分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型专题33 购物-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:834859
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:18
  • 大小:1.36MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题33 购物-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练中考真题 各地模拟题 专题 33 购物 备战 2022 中考 英语 阅读 理解 热点话题 体裁 分类 训练 各地 模拟
    资源描述:

    1、备战2022中考英语阅读理解热点话题+体裁分类训练(中考真题+各地模拟题)专题33 购物Passage 1(2019四川甘孜中考真题) Anna was living in an old rented (租) house in Thailand, which had a tiny garden. In the garden she planted some vegetables. The only problem was the insects (虫). There were hundreds of them, and the plants werent growing properly. A

    2、nna had to do something to stop them.Anna had only been in Thailand about a month, so she didnt speak the language. She put some of the insects in a plastic bag, and went to the shop. She showed the owner the insects, and then made a sign of cutting her throat to show that she wanted to kill them. T

    3、he owner didnt understand it at first, but then his wife made the same sign, and laughed. Then they both laughed, and they sold Anna some insecticide(杀虫剂), which worked perfectly. After that, each time Ann passed the shop, the owner would smile to her, and make that sign of cutting throats!1What is

    4、the main idea of Paragraph 1?AAnna had some trouble with the garden.BAnna liked to plant vegetables.CAnna lived in an old house.2What can we learn about Anna in Thailand?AShe was a stranger.BShe lived a hard life.CShe was visiting friends.3How were the vegetables after Anna visited the shop?AThey we

    5、re all right.BThey were growing worse.CThey were the same as before.4How was the shop owner?AClever and outgoing.BFriendly and humorous.CHardworking and strict.5What can be the best title for the text?AI Have a Garden.BI Want to Kill Them.CI Need to Buy Something.Passage 2(2021吉林长春中考真题) According to

    6、 a recent survey by Xinhua Research Center, Chinese people prefer buying local brands over foreign brands. The first China Brand Day fell on May 10. 2017. A lot of activities take place to help Chinese brands develop across the country on that day every year. Lets take a look at the results of the s

    7、urvey.In the past, “Made in China” made people think of cheap and poor quality(质量差的)products. But that seems to be changing. Chinese people show a lot of interest in low price good quality and creative design(设计). Experts say Chinese brands will continue to be more popular over the next 10 years.6Xi

    8、nhua Research Center did a survey about _.ApricesBqualityCbrandsDdesign732% of Chinese people dont care about brands in _ .AfoodBmedicine and health careCbags and casesDpoor-quality products8_ of Chinese people prefer local bags and cases.A10%B22%C31%D47%9Chinese people choose local brands because o

    9、f the following except _.Afine materialsBgood quality momentCcreative designDlow prices10From the passage, we can know_.A“Made in China” is popular among Chinese people all the timeBforeign brands will not be accepted by Chinese people in ten yearsConly 10% of Chinese people prefer foreign food whil

    10、e others hate itDmany activities are organized to help Chinese brands to develop on China Brand DayPassage 3(2021辽宁盘锦中考真题)5FFifth FloorFood HallMusic and Books 4F Fourth FloorToysHousehold appliances (家用电器)Furniture (家具)Technology 3FThird FloorWomens Shoes Womens Accessories (饰 品)Womens Sportswear M

    11、ake-upsWomens Clothing Underwear 2FSecond FloorMens Accessories Mens ClothingTeens Clothing Mens ShoesKids Clothing 1FFirst FloorParking lot Its Sunday today. Mrs. Smith goes to Delias with her seven-year-old son Tim.11First, Mrs. Smith goes to 1F of Delias to _.Adraw some moneyBbuy some snacksChave

    12、 a restDpark her car12Then, Mrs. Smith needs to go to _ to get a new blender.Athe second floorBthe third floorCthe fourth floorDthe fifth floor13Mrs. Smith spends much time on 3F because she can find most things for _.Aher sonBherselfCher parentsDher husband14The form above is _.Ashopping instructio

    13、ns Ba shopping listCstore rulesDa sale adPassage 4(2021山东东营中考真题) When most people decide to buy food, they go to a grocery store. Grocery stores sell many different kinds of food in just one store. Some grocery stores also sell household goods such as kitchen paper, cleaning things, and diapers (尿布)

    14、. A grocery store is a convenient place to shop for the kitchen and others. Although it is comfortable and relaxing to shop at a grocery store, some people decide to buy their food from other places like farmers markets. At a farmers market, local farmers sell the foods they grow to customers. The f

    15、oods they sell often include fruits, vegetables, and meats. Most of these foods are freshly harvested(收获)with no man-made additions. There are several ways in which farmers markets are less convenient than grocery stores. For example, packed foods usually are not sold at farmers markets. Besides, ma

    16、ny farmers do not accept credit(信用)cards or checks (支票)as payment for their goods. What is more, most farmers markets are only open for business once or twice each week. This makes some people not want to shop at farmers markets, but others are willing because of the fresh and local food there. Deci

    17、ding whether to shop for food at grocery stores or at farmers markets is a personal choice. This choice reflects a persons values about life and about food. Those who value convenience and(多样)will probably choose to shop at a grocery store. People who value freshness and enjoy supporting local farme

    18、rs will probably prefer the farmers markets. Luckily, most communities provide choices for both kinds of shoppers.15According to the passage, which of the following may not be sold at a farmers market?AApples.BPotatoes.CBeef.DKitchen paper.16We can NOT infer(推断)_ from Paragraph 3.Agrocery stores sel

    19、l packed foodsBpeople can use credit cards as payment at grocery storesCgrocery stores sell fresh and local food with no man-made additionsDgrocery stores are open for business more often than farmers market17In Paragraphs, why does the writer mention that farmers, markets “are only open for busines

    20、s once or twice each week ? ”ATo complain(抱怨)about the business time of farmers markets.BTo help readers look for a better farmers market.CTo explain why farmers markets are less convenient than grocery stores.DTo make readers believe that farmers markets are too uncomfortable to visit.18Whats the m

    21、ain idea of the last paragraph?AIf people want to have more choices, theyll probably prefer grocery stores.BWhere a person decides to shop depends on his or her personal values.CIf people want to support local farmers, they will probably prefer farmers markets.DIn most communities, people can choose

    22、 to shop either at grocery stores or at farmers markets.19The writer writes the article mainly to _.Acompare two places where people buy foodBexplain why the smartest people shop at grocery storesCmake readers believe that farmers markets are better than grocery storesDshow that people should be jud

    23、ged (评价)according to the places where they buy foodPassage 5(2021四川绵竹二模) Welcome to Sunshine Town. Its a small town, but there are many clothes stores in it. Here are three of them. Let me introduce them to you. Then you can choose which one to go to. Bobs Bargain is the cheapest store in town. Thou

    24、gh its the cheapest, it isnt the most popular. People dont shop there very often because quite a few people say the things there are the worst. Blue Moon sells very good things. It sells the most fashionable clothes and the best record players. And it has the best service. However, people dont often

    25、 shop there because the things there are also the most expensive. And it is far from the town center. You have to take a long bus ride. Super Saver is the most popular store in town. The things there arent the cheapest, and they arent the most expensive. It doesnt have the best things, and it doesnt

    26、 have the worst, so is with the service. The clothes arent the most fashionable, but they are more fashionable than the ones at many other stores. And its location is convenient, too.20Why do not people shop at Bobs Bargain?ABecause it isnt the most popular.BBecause the things there are the worst.CB

    27、ecause its the cheapest.DBecause its the closest.21Where is Blue Moon?AIts near Bobs bargain.BIts in the center of the town.CIts close to the center of the town.DIt is far from the town center.22What does the underlined sentence in the last paragraph mean?AThe store has the worst service.BThe store

    28、has the best service.CThe service in the store is neither good nor bad.DThe service in the store is as bad as their things.23Where can you probably find the passage?AIn a storybook.BIn a science book.CIn a guidebook.DIn a textbook.Passage 6(2021福建海沧二模) In the film Forrest Gump, theres a famous sayin

    29、g, “Life is like a box of chocolates; you never know what youre gonna get,” Now blind box toys are bringing the magic of surprise to online shopping.A blind box toy is hidden inside uniform packaging (包装). You dont know what toy you have got from the same packaging. The origin of blind boxes can be

    30、traced back to lucky bags sold in Japan from the late 1860s. In recent years, it has become big business in China.Molly is perhaps the most popular blind box toy. She is based on a real girl whose name is also Molly. And the real girl loves painting. Thats why the first Molly toy was a painter. Now

    31、there are many Molly toys. You can see her wear a spacesuit or dress up like a basketball player.One reason for their popularity is the cute appearance of the figures inside the boxes. Theyre like miniature (微型的) cartoon characters. They can be placed anywhere in your home as a decoration. But anoth

    32、er, perhaps more important reason is the fun of being surprised. The mystery and uncertainty of the process attracts many people. “The most interesting thing about blind boxes is the gap between what you expect and what you get,” said Wen Xia blind box collector from Beijing. The excitement of getti

    33、ng the exact figure you want is like winning a lottery (彩票).While the boxes are certainly entertaining to some, others worry that children might spend too much money on these toys. “Young people would look for the excitement brought by uncertainty and higher risks, which leads to impulse buying (冲动消

    34、费) ”, said Liu Chunsheng, an expert in economics.24The underline word “uniform” in Paragraph 2 means _.A神秘的B统一的C精美的D神奇的25The first Molly toy can be shown as the picture _.ABCD26The reason why Wen Xi loves blind box toys is that_.Athey are cute and interestingBthey are perfect for decorationCthey bri

    35、ng the fun of being surprisedDthey help people win a lottery27According to the expert, the blind box would _.Aencourage people to buy a lotteryBbring the excitement of online shoppingCmake children spend money unwiselyDcause more uncertainty and higher risks28The passage mainly talks about _.Athe to

    36、ys of blind boxesBthe origin of blind boxesCthe problems with blind boxesDthe popularity of blind boxesPassage 7(2021广东河源市第二中学一模) You dont need to get in a time-traveling machine to see how technology will change our lives, such as the way we shop. Several new technologies that are to change your bu

    37、ying habits already appear. Lets see whats in store for your future shopping.Try it on, virtually(虚拟地). Want to shop online for a new pair of glasses? You dont need to guess which pair looks best on you use the eBay Fashion iPhone app to try a pair of glasses youre checking out on a picture of your

    38、face. But what if you want to buy something bigger? Thanks to Microsoft Kinects action tracking(跟踪) camera, you can cover clothes on your screen body. You can even choose the background of your virtual fitting room to improve your shopping experience.Get a perfect, custom fit. Everyones body is shap

    39、ed differently. To get a perfect fit, you sometimes have to get your clothes changed. But by using 3D scanning(扫描) technology, all the clothes you buy will fit your body perfectly. Some companies scan your body by using High-tech to get the real sizes, so they can make special clothes just for you.H

    40、igh- tech shopping carts(推车) and checkout counters(收银台). High-tech shopping carts could be common in malls and supermarkets in the future. Microsoft Kinect-enabled carts are under test. The cart can follow you along the aisles(通道), controlled only by your movement and your voice.In the United States

    41、, several supermarkets use a certain set called “Scan It” that gives buyers the freedom to scan products on their own while they shop. If we dont want to wait in line before the checkout counters, we can use Toshibas new object Recognition(识别) Scanner. The machine identifies a product as soon as its

    42、 placed in front of a camera just by its shape and color, even if it has no bar code(条形码).29According to Paragraph 2, the eBay Fashion iPhone app can _.Aonly make pictures of our facesBhelp us sell more clothes onlineCcreate us a virtual dressing roomDchoose suitable glasses for us30Which of the fol

    43、lowing can help get the correct shape of our body?AObject Recognition ScannerBThe eBay Fashion iPhone appC3D scanning technologyDMicrosoft Kinect-enabled carts31The Object Recognition Scanner can identify a product more quickly by _.Athe customers voiceBits shape and colorCthe customers movementDthe

    44、 bar code on it32The underlined word “identifies” means _ in Chinese.A看成B解释C参与D识别33This passage mainly talks about _.Aa new time-traveling machineBthe influence of new technologyCsome inventions to change habitsDthe ways for future shoppingPassage 8(2021湖南长沙麓山国际实验学校二模) We all need cash, in order to

    45、live our lives. However, something called digital currency is slowly taking the place of cash. A currency is a kind of money. Usually, we use currency when we talk about a countrys money. If something is digital, it only exists on a computer. So “digital currency” means money that only exists on com

    46、puters. Lots of people have digital currency accounts. They use a credit card to change their real money into digital money, and then the money goes into the digital currency account. A lot of people wonder, “Why in the world should I change my real money into digital currency?”This is a fair questi

    47、on, but theres a good answer. If you want to buy something on the Internet, then you usually have to use digital currency. For example, if youre in China and you want to buy something in Canada, then youll have to pay with the digital currency.Many people still dont trust digital currency. Some peop

    48、le think that if they cant hold their money in their hand, then it doesnt seem real. These people dont feel comfortable when they see numbers on the computer screen. The computer tells them that their money is safe but these people dont really feel safe. Another problem is security. There are hacker

    49、s all over the world. A hacker is a person who steals computer information. If a hacker gets the password of your digital currency account, he or she can steal your money. You have to decide whether or not you trust this new invention. Just remember one thing: if you want to buy something online, th

    50、en you probably wont have a choice. Youll have to use digital currency.34What does the first paragraph mainly tell us?AWhat digital currency is.BHow to use digital currency.CWhy we all need cash to live.35What are some peoples opinions towards digital currency in Paragraph 3?ATrustful.BDoubtful.CSup

    51、portive.36What does the underlined word “security” mean in Chinese?A存钱B支付C安全37Which of the following is TRUE about digital currency?ADigital currency has taken the place of cash.BYou probably cant shop online without digital currency.CDigital currency is only used in Canada.38What is the passage mai

    52、nly about?ATwo kinds of money.BCurrency around the world.CMoney that you cant touch. 参考答案1A2A3A4B5B【分析】文章讲述了Anna在泰国生活时,不会说泰语,在商店买杀虫剂的时候只能用动作表达,这样的行为给店主留下了深刻的印象。1主旨大意题。根据“Anna was living in an old rented (租) house in Thailand, which had a tiny garden. In the garden she planted some vegetables. The on

    53、ly problem was the insects (虫). There were hundreds of them, and the plants werent growing properly. Anna had to do something to stop them.”可知,本段主要是说Anna种植的蔬菜出了问题,故选A。2推理判断题。根据“Anna had only been in Thailand about a month, so she didnt speak the language.”可知,她在泰国只生活了大约一个月,所以她不会说这种语言,说明她是一个外地人,故选A。3推

    54、理判断题。根据“they sold Anna some insecticide(杀虫剂), which worked perfectly.”可知,杀虫剂的效果很好,说明Anna的蔬菜变好了,故选A。4细节理解题。根据“The owner didnt understand it at first, but then his wife made the same sign, and laughed.”以及“After that, each time Ann passed the shop, the owner would smile to her, and make that sign of cu

    55、tting throats!”可知,店主人很好,也很幽默,故选B。5最佳标题题。根据“She showed the owner the insects, and then made a sign of cutting her throat to show that she wanted to kill them.”以及“After that, each time Ann passed the shop, the owner would smile to her, and make that sign of cutting throats!”可知,故事是由买杀虫剂引起的,并且后来割喉的动作给店主

    56、留下了深刻的印象,所以B选项符合,故选B。6C7B8D9A10D【分析】本文是通过一个有关购物习惯的调查报告,过去“中国制造”会让人们想起低廉的东西,而现在中国产品更偏向低价格高质量,专家预测中国品牌会在未来10年更受欢迎。6细节理解题。根据“According to a recent survey by Xinhua Research Center, Chinese people prefer buying local brands over foreign brands”可知,这是有关中国人购买物品品牌的调查,故选C。7细节理解题。根据图表所示可知,32%的中国人在医药卫生保健方面不太关注

    57、品牌,故选B。8细节理解题。根据图表所示可知,47%的中国人更喜欢本地的包和箱子,故选D。9细节理解题。根据“But that seems to be changing. Chinese people show a lot of interest in low price good quality and creative design”可知,中国人选择本土品牌因为低价格、好质量和创意设计,故选A。10细节理解题。根据“A lot of activities take place to help Chinese brands develop across the country on that

    58、 day every year”可知,每年的这一天都会举办很多活动来帮助中国品牌在全国范围内发展,故选D。11D12C13B14A【分析】本文主要介绍了Delia商场各个楼层的布局。11细节理解题。根据商场的布局可知,1楼是停车场(Parking lot),可以停车,故选D。12细节理解题。根据商场的布局可知,四楼是卖家用电器(Household appliances)的,所以想买一个新的搅拌机可以去四楼,故选C。13细节理解题。根据商场的布局可知,三楼都是卖女士用品(Womens Shoes Womens Accessories Womens Sportswear Make-ups Wome

    59、ns Clothing Underwear),她在那可以为自己找到许多物品,故选B。14主旨大意题。本文是一个商场的介绍,故选A。15D16C17C18B19A【分析】本文分别介绍了杂货店和农贸市场的优势和劣势,决定是去杂货店还是去农贸市场买食物是个人的选择。这种选择反映了一个人对生活和食物的价值观。15细节理解题。根据“At a farmers market, local farmers sell the foods they grow to customers. The foods they sell often include fruits, vegetables, and meats”

    60、可知,农贸市场售卖水果,蔬菜和肉类,D选项“厨房用纸”不包括在内,故选D。16推理判断题。根据“packed foods usually are not sold at farmers markets”“many farmers do not accept credit(信用)cards or checks”及“most farmers markets are only open for business once or twice each week”可知,从第三段我们可以推断出杂货店售卖有包装的食物,人们可以在杂货店用信用卡支付,杂货店比农贸市场更常开门营业,故选C。17细节理解题。根据“

    61、There are several ways in which farmers markets are less convenient than grocery stores”可知,这是在解释为什么农贸市场不如杂货店方便,故选C。18主旨大意题。根据“This choice reflects a persons values about life and about food”可知,最后一段主要告诉我们一个人决定在哪里购物取决于他或她的个人价值观,故选B。19主旨大意题。通读全文可知,本文主要对比了人们买东西的两个地点杂货店和农贸市场的优势和劣势,故选A。20B21D22C23C【分析】本文是

    62、一篇记叙文。文章分别从价格、服务质量、店铺位置、受欢迎程度等方面介绍了镇上三家卖衣服的商店。20细节理解题。根据第二段“People dont shop there very often because quite a few people say the things there are the worst.”可知,人们不经常在那里购物是因为很多人说那里的东西最糟糕。故选B。21细节理解题。根据第三段“And it is far from the town center.”可知,Blue Moon在远离镇中心的位置。故选D。22词句猜测题。根据第四段“It doesnt have the b

    63、est things, and it doesnt have the worst, so is with the service.”可知,Super Saver里卖的东西既不是最好的也不是最坏的,而他们的服务质量也是同样的情况,也就是说他们的服务质量也既不是最好的也不是最差的。故选C。23推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了镇上的三家商店,再结合选项可知,商店的信息最可能出现在旅游手册中。故选C。24B25D26C27D28D【分析】本文主要讲了当下流行的盲盒以及盲盒的起源、特点以及受欢迎程度以及人们对于它的看法。24词句猜测题。根据“You dont know what toy you

    64、have got from the same packaging.”可知,你不知道你从同一个包装里得到的是什么玩具。此处uniform指“统一的”。故选B。25细节理解题。根据“Thats why the first Molly toy was a painter.”可知,第一个Molly玩具是画家。故选D。26细节理解题。根据“The most interesting thing about blind boxes is the gap between what you expect and what you get,” said Wen Xia blind box collector fr

    65、om Beijing.”可知,关于盲盒,最有趣的事情是你所期待的和你得到的之间的差距。故Wen Xi喜欢盲盒玩具的原因是因为它们带来了惊喜的乐趣。故选C。27细节理解题。根据“Young people would look for the excitement brought by uncertainty and higher risks, which leads to impulse buying (冲动消费) ”可知,年轻人会寻找不确定性和更高风险带来的刺激,这导致了冲动消费。故盲盒会带来更多的不确定性和更高的风险。故选D。28主旨大意题。根据“In recent years, it ha

    66、s become big business in China.”,“Molly is perhaps the most popular blind box toy.”和“One reason for their popularity is the cute appearance of the figures inside the boxes.”可知,本文主要讲述了盲盒的流行。故选D。29D30C31B32D33D【分析】这篇短文主要介绍了作者通过选购方式,付款方式等为例详细介绍了未来人们可行的购物方式。29细节理解题。根据“Want to shop online for a new pair

    67、of glasses? You dont need to guess which pair looks best on you use the eBay Fashion iPhone app to try a pair of glasses youre checking out on a picture of your face.”可知,使用易趣时尚iPhone应用程序可以选择适合自己的眼镜,故选D。30细节理解题。根据“To get a perfect fit, you sometimes have to get your clothes changed. But by using 3D s

    68、canning(扫描) technology, all the clothes you buy will fit your body perfectly.”可知,通过3D扫描技术可以获得身体的真实型号,故选C。31细节理解题。根据“we can use Toshibas new object Recognition(识别) Scanner. The machine identifies a product as soon as its placed in front of a camera just by its shape and color”可知,物体识别扫描仪会根据其形状和颜色来识别产品

    69、。故选B。32词义猜测题。根据“The machine identifies a product as soon as its placed in front of a camera just by its shape and color, even if it has no bar code(条形码).”可知,当产品放在识别机前时,即使没有条形码,机器也会根据其形状和颜色来识别产品。单词“identifies”指的是“识别”,故选D。33主旨大意题。根据“Several new technologies that are to change your buying habits alread

    70、y appear. Lets see whats in store for your future shopping.”及文章的介绍可知,文章主要是介绍了未来在商店购物的方式。故选D。34A35B36C37B38C【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了数字货币的广泛使用。有些人不相信数字货币,或者担心数字货币的安全性,但是现在的网上购物必须使用数字货币。34主旨大意题。根据“So “digital currency” means money that only exists on computers”可知,第一段主要讲了数字货币是什么,故选A。35细节理解题。根据“Many people sti

    71、ll dont trust digital currency”可知,第三段提到的一个问题是许多人不相信数字货币,故选B。36词句猜测题。分析“Another problem is security. There are hackers all over the world. A hacker is n person who steals computer information”可知,全世界都有黑客,黑客是指窃取计算机信息的人,所以推测security的意思是“安全”,故选C。37推理判断题。根据“If you want to buy something on the Internet, then you usually have to use digital currency.”可知,如果你想在网上买东西,那么你通常必须使用数字货币。故选B。38主旨大意题。主要介绍了数字货币的广泛使用。有些人不相信数字货币,或者担心数字货币的安全性,但是现在的网上购物必须使用数字货币。选项C“你触碰不到的钱”符合主题,故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题33 购物-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-834859.html
    相关资源 更多
  • 四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试英语试卷 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试英语试卷 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试物理试卷 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试物理试卷 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试地理试卷 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试地理试卷 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试历史试卷 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期期中考试历史试卷 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期1月月考英语试题 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2020-2021学年高一上学期1月月考英语试题 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2019_2020学年高一物理下学期入学考试试题.docx四川省内江市第六中学2019_2020学年高一物理下学期入学考试试题.docx
  • 四川省内江市第六中学2019-2020高一下学期入学考试物理试卷 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2019-2020高一下学期入学考试物理试卷 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2019-2020学年高二下学期入学考试英语试卷 PDF版含答案.docx四川省内江市第六中学2019-2020学年高二下学期入学考试英语试卷 PDF版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2019-2020学年高一物理下学期入学考试试题.docx四川省内江市第六中学2019-2020学年高一物理下学期入学考试试题.docx
  • 四川省内江市第六中学2019-2020学年高一7月月考(期末模拟)历史试题 WORD版含答案.docx四川省内江市第六中学2019-2020学年高一7月月考(期末模拟)历史试题 WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第六中学2017-2018学年七年级下学期期中考道德与法治试题(扫描版无答案).docx四川省内江市第六中学2017-2018学年七年级下学期期中考道德与法治试题(扫描版无答案).docx
  • 四川省内江市第六中学2017-2018学年七年级下学期期中考历史试题(扫描版无答案).docx四川省内江市第六中学2017-2018学年七年级下学期期中考历史试题(扫描版无答案).docx
  • 四川省内江市第二中学2024届高三上学期12月月考数学(文)试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2024届高三上学期12月月考数学(文)试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期第三次模拟政治试题 WORD版含解析.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期第三次模拟政治试题 WORD版含解析.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(四)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(四)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(六)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(六)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(五)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(五)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(二)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(二)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(九)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(九)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(三)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(三)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(一)WORD版含答案.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(一)WORD版含答案.docx
  • 四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(一) WORD版含解析.docx四川省内江市第二中学2023届高三上学期一模模拟训练政治试题(一) WORD版含解析.docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二英语上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二英语上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二物理上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二物理上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二数学上学期10月月考试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二数学上学期10月月考试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中生物试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中生物试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中物理试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中物理试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中数学试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期期中数学试题(Word版附解析).docx
  • 四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期12月月考历史试题(Word版附解析).docx四川省内江市第二中学2023-2024学年高二上学期12月月考历史试题(Word版附解析).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1