分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编(1).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:831262
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:282.12KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编1 专题 10 阅读 回答 问题 备战 2022 中考 英语 全国 名校 最新 模拟 试题 分类 汇编
    资源描述:

    1、备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编第三期专题10 阅读回答问题(2022重庆南开中学一模)As someone says about the two cities, Chengdu and Chongqing, one of them is full of energy, while the other is magic. Different though, the two cities are expected to play a very important role in Chinas development.Actually, the stories of Chengdu

    2、 and Chongqing can go back to 3,000 years ago. At that time, people in the ancient Shu Kingdom and Ba Kingdom lived together along the Yangtze River. From the Qin Dynasty to Song Dynasty, Ba and Shu belonged to different areas. From the Yuan Dynasty to the Republic of China, they became one. Over th

    3、ousands of years of coming together, the cultures of Ba and Shu have finally become one cultural community. Now, almost each one in Chongqing has several Chengdu relatives, and so do people in Chengdu.Therefore, it has been believed that these two cities would certainly make an amazing show when get

    4、ting together. Recently, the Chinese government has made the “Outline of the Constriction Plan for the Chengdu-Chongqing Economic Circle.”成渝地区双城经济圈建设规划纲要. This is a policy that guides the development of the Chengdu-Chongqing Economic Circle.What kind of future shall we be expecting with the policy?

    5、Theres no doubt there will be many chances for both Chengdu and Chongqing. The two cities are cooperating(合作) in many important fields. For example, the Chengdu-Chongqing mid-line high-speed rail and the Western Science City are being built. The two will also work together to protect the environment

    6、. The media of the two are getting closer as well.1Do people expect Chengdu and Chongqing to play an important role in Chinas development?_2When did Ba and Shu belong to different areas?_3In order to have a better future, what should Chengdu and Chongqing do?_4Do you want to find a job in Chongqing

    7、when you finish university? Why or why not?_(2022上海浦东新一模)Answer the questions.“Ive seen a huge difference in Irina since she started talking to a life coach,” says her mother Sylvana. “I get on very well with Irina, but she cant always talk to me about everything. Talking to someone who listens but

    8、is not a close family member is very important.”What is a life coach?An athlete improves because he trains with a coach. A life coach can also guide you to success. A life coach encourages you to think not only about what you want, but also about how you are going to get it. Until now, life coaches

    9、have helped adults, for example business executives who need to make decisions or parents who want some advice on bringing up their children. Now its the turn of our young people.Life Coach Simone WaltzSimon Waltz, a former radio producer, set up her life coaching company five years ago. “I offer te

    10、enagers a place to talk, to decide on their future plans and to sort out problems, ” says Waltz. Jems parents are delighted with what Waltz has done. Jem has got a place at university to study medicine but he has decided to take part in a volunteer project in central Africa first. “Yes, we were surp

    11、rised, but Jem is still very young. This experience abroad will help him grow up before he goes to university here.”Life coach Tara NewhouseTara tells the story of a 15-year-old who was failing in science, until they found out she learnt best through music. Once she made up songs to learn by, she ac

    12、hieved 99 percent in her tests. Tara has also helped Sylvanas daughter, Irina, who was not sure whether she would go to university. Now she hopes to get into a top university. Irina now feels more confident about everything. She has even taken up exercise for the first time in years.Life coach Mo Ah

    13、medMo Ahmed has coached children as young as five years old, “It could be something as simple as leaning multiplication tablesasking them how theyre going to do it, how are they going to make it fun?” Mo has also helped teenager Regina who was having problems making friends when she moved to a new s

    14、chool. They talked together about the things Regina really enjoyed doing. By joining the school basketball team Regina has made several new friends.5Irina and her mother Sylvana dont get on very well, do they?_6According to the writer, how can an athlete improve?_7How long has Simon Waltz worked as

    15、a life coach?_8Who helps Irina become more confident?_9What problem did Regina used to have?_10Is working as a life coach meaningful? Why or why not?_(2022上海虹口一模)Answer the questions.Real SuperheroesPhotographer Josh Rossi has used his cameras to show the worlds real superheroes young children who a

    16、re battling severe disease and disabilities.The heartwarming project began in 2016, when Rossi realized his then three-year-old daughters dream of becoming Wonder Woman (神奇女侠).The photographer says, “I got so many emails and calls from families who had children with diseases. They kept telling me th

    17、at their kids were the REAL superheroes.”Since it was Wonder Woman that created the idea. Rossi decided to focus on the superheroes that appear with her in the movie Justice League. To make the photos more meaningful, he matched each child with a superhero. They had the most in common.Teagan Pettit

    18、was born with only half a heart. The nine-year-old loves and respects Superman. The photographer says, “Superman and Teagan both have hearts of steel!”The second member was Kayden Kinckle. The five-year-old uses prosthetics (假肢) to walk. To Rossi, Kaydens perfect superhero was Cyborg, who was a heal

    19、thy boy before a terrible accident, forcing his father to keep him alive with robotic parts.Simon Fullmer, who suffers from a rare type of nerve cancer (神经癌), is fond of Batman. According to his mom, the five-year-old never complains. Since the brave boy is dealing with his “enemy” like a true super

    20、hero, Rossi, thought he was the perfect Batman.11According to the passage, who is a real superhero?_12What did Rossi get from families with children who are fighting against diseases?_13Whats Teagan Pettits trouble?_14Why did Rossi think Kayden Kinckle was similar to Cyborg?_15What does the underlin

    21、ed word “enemy” refer to?_16Why does Rossi think Simon Fullmer is brave? Why is bravery (勇气) so important in our real life?_(2022江苏徐州市树人初级中学一模)阅读短文,按要求回答问题。Paying for bus rides with plastic usually makes people think of plastic bus cards. But one Indonesian city has decided to accept plastic recycla

    22、ble waste in place of money for city buses.Surabaya, Indonesias second largest city, located on the eastern end of the countrys main island Java, made this decision in April 2018. Now, locals can pay for their bus rides by putting plastic cups or bottles directly on the bus. A two-hour bus ride cost

    23、s 10 plastic cups or 5 bottles.Indonesia is the second largest ocean plastic polluter, producing up to 2.4 million tons of plastic waste into the oceans every year according to a report. Only in Surabaya nearly 400 tons of plastic waste is produced every day. The head of Surabayas transportation dep

    24、artment (交通部门) said, “With this decision, we hope to raise public awareness (意识) about environment, especially peoples awareness about plastic waste.”Each city bus can collect up to 550 pounds of plastic bottles and cups every day. The collected bottles are sold to recycling companies and the money

    25、earned from it goes toward running the bus companies and providing money for green spaces in the city. This is certainly turning rubbish into a national treasure.The decision is part of the citys purpose to become plastic waste-free by 2020. In order to encourage local people to take buses, the city

    26、 also added the new Surabaya buses. The new buses are air-conditioned, comfortable and easy for elderly and disabled passengers to get on and off.The program is well received. People in Surabaya said, “We can reduce waste so it doesnt pile up at home because we can just bring it in and make good use

    27、 of it. It is a win-win situation.”This type of program can be a model for other cities worldwide and encourage citizens to recycle their plastic waste.回答下面5个问题,每小题答案不超过6个词。17Instead of money, what can locals in Surabaya pay for bus rides now?_18How much plastic waste does a two-hour bus ride cost?_

    28、19How much plastic waste is produced in Surabaya every day?_20Is the purpose of this type of new program to encourage citizens to recycle plastic waste?_21What do local people think of the new program?_(2022安徽宿州一模)Do you like animals? Would you like to go to the zoo? There are many interesting anima

    29、ls from all over the world. Lets tell you about them.Lions are from South Africa. Theyre strong, and scary. Koalas and kangaroos (袋鼠) are from Australia. Theyre shy, cute and lovely. I know giraffes are very thin and tall. Theyre kind of interesting from Africa. Pandas are from Sichuan, South China.

    30、 Theyre black and white. Theyre beautiful and lovely. I like pandas best. Tigers are strong and scary, too. Theyre from the northeast of China.A kind of animals are from the Sahara Desert (撒哈拉大沙漠). Theyre living in deserts all the time. But some of them are living in the zoo now. There are two “moun

    31、tains” on the back. They can carry heavy things for people in deserts. What kind of animals are they? They can eat or drink nothing for a long time. And they dont feel hungry. Theyre quiet camels (骆驼)! I like camels best. I like to watch a group of camels walking in deserts at sunset. Thats a beauti

    32、ful view. I know a camel is a good guide for travelers or visitors in deserts. They cant lose their ways in deserts.We can also see some elephants from Thailand. Elephants can walk for a long time and never lose the way home. So theyre good guides. They are smart animals. They can play soccer and mu

    33、sic. People cut down many trees so elephants are losing their homes. People often kill elephants for their ivory, too. Theyre in great danger now. We must do something to save the elephants in the world.Animals are our friends. And they can make our lives interesting. So we should protect them.22How

    34、 many kinds of animals does the writer refer to (提到) in the passage?(答案不超过5个词)_23What kind of animals are the best guides for travelers in deserts?(答案不超过5个词)_24What do people kill elephants for?(答案不超过10个词)_(2022辽宁抚顺一模)阅读下面短文,简略回答所提出的问题。Bao, an eight-minute film, is the winner of the 2019 Academy Awa

    35、rd for Best Animated Short Film (奥斯卡最佳动画短片).The story starts when a lovely baozi comes to life in an old Chinese womans house. The woman is a lonely mother. Because of the lovely baozi, she gets to revisit the joy of being a parent. As the cute baozi boy grows into a teenager and finally an adult, t

    36、he mother realizes that her child will not stay cuteThe director of the short film is Domee Shi, a Chinese-Canadian woman. She got the idea for the film from her own life. “Im an only child with Chinese parents, so I was very protected. Id always been my moms little dumpling(视角).” Through making the

    37、 film, she understood her mom better.Many Asians were touched by the film. They are so familiar(熟悉的)with the mothers way of showing her love.“Bao is very similar to me because I am a daughter of a Korean mom and I grew up like this, ” someone said online.“I cried watching Bao. Its so beautiful,” ano

    38、ther said.Even though something is small, it can be used to do big things. Clearly, Domee Shi knows it. She wanted to tell a great parentchild story with the food of baozi. She made it.25How long is the film “Bao”?_26What makes the lonely mother revisit the joy of being a parent?_27What is the idea

    39、of making the film from?_28How did Domee Shi understand her mom better?_29Who is so familiar with the mothers way of showing her love?_(2022安徽滁州一模)阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题的词数要求)。Long time ago there lived a man. He believed that he could read the future in the stars. He called himself an astrologer (占星

    40、家) and spent his time at night looking at the sky. He was always busy worrying about future and villagers often came to him, hoping to know what their future will be like.One evening he was walking along the open road outside the village. His eyes were watching the stars. He lost in thoughts about t

    41、he future. As he was looking at the stars, he kept walking without looking down. Suddenly, he fell into a well. There was not much water in the well, but he became all wet.He tried to climb out, but he couldnt. He started shouting for help and soon the villagers came.As they pulled him out of the we

    42、ll, one of them said, “You try to read the future in the stars, and yet you fail to see what is at your feet! This may teach you to pay more attention to what is right in front of you, and let the future is taken care of by itself.”30Why did the villagers often come to the man? (不超过15个词)_ 31What hap

    43、pened to the man while he was watching the stars one evening? (不超过5个词)_ 32What can you learn from the story? (不超过15个词)_ (2022江苏盐城一模)At the age of 16, Einstein always played with a group of mischievous(顽皮捣蛋的) kids. Because he was so busy playing, he didnt study enough and failed his final exam.One mo

    44、rning, when Einstein was holding a fishing rod and was about to go fishing with his friends, his father stopped him and said calmly, “Einstein, you spent so much time playing that you failed your exam. Im worried about your future.”“What are you worried about? Jack and Robert also failed, but dont t

    45、hey still get to go fishing?”“My boy, you cant think like that,” his dad said.“There is a story that people tell in our hometown. I will tell it to you now.”“There were two cats playing on a roof. One cat got caught off guard and fell down the chimney while holding the other cat. When the two cats c

    46、limbed out of the chimney, one of the cats had soot(烟灰) on his face, while the other cats face was clean. Seeing the dirty cat, the clean cat thought its face must be dirty, so it quickly ran to the river and washed its face. The dirty cat saw the clean cat and thought its face was also clean, so it

    47、 just swaggered down the street.”“Einstein, no one can be your mirror. You have to think for yourself. If you just do what everyone else does, you will never learn.”Hearing this, Einstein put down his fishing rod and returned to his room. He decided to pay more attention to his studies and less atte

    48、ntion to what his friends were doing. This allowed him to be successful.回答下面五个问题,每题答案不超过6个词。33What was Einsteins main problem according to his father?_34Who would Einstein go fishing with that morning?_35Why did Einsteins father tell him a story?_36Where did Einstein go after hearing his fathers wor

    49、ds?_37What can you learn from the story?_参考答案:1Yes. 2From the Qin Dynasty to Song Dynasty.3They should get together.4本题属于开放性试题,言之有理即可。No, I dont. Because I want to be with my parents and find a job in my hometown.【解析】【分析】本文讲述成都和重庆两座城市古今发展以及未来的合作。1根据“Different though, the two cities are, expected to

    50、play a very important role in Chinas development.”可知,预计成都和重庆这两座城市将在中国的发展中发挥非常重要的作用。故填Yes. 2根据“From the Qin Dynasty to Song Dynasty, Ba and Shu belonged to different areas.”可知,从秦朝到宋朝,巴蜀属于不同的地区。故填From the Qin Dynasty to Song Dynasty.3根据“Therefore, it has been believed that these two cities would certa

    51、inly make an amazing show when getting together.”可知,人们相信,这两个城市合在一起一定会有惊人的表现。故填They should get together.4本题属于开放性试题,言之有理即可。No, I dont. Because I want to be with my parents and find a job in my hometown.5Yes, they do.6By training with a coach./With the help of a coach.7For five years./Since five years

    52、ago.8Tara (does).9She used to have problems making friends.10Yes, it is. Because it can help people in need.【解析】【分析】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了什么是生活教练并介绍了三个生活教练的工作内容。5根据文章第一段中的“I get on very well with Irina, but you cant always talk to your mother about everything”可知,Irina和她的妈妈相处的很好,故填Yes, they do.6根据文章第二段中的“A

    53、n athlete improves because he trains with a coach”可知,运动员的进步是因为他和教练一起训练,故填By training with a coach./With the help of a coach.7根据文章第三段中的“Simon Waltz, a former radio producer, set up her life coaching company five years ago”可知,Simon Waltz做生活教练五年了,故填For five years./Since five years ago.8根据文章第四段中的“Tara h

    54、as also helped Sylvanas daughter, Irina, who was not sure whether she would go to university”可知,Tara帮助Irina变得更自信,故填Tara (does).9根据文章最后一段中的“Mo has also helped teenager Regina who was having problems making friends when she moved to a new school”可知,Regina过去有交朋友的问题,故填She used to have problems making fr

    55、iends.10开放题。回答言之有理即可,当生活教练有意义,因为能帮助有需要的人,故填Yes, it is. Because it can help people in need.11Young children who are battling severe disease and disabilities are superheroes.12Many emails and calls./He got many emails and calls.13He was born with only half a heart.14Because Kayden Kinckle uses prosthe

    56、tics to walk and Cyborg had to live with robotic parts./Neither of them can walk on their own.15It refers to his nerve cancer.16Because he suffers a lot but never complains. Because everyone will meet with difficulties or setbacks, bravery helps us face them directly and try our best to solve proble

    57、ms. (Any reasonable answer is acceptable.)【解析】【分析】本文是一篇记叙文。主要介绍了摄影师Josh Rossi用相机展示了世界上真正的超级英雄与严重疾病和残疾作斗争的小孩子们。11根据“Photographer Josh Rossi has used his cameras to show the worlds real superheroes young children who are battling severe disease and disabilities.”可知,真正的超级英雄是那些与严重疾病和残疾作斗争的小孩子们。故填Young c

    58、hildren who are battling severe disease and disabilities are superheroes.12根据“I got so many emails and calls from families who had children with diseases.”可知,Rossi收到了孩子患有疾病的家庭的邮件和电话。故填Many emails and calls./He got many emails and calls.13根据“Teagan Pettit was born with only half a heart.”可知,Teagan Pe

    59、ttit出生时只有半颗心脏。故填He was born with only half a heart.14根据“The second member was Kayden Kinckle. The five-year-old uses prosthetics (假肢) to walk.”及“ Kaydens perfect superhero was Cyborg, who was a healthy boy before a terrible accident, forcing his father to keep him alive with robotic parts.”可知,Kayden

    60、 Kinckle和Cyborg都不能自己走路,需要借助假肢。故填Because Kayden Kinckle uses prosthetics to walk and Cyborg had to live with robotic parts./Neither of them can walk on their own.15根据“Simon Fullmer, who suffers from a rare type of nerve cancer (神经癌)”可知,Simon的敌人是一种罕见的神经癌。故填It refers to his nerve cancer.16根据“According

    61、to his mom, the five-year-old never complains. Since the brave boy is dealing with his “enemy” like a true superhero”可知,虽然Simon患有神经癌,但是他从不抱怨,而是勇敢地面对并尽全力解决问题。故填Because he suffers a lot but never complains. Because everyone will meet with difficulties or setbacks, bravery helps us face them directly a

    62、nd try our best to solve problems. 17Plastic recyclable waste.1810 plastic cups or 5 bottles.19Nearly 400 tons of plastic waste.20Yes./Yes, it is.21It is a win-win situation.【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章主要介绍了在印度尼西亚第二大城市泗水乘坐公共汽车时可以用塑料可回收垃圾抵扣公共汽车费用。因为印尼是第二大海洋塑料污染国,政府希望通过这种方式提高公众的环保意识。17根据第一段“But one Indonesian

    63、city has decided to accept plastic recyclable waste in place of money for city buses.”可知,一个印尼城市决定接受塑料可回收垃圾来代替城市公交车的钱。故填Plastic recyclable waste.18根据第二段“A two-hour bus ride costs 10 plastic cups or 5 bottles.”可知,坐两个小时的公交车,要花费10个塑料杯或5个塑料瓶。故填10 plastic cups or 5 bottles.19根据第三段“Only in Surabaya nearly

    64、400 tons of plastic waste is produced every day.”可知,泗水每天产生近400吨塑料垃圾。故填Nearly 400 tons of plastic waste.20根据最后一段“This type of program canencourage citizens to recycle their plastic waste.”可知,这项计划的目的是鼓励市民回收塑料垃圾。故填Yes./Yes, it is.21根据倒数第二段“People in Surabaya said, It is a win-win situation.”可知,泗水当地人认为这

    65、个计划是一个双赢的局面。故填It is a win-win situation.22Eight (kinds of animals).23Camels.24For their ivory.【解析】【导语】本文是一篇说明文。作者介绍了一些动物,包括狮子、考拉、长颈鹿、大熊猫的基本特征,还重点介绍了撒哈拉大沙漠里的骆驼及泰国的大象,并唤起读者爱护动物保护大自然的意识。22阅读全文,寻找表示动物名称的词汇即可知道答案,文中提及lions、koalas、kangaroos、giraffes、pandas、tigers、camels、elephants,所以一共提到了八种动物。故填Eight (kind

    66、s of animals).23根据第三段“I know a camel is a good guide for travelers or visitors in deserts.”可知,骆驼是沙漠中游客的最好的导游。故填Camels.24根据倒数第二段“People often kill elephants for their ivory, too.”可知,人们猎杀大象是为了获取价值不菲的象牙。故填For their ivory.25(For) 8 minutes.26The lovely baozi.27From her own life.28Through making the film

    67、.29Many Asians.【解析】【导语】本文主要介绍了2019年奥斯卡最佳动画短片Bao及这部电影背后的故事。25根据“Bao, an eight-minute film, is the winner of the 2019 Academy Award for Best Animated Short Film”可知,这是一个八分钟的电影,故填(For) 8 minutes.26根据“Because of the lovely baozi, she gets to revisit the joy of being a parent”可知,因为这个可爱的包子,她重新体会到了为人父母的快乐,故

    68、填The lovely baozi.27根据“She got the idea for the film from her own life”可知,从自己的生活中获得了拍摄这部电影的想法,故填From her own life.28根据“Through making the film, she understood her mom better”可知,通过这部电影,让她更理解妈妈,故填Through making the film.29根据“Many Asians were touched by the film. They are so familiar(熟悉的)with the mothe

    69、rs way of showing her love”可知,许多亚洲人被这部电影感动了。他们非常熟悉母亲表达爱的方式,故填Many Asians.30Because they hoped to know what their future would be like.31He fell into a well.32Take care of our present life./Pay more attention to what is right in front of us.【解析】【导语】本文是一篇记叙文,讲述了很久以前一个很喜欢通过星星来预测未来的男人。有一次他只顾着看天上的星星而掉进了井

    70、里。村民们把他救起来之后告诉他:要关注你面前的事。30根据第1段“He was always busy worrying about future and villagers often came to him, hoping to know what their future will be like.”可知,因为村民们想知道他们未来的样子,所以经常来拜访他。故填Because they hoped to know what their future would be like.31根据第2段“he fell into a well.”可知,他掉进了一口井里。故填He fell into a

    71、 well.32根据第4段“This may teach you to pay more attention to what is right in front of you, and let the future is taken care of by itself.”可知,通过这个故事告诉我们要关注眼前的事,当下的生活。故填Take care of our present life./Pay more attention to what is right in front of us.33He spent too much time playing.34Jack and Robert.35

    72、To stop him from playing./To tell him to be himself./.36To his room.37His father was clever and patient./Einstein was clever./We shouldnt play too much./We should think for ourselves./.【解析】【导语】本文主要讲述了一个小男孩非常贪玩,以至于考试不及格,他的父亲给他讲了三只小猫的故事,让他意识到自己做什么没必要看别人是怎么做的,最后他取得了成功。33根据第二段“Einstein, you spent so muc

    73、h time playing that you failed your exam.”可知,爱思汀的主要问题是他花费太多时间玩耍。故填He spent too much time playing.34根据第三段“Jack and Robert also failed, but dont they still get to go fishing?”可知,爱思汀和他的朋友Jack和Robert去钓鱼了。故填Jack and Robert.35根据倒数第二段“Einstein, no one can be your mirror. You have to think for yourself.”可知,

    74、爱思汀的父亲想通过这个故事来阻止他玩或者让他做自己。故填To stop him from playing./To tell him to be himself./.36根据最后一段“Hearing this, Einstein put down his fishing rod and returned to his room.”可知,爱思汀在听完他父亲的话后回到了自己的房间。故填To his room.37此题为主观题。只要答案与文章主题贴合则正确,答案不唯一。本文主要讲述了一个小男孩非常贪玩,以至于考试不及格,他的父亲给他讲了三只小猫的故事,让他意识到自己做什么没必要看别人怎么做的,最后取得成功。故填His father was clever and patient./Einstein was clever./We shouldnt play too much./We should think for ourselves./.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题10 阅读回答问题-备战2022中考英语全国名校最新模拟试题分类汇编(1).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-831262.html
    相关资源 更多
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整版.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整参考答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx人教版五年级上册数学期末测试卷完整.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx人教版五年级上册数学期末测试卷学生专用.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含解析答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx人教版五年级上册数学期末测试卷含精品答案.docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(黄金题型).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(预热题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(达标题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(能力提升).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(考试直接用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(综合卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(精练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(突破训练).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(研优卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(满分必刷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(模拟题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(最新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(新).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(实用).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(完整版).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(基础题).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优b卷).docx
  • 人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx人教版五年级上册数学期末测试卷含答案(培优a卷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1