《学考优化指导》2016秋英语人教版必修2练习:5.3 SECTION Ⅲ WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 学考优化指导
- 资源描述:
-
1、Section Grammar一、用适当的介词填空1.A mans character can be measured by the types of men whom he associates.答案:with2.She was educated at Shandong University, which she went on to have her advanced study abroad.答案:after3.I will never forget the day which I joined the League.答案:on4.There was no person whom she
2、 turned for help in the dark street.答案:to5.This is the train which we went to Beijing.答案:on6.Then they talked of some persons whom I was not familiar.答案:with7.They were walking towards the wall which there was a beautiful picture.答案:on8.Can you tell me the reason which you didnt come to the meeting
3、yesterday?答案:for9.There are fifty students in our class,most whom come from the countryside and study hard.答案:of10.This is the person whom I borrowed the book yesterday.答案:from二、用“介词+which/whom”填空导学号020000531.Ill never forget the day she said good-bye to me.答案:on which2.Who can give me the reason he
4、 hasnt turned up yet?答案:for which3.He paid the boy $10 for washing the windows,most hadnt been cleaned for at least a year.答案:of which4.The man you shook hands just now is our headmaster.答案:with whom5.The room my family live used to be a garage.答案:in which6.Did you find the pen I wrote just now?答案:w
5、ith which7.Did you find the paper I wrote my letter?答案:on which8.I have many friends, some are businessmen.答案:of whom9.Is this the reason you came late this morning?答案:for which10.I saw some trees,the leaves were black with disease.答案:of which11.The man, I learned the news,is an engineer.答案:from who
6、m三、语法填空1.The company provides cheap Internet access.In (add), it makes shareware freely available.答案:addition2.After the entrance exam was over,the students (sort) out the useful books for them and sold the rest.答案:sorted3.The farmers use wood to build a house which they are to store grains all the
7、year round.答案:in4.Can you lend me the book about you talked the other day?答案:which5.There are two small rooms in the house,the smallest is served as a kitchen.答案:of which6.Villagers here depend on the fishing industry,without there wont be much work.答案:which7.My brother loves the books on he spent a
8、lmost all his money.答案:which8.His sister I went to the zoo took many pictures there.答案:with whom9.English is a language shared by several diverse cultures,each of uses it somewhat differently.答案:which10.Julie was good at German,French and Russian,all of she spoke fluently.答案:which四、阅读理解A导学号02000054T
9、here was once a man called Mr Flowers,and flowers were his only joy in life.He spent all his free time in one of his four glass-houses and grew flowers of every color,with long and difficult names,for competitions.He tried to grow a rose of a new color to win the silver cup (银杯) for the Rose of the
10、Year.Mr Flowers glass-houses were very near to a middle school.Boys of around thirteen of age were often tempted (引诱) to throw a stone or two at one of Mr Flowers glass-houses.So Mr Flowers did his best to be in or near his glass-houses at the beginning and end of the school day.But it was not alway
11、s possible to be on watch at those times.Mr Flowers had tried in many ways to protect his glass,but nothing that he had done was useful.He had been to school to report to the headmaster;but this had not done any good.He had tried to drive away the boys that threw stones into his garden;but the boys
12、could run faster than he could,and they laughed at him far away.He had even picked up all the stones that he could find around his garden,so that the boys would have nothing to throw;but they soon found others.At last Mr Flowers had a good idea.He put up a large notice (布告) made of good,strong wood,
13、some meters away from the glass-houses.On it he had written the words:DO NOT THROW STONES AT THIS NOTICE.After this,Mr Flowers had no further trouble;the boys were much more tempted to throw stones at the notice than at the glass-houses.1.It was Mr Flowers hope to .A.build glass-houses in his free t
14、imeB.grow the Rose of the Year in a silver cupC.win a silver cup for growing a rose of a new colorD.grow a rose with the longest name答案:C解析:细节理解题。根据第一段最后一句“He tried to grow a rose of a new color to win the silver cup(银杯) for the Rose of the Year.”可知与C项意思一致。2.Boys often wanted to .A.throw stones at M
15、r Flowers glass-housesB.throw stones at Mr Flowers from their schoolC.be in or near by Mr Flowers glass-housesD.play with Mr Flowers near his glass-houses答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“Boys of around thirteen of age were often tempted (引诱) to throw a stone or two at one of Mr Flowers glass-houses.”可知答案为A项。3.M
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-789596.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
