分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型Unit 6 Bird watching-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:782698
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:147.48KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    教材同步拓展阅读
    资源描述:

    1、2022-2023学年 八年级英语上册单元话题拓展阅读 Unit 6 Bird watching(牛津译林版)A阅读理解 There are many national parks in Africa where you can go on safari(游猎). In the northeast of South Africa, there is a national park named Kruger National Park. It is about 20,000 square kilometers. Many kinds of plants and animals live in K

    2、ruger, including the famous Big Five. For hunters, these five animals are some of the most difficult and dangerous to catch. Many travelers think mainly about seeing the Big Five while on safari. But there are many other interesting, and much smaller animals too.Tanzania(坦桑尼亚) is another country wit

    3、h many parks where you can go on safari. The good place is Gombe Stream National Park in the west of the country. It has thick forest, old trees, and beautiful lakes. When you go deep into the forest, you can sit to wait for some animals to come near. Youll be glad to watch these animals playing, ea

    4、ting and communicating(交流) with each other.Chobe National Park in the country Botswana is another popular place for safari. You can see one of the largest elephant groups in the world there. You can see elephants face to face in this national park. When you go around the park and feel the grass movi

    5、ng, there may be elephants. Then you can see them nearer. They walk past you to look for food.(1)If you go to the northeast of South Africa, the best place to go on safari is_. AChobe National ParkBGombe Stream National ParkCTan.DKruger National Park(2)What does “the Big Five” mean in the passage? A

    6、They are five big parks.BThey are five kinds of big and dangerous animals.CThey are five good hunters.DThey are five high mountains.(3)How many countries does the writer mention(提到) in the passage? AOne.BTwo.CThree.DFour.(4)Which of the following is NOT true? AGombe Stream National Park is a good pl

    7、ace with thick forest and beautiful lakes.BGombe Stream National Park i.s one of the parks where you can go on safari in Tanzania.CChobe National Park has many elephants.DYou can see interesting small animals around the lake in Chobe National Park.(5)Which is the best title? ASafari in AfricaBFace t

    8、o Face with the ElephantsCTravelling in AfricaDAnimals in AfricaB根据短文内容选择正确答案。 A crow(乌鸦) is about twenty inches (英寸) long and black all over. Crows are dirty birds because they live on bad food. Crows eat a lot of waste food. In this way they are more useful to us than any birds. They clean up the

    9、dirty things in our streets. Crows are always hungry. They look for food all day, and in the evening you can see them in large numbers flying back to their nests(巢) in the trees. They sleep there at night. Crows are much noisier than other birds. Very often a large number of crows will get together

    10、on one house and talk. Sometimes they talk together, and sometimes they do it by turns(轮流) like human beings(人类). It is easy to tell(判断) from crows sound if they are pleased or angry. Perhaps crows talk a lot because they are friendly birds. A pair of crows will live together all their lives, and if

    11、 one of them dies, the other one becomes very sad and quiet for the rest of its life and some time later it dies too.(1)Crows “live on bad food” means “_”.ACrows eat old bad food.BOld bad food is crows nests.CCrows make their nests on old bad food.DCrows sleep on old bad food.(2)Crows are more usefu

    12、l to us because they _.Aare clean birdsBcan move away waste food Ccan make our streets cleanDarent dirty(3)Crows always look for food _.Ain the eveningBall dayCin the morningDat night(4)People cant hear crow talk _.AtogetherBby turnsCnoisilyDquietly(5)If a pair of crows loves each other, _Athey will

    13、 not live together.Bneither of them can live alone happily.Cthey will dieDone of them will dieC根据短文内容选择正确答案。 Many animals hide to stay alive. They hide in many ways. Some animals hide in leaves; some animals hide in snow. Usually their colors or shapes help protect them. Its hard to see an Arctic be

    14、ar in snow. Its white fur helps protect it. Chameleons(变色龙) can hide by changing colors. Their skin turns the same color as what is around them. Some chameleons can change colors in five minutes. Many animals try to look bigger than they are to stay alive. Some animals can make other animals think t

    15、hey are very big. If they look very big, animals that are looking for food will run away. Bears can walk on two legs. They look very, very scary. Some animals will run away from them.Many animals try to stay around other animals. This helps them stay alive. Zebras stay close together so that they ca

    16、n help each other look out of danger. Seeing many stripes at once can also confuse animals that want to eat them. Some birds stay in a circle, each toward a different direction. In this way they can also help each other stay alive by looking around for animals that many want to eat one of them.(1)An

    17、imals have ways to stay alive. How many of them are mentioned in the passage?AOneBTwoCThreeDFive(2)Why do animals hide?ABecause they like to play hide-and-seek.BBecause they are shy.CBecause they want to catch other.DBecause they want to protect themselves.(3)How do Chameleons hide?AThey change colo

    18、rs.BThey change shapes.CThey hide in snow.DThey hide in leaves.(4)How do zebras hide?ABecome good friends.BTalk to each other.CHelp each other look out for danger.DEat and play together.(5)Why do animals try to look bigger than they are ?AThey want other animals to run away from them.BThey want othe

    19、r animals to follow them.CThey want other animals to see them.DThey want other animals to like them.D根据短文内容选择正确答案。If you plan to take your pet on a trip, prepare ahead of time(提前). At least two weeks before you leave, take your pet to a vet. See if he or she is fit for travel and ask if he or she sh

    20、ould have any medicine before leaving. The vet may suggest(建议) certain pills for sickness or for calming the pet. Some states or foreign countries have health laws that say animals must have certain injections(注射)before they can be allowed(允许) to enter. Your vet may have this information. You can al

    21、so get help on the United States and Canadian laws from a book published by the Department of Agriculture which some libraries have. For information on foreign countries, check with their consulates (领事馆).You can also ask the airlines on which you are travelling. Find out if the places where you pla

    22、n to stay allow pets because many do not. If you are going by plane or train, ask if pets are allowed. If they are, ask where they will be kept and who will care for them. The big bus lines in this country do not allow pets. Choose your pets box carefully. Plastic boxes are better than cardboard or

    23、wooden ones because they cant be chewed(嚼碎). If going by plane or train during warm weather, try to go in the cooler early morning or evening hours. Also try to avoid (避免)very cold winter weather because pets often suffer from cold. Even in your own car, be careful. Do not leave the animal inside wi

    24、th the windows closed because the car may become too hot or too cold.(1)The main idea of this passage is to_Awarn people to leave their pets at homeBgive general information about pet travelCtell people how to choose their pet boxesDtell people about foreign pet laws(2)When taking a pet on a trip, a

    25、 pet owner_Adoesnt need to make any special plansBshould stay at friends homesCshould make plans before leaving homeDshould travel by bus instead of plane(3)From the passage, we can learn that_Ait costs too much to take pets on tripsBsome pets may not be well enough to travelCall train lines treat p

    26、ets exactly the sameDpets are welcome everywhere(4)Which person would be the most interested in this passage?AA vet.BA pet owner.CA bus driver.DA pet shop owner.E根据短文内容填空。 A seabird named Lydia recently made a 26-day nonstop(不间断的)journey of about 2,500 miles, just to search for food for her baby. Sh

    27、e is fitted with a satellite tracking device (卫星跟踪仪). Her trip started on Oct. 18 from Christmas Island in the Indian Ocean. The trip is known as the longest nonstop journey by one of these endangered seabirds. Before that, this kind of birds was known only to fly a few hundred miles from where they

    28、 live, staying away for just a few days at a time. They usually fly over the sea. The scientists feel it strange that Lydia made such a long, nonstop journey and flew overland. So the above facts raise some serious questions about efforts to stop the decline(减少)of the birds. The number of the birds

    29、has fallen by 10 percent over the past 20 years.Besides, the scientists are surprised that she was away from her baby for such a long time. They wonder why she needed to go that far. Maybe it shows that fish resources (资源)around Christmas Island are not large enough now. That might explain the slow

    30、decline of the bird 一 sea pollution(污染) is serious.(1)Why did Lydia make such a long and nonstop journey?(2)How far does this kind of birds usually fly at a time?(3)What do you know about the number of this kind of seabirds?(4)What do the scientists think Lydias long journey may show?(5)What can we

    31、learn from Lydias journey?(请自拟一句话作答)F根据短文内容选择正确答案。 In Barnes London Wetland Centre, you can enjoy a large number of wild birds and wild animals. Adults fare is 7.95, and childrens fare is 4.50. But if holding a London pass, you can have free admission(入场)。London Wetland Centre is thought to be the E

    32、uropean Citys best place to contact wild animals. London Wetland Centre is the UKs most worthy of showing off, and the most exciting wildlife projects, including(包括) 43 hectares of grassland, as well as pools.Barnes wetlands are located in the Thames. This award-winning centre always interest many s

    33、cientists. There are many different kinds of animals, including the cormorant(鸬鹚), the kingfisher(翠鸟) and the endangered water vole(河鼠).In London Wetland Centre there are a large number of different habitats. When visiting the centre, visitors can watch movies through the video to learn more about w

    34、etlands and the knowledge of biological species(物种). For children, London Wetland Centre is a good choice to learn a lot about the knowledge of nature. There are many other interesting places about wildlife. If you are interested in wildlife, Why not go to London Zoo, Regent Park or River Thames dow

    35、nstream to experience the worlds most beautiful gardens? Holders of London Passes can visit them freely.(1)Two children without London Pass want to go into the London Wetland Centre. They will pay _. A4.50B 9.00C 7.95D 9.95(2)Whats the Chinese meaning of the underlined word endangered?A危险的B濒临灭绝的C安全的

    36、D稀有的(3)Which of the following statements is not TRUE?APeople can see plenty of wild animals and birds in Barnes London Wetland Centre.BAt London Wetland Centre, visitors can learn more about wetlands and the knowledge of biological species.CBarnes London Wetland Centre is in the USDIf you have a Lon

    37、don pass, you can visit London Zoo without paying any money.G Do you know why different animals or pests (害虫) have their special colours?The colours seem to be used mainly to protect themselves. Some birds like eating locusts (蝗虫) , but birds cannot easily catch them. Why?It is because locusts chang

    38、e their colours together with the change of the colours of crops. When crops are green, locusts look green. But as the harvest time comes, locusts change to the same brown colour as crops. Some other pests with different colours from plants are easily found and eaten by others. So they have to hide

    39、themselves for lives and appear only at night. If you study animals life, youll find the main use of colouring is to protect themselves. Bears, lions and other animals move quietly through forests. They cannot be easily seen by hunters. This is because they have the colours much like the trees. A ki

    40、nd of fish in the sea can send out a kind of very black liquid (液体) when it faces danger. When the liquid spreads over (散开) , its enemies cannot find it. And it immediately swims away. So it has lived up to now though it is not strong at all.(1)From the passage we can learn that locusts _ . Aare sma

    41、ll animalsBare easily found by birds Care dangerous to their enemiesDchange their colours to protect themselves(2)Pests with different colours from plants _ to keep out of danger. Arun away quicklyBhave the colours much like their enemiesChide themselves by day and appear at nightDhave to move quiet

    42、ly(3)Bears and lions can keep safe because _ . Athey have the colours much like the treesBthey move quietlyCthey like brown and grey coloursDthey live in forests(4)The kind of fish can live up to now because _.Ait is very big and strongBthe liquid it sends out can help it escape from its enemiesCthe

    43、 liquid it sends out can kill its enemiesDit swims faster than any other fish(5)The best title for this passage is _. AThe change of colours of animals and pestsBColours of different animals and pestsCThe main use of colours of animals and pestsDSome animals and pestsH What are these large blue and

    44、white birds? Theyre Canada birds. When autumn arrives, they have to fly south where the weather is warm. The winters are so cold in Canada that the birds will lose their lives if they stay there.Last spring, however, a farmer named Jason found sixteen young Canada birds on his farm. They lost their

    45、parents. Jason thought, These young birds wont know what to do in the autumn.Jason had a small plane and he decided to teach the birds to follow him. All through the summer, he went on short trips in his plane and the young birds followed him.When the cold weather arrived in autumn, Jason flew to Vi

    46、rginia in the United States, about 300 kilometers south of his home in Canada. The birds followed him all the way. Jason left the birds in Virginia and he returned home.This spring, Jason was waiting for the birds to comeback. They didnt arrive, so Jason flew to Virginia to get them. He looked for t

    47、hem for two weeks but he couldnt find them.When he arrived back home, he found the birds waiting for him. They had found their way home without him!(1)When do Canada birds have to fly south? AIn the autumn.BIn the winter.CIn the summer.DIn the spring.(2)How did the young birds fly to Virginia? AThey

    48、 followed their parents.BThey went on trips in Jasons plane.CThey followed Jasons plane.DThey found their way themselves.(3)Why did Jason take the birds to Virginia? ABecause its warm for them to live there.BBecause the birds lost their parents.CBecause he wanted the birds to fly after him.DBecause

    49、its a beautiful place in the United States.(4)Where can you find the passage? AA book called History in Canada.BA newspaper called Nezes Today.CA magazine called Man and Nature.DA website called Travel Guide.参考答案A【答案】(1)D(2)B(3)C(4)B(5)A【解析】本文主要介绍了在非洲有许多国家公园,在那里你可以去游猎。在南非的东北部,有一个叫克鲁格国家公园的国家公园。许多种类的动

    50、植物生活在克鲁格,包括著名的“五大”。坦桑尼亚的西部是贡贝溪国家公园。它有茂密的森林、古老的树木和美丽的湖泊。你会看到动物觅食,玩耍和彼此交流。在博茨瓦纳这个国家的乔贝国家公园你可以看到世界上最大的大象群。(1)细节理解题。根据第一段第二句In the northeast of South Africa, there is a national park named Kruger National Park. 在南非的东北部,有一个叫克鲁格国家公园的国家公园。结合下文的介绍可知,故答案选D。(2)推理判断题。根据第1段第5句For hunters, these five animals are

    51、 some of the most difficult and dangerous to catch. 对于猎人来说,这五种动物是最困难和最危险的。结合题意可知,故答案选B。(3)推理判断题。根据1段第二句In the northeast of South Africa,提到South Africa(南非)第2段第1句Tanzania is another country with many parks where you can go on safari.提Tanzania(坦桑尼亚);第3段第1句Chobe National Park in the country Botswana is

    52、another popular place for safari.提到Botswana(博茨瓦纳)可知共提到3个国家,故答案选C。(4)细节理解题。根据本文倒数第三句When you go around the park and feel the grass moving, there may be elephants.可知D错误,故答案选D。(5)标题概括题。A. Safari in Africa在非洲的狩猎; B. Face to Face with the Elephants和大象面对面;C. Travelling in Africa在非洲旅行;D. Animals in Africa非

    53、洲的动物。本文第一句There are many national parks in Africa where you can go on safari(游猎).(在非洲有许多国家公园,在那里你可以去游猎。)是本文中心句,下面的内容是围绕这句展开的,具体介绍了非洲的三个国家的自然公园。结合选项和本文主要内容可知,故答案选A。【点评】考查阅读理解,考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。考查猜词能力。做这种题型时,要根据上下文意思准确猜出词意。考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。本文主要考查学生的细节理解能力。准确理解

    54、题意后,到文中找出相关的叙述,做出正确的判断。B【答案】(1)A(2)B(3)B(4)D(5)B【解析】这篇短文中作者主要介绍了乌鸦的食物种类,生活习性及对我们人类的贡献等内容。(1)词义猜测题。根据短文第一段 Crows are dirty birds because they live on bad food.及Crows eat a lot of waste food.可知,乌鸦主要以脏的食物为主食;故选A。(2)细节理解题。根据短文第一段They clean up the dirty things in our streets. 可知,乌鸦对我们的好处就是能够清理大街上的废物;故选B。

    55、(3)细节理解题。根据短文第一段They look for food all day可知答案为B。(4)细节理解题。根据短文第二段Crows are much noisier than other birds. Very often a large number of crows will get together on one house and talk. 可知,乌鸦通常是一种比较吵闹的一种动物,所以一般他们不会很安静;故选D。(5)细节理解题。根据短文第二段A pair of crows will live together all their lives, and if one of

    56、them dies, the other one becomes very sad and quiet for the rest of its life and some time later it dies too.可知,两只相爱的乌鸦会永远在一起的;有一个离去另一个是不会开心的;故选B。C【答案】(1)C(2)D(3)A(4)C(5)A【解析】这篇短文中作者主要介绍了一些动物为了更好的生存保护自己来掩饰自己的几种不同的方法。(1)细节理解题。根据短文第一段 Some animals hide in leaves; some animals hide in snow.介绍了两种生存的方法,第

    57、二段第一句话Many animals try to look bigger than they are to stay alive. 介绍了第三种自我保护的方法;故选C。(2)细节理解题。根据短文第一句话Many animals hide to stay alive. 及第二段This helps them stay alive. 可知,动物掩饰自己的目的是为了更好的生存;故选D。(3)细节理解题。根据短文第一段Chameleons(变色龙) can hide by changing colors. 可知,变色龙的特点就是变换颜色;故选A。(4)细节理解题。根据短文第二段Zebras stay

    58、 close together so that they can help each other look out of danger. 可知斑马可以通过聚在一起来相互提醒对方注意危险;故选C。(5)细节理解题。根据短文第二段If they look very big, animals that are looking for food will run away. 可知,他们使自己看起来很庞大的原因是吓跑觅食的动物;故选A。D【答案】(1)B(2)C(3)B(4)B【解析】本文主要围绕着要想带宠物狗旅行,应该做些什么和注意些什么展开论述。(1)主旨大意。通读全文我们知道文章主要观点是给出了带

    59、宠物旅行的一些一般信息。故选B。(2)细节理解。根据“If you plan to take your pet on a trip,prepare ahead of time.”这句可知。故选C。(3)推理判断。通读全文知一些宠物不适合旅行。故选B。(4)推理判断。通读全文知宠物的主人会对这篇文章感兴趣。故选B。【点评】阅读理解考查对篇章的把握和对细节的识别能力,答题时注意紧扣问题中的关键词,在文章中寻找答案。E【答案】(1)Because she wanted to look/search for food for her baby.(2)A few hundred miles.(3)It

    60、has fallen by 10 percent over the past 20 years.(4)Fish resources around Christmas Island are not large enough now.(5)We should try to protect our environment.【解析】细节理解。根据第一段just to search for food for her baby可知为了给她的孩子找食物。故答案是:Because she wanted to look/search for food for her baby.细节理解。根据 this kind

    61、 of birds was known only to fly a few hundred miles from where they live, staying away for just a few days at a time可知这种鸟每次会飞几百英里,在外面呆几天。故答案是:A few hundred miles.细节理解。根据第三段 The number of the birds has fallen by 10 percent over the past 20 years.可知这种鸟儿的数量在过去的20年下降了10%。所以答案是:It has fallen by 10 percen

    62、t over the past 20 years.细节理解。根据最后一段Maybe it shows that fish resources (资源)around Christmas Island are not large enough now. 可知科学家猜测可能是圣诞岛上的鱼资源不充足了。故答案是:Fish resources around Christmas Island are not large enough now.主旨大意。本文通过介绍海鸟Lydia 长时间不间断的飞行引起话题,谈论鸟类不得不飞到很远的地方觅食是由于海洋污染变得严重,导致鱼类资源的不足,从而导致鸟类数量的下降。

    63、故本题的答案与保护环境,避免污染有关。【点评】任务型阅读的关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。F【答案】(1)B(2)B(3)C【解析】本文介绍英国伦敦湿地中心,在那里人们可以欣赏到很多野生鸟类和野生动物。细节理解。根据第一段Adults fare is 7.95, and childrens fare is 4.50. 可知俩小孩的门票是9英镑。故选B。词义猜测。根据句意:有许多不同种类的动物,包括鸬鹚、翠鸟和的河鼠。可知选B。细节理解。根据第一句you

    64、 can enjoy a large number of wild birds and wild animals. 可知A正确;根据第四段watch movies through the video to learn more about wetlands and the knowledge of biological species可知B正确;由第二段London Wetland Centre is the UKs most worthy of showing off可知伦敦湿地中心在英国而不是在美国,所以C错误;根据第一段London Wetland Centre is the UKs m

    65、ost worthy of showing off可知D正确,故选C。【点评】阅读理解考查对篇章的把握和对细节的识别能力,答题时注意紧扣问题中的关键词,在文章中寻找答案。G【答案】(1)D(2)C(3)A(4)B(5)C【解析】文章大意:本文是一篇说明文,主要介绍了动物和昆虫是如何通过颜色来保护自己的有的动物自身的颜色跟周围环境的颜色很像,使猎人很难发现,有的害虫的颜色不同于植物,它们白天躲藏起来,晚上出现,从而避开危险。【点评】考查阅读理解。做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项,做题注意灵活

    66、,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案。(1)细节理解题。根据It is because locusts change their colors together with the change of the colors ofcrops(庄稼)描述,可知蝗虫通过改变颜色来保护自己。故答案为D。(2)细节理解题。根据Some other pests with different colors from plants are easily founc and eaten by others.So they have to hide themselves for lives and appear

    67、 only at night描述,可知有些害虫的颜色不同于植物,它们白天躲藏起来,晚上出现,从而避开危险。故答案为C。(3)细节理解题。根据Bears,lions and other animals move quietly through forests.They cannot be easily seen by hunters(猎人).This is because they have the colors much like the trees,可知熊和狮子能安全生存是因为它们有着和树木很像的颜色。故答案为A。(4)细节理解题。根据A kind of fish in the sea ca

    68、n send out a kind of very black liquid(液体) when it faces danger. While the liquid spreads over(散开),itsenemies(敌人)cannot find it.And it immediately swims away.描述可知那种鱼能够生存是因为它们喷出的液体能够使它们从对手那里逃生。故故答案为B。(5)主旨大意题。通过阅读短文,可知本文主要介绍了动物和昆电是如何通过颜色来保护自己的,即颜色对干动物和昆中的主要用途。故答案为C。H【答案】(1)A(2)C(3)A(4)C【解析】主要讲了杰森在农场里

    69、发现16只加拿大鸟,杰森决定用自己的飞机教它们跟着他,当秋天寒冷的天气到来时,杰森飞往美国弗吉尼亚州,距离他在加拿大的家大约300公里。鸟儿一路跟着他,春天来了杰森等待鸟儿回来,但是鸟没有回来,杰森去弗吉尼亚州找它们,没有发现鸟,回来时发现鸟正在家里等他。【点评】考查阅读理解,首先浏览选项,然后理解选项意思,最后联系上下文抓住关键词句确定答案。(1)细节题。根据When autumn arrives, they have to fly south where the weather is warm.可知秋天来了加拿大鸟类会往南飞,故选A。(2)细节题。根据When the cold weath

    70、er arrived in autumn, Jason flew to Virginia in the United States, about 300 kilometers south of his home in Canada. The birds followed him all the way.可知当秋天寒冷的天气到来时,杰森飞往美国弗吉尼亚州,距离他在加拿大的家大约300公里。鸟儿一路跟着他。故选C。(3)细节题。根据When autumn arrives, they have to fly south where the weather is warm.可知秋天来了,加拿大鸟类飞往温暖的南方住着,故选A。(4)细节题。根据全文可知讲了加拿大鸟和杰森的故事,即人与自然的故事,故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 6 Bird watching-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-782698.html
    相关资源 更多
  • 北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习试卷2.docx北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习试卷2.docx
  • 北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习试卷1.docx北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习试卷1.docx
  • 北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习练习3.docx北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习练习3.docx
  • 北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习练习2.docx北京清华大学附属中学朝阳学校高考英语一轮复习练习2.docx
  • 北京海淀首师大二附2018届高三10月月考生物试题(无答案).docx北京海淀首师大二附2018届高三10月月考生物试题(无答案).docx
  • 北京海淀理工大学附属中学学年度第一学期高二期中物理试卷(理)无答案.docx北京海淀理工大学附属中学学年度第一学期高二期中物理试卷(理)无答案.docx
  • 北京海淀十一学校10月生物月考(无答案).docx北京海淀十一学校10月生物月考(无答案).docx
  • 北京海淀区生物教研:总复习《生物圈中的绿色植物》学案 课件 测试题 素材 (共22份打包).docx北京海淀区生物教研:总复习《生物圈中的绿色植物》学案 课件 测试题 素材 (共22份打包).docx
  • 北京海淀区北京十一学校九年级上3月月考物理试卷 word无答案.docx北京海淀区北京十一学校九年级上3月月考物理试卷 word无答案.docx
  • 北京海淀区初三第一学期期中地理试题(1)(图片版 无答案).docx北京海淀区初三第一学期期中地理试题(1)(图片版 无答案).docx
  • 北京海淀区中考地理模拟题图片版 无答案.docx北京海淀区中考地理模拟题图片版 无答案.docx
  • 北京海淀区2023-2024学年高三上学期期末考试生物学练习题答案.docx北京海淀区2023-2024学年高三上学期期末考试生物学练习题答案.docx
  • 北京海淀区2022届初三二模化学试题及答案.docx北京海淀区2022届初三二模化学试题及答案.docx
  • 北京海淀区19-20上学期初二物理教研:第一章 物态变化 教材教法建议 课件(共122张PPT).docx北京海淀区19-20上学期初二物理教研:第一章 物态变化 教材教法建议 课件(共122张PPT).docx
  • 北京榜样优秀群体先进事迹报告总结.docx北京榜样优秀群体先进事迹报告总结.docx
  • 北京朝阳区北京市陈经纶中学分校初三上学期物理期中试卷(图片版无答案).docx北京朝阳区北京市陈经纶中学分校初三上学期物理期中试卷(图片版无答案).docx
  • 北京朝阳区2022届初三二模历史试题及答案.docx北京朝阳区2022届初三二模历史试题及答案.docx
  • 北京昌平高三二模数学试卷 北师大word含解析.docx北京昌平高三二模数学试卷 北师大word含解析.docx
  • 北京昌平区高三期末质量抽查物理.docx北京昌平区高三期末质量抽查物理.docx
  • 北京昌平中考模拟试题(附答案).docx北京昌平中考模拟试题(附答案).docx
  • 北京新学道临川学校2018-2019学年度高一上学期期末考试历史试卷(无答案).docx北京新学道临川学校2018-2019学年度高一上学期期末考试历史试卷(无答案).docx
  • 北京房山区良乡二中初三上学期物理期中试卷(图片版无答案).docx北京房山区良乡二中初三上学期物理期中试卷(图片版无答案).docx
  • 北京房山区2021届高三下学期第二次模拟测试试卷英语试题 WORD版含答案.docx北京房山区2021届高三下学期第二次模拟测试试卷英语试题 WORD版含答案.docx
  • 北京房山区2021届高三下学期第二次模拟测试物理试题 WORD版含答案.docx北京房山区2021届高三下学期第二次模拟测试物理试题 WORD版含答案.docx
  • 北京房屋买卖合同范本2篇.docx北京房屋买卖合同范本2篇.docx
  • 北京师范大学(珠海)附属高级中学2015-2016学年高一上学期期中考试政治试题 WORD版含答案.docx北京师范大学(珠海)附属高级中学2015-2016学年高一上学期期中考试政治试题 WORD版含答案.docx
  • 北京师范大学附属小学三年级数学竞赛试题(无答案).docx北京师范大学附属小学三年级数学竞赛试题(无答案).docx
  • 北京师范大学附属实验中学2022-2023学年高二化学上学期期中试题(Word版附解析).docx北京师范大学附属实验中学2022-2023学年高二化学上学期期中试题(Word版附解析).docx
  • 北京师范大学附属实验中学2022-2023学年高一化学上学期期中试题(Word版附解析).docx北京师范大学附属实验中学2022-2023学年高一化学上学期期中试题(Word版附解析).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1