分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型【走向高考】2022高三英语一轮总复习 Units 3~5质量过关检测 新人教版必修1.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:811871
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:29.21KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    走向高考 【走向高考】2022高三英语一轮总复习 Units 35质量过关检测 新人教版必修1 走向 高考 2022 英语 一轮 复习 质量 过关 检测 新人 必修
    资源描述:

    1、必修一Units 35质量过关检测本卷分第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。共150分。时间:120分钟。第卷(选择题共115分)第一部分:听力(满分30分)略第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)从A、B、C、D、四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。21(2022淄博市期末)It came as _ shock that _ fire broke out in Shanghai yesterday, killing at least 5 people.Aa; a Ba;不填C不填;a Dthe;t

    2、he答案:A考查冠词。句意:昨天上海发生了一起火灾,造成至少5人死亡,这个消息真是令人震惊的消息。第一空shock在此被具体化,表示一件具体的事情;第二空表示泛指。22(2022淄博市期末)Got your driving license?Yes.It is a week since I _ the driving test.Ahave passed BpassedCwill pass Dhad passed答案:B考查时态。since所接从句用一般过去时态,主句用现在完成时态。23(2022郑州市一模)Barack Obama once again came to _ power in No

    3、vember, 2022, becoming _ 45th president of the United States.A不填; 不填 Bthe; theCthe; a D不填; the答案:D考查冠词。句意:2022年12月奥巴马再次执政,成为了美国第45任总统。第一空come to power“上台执政,掌权”;第二空序数词前加定冠词。24(2022浙江省第一次五校联考)You can take the rest of the pie with you. _, I wish you would, since Im on a diet.AOn the other hand BAs a ma

    4、tter of factCAs a consequence DIn addition to it答案:B考查短语。句意:你可以把剩下的馅饼全拿走。事实上,我希望你把他们拿走,因为我在减肥。由句意可知,选as a matter of fact“事实上”;on the other hand“另一方面”;as a consequence“结果”;in addition to it“此外”。25(2022武汉市部分学校联考)The visitor would be most _ if you could confirm these arrangements immediately.Agrateful

    5、BdisappointedCencouraged Dreluctant答案:A考查形容词。句意:如果你现在能立刻确认这些安排的话,那位游客将会非常感激。grateful“感激的”;disappointed“失望的”;encouraged“被鼓励的,受到鼓舞的”;reluctant“不愿意的”。26(2022嘉兴市基础测试)An increasing number of products made in China are _ good quality but much less expensive than those from abroad.Aon BinCfor Dof答案:D考查介词。句

    6、意:越来越多的国产货质量很好,价格比进口的便宜很多。be of good quality“质量好的”。27(2022忻州市第一次联考)Though _ in the accident, the bus driver did all he could to help the passengers to safety.Ainjuring BinjuredCto injure Dhaving injured答案:B考查非谓语动词。句意:尽管在事故中受了伤,但是那位公交车司机还是尽自己所能把乘客送到了安全的地方。though后省略了句子的主语和动词be的形式was,所以选injured。28(2022

    7、淄博市期末)The wetland park is _ attractive in spring and autumn, for the weather is pleasant in both seasons.Amostly BhardlyCequally Dmerely答案:C考查副词。句意:湿地公园春秋两季同样迷人,这两个季节的气候都很好。由句意可知,选equally,意为“同等地”;mostly“大多数地”;hardly“几乎不”;merely“只是,仅仅”。29(2022开封市一模)We havent enough books for _ so some of you will hav

    8、e to share.Asomebody BeverybodyCanyone Dnobody答案:B考查部分否定。句意:我们的书不足以让所有人使用,所以你们有些人必须共用。由句意可知,此处是表示部分否定,所以选everybody。30(2022东北三省第一次大联考)If noisy breathing happens often it can affect the quality of your sleep and _ of other family members.Athat BitCthese Dthose答案:A考查代词。句意:如果经常打呼噜,那么就会影响你自己睡眠的质量和其他家庭成员的

    9、(睡眠质量)。由句意可知,所选词替代前面的不可数名词sleep,所以用that。31(2022忻州市第一次联考)The white building across the street, _ roof has been seriously damaged in the hurricane, belongs to a hospital.Awhere BwhyCwhich Dwhose答案:D考查定语从句。句意:街对面的那座白色小楼是一家医院的,这座小楼的屋顶在飓风中遭到了严重的破坏。由句意可知,选whose。32(2022贵州省六校联盟第一次联考)Little _ about Xinjiang

    10、Qiegao before the Qiegao Event happened in Hunan Province.AI had known Bhad I knownCdid I know DI knew答案:B考查倒装和时态。否定词little放在句首,句子用部分倒装,排除A、D两项;句意:在湖南省发生切糕事件前,我对新疆切糕所知甚少。由句意可知,此处是表达“过去的过去”,应用过去完成时,排除C项。33(2022安徽毫州摸底)I got promoted a few days ago.You did? _!AThank you BNever mindCCongratulations DDon

    11、t worry答案:C考查交际英语。第一句意为“几天前,我得到了提升。”可知,选C项,意为“恭喜”。34(2022吉林市期末)_ almost all our time to our schoolwork in the past three months, we have almost no time for fun and play.AHaving devoted BDevotedCTo devote DTo have been devoted答案:A考查非谓语动词。逻辑主语是we, 状语表示过去的时间in the past three months,因此用现在分词完成式。35(2022西城

    12、区期末)We are so sorry for that.Well try to determine exactly _ went wrong that evening.Awhere BwhatCwhich Dhow答案:B考查名词性从句。句意:非常抱歉。我们会尽力判定那天晚上出了什么故障。_ went wrong that evening是宾语从句部分,该部分缺少主语,所以选起双重作用的what。第二节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。(2022吉林市期末)M

    13、y brother,Mark,died in a traffic accident four years ago. He was my big brother and _36_ looked after me. I am _37_ today for all of the special times we had as running partners,and times _38_ driving to different races,where we had so many _39_ about life in general. I _40_ these talks terribly at

    14、this time of the year._41_,I am so happy he shared with me the _42_ of his faith. He was always so _43_ to people,and I had been with him many times _44_ we pulled over to help someone in need, _45_ a smile and helping them get back on the road. So I was not _46_ when he told me of the time when he

    15、was _47_ in college. It was the end of the month. To make matters worse,it was Friday and he had no _48_ in his pocket for the weekend. Payday was Monday and he had no gas money to get home to _49_ my dad and no money to buy food but he had faith that helping others _50_ helping yourself.On his way

    16、home from classes that day,as he was driving along,he noticed a guy ahead of him _51_ his lumber (木材) all over the road as he turned the corner. Mark _52_ right over and helped him load the lumber back into his truck. The guy was so thankful and _53_ his hand to Mark,and in it was one hundred dollar

    17、s. Mark couldnt believe his _54_. He told him that was unnecessary but the man _55_ and off he drove.I still think of Mark sitting there telling me that story, with tears in his eyes, and how faithful he was.36A.hardly BneverCsometimes Dalways答案:D联系作者对哥哥的思念之情,结合下文提到他乐于助人可知他总是照顾作者。37A.successful Btha

    18、nkfulCcheerful Dhopeful答案:B根据下文中提到的all of the special times we had as running partners等情节可以推知作者对哥哥充满感激之情。38A.spared BwastedCspent Dsaved答案:C此处选spent用作times的定语,表示花费时间做某事。39A.questions BargumentsCdifferences Dconversations答案:D联系下文中的I.these talks terribly,说明作者经常和哥哥一起谈论生活。40A.miss BrememberCkeep Dfear答案

    19、:A作者怀念和哥哥在一起时的谈话。41A.However BSoCThen DIf答案:A“能与哥哥分享有关他坚定信念的故事他很高兴” 与上文的“思念”形成了转折关系,故选However。42A.record BbeliefCstory Dsecret答案:C作者很高兴,哥哥能和他一起分享有关他的坚定信念的故事,这里指下文中描述的哥哥帮助别人的事情。43A.careful B.helpfulCpowerful Dgrateful答案:B根据下文I had been with him many times.help someone in need可知,他总是乐于助人。44A.because B.

    20、whileCuntil D.when答案:D有很多次,作者和哥哥停下车来帮助那些需要帮助的人。when引导定语从句。45A.sharing B.forcingCrecognizing Dunderstanding答案:Ashare分享。此处表示哥哥把微笑和帮助带给他人。46A.pleased B.worriedCsurprised D.excited答案:C作者对哥哥的乐于助人有所了解,所以当他说起在大学时期的一些事情的时候,作者并不感到吃惊。47A.never B.yetCeven D.still答案:D那时他还在上大学。48A.food B.moneyCpaper D.key答案:B他那个

    21、时候还在上大学,到了月底,而且又是周五(星期一是发薪日),所以他身无分文。下文的no money是提示。49A.change B.attendCsee D.persuade答案:C他没有钱回家看望父亲,没有钱买食物。50A.means B.followsCexplains D.agrees答案:A虽然身无分文,但是他始终坚信帮助别人就意味着帮助自己。51A.carry B.loseCarrange Dplace答案:B根据下文中的helped him load the lumber back into his truck可知,在拐弯的时候木材掉了。52A.pushed B.movedCpull

    22、ed D.walked答案:C他停下车,帮助卡车司机把木材重新装到车上。pull over驶向路边,向路边停靠。53A.raised B.heldCoffered Dshook答案:C卡车司机把手伸向Mark。offer sb.s hand伸出手。54A.eyes B.earsCmind D.feeling答案:A司机手里是一百美元,Mark不敢相信他的眼睛。55A.complained B.apologizedCregretted D.insisted答案:DMark告诉卡车司机没必要给钱,但是司机仍然坚持要给他。第三部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所

    23、给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。A(2022东北三省第一次大联考)I remembered that when I was a little child, I used to look for Sunday of the week. Yes, I was so looking forward for an adventure.Now, I still have a strong affinity for buses. I used to wonder where those gigantic buses finally stopped at. On su

    24、nshine Sundays, thats my adventure times. He took me to the bus stop. Time passed, while I was growing impatient, he was smiling, as he always does.It was really not that easy to get on a bus as often as we do today. I was so worried that the bus driver would have missed us. I waved my hands so high

    25、 with all my strength. I looked hopefully at him. He didnt move at all. He was still standing. It seemed that the late and infrequent coming of the bus wasnt any trouble to him at all.He took my hand. We managed to find seats on the upper deck. I was so excited. Only sitting besides the windows made

    26、 me happy. Looking at the rewinding buildings, streets and people through windows from a higher ground as so much fun. Then, he was sitting peacefully by me and whispered to me where the bus finally would stop. I was curious about what would be the next stop of our destination as much as what really

    27、 means something to him.That is me. I know now. I am all he cares. He wants me to be happy, as he always does. Thats the strong bond between father and son. Childhood, naive and precious, you showed me the world and the way I look at the world.I am so grateful for your presence in my life. Thanks, y

    28、ou are so wonderful!文章大意:从小时候作者坐公交车的经历,我们能读出深深的父爱。56Who is “he” throughout the text?AThe brother of the writer. BThe son of the writer.CThe father of the writer. DA bus driver.答案:C细节理解题。由最后一段“He wants me to be happy, as he always does. Thats the strong bond between father and son.”可知,两人是父子关系。57In th

    29、e second paragraph, what is the probably meaning of “affinity”?AHate. BDisappointment.CLiking. DConfusion.答案:C猜测词义题。由所在句的“still”可知,作者小时候对待公交车的态度就是该画线词的含义,而作者小时候特别“喜欢”坐公交车。58Where does this text probably come from?AA bus guide. BA students diary.CAn adventure story. DA transportation report.答案:B推理判断题

    30、。由文章的内容和最后一段的最后一句话可知,这只能是学生的日记。B(2022西城区期末)LocksYou have a special card which operates the electronic lock on your room door and a key for the main door of the hotel. These are your responsibility and should never be lent to anyone, including your fellow classmates. If you lose them you will be char

    31、ged 20 per replacement. Do not leave your room unlocked even for short periods. Unfortunately, theft from student hotels is very common and insurance companies will not pay for stolen goods unless you can prove that your room was broken into by force.VisitorsThere are rarely any rooms available for

    32、visitors, except at the end of the summer term. Stan Jenkins, the hotel manager, will be able to tell you and can handle the booking. A small charge is made. Stan also keeps a list of local guesthouses, with some information about what theyre like, prices, etc. You are also allowed to use empty beds

    33、 for up to three nights, with the owners permission (for example, if the person who shares your room is away for the weekend), but you must inform Stan before your guest arrives, so that he has an exact record of whos in the building if a fire breaks out. Students are not allowed to charge each othe

    34、r for this.KitchensThere is a kitchen on each floor where light meals, drinks, etc. may be prepared. Each has a large fridge and a food cupboard. All food should be stored, clearly marked with the owners name, in one of these two places. Bedrooms are too warm for food to be stored, and the cleaners

    35、have instructions to remove any food found in them. After using the kitchen, please be sure you do all your washingup immediately and leave it tidy. If you use it late in the evening, please also take care that you do so quickly in order to avoid disturbing people in nearly bedrooms.文章大意:看一下这家旅馆的宣传手

    36、册吧。59If a friend visits you for the weekend, he or she can _.Astay at a local guesthouseBbook an empty house for freeCuse an empty bed without permissionDshare your room by paying your roommate答案:A细节理解题。由第二段可知,客人可以到当地的旅馆客房住宿。60Which of the following is TRUE according to the passage?AYour insurance w

    37、ill cover what you have lost.BThe cleaners will take away food left in the bedrooms.CSpare rooms are least likely to be available in summer.DStudents will be fined for lending their cards to others.答案:B细节理解题。由第三段第四句话可知,卫生清扫工在卧室发现剩下的食物会把它拿走。61The passage is probably taken from _.Aa travel guide book

    38、Ba hotel brochureCa school poster Da club newsletter答案:B推理判断题。由全文可知,这是一家旅馆的宣传册子。C(2022开封市一模)Sherlock Holmes was the greatest detective in history.His astonishing powers of observation and analysis meant that he was able to solve cases which left the real police completely perplexed. As a problem sol

    39、ver in the law forced business, he was a knowledgeable person equal to Superman, the comic book hero.Like Superman, of course, Holmes did not exist. He was the creation of a Scottish doctor and novelist Arthur Conan Doyle, and remains one of the most famous of literary fiction characters of all time

    40、.Holmes general rule when trying to solve a case was as follows: Completely get rid of the impossible.Then whatever remains, however improbable, must be the truth.Its said that Holmes powers of deduction(推理) were superhuman, particularly his ability to process information from what he observed.In a

    41、story called The Boscombe Valley Mystery, Holmes examines the area near a lake where a murder has been committed.The local police have already searched the area and found no clues. Holmes spends ten minutes in the area, and announces that the murderer “is a tall man, left handed, limps with the righ

    42、t leg, wears thicksoled shootingboots and a grey coat, smokes Indian cigars, uses a cigarholder, and carries a penknife in his pocket.There are several other indications, but these may be enough to aid us in our search.” Needless to say, he has found evidence to support all of these statements.The f

    43、ictional Holmes lived in an apartment at 221 Baker Street, a real street in Central London. When Conan Doyle wrote about Holmes, there was no 221 Baker Street, but after the street was extended northwards, there was. There is currently a bank at that address.The fact that Holmes didnt actually exist

    44、 doesnt stop thousands of people writing to him for help every year.The bank kindly responds to every letter they receive, with the following message: “Mr.Holmes thanks you for your letter. At the moment he is retired in Sussex, keeping bees, and does not undertake detective work nowadays.”文章大意:福尔摩斯

    45、是小说史上的奇迹。他本是虚构的小说中的主人公,但是很多人都觉得有这么一个人。62In the first paragraph the word “perplexed” suggests that the police were _.Aconfident Bworried Cconfused D.sure答案:C推理判断题。画线句意为:他的令人惊讶的观察分析能力意味着他能把令警方困惑的案件破解开来。所以画线词意为“困惑的”。63How does the writer describe Holmes and Superman?ANeither Superman nor Holmes were re

    46、al characters.BBoth Superman and Holmes used super intellect to solve problems.CWhile Superman was a comic book figure, Holmes was a real detective.DSuperman and Holmes were equally intelligent and brave.答案:A细节理解题。由第二段第一句话“Like Superman, of course, Holmes did not exist.”可知,福尔摩斯和超人一样都是虚构的非真实的人物。64How

    47、 did Holmes use his powers of deduction in the fourth paragraph?AHe spent a long time thinking about possible solutions.BHe found clues to help him create a full description of a suspect.CHe looked at the crime area and guessed what happened.DHe searched an area with the police and discussed it with

    48、 them.答案:B细节理解题。由第四段第一句话“.particularly his ability to process information from what he observed.”和所举例子可知,福尔摩斯的推理能力表现在他能从他观察到的事物上找到破案线索。65When letters are written to Holmes, _.Ahe answers letters when he receives themBhis secretary answers them for himCthe bank where he used to live on Baker Street s

    49、ends the letters backDthe bank at his address replies that Holmes is no longer working as a detective答案:D细节理解题。由最后一段可知,收到写给福尔摩斯的信后,他所在住址的银行会写回信告诉写信者福尔摩斯已经不做侦探了。D(2022吉安市西路片七校联考)While reading a story on 20somethings complaining about how the economy was ruining their life plans, I couldnt help but th

    50、ink the 20somethings sounded like a bunch of spoiled who grew up expecting everything to be easy for them. As a 20something myself, certainly share their disappointment: my husband and I probably wont be able to buy a house until were in our 40s, and we two are burdened by student loans(贷款). But why

    51、 should it be any different? Being young persons in America, shouldnt they take up all of the challenges and opportunities that this country offers?Consider some of these views shared in the story: Jennifer, 29, owner of a twobedroom apartment with her husband, worries that she wont be able to have

    52、children for at least a decade because they cant afford to buy a house yet. I read that, and I thought what planet she is living on where you need to own a house in order to have kids? Has she ever visited a developing country or even downtown areas in this one? Home ownership is a luxury(奢华), not a

    53、 fertility requirement.A 26yearold in the story is disappointed that he cant afford to get a Ph.D in literature. Well, that sounds a bit like expressing disappointment that no one will pay you to write poetry on the beach in Thailand for five years. Yes, its sad that these young people feel so lost.

    54、 But I think the problem is their extremely high expectations, not economic reality. Beth Kobliner, author of Personal Finance in Your Twenties and Thirties, says that she thinks peoples expectations grew up at a time when everyones wealth appeared to be increasing. Their parents probably saw their

    55、home values rise along with their investments. “So you have people who have grown up in an environment where people had great expectations of what living well means,” says Kobliner. This recession(经济衰退) will certainly play a role in forcing those expectations into more realistic group. In the meanti

    56、me, it seems a lot better for our mental health to focus on being gratefulfor our onebedroom apartments, for living in modern cities, or perhaps just for being able to eat three meals a daythan on longing for some kind of luxury life. 文章大意:全文讲的是现在的20几岁的年轻人抱怨经济衰退破坏了他们的生活规划,并对他们的观点一一进行了驳斥,最后指出是他们的期望值太

    57、高而不是经济衰退才是他们感到绝望的根源,并在最后指出了解决办法,对社会怀有感恩的心而不要追求奢华的生活。66What makes the author think the 20somethings sound like a bunch of spoiled children?AThey expect everything to be easy for them.BThey complain that the economy is spoiling their life plans.CThey are unwilling to face all of the challenges.DThey a

    58、re burdened by student loans.答案:B细节理解题。由第一段第一句话“plaining about how the economy was ruining their life plans.”可知,作者认为20几岁的人们像是一群被溺爱的孩子的原因是他们抱怨经济衰退正在破坏他们的人生规划。67The underlined word “fertility” in Paragraph 3 probably means“_”Ababy production BpleasantCbaby comfort Dcomfortable 答案:A猜测词义题。画线句意为“拥有一个家是奢侈

    59、品而不是_的必需品”。承接前文可知,有些年轻人觉得生孩子必须要有房子,所以此处意为“生孩子”。68Which of the following is NOT mentioned about the complaints of the 20somethings? AThey cant have children for at least a decade to buy a house.BThey have only a onebedroom apartment to live in. CThey cant buy a house until 40 and are burdened by stud

    60、ent loans.DThey despair at not being able to afford a Ph.D in literature.答案:B细节理解题。由第一段第二句话可知,C项正确;由第二段可知,A项正确;由第四段可知,D项正确。无B项。69Whats the Kobliners attitude towards the 20somethings with high expectations?AUnbearable. B.Opposite. CDoubtful. D.Understanding.答案:D推理判断题。由倒数第二段内容可知,Kobliner对此问题报理解的态度。70

    61、What is the best title for this passage?AYoung people afford to continue their study BYoung people cant afford to buy a house CYoung peoples high hopes create despairDThe 20somethings high expectations 答案:C主旨大意题。全文讲的是现在的20几岁的年轻人抱怨经济衰退破坏了他们的生活规划,并对他们的观点一一进行了驳斥,最后指出是他们的期望值太高而不是经济衰退才是他们感到绝望的根源,并在最后指出了解

    62、决办法,对社会怀有感恩的心而不要追求奢华的生活。E(2022嘉兴市基础测试)My sixyearold granddaughter stared at me as if she were seeing me for the first time.“ Grandma, you are an antique(古董),” she said. “You are old. Antiques are old. You are my antique.” I was not satisfied to let the matter rest there. I took out the Websters Dict

    63、ionary and read the definition(定义)to Jenny. I explained, “An antique is not only old, its an object existing since or belonging to earlier times.a work of art. piece of furniture. Antiques are treasured,” I told Jenny as I put away the dictionary. “They have to be handled carefully because they some

    64、times are very valuable. In order to qualify as an antique, the object has to be at least 100 years old.”“Im only 67,”I reminded Jenny.We looked around the house for other antiques, besides me. There was a desk that was handed down from one aunt to another and finally to our family. “Its very old,”

    65、I told Jenny .“I try to keep it polished and I show it off whenever I can. You do that with antiques.” There was a picture on the wall purchased at a garage sale. It was dated 1867. “Now thats an antique,” I boasted. “Over 100 years old.” Of course it was marked up and scratched and not in very good

    66、 condition. “Sometimes age does that,” I told Jenny. “But the marks are good marks. They show living, being around. Thats something to display with pride. In fact, sometimes, the more an object shows age, the more valuable it can become.” lt was important that I believed this for my own selfesteem.O

    67、ur tour of antiques continued. There was a vase on the floor. It had been in my house for a long time. I was not certain where it came from but I didnt buy it new. One thing about antiques, I explained to Jenny, was that they usually had a story. Theyd been in one home and then another, handed down

    68、from one family to another, traveling all over the place. Theyd lasted through years and years. They could have been tossed away, or ignored, or destroyed, or lost. But instead, they survived. For a moment, Jenny looked thoughtful. “I dont have any antiques but you,” she said. Then her face brighten

    69、ed. “Could I take you to school for show and tell?”“Only if I fit into your backpack,” I answered. And then Jennys antique lifted her up and embraced her in a hug that would last through the years.文章大意:什么是“古董”。在孙女的眼泪,祖母就是“古董”。全文向我们展示了浓浓的祖孙情。71Grandma read the definition of “antique” to Jenny in orde

    70、r to _.Alist all the important characteristics of antiquesBtell Jenny the importance of protecting antiquesCchange Jennys shallow understanding of antiquesDexpress her disappointment at being called “antique”答案:C细节理解题。由第二段,特别是第一句话“I was not satisfied to let the matter rest there.”可知,她查阅词典的定义的目的是为了告诉

    71、Jenny“antiques”的真正含义。72Which of the following information did grandma convey to Jenny?AThe desk reminded her of her dear relatives.BThe marks on the picture showed its age and value.CThere was usually a sad story behind each antique.DShe planned to buy a new vase to replace the old one.答案:B细节理解题。由第五

    72、段最后一句话“In fact, sometimes, the more an object shows age, the more valuable it can become.”可知,图画上的痕迹能显示出图画的年代越老价值越大。73By saying “I dont have any antiques but you” (Paragraph 7), Jenny meant _.Agrandma was a treasure to herBantiques were rare and valuableCshe had nothing but a few possessionsDgrandma

    73、and antiques had a lot in common答案:A推理判断题。由倒数第二段最后一句话“Could I take you to school for show and tell?”可知,小女孩想把奶奶带到学校去炫耀,所以小女孩的话的真实含义是“她把奶奶看成是宝”。74What can be inferred from the last paragraph?AGrandma was too old to lift Jenny up.BJenny had a strong desire for grandmas love.CJenny was too young to know

    74、 grandmas humor.DGrandma had a deep longlasting love for Jenny.答案:D推理判断题。由最后一段可知,奶奶与孙女的拥抱含有深沉的爱。75What can be the best title for the passage?AJennys Antique BA Story of AntiquesCA Tour of Antiques DGrandmas Antique答案:A主旨大意题。由文章大意可知,奶奶向孙女展示了什么是真正的“古董”,孙女还是把奶奶当作“古董”,全文中心围绕“古董”展开,表达出了浓浓的祖孙情。第卷(非选择题共35分

    75、)第四部分:书面表达(满分35分)(2022泰州市期末)近来,幸福观的讨论引起社会广泛关注。上周末你校在学生中进行了幸福观的调查,请你根据下表的提示,用英语写一篇短文,向China Daily投稿。调查结果被调查学生的比例幸福感的来源50%衣食无忧,备受关爱;30%学业成功;20%其他。你的感想谈谈你的幸福观及获得幸福的途径(至少两点)。注意:1对所给要点逐一陈述,适当发挥,不要简单翻译;2词数150左右。开头已经写好,不计入总词数;3作文中不得提及有关考生个人身份的任何信息,如校名、人名等。The discussion about happiness has recently aroused

    76、 peoples attention._范文借鉴The_discussion_about_happiness_has_recently_aroused_peoples_attention. Last weekend, a survey about “the feeling of happiness” was also carried out in our school. Here are the results.50% of the students feel happy about their comfortable life with good food and sufficient ch

    77、oices of clothes. In addition, they enjoy the happiness from the love of their parents, relatives or friends. About 30% of the students experience happiness from their achievements in their studies. While the rest find their happiness in some other activities like assisting others, taking part in th

    78、eir favourite sports or watching movies.From my point of view, happiness means giving help to those who need it, such as showing much concern for the aged and the poor and helping them get out of difficulties. Whats more, doing our best to work hard at our lessons and improve our overall abilities really counts in making us really happy.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【走向高考】2022高三英语一轮总复习 Units 3~5质量过关检测 新人教版必修1.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-811871.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【典优】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【典优】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全国通用】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全国通用】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全优】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含完整答案【全优】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含下载答案.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题含下载答案.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题各版本.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题各版本.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及解析答案.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及解析答案.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(网校专用).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(网校专用).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(精选题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(精选题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(真题汇编).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(真题汇编).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(最新).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(最新).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(易错题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(易错题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(夺冠).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(夺冠).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(名师系列).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(名师系列).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(历年真题).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(历年真题).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全国通用).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全国通用).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全优).docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案(全优).docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案解析.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案解析.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案参考.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案参考.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费下载.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费下载.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案免费.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案下载.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案下载.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【考点梳理】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【考点梳理】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【网校专用】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【网校专用】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精选题】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精选题】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精品】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【精品】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【真题汇编】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【真题汇编】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【有一套】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【有一套】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【最新】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【最新】.docx
  • 人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【新】.docx人教版数学三年级(下册)期末综合素养提升题及答案【新】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1