分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型UNIT 5 ON THE ROAD ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元测试 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782367
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:34.34KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    UNIT ON THE ROAD 2022-2023学年高一英语外研版2019必修二单元测试 WORD版含解析 2022 2023 学年 英语 外研版 2019 必修 单元测试 WORD 解析
    资源描述:

    1、Unit 5 On the road 考试时间:90分钟 满分:120分第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AUndiscovered Countries to Visit A world traveller who has visited every country under the sun thinks these unknown nations are worthy of a visit. Nauru Nauru is the smallest island co

    2、untry and the least-visited country in the world, with only 130 visitors in 2018. There are just two hotels on the island and driving a vehicle on your own is the best way to get around. Visit Anibare Bay for white sandy beaches. A tourist visa is necessary and must be got by mail before you go ther

    3、e. Tuvalu Tuvalu is made up of nine islands. Just 800 people visited Tuvalu in 2018, so there are no tour guides. Its helpful that most locals speak English and all signs are in English. Go to the Funafuti Conservation Area for swimming and watching all kinds of fish. A tourist visa is necessary but

    4、 can be got on arrival in Tuvalu. Equatorial Guinea On Africas west coast, Equatorial Guinea is home to the Congo rainforest, the second largest rainforest in the world with varieties of wildlife. It received 2,400 visitors in 2018. Tour guides are offered but not necessary. Explore the capital city

    5、, Malabo. Later, take a swim in clear waters on black sand beaches. For stays of fewer than 90 days, a tourist visa is not needed. Turkmenistan Central Asias Turkmenistan is on the Silk Road. Its also the least explored, receiving just 7, 000 visitors in 2018. Explore the white buildings with gold-p

    6、ainted roofs in the capital city, Ashgabat. A tourist visa is necessary and its one of the more challenging places, so you must enter Turkmenistan with a tour guide. The tour operator will secure a visafor you.1.What do visitors have to do before going to Nauru?A.Get their tourist visas.B.Order a ca

    7、r on the island.C.Buy beautiful swimsuits.D.Book a hotel ahead of time.2.What is special about Equatorial Guinea?A.It is made up of many islands.B.There are white beaches there.C.A tourist visa is not needed at all.D.It is rich in trees and different wildlife.3.Where do visitors have to travel with

    8、tour guides?A.Nauru.B.Tuvalu.C.Turkmenistan.D.Equatorial Guinea.2.Dear Jorge,BAre you enjoying your break from school? My family are now in Sacramento, California. We are here paying a visit to my aunt Gloria. We have been to the California State Capitol Building, the nature centre, and the zoo. I h

    9、ave seen many interesting things, but one stands out above the rest. This morning we drove from my aunts home to Calistoga to see Californias Old Faithful Geyser (老忠实泉). I had read about it in my book, Sightseeing in California : Where You Should Go. You have probably heard of Old Faithful, the geys

    10、er farther north in Yellowstone National Park. This California geyser is sometimes called Little Old Faithful. When we arrived Californias Old Faithful was only a calm pool of water. The geyser didnt look very deep. Whats the big deal? I wondered. As I turned, I saw some steam(蒸汽) rising from the wa

    11、ter. Before I knew it, there was hot water shooting(射) up about 60 feet into the air. We could not believe our eyes! It continued for almost three minutes. Aunt Gloria told me that the water came from an underground river. She also said that the water temperature was about 95C. This water can someti

    12、mes shoot 170 feet into the air. My aunt said that other geysers around the world reach hotter temperatures and shoot water even higher than Californias Old Faithful Geyser. Id love to learn more about this geyser and other geysers in different countries when I gethome. Ill see you soon!Your friend,

    13、Bennetto1.According to the text, Bennetto _.A.visited his aunt Gloria by himselfB.had never heard of Old Faithful GeyserC.thought nothing of Old Faithful Geyser at firstD.flew all the way from Sacramento to Calistoga2.The water Bennetto saw high in the sky _.A.disappeared at onceB.was too hot to tou

    14、chC.came from a deep seaD.was 170 feet in height3.What was expressed in Bennettos letter?A.Anger.B.Doubt.C.Courage.D.Excitement.4.Bennetto wrote the letter mainly to _.A.talk about his holiday experiencesB.ask Jorge to visit Old Faithful GeyserC.express his thankfulness to Aunt GloriaD.give Yellowst

    15、one National Park some adviceC Last weekend I visited Rome for the first time. I spent three busy days in the Italian capital, seeing lots of tourist attractions and walking down streets lit with Christmas decorations. There are a lot of things I love about the city. Rome is one of the most ancient

    16、cities in the world and is full of wonderful relics(遗迹) from its distant past. These monuments include the Roman Forum and the vast Coliseum where gladiators used to fight each other until death and hunt animals coming from another country. The ruins of buildings and temples are fascinating: you can

    17、t quite believe how old they are. I studied the masterpieces of the Renaissance period at university and was very excited to see them in real life. I walked around the museum in Vatican City and saw plenty of famous sculptures (雕塑). The best part of the visit was, without doubt, the Sistine Chapel C

    18、eiling, painted in the early 16th century by Michelangelo. It was so breathtaking that I couldnt tear my eyes away from it. In Rome, there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality. I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the

    19、region, like pasta with tomato, onion and bacon. I also love eating ice cream and hot chocolate under the Christmas lights. Rome has not only lots of luxury boutiques(精品店) but also plenty of shops that were more in my price range! It was a perfect opportunity to go and buy presents for my family and

    20、 friends. There was also a Christmas market, where I bought a sparkly decoration for the tree.1.The underlined word gladiators in the 2nd paragraph probably means _.A.athletesB.butchersC.invadersD.fighters2.The author found the ruins of buildings and temples fascinating because _.A.they represent Ro

    21、mes religionB.they are relics from Romes distant pastC.you cant help wondering how old they areD.they include the Roman Forum and the vast Coliseum3.What is mainly discussed in the 3rd paragraph?A.The great museums of Italy.B.The sculptures in Rome.C.Art-related activities during the visit.D.The ach

    22、ievements of the Renaissance period in Italy.4.When visiting Rome, you should be careful in choosing _.A.the attractionsB.the foodC.the hotelsD.the luxury boutiquesD If you want to fully enjoy your vacation, youd better check the Durban City Tours! This is actually one of the best choices in South A

    23、frica today. There is nothing more relaxing than to think about that there is a place to go and relax, right? City life is strained, but you can escape this situation and be in the place where there is nothing but relaxation. Here in Durban you will get to see all the amazing tourist attractions. If

    24、 you love animals and want to see some elephants wandering around the streets, then Durban is the place to go. You can even get to ride one if you want! Here you will also get to taste all the delicious South African food. You can choose from Italian cooking to its native dishes. Durban is a great p

    25、lace to tour with your friends and family. You will learn a lot about its history through the landmarks you will see down the streets. Tourists and even the local villagers just cant get enough of these treats! However, it is important that you make the necessary arrangements. There are actually lot

    26、s of tour guides that will help you as you make your journey along the streets of Durban. But if you prefer the best tour guides here in Durban, then youd better choose the Street Scene Tours. Their staff are all well-trained and professional. They will certainly make your stay here an unforgettable

    27、 one. No wonder tourists prefer the Street Scene Tours when it comes to Durban City Tours.1.The underlined word strained in Para. 2 means _.A.easyB.stressfulC.relaxingD.wonderful2.What is the main idea of Paragraph 2?A.Durban is a relaxing city.B.People dont like city life.C.It is good to have a pla

    28、ce to relax.D.One can have fun riding elephants.3.If you walk in the streets of Durban, what will impress you most?A.Tourists from all over the world.B.The buildings and many kinds of animals.C.The streets and some wandering elephants.D.The friendly local people and the scenery.4.The author wrote th

    29、e last paragraph mainly to _.A.attract tourists to DurbanB.help readers make arrangementsC.introduce the tour guidesD.persuade tourists to choose the Street Scene Tours第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to be safe when you are travelling on your own? Be sure to a

    30、rrive during daytime._ People looking to prey(坑骗) on tourists can do it with ease at night. Make sure your arrival time will get you where you are going during daylight hours. _ Make sure to keep your money in a money belt, keep your credit cards in another place, and your passport in another. Look

    31、for people to join. Have you met friendly people at the bar? See if they want to join you when you go out for dinner. See if theres a tour group you can join. _ _ It can be a struggle to carry a lot of bags on your own. If criminals see you struggling, they may use the opportunity to grab one of you

    32、r suitcases. Before you leave, be sure you can carry your luggage quickly and smoothly. If you cant, its time to cut down your bags. Trust your instincts (直觉)._ If you have a bad feeling about something, its probably for a reason and its best to go with your instincts. Even if your concerns are noth

    33、ing, it cant hurt to listen to them.A.Store important things separately.B.Travel with as little luggage as possible.C.Never get close to possible dangers wherever you are.D.Surrounding yourself with others will help keep you protected.E.Ensure that your family and friends know exactly where you are

    34、anytime.F.This is the time when bus stations, airports, and hotels will be the most active.G.If something makes you suspicious or nervous, its better to be careful and avoid it.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 Chris Emch was a pretty unhappy g

    35、uy. After a career-ending injury, hed opened a shop in California, but the 1 was struggling. And only months before a Scuba (潜水) trip, hed been2 with skin cancer and had endured a painful divorce. In desperation, Chris Emch joined in a Scuba trip group to Indonesia. About 11 metres under water, he r

    36、emoved a borrowed earplug (耳塞), causing3 to his ear drum. The injury forced Emch to4 the trip. He could have packed up and gone home. Instead, the 41-year-old man decided to have a look around the5 islands. So Emch hired a local6 named Fritz to show him around. He was7 by the local attractive sights

    37、 and unique cultures. But what affected Emch most was his conversations with Fritz. Fritz earned about $140 a month, lived in a8 house and took on odd jobs to provide for his wife and son. But Emch realised that Fritz was9 . Emch told Fritz that he wanted to see his family. He met Fritzs family memb

    38、ers and chatted with them. I had everything I could ever want and still 10 all the time, Emch said. I realised how happy my life was and how 11 I was to have the life I had been given. From that point on, Emch had a new 12 on life. Things taste better and things smell better now, he said. He always

    39、tries to see the good 13 in people and he has become confident and cheerful again. Travel truly 14 my life, and changed my outlook, he said. Compared to who I was a year ago, some of my closest friends dont 15 who I am anymore.1.A.serviceB.affairC.businessD.matter2.A.packedB.diagnosedC.equippedD.dec

    40、orated3.A.lossB.pollutionC.damageD.destruction4.A.watch out forB.give in toC.put up withD.drop out of5.A.strikingB.surroundingC.risingD.dropping6.A.guardB.fishermanC.sailorD.guide7.A.attractedB.disturbedC.confusedD.annoyed8.A.fashionableB.bigC.shabbyD.modern9.A.happyB.proudC.sadD.friendly10.A.liedB.

    41、chattedC.complainedD.struggled11.A.luckyB.regretfulC.sorryD.ashamed12.A.angleB.senseC.perspectiveD.expression13.A.ideaB.reasonC.situationD.aspect14.A.transformedB.ruinedC.enrichedD.showed15.A.knowB.recogniseC.admitD.remember第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 My family and I tr

    42、avelled across the North American continent in two weeks. We started from Vancouver,_ we picked up our vehicle for the trip. We got _ (lose) because Dad had no sense of direction, but eventually we managed_ (cross) the Rocky Mountains, where there were beautiful forests, mountains with snowy tops an

    43、d _ (mass) of ice. We _ (reach) Quebec on the _ (eight) day, when the funniest thing happened. While I was sleeping, Dad stopped for some petrol, and Mum got out to take photos. Then Dad came back and drove on, not realizing Mom wasnt in the car, and you can guess the rest. In _ (celebrate) of the e

    44、nd of our journey, we went on a boat trip. When we saw something _ (amaze)a killer whale, Mum was_ excited that she dropped Dads phone into the sea that she used to take photos. This time it was Dads turn to get mad. What_ exciting trip!第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)将下列句子连成一篇80词左右英语的短文(画线部分用本单元相关词汇表达

    45、) 1.暑假即将来临,我打算去云南旅游,香格里拉是我的第一个旅游目的地。 2.一想到云南美丽的风景,我都有些迫不及待地想要立即出发。 3.香格里拉被称为“人间天堂(Heaven on Earth)”。绿色的草原上点缀着成群的牛羊和马儿,周边的森林则是鸟类和动物的家园。白雪皑皑的山顶构成了一幅美丽的图画,美的让你无法用语言形容。 4.在这个天堂一样的世界里,人们和大自然和谐相处,使得他们完全忘却了外面的世界。 5.我多么盼望能尽快看到这些美丽的风景啊!_第二节 (满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 Andrew was

    46、 a new student in my class, who had emotional management problems. Since he had been suspended from class many times in previous years, I assured the worst when he came to my class. Andrew sat at the back of the classroom. Every time I talked in front of the class, he would chat with the students ar

    47、ound and even laugh loudly. Every time I called on him to answer a question, he would respond with a casual “I dont know”. If I gave him a slight, criticism, he would become really angry. As an experienced teacher, I can always get students involved in class discussion or at least motivate them to s

    48、it quietly and listen attentively. But for Andrew, I was really powerless. He was just noisy and rude. One day, Andrew was talking loudly in the class when I was teaching. I said in the usual tone of voice, “Andrew, why dont you join in our discussions but have one of your own?” Hearing that, he got

    49、 up from his chair, pushed the books over and shouted something. I couldnt hear clearly what he said other than several rude words. After the class, Andrew was sent to my office, where I gave him a discipline referral a weeks out-of-school suspension. Deep in my mind, though, I didnt expect referral

    50、s to be effective since students would return behaving even worse than before. But what else could I do with such a trouble-maker? I had to admit this was one of my most awful teaching experiences. Andrews anger was almost unexpected and out of control. The week without Andrews presence was a wonder

    51、ful time, and the class went on smoothly and efficiently. However, with his suspension week drawing to a close soon, I felt restless and uneasy. Would he disturb the class as always? Would he take revenge(报复) on me? 注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在答题卡的相应位置作答。Para 1: On the day when Andrew was supposed t

    52、o return, I waited for him at the door. _Para 2: A flash of surprise spread over his face._答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A.答案:1-3.ADC解析:1.细节理解题。根据第二段中A tourist visa is necessary and must be got by mail before you go there.(旅游签证是必要的,而且必须在你去那里之前通过邮寄得到。)可知,游客去瑙鲁之前需要拿到他们的旅游签证,因此A项正确。第二段中提到“自己开车是四处转转最好的方式”,但未提到在岛上预订

    53、一辆车,故B项不正确,C项“买漂亮的泳衣”和D项“提前预订一家旅馆”在本部分中均未提及。故选A。2.细节理解题。根据倒数第二段中On Africas west coast, Equatorial Guinea is home to the Congo rainforest, the second largest rainforest in the world with varieties of wildlife.(赤道几内亚位于非洲西海岸,是刚果热带雨林的所在地,这是世界上第二大热带雨林,有各种各样的野生生物。)可知,赤道几内亚的特别之处在于其树木茂盛,有各种野生生物,D项的描述与之相符。故选

    54、D。3.细节理解题。根据最后一段中A tourist visa is necessary and its one of the more challenging places, so you must enter Turkmenistan with a tour guide.(旅游签证是必要的,而且这是比较有挑战性的地方之一,所以你必须在导游的陪同下进入土库曼斯坦。)可知,游客在参观土库曼斯坦时必须有导游陪同。故选C。 B.答案:1-4.CBDA解析:语篇解读:本文是应用文。作者主要讲述了自己的旅游经历。 1.解析:细节理解题。由第二段中的When we arrived. I wondered

    55、.可知, Bennetto刚开始觉得老忠实泉没什么可看的,故选C项。2.解析:细节理解题。由第三段中的the water temperature was about 95可知,喷出来的水温度很高,所以不能碰,故选B项。3.解析:推理判断题。由第二段中的We could not believe our eyes!和最后一段中的Id love to learn more.when I get home.等信息可知, Bennetto在信中表达了自己的兴奋,故选D项。4.解析:写作目的题。总览全文可知, Bennetto通过这封信主要向Jorge讲述了自己在假期的经历,故选A项。 C.答案:1-4.

    56、DBCB解析:语篇解读:本文为记叙文。作者讲述了自己游玩意大利首都罗马的经历和感受。 1.解析:词义猜测题。根据画线词之后的used to fight each other until death and hunt animals coming from another country可知,该词意为“斗士”。故选D项。2.解析:细节理解题。根据第二段中的full of wonderful relics (遗迹) from its distant past和The ruins of buildings and temples are fascinating可知选B项。3.解析:段落大意题。本段主

    57、要介绍的是作者此次游玩罗马的过程中涉及的艺术参观活动。故选C项。4.解析:推理判断题。根据第四段前两句中的In Rome, there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality. I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region.可知, 作者暗示选择食物时要特别小心。故选B项。 D.答案:1-4.BACD解析:语篇解读:文章介绍了在德班旅游的好处,建议人们

    58、选择the Street Scene Tours旅行社。 1.解析:猜测词义题。由后文.but you can escape this situation and be in the place where there is nothing but relaxation.可知,画线词意为“紧张的,有压力的”。2.解析:主旨大意题。由第二段第三、四句话Here in Durban you will get to see all the amazing tourist attractions. If you love animals and want to see some elephants w

    59、andering around the streets, then Durban is the place to go.可知德班是让人放松的城市。3.解析:细节理解题。由第二段特别是最后两句话If you love animals and want to see some elephants wandering around the streets, then Durban is the place to go. You can even get to ride one if you want!可知选C项。4.解析:推理判断题。由该段最后两句话可知,作者意在说服我们选择the Street S

    60、cene Tours旅行社。 第二节答案:FADBG解析:本文是一篇说明文,主要介绍了独自旅行时保证自身安全的几条建议。 根据上文Be sure to arrive during daytime.及下文People looking to prey on tourists can do it with ease at night.可知,骗子在白天不容易骗到游客,是因为白天是公交车站机场和酒店最活跃的时候,故选F项。根据下文Make sure to keep your money in a money belt, keep your credit cards in another place, a

    61、nd your passport in another.可知,重要的东西要分开存放,故选A项。根据上文Look for people to join.和See if they want to join you when you go out for dinner. See if theres a tour group you can join.可知,和别人在一起会让你受到保护,故选D项。根据下文It can be a struggle to carry a lot of bags on your own.和Before you leave, be sure you can carry your

    62、 luggage quickly and smoothly. If you cant, its time to cut down your bags.可知,旅行时尽可能少带行李,故选B项。根据上文Trust your instincts.及下文If you have a bad feeling about something, its probably for a reason and its best to go with your instincts.可知,如果有什么东西让你怀疑或紧张,最好小心点,避开它,故选G项。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.CBCDB; 6-10.DACA

    63、C; 11-15.ACDAB解析:1.根据上文hed opened a shop可知,此处欲表达:小店的生意不太好。故选C项。2.根据空后的skin cancer可知,此处欲表达:就在潜水旅行的几个月前,他被诊断出患有皮肤癌。be diagnosed with为固定搭配,意为“被诊断为”,故选B项。3.根据下文提示词The injury可知,他的耳膜受伤,damage意为“损伤”,符合语境,故选C项。4.句意为:受伤使埃姆什被迫退出了潜水之旅。drop out of意为“退出”;watch out for意为“当心,注意”;give in to意为“向屈服”;put up with意为“忍受”

    64、。故选D项。5.句意为:相反,这个41岁的男人决定看一看附近的岛屿。surrounding意为“周围的,附近的”,故选B项。6.由空后的to show him around可知,他雇了当地的一位导游(guide),故选D项。7.句意为:他对当地美丽的景色和独特的文化着了迷。由attractive和unique可知选A项。8.V根据Fritz earned about $140 a month和took on odd jobs to provide for his wife and son可知,弗里茨薪水少,做零工来养活妻儿,所以可推断出他居住的条件不好,应当是住在一所破旧的(shabby)房子

    65、里。故选C项。9.由转折连词But以及后文埃姆什生活态度的转变可推断出,埃姆什意识到弗里茨过得很幸福。故选A项。10.句意为:我已经拥有了我想要的一切,却仍然一直抱怨。由句意可知选C项。11.此处欲表达:“我”多么幸运拥有已有的生活。由how happy和and可知答案,故选A项。12.句意为:从那时起,埃姆什对生活有了新的看法。perspective意为“态度;观点”,故选C项。13.句意为:他总是试图看到人们好的一面他又变得自信和快乐了。aspect意为“方面”,故选D项。14.根据上文可知,埃姆什对生活的态度发生了变化,所以可推断出此处欲表达:旅行真正改变了埃姆什的生活,改变了他的看法。

    66、transform 意为“使改变”,故选A项。15.前面讲旅行改变了埃姆什的生活和对世界的看法,强调他发生了很大转变。由Compared to who I was a year ago可知本句讲埃姆什改变前后的巨大反差,以至于他的一些亲密朋友都认不出他来了。recognise 意为“认出,认识”,符合语境。 第二节答案:where; lost; to cross; masses; reached; eighth; celebration; amazing; so; an解析:考查关系副词。此处表示我们在温哥华取车去旅行,设空处在从句中作地点状语,故填where。 考查形容词。此处表示由于爸爸没

    67、有方向感导致我们迷路。此处应用形容词作got的表语,故填lost。考查非谓语动词。manage to do sth.设法做成某事,故填to cross。考查名词复数。masses of大量的,故填masses。考查时态。联系上下文可知,整篇文章讲述过去发生的事情,故用一般过去时。考查序数词。此处表示第八天,且根据设空处前的the可知,应用序数词,故填eighth。考查固定搭配。此处表示为了庆祝,应用In celebration of,故填celebration。考查形容词。此处修饰不定代词something,指物,故填amazing。 考查固定结构。此处与后面的第一个that连用,构成so.t

    68、hat.结构,意为“如此以至于”,故填so。考查冠词。此处为感叹句“What+a/an+adj.+n.(+主语+谓语).”,且exciting以元音音素开头,故填不定冠词an。第三部分 写作第一节答案: The summer vacation is coming. I am planning to visit Yunnan, and my first tourist destination there is Shangri-la. On thinking of Yunnans beautiful sight, I can hardly wait to set off right away. S

    69、hangri-la is well known as Heaven on Earthnow. The green grass is dotted with sheep, cattle and horses, getting round leisurely, and the surrounding forests are home to many birds and animals. The snowy mountaintops make up a beautiful picture that will leave you at a loss for words. In this heavenl

    70、y world, people live in perfect harmony with nature, making them forget the outside world completely. How I look forward to seeing the beautiful scenery as soon as possible!第二节答案: On the day when Andrew was supposed to return, I waited for him at the door. Eventually, the familiar figure appeared, w

    71、alking with his hands in his pockets. As he came close, I was about to greet him when he ignored me deliberately. “Sorry, Andrew. I should have had a talk with you to find a way out before giving you a suspension,” apologized I. With his head lowered, he didnt utter a single word. “Maybe next time y

    72、ou cant control yourself in class, you can step out of the door for a while to collect yourself,” added I, trying to break the ice. A flash of surprise spread over his face. The naughty boy froze there, staring at me with wide eyes. “It is I who should say sorry,” murmured he, his face burning with

    73、shame. With a smile of relief, I patted him on his shoulder, signaling to him to go back to his seat. In the days that followed, Andrew didnt misbehave in class anymore and took an active part in class discussions. Never before did it occur to me that “apologies” could make such a huge differenceit turned one of my worst experiences into perhaps the best one!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:UNIT 5 ON THE ROAD ——2022-2023学年高一英语外研版(2019)必修二单元测试 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782367.html
    相关资源 更多
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1