分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 19

类型四川省绵阳市南山中学实验学校2024届高三英语上学期11月月考试题(补习班)(PDF版附答案).pdf

  • 上传人:a****
  • 文档编号:794770
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:PDF
  • 页数:19
  • 大小:399.75KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 绵阳市 南山 中学 实验学校 2024 届高三 英语 上学 11 月月 考试题 补习班 PDF 答案
    资源描述:

    1、学科网(北京)股份有限公司绵阳南山中学实验学校2024 届毕业班 11 月月考试题英 语命题人:宁 树 赵定波 审题人:邓冬梅 安显波 卢安明本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。(满分 150 分,考试时间 120 分钟。)注意事项:1.答题前考生务必将本人姓名、准考证号和座位号填写在答题卡相应位置;2.答选择题时,必须使用 2B 铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号;3.交卷时,只上交答题卡。第 I 卷第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)听下面 5 段对话。

    2、每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。例:How much is the shirt?A.19.15.B.9.18.C.9.15.答案:C。1.Which city is next on the mans list?A.Sicily.B.Rome.C.Florence.2.What time is it now?A.11:00 a.m.B.10:10 a.m.C.10:00 a.m.3.What is the probable relationship between th

    3、e speakers?A.Co-workers.B.Husband and wife.C.Fitness coach and customer.4.Why does the woman go to the bank?A.To take a survey.B.To open an account.C.To make a complaint.5.What will the man do next?A.Sing a song.B.Write music.C.Climb a mountain.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几

    4、个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第 6 段材料,回答第 6、7 题。6.When will the exam results be announced?A.Tomorrow.B.Next week.C.At the weekend.7.What will the speakers do next?A.Have some coffee.B.Go shopping.C.Take a holiday.学科网(北京)股份有限公司听第 7 段材料,回答

    5、第 8、9 题。8.Where are the speakers probably?A.On a bus.B.On a train.C.On a plane.9.Why does the man get seats at the back?A.He wants to see the views outside.B.He would like to have more room for his legs.C.He prefers a seat away from the planes engines.听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。10.What does the man want

    6、 at first?A.Strawberries.B.Oranges.C.Pears.11.How does the man feel recently?A.Angry.B.Excited.C.Uncomfortable.12.What is the womans last suggestion to the man?A.Seeing a doctor.B.Drinking fruit juice.C.Having a good sleep.听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。13.What is the weather like?A.Sunny and rainy.B.Windy

    7、and rainy.C.Sunny and windy.14.What are the speakers doing?A.Cycling.B.Walking.C.Sitting.15.How are the speakers feeling?A.Sleepy.B.Relaxed.C.Energetic.16.Who is the woman?A.The mans wife.B.The mans friend.C.The mans neighbor.听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。17.What is the talk mainly about?A.Guidance on act

    8、ing.B.Instructions before filming.C.Requirements for being background actors.18.What is Bradley?A.A film director.B.A costume designer.C.A directors assistant.19.What are all the listeners expected to do?A.Sit at tables.B.Ask James questions.C.Pretend to be talking.20.What uniform will David be wear

    9、ing?A.A waiter uniform.B.A police uniform.C.A school uniform.学科网(北京)股份有限公司第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分)第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分)阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项。AHere are some books written by Joyce Grant.Can You Believe ItPublisher:Kids Can PressPublished in 2022,it explores in depth how real journ

    10、alism is made,what false news is,and most importantly,how to spot the difference.Young kids get most of their information online.This must-read guide helps them decide which information they can trust and which they cant.Tagged OutPublisher:Lorimer Kids and TeensPublished in 2016 and full of kid-fri

    11、endly information,its an excellent read,especially the description of the action.Reading it makes readers feel like theyre right there watching the game and feeling what the kids feel in success and in failure.Grant reflects the attitudes and behaviors of todays young teens and makes each of her cha

    12、racters real.Gabby:Drama QueenPublisher:Fitzhenry&Whiteside PublishingIt was published three years later than Tagged Out.Little kid Gabby and her friend Roy are setting up a stage for their play about“Queen Gabriella”.Gabby puts some letters together to create words that will turn into various p

    13、rops(道 具).When they finally have everything they need,theyre ready to perform for their elderly neighbor.Stiding HomePublisher:Lorimer Kids and TeensIt came out in 2018.When young Miguels family becomes desperate,a solution comes from Miguels baseball teammate,who suggests a big baseball money-raisi

    14、ng campaign.As the team learns about the hard realities some kids face and helps them wholeheartedly,Miguel learns to trust his teammates.21.Whats the book Can You Believe It mainly about?A.Journalism.B.Family love.C.Games.D.Stage performance.22.Which book was published earliest?A.Can You Believe It

    15、.B.Tagged Out.C.Gabby:Drama Queen.D.Sliding Home.23.Who are the listed books intended for?A.Young parents.B.Young kids.C.Media journalists.D.Childrens writers.学科网(北京)股份有限公司BA woman held her phone tightly to her heart.She was anxious to take a picture of an impressive bunch of flowers that sat not so

    16、 far away,but first she had to get through a crowd of others pushing their way to do the same.The cause of this was Bouquets to Art,one of the most popular events at the de Young Museum in San Francisco.In recent years,the de Young received more than a thousand complaints from people who felt that c

    17、ell phones had spoiled their experience of the exhibit.Institutions of fine art around the world face similar problems as the desire to take photographs becomes a huge attraction for museums,as well as something that upsets some of their patrons(资助人).So the de Young responded with a kind of compromi

    18、se:carving out“photo free”hours during the exhibitions six-day run.One common complaint about the effect of social media on museum culture is that people seem to be missing out on experiences because they are so busy collecting evidence of them.A study recently published in the journal Psychological

    19、 Science suggests there is some truth to this.It finds that people,who keep taking photos of an exhibit and posting them on social media rather than simply observing it,have a hard time remembering what they see.But the issue is complex for the professionals running museums.Linda Butler,the de Young

    20、s head of marketing and visitor experience,acknowledges that not everyone wants a museum to be“a photo-taking playland”.Yet a lot of people do and she believes that the de Young is in no position to judge one reason for buying a$28 ticket to be more reasonable than another.“If we removed social medi

    21、a and photography,”she says.“We would risk becoming unimportant.”24.What was the woman eager to do according to Paragraph 1?A.To get her phone.B.To escape the crowd.C.To take a photo.D.To push ahead.25.How did the de Young respond to the dilemma?A.By compromising with the government.B.By making the

    22、exhibition free of charge.C.By setting periods without photo-taking.D.By extending the free exhibition hours.26.What may the use of social media in museums bring about?A.Museum-owners lower profits.B.Exhibits damage to appearance.C.Professionals lack of tolerance.D.Visitors distraction of real focus

    23、.27.Which of the following may Linda Butler support?A.Catering to visitors.B.Reducing admission prices.C.Reserving judgement in public.D.Banning social media and photography.C学科网(北京)股份有限公司Vehicles on our roads are now mostly petrol and diesel(柴油)cars,but their days cannot continue for much longer.A

    24、recent university study found that current electric cars could be used for 87 percent of daily car journeys in the US.That figure could rise to 98 percent by 2024.One hurdle to the widespread adoption of electric cars has been“range anxiety”drivers concerns about running out of electricity on a jour

    25、ney.While petrol stations are conveniently located across national road systems,the necessary network of electric charging stations is still being developed.That said,charging points are becoming increasingly common throughout the USA.Attitudes towards electric vehicles have changed greatly over the

    26、 last few years.Not that long ago,electric cars were met with distrust,and their high prices drove customers away.Thanks to improvements in battery capacity,recharging times,performance and price,the current generation of electric cars are starting to persuade picky consumers.As well as development

    27、on the road,electric vehicles are taking to the seas and skies.Electric boats are among the oldest methods of electric travel,having enjoyed several decades of popularity from the late 19th to the early 20th century before petrol-powered outboard motors took over.Now,the global drive for renewable e

    28、nergy sources is bringing electric boats back.Steps towards electric air travel are also being made,with Airbus and NASA among the organizations developing and testing battery-powered planes.Electric vehicles do not produce any emissions(排放).If the US could replace 87 percent of its cars with electr

    29、ic vehicles,it would reduce the national demand for petrol by 61 percent.That said,as many countries continue to increase their use of renewable energy sources,electric vehicles will become even cleaner.28.What does the underlined word“hurdle”in Paragraph 2 probably means?A.Aim.B.Problem.C.Result.D.

    30、Step.29.Why did many people refuse to buy the electric cars in the past?A.They were dependable.B.They were not widely promoted.C.They were expensive.D.They couldnt travel at a high speed.30.What is the function of Paragraph 4?A.To introduce the history of electric travel.B.To explain why the world n

    31、eeds more electric cars.C.To show why more people have interest in electric cars.D.To describe different ways electric vehicles can be used.31.Which is the best title for this passage?A.Driving into a Cleaner FutureB.History of Electric CarsC.Problems with Petrol and Diesel CarsD.Best Means of Trans

    32、portationDIn recent years,China has witnessed the growth of luxury brands.In this market,Chinese consumers 学科网(北京)股份有限公司are now the largest spenders.Its clear that a new generation of young,materialistic people is increasingly relying on luxury brands to improve its self-image.I am a fashionist(时尚主义

    33、者)too,at least in spirit I love to look at clothes and shoes.But I dont understand why people spend lots of money on designer labels.When a young woman buys a handbag that costs two months of her salary,thats a scary thing.Whats interesting is that scientists have found that having luxury things doe

    34、snt lead to happiness.Study after study has shown that although we want material things,when we get them we dont suddenly become“happy”people.In fact,a series of studies by Leaf Van Boven at the University of Colorado,US,has shown that individuals who spend money on travel and similar experiences ge

    35、t more pleasure than those who invest it in material things.Thats because experiences are more easily combined with a persons identity.If I travel to Yunnan,that adventure affects how I think in the future.My memories become a part of me.Moreover,as Van Boven has observed,young people who pursue hap

    36、piness through“things”are liked less by their peers.People prefer those who pursue happiness through experiences.Its natural to want to express yourself through your appearance.So my advice is:create a look that isnt tied to a designer label.Convey your own message.Take some lessons from the late Ap

    37、ple co-founder Steve Jobs.He was always in Levis jeans and a black turtleneck.Mark Zuckerberg,founder of Facebook,routinely appears in hoodies and sneakers.These people,successful people,have style.You dont have to break the bank to send a message about who you are.Take a trip.Go out into the world.

    38、Then come back and confidently create your own signature look.32.What can we infer from Paragraph 1?A.The author enjoys buying luxury brands herself.B.The author agrees to overspend money on material things.C.The author is critical of youths tying their looks to designer labels.D.The author finds it

    39、 natural for fashionists to follow fashion trends.33.What do Leaf Van Bovens studies show?A.People dislike those who love luxuries.B.Traveling changes a persons identity greatly.C.Luxuries have a negative effect on peoples happiness.D.Experiences can bring people more happiness than luxuries.34.What

    40、 is the authors advice on expressing oneself?A.Be selective about designer labels.B.Create your own personal unique style.C.Choose simple and fashionable styles.D.Try styles like Mark Zuckerbergs.35.What is the main purpose of the article?A.To prove how luxury leads to an unpleasant life.B.To tell h

    41、ow to express yourself through appearances.C.To report on a series of studies about luxuries and happiness.D.To persuade readers to invest in experiences instead of luxuries.第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两学科网(北京)股份有限公司项为多余选项。Here a few famous people may give you some he

    42、lpful tips on how to choose the right books to read.Read books from past eras.36 Otherwise,youd be“completely dependent on the prejudices and fashions of your times,”just as Albert Einstein put it.“Somebody who reads only newspapers and books of contemporary authors looks to me like an extremely nea

    43、r-sighted person who dislikes eyeglasses,”he said.37 Reading too wide a variety in too short a time would keep you from forming a lasting impression.Seneca the Younger suggested that“you must linger(逗留)among a limited number of master thinkers,and digest their works rather than in larger quantities.

    44、”Shop at secondhand bookstores.Virginia Woolf believed the works in secondhand bookstores have an attraction.Browsing through these books gives you the chance to run into something that traditional libraries cant bring to you.38 Check out authors reading lists.American philosopher Mortimer J.Adler t

    45、alked about how to choose books.He attached importance to those that other authors consider worth reading.39 “Trust their tastes.”said Mortimer.Make the final decision by yourself.40 Its you yourself who should choose what,how and when to read.Theodore Roosevelt recommended choosing books on subject

    46、s that interest you and letting your mood guide you to your next great read.A.Interest is the best teacher.B.Great authors are great readers.C.Leave some room for older works.D.Learn more about those great authors.E.Dont jump too quickly from book to book.F.Theres no“best books”list that everyone sh

    47、ould follow.G.Usually they are much more selective in organizing their collections.第三部分 英语知识应用(共两节,满分 45 分)第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。In 1945,Sergeant(中士)John Gonsalves was sent back to Germany soon after the Second World War ended.On the way b

    48、ack home he decided to send a letter to his 41 ,but the letter never arrived.42 ,it never arrived on time.Somehow,this lost letter from 1945 was 43 in 2021.学科网(北京)股份有限公司44 workers did everything they could to deliver it to the 45 of Johns family as soon as possible.Although John 46 in 2015 at the ag

    49、e of 92,he was 47 by his wife,Angelina Gonsalves and their five sons.“The mailman came and said,Was your husband once in the 48?And I said,Yes,he was,Well,I think I have a letter for you,”Angelina 49 .“I couldnt believe it.And then I 50 that it was his 51 ,you know?It was just so 52 .”In the two-pag

    50、e letter,John gave his mom a(n)53 on what life had been like at the station in Bad Orb,Germany.Most 54 ,John expressed his love for his 55 ,wishing them well and letting them know he was looking forward to returning home.He ended the letter with,“Love and 56 ,your son,John.”Although the letter is 76

    51、 years late,it couldnt have arrived at a 57 time.It reached Johns family during the Christmas season,one of his favorite holidays.“It was a joy to see her 58 light up as she was reading his 59 ,”Brian Gonsalves,one of their sons,said.“He was a good man.”Angelina said,“Everybody loved him.That was 60

    52、 It seemed that he came back to me.”41AsonBmomCwifeDfather42AOr ratherBOr elseCAbove allDIn all43AdescribedBdestroyedCdemandedDdiscovered44AMedicalBTechnicalCPostalDPhysical45AhandsBbagsCdrawersDcars46Acame back Bset offCpassed awayDshowed up47AinspectedBinstructedCscoldedDsurvived48AteamBarmyCcommi

    53、tteeDgovernment49AinsistedBremindedCinterruptedDrecalled50AforgotBwroteCrecognizedDreported51AhandwritingBcapacityChonourDopinion52Areasonable BpredictableCamazingDdisappointing53AtalkBupdateCpresentDidea54AlikelyBunnecessarilyCreliablyDimportantly55AfamilyBneighborsCcolleaguesDclass56AhappinessBexp

    54、ectationCkissesDhonesty57AsaferBbusierCworseDbetter58AhairBfaceChatDroom59ApoemsBessaysCphrasesDwords60Aacceptable BsuitableCunbelievableDimaginable第 II 卷注意:将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分)学科网(北京)股份有限公司第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。Baduanjin,a kind of exe

    55、rcise regarded as a unique sport among the aged,has gained 61 (popular)among the young people in China.More than 1,000 videos about Baduanjin can be found on Bilibili,62 video platform in China.A video 63 (release)by the General Administration of Sport of China to teach the public has gained about 1

    56、0 million views and about 6,000 64 (comment).Most of them were from college students and the young people.The exercise also becomes part of PE class at a college.“Our school sent a video 65 us students and asked us to do this exercise,”said an Internet user.Film stars and fitness bloggers also do th

    57、is exercise,66 has attracted a large number of followers.67 (date)back to the Song Dynasty(420479),Baduajin has a history of more than 800 years.It 68 (consist)of eight movements,using limbs to stimulate meridians(经络)inside the body.Compared with Tai Chi,Baduanjin is 69 (suitable)for beginners with

    58、its simple and gentle movements.It can enhance immunity(免疫力)and enable people 70 (relax).It is also a very low-cost social activity for the young people in China.第四部分 写作(共两节,满分 35 分)第一节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有 10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处

    59、加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。Our class organized a voluntary activity where they carried out a thorough clean-up of the city square on last Saturday.We set out early in the morning.As soon as we got there,we divided

    60、into two groups.One group picked up the rubbishes on the ground,such as waste paper and plastic bags throwing everywhere.The other group remove illegal advertisements from the poles.We felt tiring but 学科网(北京)股份有限公司happy when the activity was over.How a meaningful day we had!Its truly to say that we

    61、make a living by what we get but we make a unforgettable life by what we give.第二节 书面表达(满分 25 分)假设你是学生李华,英语课上,你班举行了以“Say No to Phubbing”为主题的演讲,请你写一篇 100 词左右的演讲稿。要点如下:1.现象;2.影响;3.建议。注意:1.词数 100 左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头已给出,不计入总词数。参考词汇:低头族 phubbers;低头族现象 phubbing(Phone+snub,snub v.to upset sb.,especial

    62、ly by ignoring you when you meet them)Good morning,everyone!_学科网(北京)股份有限公司2024 届毕业班 11 月月考 英语参考答案一、听力1-5 ACCBA6-10 BACBB11-15 CAACB16-20 ABCCA二、阅读理解21-23 ABB24-27 CCDA28-31 BCDA32-35 CDBD36-40 CEGBF三、完型填空41-45 BADCA46-50 CDBDC51-55 ACBDA56-60 CDBDC第卷一、语法填空ments65.to66.which67.Dating68.consists69.mor

    63、e suitable70.to relax二、短文改错Our class organized a voluntary activity where they carried out a thorough clean-up of the city square weon last Saturday.We set out early in the morning.As soon as we got there,we divided into two groups.wereOne group picked up the rubbishes on the ground,such as waste pa

    64、per and plastic bags rubbish throwing everywhere.The other group remove illegal advertisements from the poles.We felt tiring but thrown removed tired happy when the activity was over.How a meaningful day we had!Its truly to say that we make a living What trueby what we get but we make a unforgettabl

    65、e life by what we give.an三、书面表达One possible version:Good morning,everyone!I feel greatly privileged to be here to deliver a speech on the theme of saying no to phubbing.You may have noticed that wherever we go,there are always people constantly messaging,blogging,or surfing the Internet.They are ref

    66、erred to as“phubbers”.However,phubbing disturbs not only our study but also our life.For one thing,precious time has been wasted on cell phones(,games and social media),resulting in unsatisfactory academic performance.For another,health problems,such as poor eyesight(,frozen shoulder and a sore neck

    67、,)can also be developed(if we always fix our eyes on the screens).Therefore,it is high time that we threw away the mobile phone and raised our heads up.(To begin with,we should be aware of it so that we can actively get rid of it).(Whats more,)its a better choice to get involved in physical exercise

    68、(and real-life activities instead of staring at our phones).In a nutshell,only when we use the mobile phone reasonably can we live a fulfilling life.Thank you!(129+48=177)参考表达1.引出演讲主题:Im honored to have the opportunity to make a speech on sth学科网(北京)股份有限公司 Ladies and gentlemen,Im honored to have your

    69、 presence here to listen to my speech on sth.2.陈述与主题相关的重要因素:As is known to all,.(现象).The first thing I want to stress is that.Whats more,.3.总结及感谢:Lets.Only in this way can we.Thats all.Thank you for your attention/listening.听力录音稿Text 1W:You must like Italy.You always seem to be going there on holida

    70、ys.M:Theres so much to see.I went to Rome two years ago,Florence last year and Venice this year.I plan to go to Sicily next year.(1)Text 2W:I have an appointment with Dr.Arnold at 11:00 a.m.I know Im an hour early,(2)but I am having some pain.M:OK,another doctor can see you in 10 minutes.Will you be

    71、 OK until then?W:I think so.Text 3M:Come back next week and well work on those arms and legs,and dont forget to do those exercises at home.W:I feel so much better since I started coming to the gym.My husband and people at work have noticed a difference.(3)Text 4M:After our conversation today,can you

    72、 take a short survey about our bank service and your opinions about us?W:Not really.I only wanted to open an account for my salary to be paid into.(4)Text 5W:Hi Carlo.What are you going to do for us now?M:Well,Angela,I wrote this song when Id just climbed a mountain and I saw such a beautiful view.I

    73、ts called“Distant Eyes”,and it goes something like this(5)Text 6M:Its such a relief that the exams are over.(6)The math test yesterday was really hard.W:Yes,it was so difficult.But I answered every question.M:Me too,but whether I answered them correctly is another matter.(6)W:Well,well know next wee

    74、k.(6)M:Dont remind me.What will you be doing now that theyre finished?W:Tomorrow Im going shopping for clothes.Were going on holiday at the weekend.M:Lucky you.Where are you off to?W:Spain.My mom and dad like to go there.M:Sounds great.Fancy a coffee?(7)W:Yes,why not?(7)Lets celebrate.Text 7(第 8 题为推

    75、断题)W:Why are we sitting here?I thought you liked to be next to a window.M:I do,but well be flying at night,so I wont be able to see anything.学科网(北京)股份有限公司W:But why did you get seats right at the back?(9)M:Someone at work gave me a good tip.He said if you ask for seats at the back,sometimes there wil

    76、l be empty ones nearby,so you can have enough leg room.(9)W:Oh,thats a good idea.My legs always start to ache on these long flights.I get very bored as well.M:Me too.I try to watch films but I can never hear them properly over the noise of the engines.Text 8 M:Do you sell oranges?(10)W:Normally,yes,

    77、but we havent had a delivery today.We have some nice pears,and strawberries are fresh today.M:Its OK.Ill take them.I want to make juice from them.W:Oh yes,you cant say no to the taste of fresh pear juice.Healthy as well.M:I was hoping it might make me feel better.I havent been feeling well lately.(1

    78、1)W:Im sorry to hear that.Whats the problem?M:Im not sure.I merely dont feel well.(11)W:Maybe you just need a good nights sleep.M:I dont think so.Im sleeping very well.I just dont feel so good.(11)W:Id go to hospital if I were you.(12)You may be given something to stop it.M:Youre probably right.Text

    79、 9W:My goodness,this is beautiful.M:Wonderful,isnt it?Most people dont like it when it rains like this,(13)but I do because you get natural beauty like that.W:I dont mind a bit of rain,and its even better with the sun shining like this.(13)M:Yeah,sun and rain arent often out together,but when they a

    80、re,its great.(13)Having no wind is a bonus as well.Windy days are just no fun at all.It ruins everything,and it makes cycling almost impossible.W:Unless the wind is behind you.M:Yes,thats very true!Good point.Shall we walk over there?W:No.Im enjoying sitting here with my best friend in the world!(14

    81、)(15)Sometimes life is better when you just sit back,relax and do nothing.(15)M:I couldnt agree more.(15)Just think,this seat is the same one we sat in all those years ago.We watched the sleepy sun go down then as well.How long ago was that?W:We were married 21 years ago.(16)M:Really?Wow!How time fl

    82、ies!Text 10(第 17 题为总结题)Good morning.I am Bradley,assistant to the director James.(18)He is very busy at the moment preparing for the next scene,so if you have any questions,come to me rather than him.Trust me,Im much more approachable.I believe for many of you this is the first time,so Im going to g

    83、ive you a couple of tips and then explain what todays plan is.For background actors,you want to make it look like you are talking and having a nice time,so smile.But,when you talk,you just have to 学科网(北京)股份有限公司move your lips.The microphones on set are very sensitive,so dont actually speak,just mouth

    84、 the words.(19)For this scene,several of you will be sitting at tables as if you were in a restaurant.A few more of you will be standing by the bar.We also need three actors to look like waiters,so you three Jack,Luke,and David,can you go to the costume department to get fitted for waiter uniforms?(

    85、20)The rest of you,lets go to the make-up truck and get you all pretty.阅读理解Passage A【导语】本文是一篇应用文。文章主要介绍了一些由 Joyce Grant 写的书。21细节理解题。根据 Can You Believe It 中的“Published in 2022,it explores in depth how real journalism is made,what false news is,and most importantly,how to spot the difference.(该书于 2022

    86、年出版,深入探讨了真正的新闻是如何制作的,什么是假新闻,最重要的是,如何发现两者的区别。)”可知,你能相信吗?这本书主要讲的是新闻。故选 A。22细节理解题。根据 Can You Believe It 中的“Published in 2022,it explores in depth how real journalism is made,what false news is,and most importantly,how to spot the difference.(该书于 2022年出版,深入探讨了真正的新闻是如何制作的。)”,Tagged Out 中的“Published in 20

    87、16 and full of kid-friendly information,its an excellent read,especially the description of the action.(这本书出版于 2016 年,充满了对孩子们友好的信息,是一本很好的读物,尤其是对动作的描述。)”,Gabby:Drama Queen中的“It was published three years later than Tagged Out.(它的出版时间比Tagged Out晚了三年。)”和 Stiding Home 中的“It came out in 2018.When young Mi

    88、guels family becomes desperate,a solution comes from Miguels baseball teammate,who suggests a big baseball money-raising campaign.(它于 2018 年上映。当年轻的米格尔的家庭陷入绝望时,米格尔的棒球队友提出了一个解决方案,他建议举办一场大型的棒球筹款活动。)”可知,Tagged Out这本书是最先出版的。故选 B。23推理判断题。根据 Can You Believe It 中的“Young kids get most of their information on

    89、line.This must-read guide helps them decide which information they can trust and which they cant.(小孩子的大部分信息都是在网上获得的。这个必读指南帮助他们决定哪些信息可以信任,哪些不能。)”,Tagged Out 中的“Published in 2016 and full of kid-friendly information,its an excellent read,especially the description of the action.(这本书出版于 2016 年,充满了对孩子们友

    90、好的信息,是一本很好的读物,尤其是对的动作的描述。)”,Gabby:Drama Queen 中的“Little kid Gabby and her friend Roy are setting up a stage for their play about“Queen Gabriella”.(小姑娘 Gabby 和她的朋友Roy 正在为他们的戏剧“Queen Gabriella”搭建舞台。)”和 Stiding Home 中的“As the team learns about the hard realities some kids face and helps them wholeheart

    91、edly,Miguel learns to trust his teammates.(当团队了解到一些孩子所面临的艰难现实并全心全意地帮助他们时,Miguel 学会了信任他的队友。)”可推断,所列出的四本书是年幼的孩子看的。故选 B。Passage B【导语】本文是议论文。文章主要介绍了南加州德扬博物馆最受欢迎的年度活动中,不让游客拍照引发的一些思考。24.细节理解题。根据第一段中“A woman held her phone tightly to her heart.She was anxious to take 学科网(北京)股份有限公司a picture of an impressive

    92、 bunch of flowers that sat not so far away,but first she had to get through a crowd of others pushing their way to do the same.(一个女人紧紧地把手机放在心口。她迫不及待地想给不远处的一束令人印象深刻的鲜花拍张照片,但首先她不得不穿过一群挤在一起的人群,去做同样的事情。)”可知,第一段中,这个女人想去拍照。故选 C。25.细节理解题。根据第二段中“So the de Young responded with a kind of compromise:carving ou

    93、t“photo free”hours during the exhibitions six-day run.(因此,德扬作出了一种妥协:在为期六天的展览期间规定了“不能拍照”时间。)”可知,为了应对这种困境,德扬设置了不拍照的时间段。故选 C。26.推理判断题。根据最后一段中“One common complaint about the effect of social media on museum culture is that people seem to be missing out on experiences because they are so busy collecting

    94、evidence of them.A study recently published in the journal Psychological Science suggests there is some truth to this.It finds that people,who keep taking photos of an exhibit and posting them on social media rather than simply observing it,have a hard time remembering what they see.(有关社交媒体对博物馆文化影响的

    95、一个常见抱怨是:因为他们忙于收集这些经历的证据,人们似乎错过了一些经历。最近发表在心理科学杂志上的一项研究表明,这种说法是有一定道理的。研究发现,那些不断拍摄展览照片并将其发布到社交媒体上而不是简单地观察展览的人,很难记住他们看到的东西。)”可知,最近的研究发现,在博物馆中使用社交媒体会让参观者错过一些东西,他们很难记住他们看到的东西,所以在博物馆使用社交媒体可能会带来负面影响。A.Museum-owners lower profits.博物馆主收益下降;B.Exhibits damage to appearance,对展品外观的损耗。C.Professionals lack of toler

    96、ance.文章虽然提到了专业人士,但并没有提到其容忍度。D.Visitors distraction of real focus.游客真实专注点的转移仅仅拍照。故选 D。27.推理判断题。根据最后一段中“Linda Butler,the de Youngs head of marketing and visitor experience,acknowledges that not everyone wants a museum to be“a photo-taking playland”.Yet a lot of people do and she believes that the de Y

    97、oung is in no position to judge one reason for buying a$28 ticket to be more reasonable than another.“If we removed social media and photography,”she says.“We would risk becoming unimportant.”(德扬博物馆的市场营销和游客体验主管琳达巴特勒(Linda Butler)承认,并不是每个人都希望博物馆成为“拍照的乐园”。然而,很多人都希望如此。她认为,德扬博物馆没有资格评判购买 28 美元门票的一个理由是否比另

    98、一个更合理。“如果我们删除社交媒体和摄影,”她说。“我们可能会变得无足轻重。”)”可知,琳达巴特勒认为博物馆没有资格评判购票者购票的理由,同时她认为社交媒体对于博物馆来说很重要,由此可推知,琳达巴特勒支持“要迎合游客”的观点,故选 A。Passage C【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了汽油和柴油汽车虽然仍然主宰着我们的道路,但很快会被电动车辆所替代。电动汽车不产生任何排放物,随着在陆路方面的进步,电动汽车正朝着海洋和天空方向发展,而未来的车辆一定是电动时代。28.词句猜测题。根据划线词所在句“One hurdle to the widespread adoption of electr

    99、ic cars has been“range anxiety”drivers concerns about running out of juice on a journey.(电动汽车被广泛采用的一个 hurdle 是“里程焦虑”驾驶者担心在旅途中电量耗尽)”可知,“驾驶员担心在旅途中耗尽电能”是电动汽车的缺点,这是电动汽车普及的一个“问题”。由此可知,hurdle 与 problem 意思一学科网(北京)股份有限公司致。故选 B。29.细节理解题。根据第三段中的“Not that long ago,electric cars met with distrust,and their high

    100、 prices drove customers away.(不久前,电动汽车遭遇了不信任,高昂的价格让消费者望而却步)”可知,过去很多人拒绝购买电动汽车是因为人们认为电动车太贵了不值得买。故选 C。30.推理判断题。根据第四段中的“As well as development on the road,electric vehicles are taking to the seas and skies.Electric boats are among the oldest methods of electric travel,having enjoyed several decades of p

    101、opularity from the late 19th to the early 20th century before petrol-powered outboard motors took over.Now,the global drive for renewable energy sources is bringing electric boats back.Steps towards electric air travel are also being made,with Airbus and NASA among the organizations developing and t

    102、esting battery-powered planes.(除了在道路上的进步,电动汽车也正在走向海洋和天空。电动船是最古老的电动交通工具之一,从 19 世纪末到 20 世纪初,在汽油动力的舷外发动机接管之前,电动船已经流行了几十年。现在,全球对可再生能源的推动正在使电动船回归。电动飞机的发展也在取得进展,空客和美国国家航空航天局都在开发和测试电池驱动的飞机)”可知,电动交通工具以不同的方式出现在陆路,海上及空中。由此推知,第四段的作用是描述电动交通工具的不同的用途。故选 D。31.主旨大意题。根据第一段中的“Vehicles on our roads are now mostly petr

    103、ol and diesel(柴油)cars,but their days cannot continue for much longer.A recent university study found that current electric cars could be used for 87 percent of daily car journeys in the US.That figure could rise to 98 percent by 2020.(汽油和柴油车可能仍然主宰着我们的道路,但它们的日子屈指可数了。一项最近的大学研究发现,目前美国 87%的日常汽车出行可以使用电动汽

    104、车。到 2020 年,这一数字可能上升到 98%。)”和第四段中的“As well as development on the road,electric vehicles are taking to the seas and skies.(除了在公路上的发展,电动汽车正在走向海洋和天空。)”和其它内容可知,汽油和柴油交通工具可能仍然主宰着我们的道路,但很快会被电动交通工具所替代,而未来的交通工具一定是更清洁的电动时代。由此可知,A 项“驶入更清洁的未来”适合作本文最佳标题。故选 A。Passage D【导语】本文是说明文。在奢侈品市场上,中国消费者现在是最大的买家。很明显,新一代的年轻人,物

    105、质主义者越来越依赖奢侈品牌来提升自己的形象。文章就此现象进行了讨论,作者建议读者将钱投资在丰富自身经历上而不是奢侈品上。32.推理判断题。根据第一段中“I am a fashionist too,at least in spirit I love to look at clothes and shoes.But I dont understand why people spend lots of money on designer labels.When a young woman buys a handbag that costs two months of her salary,thats

    106、 a scary thing.(我也是一个时尚主义者,至少在精神上是这样的我喜欢看衣服和鞋子。但是我不明白为什么人们要在设计师品牌上花那么多钱。当一个年轻女性买了一个价值两个月工资的手提包时,这是一件可怕的事情。)”可推知,作者批评年轻人花很多钱来买设计师品牌,以此来打扮自己的行为。故选 C。33.细节理解题。根据第二段中“In fact,a series of studies by Leaf Van Boven at the University of Colorado,US,has shown that individuals who spend money on travel and s

    107、imilar experiences get more pleasure than those who invest it in material things.(事实上,美国科罗拉多大学博尔德分校 Leaf Van Boven 的一系列研究表明,在旅行和类似经历上花钱的人比那些把钱花在物质上的人获得更多的快乐。)”可知,Leaf Van Boven 的研究表明,与奢侈品相比,经历能给人们带来更多的幸福,故选 D。34.推理判断题。根据最后一段中“Its natural to want to express yourself through your appearance.So my advi

    108、ce is:create a look that isnt tied to a designer label.Convey your own message.(通过外表来学科网(北京)股份有限公司表达自己是很自然的。所以我的建议是:创造一个不依赖于设计师标签的外观。传达你自己的信息。)”可知,作者建议人们不要通过设计师标签来表达自己,由此可推知,作者建议人们要创造你自己独特的风格来表达自己。故选 B。35.推理判断题。通读全文,尤其是最后一段中“You dont have to break the bank to send a message about who you are.Take a

    109、trip.Go out into the world.Then come back and confidently create your own signature look.(你不必为了表明自己的身份而破产。去旅行吧。去外面的世界。然后回来,自信地创建自己的签名外观。)”可推知,作者的写作目的是:说服读者将钱投资在丰富自身经历上而不是奢侈品上,故选 D。七选五【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了阅读应该选什么样的书合适以及该去哪儿找到它们。36上文“Read books from past eras.(阅读过去时代的书籍。)”是本段的主旨句。下文“Otherwise,youd be“c

    110、ompletely dependent on the prejudices and fashions of your times,”just as Albert Einstein put it.(否则,正如阿尔伯特爱因斯坦所说,你将“完全依赖于你所处时代的偏见和时尚”。)”可知,作者建议读者阅读过去的书籍。C 项“Leave some room for older works.(为旧作品留出一些空间。)”也是建议大家阅读旧时代的书籍,符合本段主旨,故选 C 项。37根据横线所在位置,可知此处应是小标题,概括下文。根据下文“Reading too wide a variety in too sh

    111、ort a time would keep the teachings from leaving a lasting impression on you.(在太短的时间内阅读太多种类的内容会使文章无法给您留下持久的印象。)”可知,在太短的时间内读太多的书就会消化不了其中的知识,不能留下深刻印象。E 项“Dont jump too quickly from book to book.(读完一本书后不要太快地去读另一本)”,与下文表述一致,能概括本段内容。故选 E 项。38根据本段小标题“Shop at secondhand bookstores.(在二手书店购物。)”以及空前“Virginia

    112、Woolf believed the works in secondhand bookstores have an attraction which the usual volumes of the library lack.Browsing through these books gives you the chance to run into something that wouldnt have risen to the attention of librarians and booksellers.(弗吉尼亚伍尔夫认为,二手书店的作品具有图书馆通常所缺乏的吸引力。浏览这些书让你有机会看

    113、到一些不会引起图书管理员和书商注意的东西。)”可推知,作者建议读者去二手书店买书。G 项“Usually they are much more selective in organizing their collections.(通常,他们在组织藏品时更具选择性。)”承接上文,进一步说明了作者建议读者去二手书店买书的原因,符合语境,故选 G 项。39根据本段小标题“Check out authors reading lists.(查看作者的阅读清单)”和空前“He attached importance to those that of her authors consider worth r

    114、eading.(他重视其他作者认为值得读的那些作品。)”可推知,作者建议读者在选择书籍时可以借鉴书籍作者的阅读清单,阅读他们读过的书,说明作家读过的书好。B 项“Great authors are great readers.(好的作家也是好的读者)”,承接上文,符合语境,故选 B 项。40根据木段小标题“Make the final decision by yourself.(自己做最后的决定)”以及空后“Its you yourself who should choose what,how and when to read.(阅读内容,阅读方式和阅读时间应由你自己选择)”可推知,想要读什么

    115、书,要读多长时间等细节都应该由自己决定。F 项“Theres no“best books”list that everyone should follow.(没有人人都应该遵循的“最佳书籍”清单)”也是在表达“读者自由决定自己读什么书”的内容,符合语境,故选 F 项。完形填空【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述 1945 年二战结束后,美国中士 John Gonsalves 从德国寄信给美国的母亲,但直到 2021 年信件才被发现并递送给他家人。41考查名词词义辨析。句意:与此同时,他决定给妈妈寄一封信,但信一直没到。A.son 儿子;学科网(北京)股份有限公司B.mom 妈妈;C.wife

    116、 妻子;D.father 父亲。根据下文“In the two-page letter,John gave his mom a(n)_53_on what life had been like at the station in Bad Orb,Germany.”可知,他是给他的妈妈写了一封信。故选 B。42考查副词短语辨析。句意:或者更确切地说,它从未按时到达。A.Or rather 或者更确切地说是;B.Or else 或者;C.Above all 最重要的是;D.In all 总共。根据下文“it never arrived on time”可知,这封信不是一直没到,所以“更确切的说法”

    117、是到晚了。故选 A。43考查动词词义辨析。句意:不知怎的,这封 1945 年丢失的信是在 2021 被发现的。A.described描述;B.destroyed 破坏;C.demanded 要求;D.discovered 发现。根据下文“_44_workers did everything they could to deliver it to the _45_of Johns family as soon as possible.”可知,这份丢失的信在 2021 年被发现了。故选 D。44考查形容词词义辨析。句意:邮政工作人员竭尽全力,尽快将它交给约翰的家人。A.Medical医疗的;B.T

    118、echnical 技术的;C.Postal 邮政的;D.Physical 身体的。根据下文“did everything they could to deliver it”可知,是邮政工作人员尽自己最大的努力想把这封信送给约翰的家人。故选 C。45考查名词词义辨析。句意:邮政工作人员竭尽全力,尽快将它交给约翰的家人。A.hands 手;B.bags 包;C.drawers 抽屉;D.cars 汽车。根据下文“Johns family”可知,邮政工作人员尽自己最大的努力把信送到了约翰家人的手里。故选 A。46考查动词短语辨析。句意:尽管约翰于 2015 年去世,享年 92 岁,他留下了妻子安吉丽

    119、娜冈萨维斯和他们的五个儿子。A.come back 回来;B.set off 抵消;C.passed away 去世;D.showed up出现。根据下文“at the age of 92”可知,约翰已经去世了。故选 C。47考查动词词义辨析。句意:尽管约翰于 2015 年去世,享年 92 岁,他留下了妻子安吉丽娜冈萨维斯和他们的五个儿子。A.inspected 检查;B.instructed 指导;C.scolded 责骂;D.survived比活得长。根据空后“by his wife,Angelina Gonsalves and their five sons”可知,约翰的妻子和他的五个儿

    120、子都还活在世间。survive 是“比活得长”的意思。故选 D。48考查名词词义辨析。句意:你丈夫参过军吗?A.team 团队;B.army 军队;C.committee 委员会;D.government 政府。根据上文“In 1945,Sergeant(中士)John Gonsalves was sent to Germany soon after the Second World War ended,and he couldnt wait to return home.”可知,邮递员问约翰的妻子是否约翰参过军。故选 B。49考查动词词义辨析。句意:安吉丽娜回忆道。A.insisted 坚持

    121、;B.reminded 提醒;C.interrupted中断;D.recalled 回忆。根据引号里的内容可知,约翰的妻子是在回忆当时的情景。故选 D。50考查动词词义辨析。句意:然后我认出那是他的笔迹,你知道吗?A.forgot 忘记;B.wrote写;C.recognized 认出;D.reported 报道。根据“In the two-page letter,John gave his mom a(n)_13_on what life had been like at the station in Bad Orb,Germany.”可知,这封信是约翰写给他的母亲的,所以他的妻子看到后认出

    122、了约翰的笔迹。故选 C。51考查名词词义辨析。句意:然后我认出那是他的笔迹,你知道吗?A.handwriting 笔迹;B.capacity 容量;C.honour 荣誉;D.opinion 意见。根据下文“In the two-page letter,John gave his mom a(n)_13_on what life had been like at the station in Bad Orb,Germany.”可知,这封信是约翰写给他的母亲的,所以他的妻子看到后认出了约翰的笔迹。故选 A。52考查形容词词义辨析。句意:真是太神奇了。A.reasonable 合理的;B.pred

    123、ictable 可预测的;C.amazing 令人大为惊奇的;D.disappointing 令人失望的。根据上文“I couldnt believe it.”可知,约翰的妻子觉得在这个时候还能收到约翰的信是一件非常神奇的事情。故选 C。53考查名词词义辨析。句意:在这封两页的信中,约翰向他的母亲讲述了他在德国 Bad Orb 车站的生活近况。A.talk 交谈;B.update 最新消息;C.present 礼物;D.idea 想法。根据空后“on what life had been like at the station in Bad Orb,Germany”可知,约翰在信中讲述了他在德

    124、国 Bad Orb 车站的生活近况。说明约翰在连续两封信更新了他的近况。故选 B。54考查形容词词义辨析。句意:然而,最重要的是,约翰表达了他对家人的爱,祝他们一切都学科网(北京)股份有限公司好,并让他们知道他盼望着回家。A.likely 可能;B.unnecessarily 不必要地;C.reliably 可靠地;D.importantly 重要的是。根据下文“John expressed his love for his_55_,wishing them well and letting them know he was looking forward to returning home.

    125、”可知,更重要的是,约翰表达了他对家人的爱并表达他希望回家的心情。故选 D。55考查名词词义辨析。句意:然而,最重要的是,约翰表达了他对家人的爱,祝他们一切都好,并让他们知道他盼望着回家。A.family 家庭;B.neighbors 邻居;C.colleagues 同事;D.class 班级。根据下文“wishing them well and letting them know he was looking forward to returning home”可知,约翰表达了对家人的爱。故选 A。56考查名词词义辨析。句意:爱你的,吻你的,你的儿子约翰,我希望很快就能见到你。A.happi

    126、ness 幸福;B.expectation 期望;C.kisses 亲吻;D.honesty 诚实。根据空前的 love 可知,信的最后是以约翰送给妈妈的爱和吻结尾的。故选 C。57考查性揉搓词义辨析。句意:尽管这封信晚了 76 年,但它到达的时间却再合适不过了。A.safer更安全;B.busier 更忙碌的;C.worse 更坏的;D.better 较好的。根据下文“It reached Johns family during the Christmas season,one of his favorite holidays.”可知,虽然这封信到晚了,但是出现的时机却更好。故选 D。58考

    127、查名词词义辨析。句意:看到她读着他的信时容光焕发,真是一件令人高兴的事。A.hair头发;B.face 脸;C.hat 帽子;D.room 房间。根据空后“light up”可知,看到信后,约翰的妻子非常高兴,让她看起来脸上都有了光。故选 B。59考查名词词义辨析。句意:看到她读着他的信时容光焕发,真是一件令人高兴的事。A.poems诗歌;B.essays 论文;C.phrases 短语;D.words 话。根据空前“she was reading his”可知,当约翰的妻子读到信中的那些话时,让她看起来脸上都有了光。故选 D。60考查形容词词义辨析。句意:这是难以置信的。A.acceptable 可接受;B.suitable 合适的;C.unbelievable 难以置信的;D.imaginable 想象得到的。根据下文“It seemed that he came back to me.”可知,这是一件难以置信的事情。让他们感觉约翰回到了他们身边。故选 C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省绵阳市南山中学实验学校2024届高三英语上学期11月月考试题(补习班)(PDF版附答案).pdf
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-794770.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(轻巧夺冠).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(能力提升).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(能力提升).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(综合卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(精练).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(精练).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(研优卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(研优卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(满分必刷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(模拟题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(模拟题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(最新).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(最新).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(新).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(新).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(实用).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(实用).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(完整版).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(基础题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优b卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优b卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(典型题).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(典型题).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案ab卷.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案ab卷.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题审定版.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题审定版.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题实验班.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题实验班.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完美版.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完美版.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完整答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题完整答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题学生专用.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题学生专用.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx
  • 人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx人教版数学六年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1