快乐。由此可知,渔夫们是非常相爱的,故答案选D。21B 22B 23C 24A 25D【分析】文章大意:文章主要介绍了卡通人物米老鼠的由来以及另两个卡通人物唐老鸭和布鲁托的产生过程。现在米老鼠更有趣了,他是一个众所周知的漂亮与智慧的明星,他在几乎每个国家都有朋友。21细节理解题。根据About eighty years ago, most films had no sounds.可知,大约80年前,大多数电影都是没有声音的,故答案选B。22细节理解题。根据A man called Walt Disney made a cartoon

    44、mouse. The cartoon mouse could talk in these films. 一个叫Walt Disney的人做了一只卡通老鼠,卡通老鼠可以在这些电影中说话。由此可知,Mickey第一次出现应是在电影里,故答案选B。23细节理解题。根据Children liked to see their lovely friend, because he brought happiness to them.可知,孩子们喜欢Mickey是因为Mickey给他们带来了快乐,故答案选C。24细节理解题。根据He also made a dog, Pluto. This dog did s

    45、ome foolish(愚蠢的) and wrong things wherever he went.可知,Pluto是一只经常做错事、愚蠢的狗,故答案选A。25细节理解题。根据But Mickey did something wrong later. Many people were very angry. They wrote to Disney and said they didnt want Mickey to do the wrong things. So Disney made a new animal called Donald Duck. He made Donald Duck

    46、 do the wrong things.可知,许多人不想让Mickey做错事,所以Disney制作了一种新的动物Donald Duck,他让Donald Duck做错事;故答案选D。26B 27C 28D 29A 30E【分析】文章大意:本文主要讲述了Jordan Maguire第一次到北极的故事。北极是地球上最冷的地方之一。在冬季,气温在零下20到40摄氏度之间。Jordan Maguire一直想去北极。2006年4月,他的梦想实现了。26细节推理题。根据上文One of the coldest places on the Earth is the North Pole.北极是地球上最冷的

    47、地方之一;以及下文There is ice and snow everywhere and also strong winds all time. 到处都是冰雪,到处都刮着大风。可知此处说的是与温度和气候有关的;结合选项可知B选项Its -20to-40 in winter.“冬天的温度是-20到-40。”符合题意,故答案选B。27细节推理题。根据上文Jordan Maguire always wanted to go to the North Pole. Jordan Maguire一直想去北极;以及下文.The 15-year-old Scottish boy travelled to t

    48、he North Pole with a team of six people. He was the youngest boy ever to visit the area.这名15岁的苏格兰男孩和6个人一起前往北极,他是到过这个地区的最年轻的男孩。可知此处说的是他的梦想实现了;结合选项可知C选项In April, 2006, his dream came true.“2006年4月,他的梦想实现了。”符合题意,故答案选C。28细节推理题。根据上文Before, the youngest person ever to reach the North Pole is Alicia Hemple

    49、man- Adams. 此前,到达北极的最年轻的人是Alicia Hempleman- Adams。可知此处应是进一步说明Alicia Hempleman- Adams的情况;结合选项可知D选项She made the trip in 2005 at the age of 15.“2005年,15岁的她踏上了这段旅程。” 符合题意,故答案选D。29细节推理题。根据下文The group walked for 10 hours every day. The biggest problem was the weather. But there were other dangers, too. 这群

    50、人每天步行10个小时。最大的问题是天气。但还有其他危险;可知此处是说这次旅行不容易;结合选项可知A选项The trip was not easy.“这次旅行是不容易的。”符合题意,故答案选A。30细节推理题。根据下文They travelled 111 miles (178 kilometers).他们走了111英里(178公里);可知此处应是说他们到达了北极;结合选项可知E选项On the eighth day, the team reached the North Pole.“在第八天,探险队到达了北极。”符合题意,故答案选E。31B 32E 33F 34A 35C【导语】本文左侧是五位同

    51、学描述的物品信息,将其和右侧进行匹配。31根据“Helen lost a red pen in Classroom 8A.”可知海伦在8A教室丢了一支红色钢笔。选项B“这是你的红钢笔吗?我在8A教室找到的。请致电4745-6868与凯西联系。”与之匹配,故选B。32根据“Bills computer game isnt in his black schoolbag.”可知比尔的电脑游戏不在他的黑色书包里。选项E“那是你的电脑游戏吗?请致电2424-5254。”与之匹配,故选E。33根据“Mary cannot find her pink schoolbag. There is a baseba

    52、ll and an ID card in it.”可知玛丽找不到她的粉红色书包。里面有一个棒球和一张身份证。选项F“ 这个粉红色的书包是你的吗?里面有一个棒球和一张身份证。请致电4454-7898。”与之匹配,故选F。34根据“Sam lost a black pen and a green schoolbag.”可知萨姆丢了一支黑钢笔和一个绿色书包。选项A“ 一块黄色的橡皮擦,一支黑色的钢笔和一个绿色的书包在失物招领箱里。请致电1884-5665与布朗女士联系。”与之匹配,故选A。35根据“Ben found a purple watch in the school library.”可知本

    53、在学校图书馆发现了一块紫色的手表。选项C“谁在学校图书馆找到了我的紫色手表?请致电4478-6683给简打电话。”与之匹配,故选C。36becomes 37them 38arent 39better 40anything 41accidents 42lives 43to protect 44dangerous 45will be【导语】本文讲述了保障游泳安全的几条注意事项。要在安全地域游泳,注意观察“禁止游泳”标志,不要独自游泳等。记住这些,游泳就会变得更加安全。36句意:天气变得越来越热。主语是单数,动词用三单形式,故填becomes。37句意:他们认为水使他们感到凉爽。空前是动词,此处应用

    54、宾格代词them,故填them。38句意:但是有些人不够小心。主语是people,be动词用are,否定为arent。故填arent。39句意:他们经常认为他们可以比别人游得更好,他们不需要担心任何事情。根据“than”可知应用副词比较级,well的比较级为better,故填better。40句意:他们经常认为他们可以比别人游得更好,他们不需要担心任何事情。something“某事”,一般用于肯定句,本句是否定句,所以应用anything。故填anything。41句意:所以这些年来,许多事故发生了,一些人失去了他们的生命。accident“事故”,是可数名词,many修饰可数名词复数,故填a

    55、ccidents。42句意:所以这些年来,许多事故发生了,一些人失去了他们的生命。life是可数名词,表示“生命”,根据“some people lost their”可知应用复数,故填lives。43句意:你知道怎么保护自己吗?how to do sth“如何做某事”,故填to protect。44句意:记住不要在危险的地方游泳。danger是名词,空后是名词,所以应用danger的形容词dangerous修饰,故填dangerous。45句意:如果你记住这些,游泳会更安全。本句是if引导的条件状语从句,主句用一般将来时。故填will be。46例文The weather in Shenzh

    56、enShenzhen is a beautiful city. Its usually warm all year round. The day is long in summer and short in winter. The weather in Shenzhen is very hot in summer. Sometimes there are storms and strong winds. Many people like going swimming in this season. Its not very cold in winter. You cant make snowm

    57、en here because there is usually no snow. I like this city and I like living here too.【详解】1、题干解读:这是一篇提示性作文,要求介绍深圳的气候,提示中已经详细提示了深圳的气候状况,所以必须围绕提示组织句子。2、例文点评:本文主要采用一般现在时;根据提示详细地介绍了深圳的天气情况。同时根据不同的季节适当增添了一些活动,内容充实全面。3、高分亮点:短语:all year round ;make snowmen;like doing sth。句型:You cant make snowmen here becau

    58、se there is usually no snow;Sometimes there are storms and strong winds。【点睛】首先认真审题,看清题目中的要求和要点;然后根据提示内容,列出写作要点及每个要点中可能要用到的表达,例如all year round ;make snowmen;like doing sth等;然后紧扣要点,动笔写作,在写作过程中,要注意句与句、段与段之间的过渡,必要时可适当运用表示转折、因果、并列、比较等关系的连词,使文章过渡平稳,自然流畅;最后,要仔细检查有无单词拼写错误、标点符号误用等,还要检查语法结构是否合理,有无重复、啰嗦的语言,大小写是否正确,词数是否符合要求等。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 4 【单元测试 · 提高卷】-2023-2024学年七年级英语上册单元速记•巧练(牛津沪教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782155.html
    相关资源 更多
  • 全国中考数学试题分知识点汇编:48几何最值.docx全国中考数学试题分知识点汇编:48几何最值.docx
  • 全国中考化学模拟试题分类汇编认识几种化学反应doc初中化学.docx全国中考化学模拟试题分类汇编认识几种化学反应doc初中化学.docx
  • 全国中考化学模拟试题分类汇编微粒构成物质doc初中化学.docx全国中考化学模拟试题分类汇编微粒构成物质doc初中化学.docx
  • 全国中学生英语能力竞赛高一复赛试卷和答案(图片版).docx全国中学生英语能力竞赛高一复赛试卷和答案(图片版).docx
  • 全国中学生数理化创新能力大赛(决赛)数学试题图片版.docx全国中学生数理化创新能力大赛(决赛)数学试题图片版.docx
  • 全国中学生2022年九年级英语能力竞赛试题.docx全国中学生2022年九年级英语能力竞赛试题.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略难点聚焦练3遗传规律的综合应用与探究.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略难点聚焦练3遗传规律的综合应用与探究.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略难点聚焦练2细胞分裂与遗传变异的综.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略难点聚焦练2细胞分裂与遗传变异的综.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题十二必考点30胚胎工程生物技术的安全性和伦理问题以及生态工程试题.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题十二必考点30胚胎工程生物技术的安全性和伦理问题以及生态工程试题.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题六必考点18“拨开迷雾”的进化理论试题.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题六必考点18“拨开迷雾”的进化理论试题.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题六必考点16“千变万化”的生物变异试题.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题六必考点16“千变万化”的生物变异试题.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题五必考点13“八年耕耘”的孟氏定律试题.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题五必考点13“八年耕耘”的孟氏定律试题.docx
  • 全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题七必考点19“生长靠我”的生长素试题.docx全国专用2022版高考生物大二轮总复习增分策略专题七必考点19“生长靠我”的生长素试题.docx
  • 全国一卷阅读理解真题改编.docx全国一卷阅读理解真题改编.docx
  • 全国I卷五省优创名校高三联考物理试卷(扫描版含答案).docx全国I卷五省优创名校高三联考物理试卷(扫描版含答案).docx
  • 全国2卷 2020-2021学年高二上学期期末备考金卷 英语(B卷) WORD版含答案.docx全国2卷 2020-2021学年高二上学期期末备考金卷 英语(B卷) WORD版含答案.docx
  • 全国2023高考英语冲刺压轴卷(二).docx全国2023高考英语冲刺压轴卷(二).docx
  • 全国2022版高考地理单元检测二宇宙中的地球湘教版.docx全国2022版高考地理单元检测二宇宙中的地球湘教版.docx
  • 全国2022年最新中考英语专题整理 被动语态.docx全国2022年最新中考英语专题整理 被动语态.docx
  • 全国2022年最新中考英语专题整理 感叹句.docx全国2022年最新中考英语专题整理 感叹句.docx
  • 全国2022年最新中考英语专题整理 情态动词.docx全国2022年最新中考英语专题整理 情态动词.docx
  • 全国2022年初中数学竞赛模拟试题(六)(无答案).docx全国2022年初中数学竞赛模拟试题(六)(无答案).docx
  • 全国2022年初中数学竞赛模拟试题(二)(无答案).docx全国2022年初中数学竞赛模拟试题(二)(无答案).docx
  • 全国2022年初中数学竞赛模拟试题(七)(无答案).docx全国2022年初中数学竞赛模拟试题(七)(无答案).docx
  • 全国2022年中考物理110套试题分类汇编电流和电路.docx全国2022年中考物理110套试题分类汇编电流和电路.docx
  • 全国2022年中考物理110套试题分类汇编生活用电.docx全国2022年中考物理110套试题分类汇编生活用电.docx
  • 全国2022年中考物理110套试题分类汇编温度及物态变化.docx全国2022年中考物理110套试题分类汇编温度及物态变化.docx
  • 全国2022年中考物理110套试题分类汇编欧姆定律.docx全国2022年中考物理110套试题分类汇编欧姆定律.docx
  • 全国2022年中考物理110套试题分类汇编机械运动.docx全国2022年中考物理110套试题分类汇编机械运动.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1