分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型[32409200]2022年高一英语下学期重难题型三“精”(精挑选、精编辑、精讲解)套餐练05.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:785074
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:9
  • 大小:206.90KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    32409200
    资源描述:

    1、2022届高1(下)精品套餐练05套I. 7选5阅读(2022广西钦州市高一上期末试题)Some high school students think it useless to receive higher education. . 36 If youre one of them, think again. Here are some reasons why you should go to college and receive a good education there. 37 We take that knowledge later to build our careers afte

    2、r graduation More knowledge will be gained after you start working, but without education, that job will not be within easy reach. Knowledge leads to knowledge.Though we are limited(限制)within the walls of the educational places, we openly explore other cultures of the world! . 38 Other cultures have

    3、 valuable things to share, enriching our own. Education also makes us want to travel and exchange with various cultures, getting more experience.When theres a decrease in the economy(经济),those who attended college will be more likely to find a new job than those who only finished high school and hav

    4、e a limited skill set The more education you have, the more chances you will get to improve the quality of your life as you have a better job and earn more money.When youre skillful and knowledgeable, you can get close to people of similar backgrounds and tastes. . 39 Good networking can do much goo

    5、d to you in your later life. 40 You can talk about ideas and events instead of just other people and whats on sale in stores. An educated person doesnt gossip (说闲话),having a preference to discuss ideas and listen to what other people have to say.A. So they choose not to go to college.B. We come to k

    6、now that ours is not the only culture.C. A good education makes you a more interesting person.D. It means a good education leads to excellent networking.E. There is a very terrible side to earning a good education too.F. Schools and universities are the first places to get knowledge.G. It has long b

    7、een understood that an education can lead to long-term financial(财政)success.II. 阅读理解(2022广西百色市高一上期末阅读B篇)Dad and I are watching the Olympic Games in our media room. The screen drops down to cover one wall. We give our robot, Sylvia, our orders for popcorn(爆米花) and juice for dinner. She is only a mach

    8、ine but she looks like a human and helps with the housework. We are having popcorn for dinner tonight because something is wrong with our oven(烤箱). It is broken and keeps on repeating that it doesnt remember how to cook. Dad thinks the shooting star passing by Earth has caused the problem. “I did se

    9、e a shooting star yesterday,”I said, “Maybe thats why I had trouble getting Sylvia started this morning. She turned around and around, hardly stood when she tried to take a step, and almost fell backwards. She finally started moving towards me, but then suddenly turned, and went backwards. I thought

    10、 she was going to knock into a wall. It was lucky that she got her balance in the end and successfully stood up”At last,Sylvia arrives with our popcorn and drinks. I look at the screen and watch the Olympic Games. Sylvia watches it, too. Dad gives her coins as a tip. Sylvia thanks him for the coins

    11、and starts to leave the room. Then she turns back to where we are sitting. I hear some clicking sounds. The sounds mean that she is searching her memory chips for information. “During the Olympics, I should get medals, not coins,”she says. Dad and I just look at each other. Sylvia doesnt seem to kno

    12、w that robots arent supposed to think. Then we burst out laughing and award Sylvia a gold medal. 24. We can learn from Paragraph 1 thatA. Dad and I have dinner in a restaurantB. Mum makes dinner for the familyC. Sylvia gets dinner ready for Dad and meD. Dad gets dinner ready for the family25. We onl

    13、y have popcorn for dinner because. A. the oven doesnt work B. we like having popcornC. Mother is very busy D. popcorn is good for health26. What can we learn from Paragraph 3?A. Sylvia got up early in the morning B. Something was wrong with Sylvia. C. Sylvia wouldnt like to work for meD. Something s

    14、trange happened outside. 27. What does the underlined word “tip” mean?A. A present for a holiday B. A card to show thanks. C. A greeting for a guest D. A little money paid for III. 完形填空(20个空格,2022泽林版必修2第4单元尖子生选拔卷)“Cleverness is a gift while kindness is a choice. Gifts are easy theyre given after all

    15、. Choice can be 21 .”I got the idea to start Amazon 16 years ago. I came across the fact 22 the Internet usage was 23 at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online 24 with millions of titles was very exciting to me. I had just 2

    16、5 30 years old, and I had been married for a year. I told my wife MacKenzie that I wanted to 26 my job and go to do this 27 thing that probably wouldnt work since most start-ups dont, and I wasnt sure what to 28 . MacKenzie told me I should go for it. As a young boy, Id been a garage inventor; 29 ,

    17、Id always wanted to be a(n) 30 . At the same time my wife wanted me to follow my enthusiasm(热情).I was working at a financial firm in New York City with a bunch of very smart people and I had a brilliant boss that I much 31 . I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on

    18、 the Internet. He took me on a long walk in Central Park, listened carefully to me, and 32 said, “That sounds 33 , but it would be an even better idea for someone 34 didnt already have a good job.” That logic made some 35 to me, and he convinced me to think about it for 48 hours before making a fina

    19、l decision. Seen in that light, it really was a difficult choice, but finally, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and 36 . And I suspected I would always be haunted(纠缠) by a decision to not 37 at all.After much consideration, I took the less 38 path to follow my 39 and

    20、 Im proud of that choice. For all of us, in the end, we are our 40 . 21Afrequent Btough Cvaluable Dwrong22Awhat Bwhich Cthat Dwhether23Ashooting up Bpicking up Csetting up Dputting up24Abank Bshop Cbookstore Dadvertisement25Akept Bremained Cseemed Dturned26Acontinue Boffer Cremove Dquit27Aimportant

    21、Buseful Ccrazy Dactive28Avalue Bcreate Cexpect Ddetermine29Aanyhow Btotally Cthough Dmoreover30Adesigner Binventor Cmanager D. painter31Aamazed Badmired Ccontrolled Dfancied32Ahopefully Blogically Csincerely Dfinally33Afantastic Bglorious Cfancy Dresponsible34Awhat Bwhom Cwho Dwhich35Areward Bsense

    22、Cchanges Dexpressions36Asuffering Bfailing Cdeciding Dworking37Aplay a part Blose heart Chave a go Ddeal with38Asecure Bmagical Cstraight Dfrightening39Aopinion Bstruggle Cpassion Dinside40Agifts Bgoals Cstyle DchoicesIV. 语法填词(2022福建宁德一中高一上期末试题)New words are born with the world changing _46_ (great)

    23、. Existing words may develop new meanings and some fall out of use. There are some _47_ (reason) for these changes.Not surprisingly, technology is responsible _48_ a lot of new words. For example, “blog”, which is a shortened form of “weblog”, was created due to Internet use. Besides, new ways of _4

    24、9_ (communicate) create new languages. When texting to each other on mobile phones, friends tend to use a _50_ (quick) and easier way such as“c u 18” and “lol”. Thirdly, teenagers have _51_ great influence on the new meanings of some words. For example, “sick” _52_ (use) to mean “great” and “Wassup”

    25、 to mean “Hello”. Fourthly, human beings laziness may contribute to some shortened phrases. The last involves globalization (全球化), _53_ is an effective way of spreading English around the world. Non-native speakers of English are creating _54_ (they) own form of language named Globish. Will Globish

    26、be the most commonly _55_ (speak) language in the world one day? Only time will tell.IV. 读后续写(2022福建龙岩一中高一上期末试题)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Jenny was the only child in her home. She had a quarrel (争吵) with her mother that afternoon and she ran out of the house angrily.She couldnt help cryin

    27、g sadly when she thought of the scolding (指责) from her mother. Having wandered aimlessly in the street for hours, she felt a little hungry and wished for something to eat, but it was not possible for her, since she had nothing with her. She stood beside a stand for a while, watching the middle-aged

    28、seller busy doing his business. However, with no money in hand, she had to leave.The seller behind the stand noticed the young girl and asked, “Hey, girl, you want to have the noodles?”“Oh, yes, but I dont have money on me.” she replied.“Thats nothing. Ill treat you today,” said the man, “come in.”

    29、The seller brought her a bowl of noodles, whose smell was so attractive. As she was eating, Jenny cried silently.“What is it?” asked the man kindly.“Nothing, actually I was just touched by your kindness!” said Jenny as she dried her tears, “Even a stranger on the street will give me a bowl of noodle

    30、s, while my mother, drove me out of the house. She showed no care for me. She is so cruel compared to a stranger! !”Hearing the words, the seller smiled, “Girl, do you really think so? I only gave you a bowl of noodles and you thanked me a lot. But it is your mother who has raised you since you were

    31、 a baby. Can you number the times she cooked for you? Have you expressed your thanks to her?”Jenny sat there, speechless; she remembered mothers familiar face and weathered hands. “Why did I not think of that? A bowl of noodles from a stranger made me feel thankful, but I have never thanked my mum f

    32、or what she has done for me.”On the way home, Jenny made up her mind to make an apology to her mother for her rudeness as soon as she arrived home.注意:1. 所续写短文的词数应为150词左右;2. 续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:Approaching the doorway, Jenny took a deep breath.Paragraph 2:A gentle touch on her hair calle

    33、d her mind back.2022届高1(下)精品套餐练05套答案I. 7选5阅读(2022广西钦州市高一上期末试题)3640. A;F;B;D;C;(无详细解答)=II. 阅读理解(2022广西百色市高一上期末阅读B篇)【答案】24. C;25. A;26. B;27. D;记叙文, 本文描绘了一幅未来生活的场景爸爸和我在媒体室看奥运会,机器人Sylvia 提供爆米花和果汁。爸爸用硬币作为小费,机器人则坚持在奥运期间应该获得奖牌,而不是硬币。24. C 细节理解题。由第一段中We give our robot,Sylvia. our orders for popcorn and jui

    34、ce for dinner. She is only a machine but she looks like a human and helps with the housework知,机器人 Sylvia为我和爸爸准备晚餐。25. A 细节理解题。由第二段中We are having popcorn for dinner tonight because something is wrong with our oven,可知,之所以晚餐吃爆米花是因为烤箱坏了。26. B 推理判断题。第三段提及Ihad trouble getting Sylvia started this morning以及

    35、当她试图迈出一步时没有站稳推断,Sylvia 出了毛病。27. D 词义猜测题。由上文爸爸给 Sylvia 些硬币与下文 Sylvia 道谢并拿着硬币离开了推断,这些硬币是用于付小费的。=III. 完形填空(20个空格,2022泽林版必修2第4单元尖子生选拔卷)21B;22C;23A;24C;25D;26D;27C;28C;29D;30B;31B;32D;33A;34C;35B;36B;37C;38A;39C;40D;【分析】篇记叙文, 在贝佐斯16岁的时候,他惊叹于互联网的迅速发展,于是萌生了建立网上书店的想法。婚后在得到妻子的支持以后,他辞去了待遇很好的工作。虽然老板曾试图留住他,但贝佐斯

    36、最终决定把自己的想法付诸实践。21B 句意:选择可能很难。选项意思略。根据上文“Gifts are easy theyre given after all.”及下文可知,做出选择很艰难。故选B项。22C 句意:我发现互联网的使用量以每年2300%的速度增长。空处引导同位语从句,解释说明名词fact的内容。从句不缺少成分且句意完整,所以用连接词that引导。故选C项。23A 句意:我发现互联网的使用量以每年2300%的速度增长。A. shooting up迅速上升;B. pick up捡起;C. setting up设置;D. putting up张贴。根据“Id never seen or h

    37、eard of anything that grew that fast”可知,互联网发展很迅速。故选A项。24C 句意:我从未见过或听说过任何发展如此迅速的东西,而建立一个拥有数百万种图书的网上书店的想法令我非常兴奋。选项意思略。根据下文“I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on the internet.”可知,贝佐斯想在网上开书店。故选C项。25D 句意:我刚满30岁,已经结婚一年了。选项意思略。根据下文“30 years old, and I had been married

    38、for a year”可知,作者刚刚30岁。故选D项。26D 句意:我告诉妻子MacKenzie我想辞掉工作,然后去做这件疯狂的事情,很可能不会成功,因为大多数初创公司都是这样,我不知道自己会发生什么。 选项意思略。根据下文“I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on the internet.”可知,贝佐斯想辞掉现在的工作。故选D项。27C 句意:我告诉妻子MacKenzie我想辞掉工作,然后去做这件疯狂的事情,很可能不会成功,因为大多数初创公司都是这样,我不知道自己会发生什么。选项意

    39、思略。根据上文“Id never seen or heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online _4_ with millions of titles was very exciting to me.”可知,贝佐斯想辞职,尝试在网上开书店这个疯狂的想法。故选C项。28C 句意:我告诉妻子MacKenzie我想辞掉工作,然后去做这件疯狂的事情,很可能不会成功,因为大多数初创公司都是这样,我不知道自己会发生什么。选项意思略。根据“I told my wife MacKenzie that I wa

    40、nted to _6_ my job and go to do this _7_ thing that probably wouldnt work since most start-ups dont”可知,贝佐斯对自己创业,难以预料将来自己会发生什么。故选C项。29D 句意:而且,我一直想成为一名发明家。选项意思略。根据上文“As a young boy, Id been a garage inventor”可知,而且成为发明家是贝佐斯的一直的梦想,与前面提到的创业是并列补充关系。故选D项。30B 句意:而且,我一直想成为一名发明家。选项意思略。根据上文“As a young boy, Id

    41、been a garage inventor”可知,而且成为发明家是贝佐斯的一直的梦想。故选B项。31B 句意:我在纽约的一家金融公司工作,同事都是非常聪明的人,我有一个非常出色的老板,我很钦佩他。A. amazed使惊奇;B. admired钦佩;C. controlled控制;D. fancied设想。根据上文“and I had a brilliant boss”可知,贝佐斯对老板非常钦佩。故选B项。32D 句意:他带我在中央公园漫步良久,认真地听我讲完,最后说:“听起来不错,但是对那些目前没有谋到一份好工作的人来说,这个主意会更好。” 选项意思略。根据上文“He took me on

    42、a long walk in Central Park, listened carefully to me”可知,他带贝佐斯漫步很久之后,最后说那听起来不错。故选D项。33A 句意:他带我在中央公园漫步良久,认真地听我讲完,最后说:“听起来不错,但是对那些目前没有谋到一份好工作的人来说,这个主意会更好。”A. fantastic极好的;B. glorious光荣的;C. fancy花哨的;D. responsible负责任的。根据下文“but it would be an even better idea for someone _14_ didnt already have a good j

    43、ob.”可知,作者老板认为贝佐斯的想法是极好的。故选A项。34C 句意:他带我在中央公园漫步良久,认真地听我讲完,最后说:“听起来不错,但是对那些目前没有谋到一份好工作的人来说,这个主意会更好。” 空处引导定语从句,修饰先行词someone,指人,关系词在从句中作主语,应用who引导从句。故选C项。35B 句意:这个逻辑对我来说很有道理,他说服我在做最后决定前再考虑48小时。A. reward奖励;B. sense意义;C. changes改变;D. expressions表情。make sense有道理。根据上文“That sounds _13_, but it would be an ev

    44、en better idea for someone _14_ didnt already have a good job.”可知,贝佐斯认为老板的话很有道理。故选B项。36B 句意:我不认为我会后悔尝试和失败。A. suffering遭受;B. failing失败;C. deciding决定;D. working工作。根据上文“but finally, I decided I had to give it a shot”可知,贝佐斯决定去试一试,不会后悔尝试和失败。故选B项。37C 句意:我怀疑自己会一直被一个根本不去尝试的决定所困扰。A. playing a part扮演角色;B. los

    45、e heart丧失信心;C. have a go试一试;D. deal with处理。根据上文“I didnt think Id regret trying and failing.”可知,贝佐斯认为自己不会为尝试过后的失败而遗憾,所以想要去试一试。故选C项。38A 句意:在深思熟虑之后,我选择了那条不那么安全的道路,去追随我内心的激情。我为那个选择感到骄傲。A. secure安全的;B. magical神奇的;C. straight直的;D. frightening可怕的。根据上文“I told my wife MacKenzie that I wanted to _6_ my job an

    46、d go to do this _7_ thing that probably wouldnt work since most start-ups dont, and I wasnt sure what to _8_.”可知,贝佐斯选择辞去不错的工作去创业这条道路是不那么安全的。故选A项。39C 句意:在深思熟虑之后,我选择了那条不那么安全的道路,去追随我内心的激情。我为那个选择感到骄傲。A. opinion观点;B. struggle努力;C. passion热情;D. inside内部。根据上文“At the same time my wife wanted me to follow my

    47、 enthusiasm.”可知,贝佐斯选择追随自己的热情去创业。故选C项。40D 句意:对我们所有人来说,最终,是选择塑造了我们的人生。A. gifts天赋;B. goals目标;C. styles风格;D. choices选择。根据上文“Cleverness is a gift while kindness is a choice. Gifts are easy theyre given after all. Choice can be _1_ .”可知,选择塑造了我们的人生。故选D项。=IV. 语法填词(2022福建宁德一中高一上期末试题)46. greatly;47. reasons;4

    48、8. for;49. communicating / communication;50. quicker;51. a;52. is used;53. which;54. their;55. spoken【分析】本文是说明文。文章介绍了词汇变化的几个原因。【46题详解】考查副词。句意:新词随着世界的巨大变化而诞生。 修饰动词changing用副词作状语,故填greatly。【47题详解】考查名词。句意:这些变化有一些原因。reason是可数名词,由some修饰用复数,故填reasons【48题详解】考查介词。句意:毫不奇怪,科技是产生很多新词的原因。be responsible for“为负责,

    49、形成的原因”是固定短语,根据句意,故填for。【49题详解】考查动名词或名词。句意:此外,新的交流方式也创造了新的语言。介词后接动名词或者名词作宾语,communication“交流”不可数名词,故填communicating/communication。【50题详解】考查形容词比较级。句意:当他们在手机上互相发短信时,朋友们倾向于使用一种更快、更简单的方式,比如“cu18”和“lol”。and连接“quick”和easier作并列定语,根据句意,用形容词比较级表示这样的方式更快更容易,故填quicker。【51题详解】考查冠词。句意:第三,青少年对某些词的新含义有很大的影响。have a g

    50、reat influence on“对有极大影响”是固定短语,泛指“一种影响”,用不定冠词,故填a。【52题详解】考查时态语态和主谓一致。句意:例如,“sick”被用来意味着“伟大”,“Wassup”的意味着“你好”。文章主时态是一般现在时,讲述现在的事实,主语“sick”与谓语动词use是被动关系,用被动语态,且主语是单数,谓语动词用单数,故填is used。【53题详解】考查定语从句。句意:最后一个原因是全球化,这是一种在全球传播英语的有效方式。分析句子可知,空格处引导定语从句,修饰globalization,从句中作主语,指物,引导非限制性定语从句用关系代词which,故填which。【

    51、54题详解】考查代词。句意:不是以英语为母语的人正在创造他们自己的语言形式,叫做全球化语言。ones own“某人自己的”,根据前文的speakers可知,ones用形容词物主代词their代替,故填their。【55题详解】考查非谓语动词。句意:全球化语言有一天会成为世界上最常被讲的语言吗?分析句子可知,speak修饰language作定语,根据句意,二者之间是被动关系,故用过去分词作定语,故填spoken。=V. 读后续写(2022福建龙岩一中高一上期末试题)Paragraph 1:Approaching the doorway, Jenny took a deep breath. Whe

    52、n she knocked at the door, she found the door was locked and her mother was not in. Tired and sad, she sat down in front of the house. “Where could my mother be?” she wondered, “Was she still angry with me?” Again, the scene of the quarrel appeared in her mind. She remembered her rudeness to her mot

    53、her. Realizing that all the scolding from her mother was due to the fact that her mother really cared a lot about her, she felt rather ashamed, and tears began to roll down her cheeks.Paragraph 2:A gentle touch on her hair called her mind back. She raised her head and saw the familiar face of her mo

    54、ther. “Here you come! Ive been looking for you,” she said, tired and relieved. Jenny couldnt help throwing herself into her mothers arms. “Mum, Im so sorry and thank you for all you have done for me.” She expressed her sincere apology and great gratitude. Hearing this, her mother smiled patting her

    55、back gently.【分析】本文以人物为线索展开,讲述了一个小女孩因为和妈妈吵架,愤怒地离开了家,因为受到妈妈的指责,她伤心地哭了起来。走在街上,她感到有点饿,想吃点东西,但她没有钱,好心的小贩请她吃了一碗面条,她很感动,认为妈妈比陌生人还残忍。小贩听了她的话,给她讲道理,小女孩明白了在过去的日子里,妈妈为自己付出了很多,她决心回家向妈妈道歉。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“珍妮走近门口,深吸了一口气。”可知,第一段可描写珍妮到家后发生的事,结合下一段首句内容可推断出,妈妈没在家,所以本段可描写女孩对自己行为的反思。由第二段首句内容“有人轻轻抚摸她的头发使她回过神来。”可知,第二段

    56、可描写妈妈回来后,母女二人的交流。2.续写线索:妈妈不在家珍妮反思自己的行为感到后悔妈妈回来了珍妮道歉妈妈原谅了她3.词汇激活行为类:.意识到:realize/be aware of.抬头看:raise ones head and see/look up at;表达:express/show情绪类:.难过的:sad/upset/depressed.真诚的:sincere/heartfelt【名师点睛】高分句型1. When she knocked at the door, she found the door was locked and her mother was not in. (由when引导的时间状语从句)高分句型2. Realizing that all the scolding from her mother was due to the fact that her mother really cared a lot about her, she felt rather ashamed, and tears began to roll down her cheeks. (第一个that引导宾语从句作Realizing的宾语;t第二个hat引导同位语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[32409200]2022年高一英语下学期重难题型三“精”(精挑选、精编辑、精讲解)套餐练05.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-785074.html
    相关资源 更多
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第二章 用药与急救教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第二章 用药与急救教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第二章 用药与急救教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第二章 用药与急救教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第3章第二节 选择健康的生活方式 教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第3章第二节 选择健康的生活方式 教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第3章第一节 评价自己的健康状况 教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第3章第一节 评价自己的健康状况 教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第1章第二节 免疫与计划免疫 教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第1章第二节 免疫与计划免疫 教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第8单元第1章第一节 传染病及其预防 教案(1).docx人教版八年级生物下册:第8单元第1章第一节 传染病及其预防 教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册:第7单元第1章第三节 两栖动物的生殖和发育 教案(1).docx人教版八年级生物下册:第7单元第1章第三节 两栖动物的生殖和发育 教案(1).docx
  • 人教版八年级生物下册8.2用药和急救教案.docx人教版八年级生物下册8.2用药和急救教案.docx
  • 人教版八年级生物下册8.1传染病及其预防教学设计.docx人教版八年级生物下册8.1传染病及其预防教学设计.docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元第二章用药和急救教学设计.docx人教版八年级生物下册第八单元第二章用药和急救教学设计.docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元第二、三章综合测试题.docx人教版八年级生物下册第八单元第二、三章综合测试题.docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元第一章传染病和免疫单无测试题.docx人教版八年级生物下册第八单元第一章传染病和免疫单无测试题.docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元第一章传染病与免疫测试试卷.docx人教版八年级生物下册第八单元第一章传染病与免疫测试试卷.docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元用药与急救同步练习(无答案).docx人教版八年级生物下册第八单元用药与急救同步练习(无答案).docx
  • 人教版八年级生物下册第八单元 第二、三章基础知识梳理.docx人教版八年级生物下册第八单元 第二、三章基础知识梳理.docx
  • 人教版八年级生物下册第三章第二节生物进化的历程教学案.docx人教版八年级生物下册第三章第二节生物进化的历程教学案.docx
  • 人教版八年级生物下册第七单元第二章生物的遗传和变异 测试题.docx人教版八年级生物下册第七单元第二章生物的遗传和变异 测试题.docx
  • 人教版八年级生物下册第七单元第三章《生物的进化》复习课说课.docx人教版八年级生物下册第七单元第三章《生物的进化》复习课说课.docx
  • 人教版八年级生物下册第七单元第一章第一节植物的生殖 练习(无答案).docx人教版八年级生物下册第七单元第一章第一节植物的生殖 练习(无答案).docx
  • 人教版八年级生物下册第七单元第一章生物的生殖和发育检测题(无答案).docx人教版八年级生物下册第七单元第一章生物的生殖和发育检测题(无答案).docx
  • 人教版八年级生物下册第七、八单元综合测试题(含解析).docx人教版八年级生物下册第七、八单元综合测试题(含解析).docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第八单元 第三章第二节 选择健康的生活方式.docx人教版八年级生物下册同步练习:第八单元 第三章第二节 选择健康的生活方式.docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第八单元 第三章第一节 评价自己的健康状况.docx人教版八年级生物下册同步练习:第八单元 第三章第一节 评价自己的健康状况.docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第二章第四节 人的性别遗传.docx人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第二章第四节 人的性别遗传.docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第一章 第四节 鸟的生殖和发育.docx人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第一章 第四节 鸟的生殖和发育.docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第一章 第三节 两栖动物的生殖和发育.docx人教版八年级生物下册同步练习:第七单元第一章 第三节 两栖动物的生殖和发育.docx
  • 人教版八年级生物下册同步练习:第一章 第一节 植物的生殖.docx人教版八年级生物下册同步练习:第一章 第一节 植物的生殖.docx
  • 人教版八年级生物下册单元测试题:第八单元 第一章传染病和免疫.docx人教版八年级生物下册单元测试题:第八单元 第一章传染病和免疫.docx
  • 人教版八年级生物下册 8.1.2传染病和免疫教案.docx人教版八年级生物下册 8.1.2传染病和免疫教案.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1