分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型全册综合复习测试2-2021-2022学年高中英语北师大版(2019)必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:912184
  • 上传时间:2025-12-18
  • 格式:DOCX
  • 页数:18
  • 大小:196.69KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    综合 复习 测试 2021 2022 学年 高中英语 北师大 2019 必修 一册
    资源描述:

    1、高一上学期 期中测试B卷本试卷共计120分,作答时间100分钟。 I. 语法填空.(10*1.5=15)A man bought a donkey at the market. Now the man owned several donkeys already and he knew each ones character very well.One of the donkeys was very strong and brave. Another was eager to please people by working quickly but soon got exhausted. One

    2、 donkey was very lazy. He hated going to work in the morning and he did as little as he 1_ (possible) could all day long. He always tried to be the last when the other 2_ (animal) were being loaded up so that he would get the 3_ (light) load.The man led the new donkey into the yard. For a moment he

    3、stood 4_ (sniff) at his new companions. Then, without hesitation, he came up to the lazy donkey and began feeding comfortably at 5_ side.6_ it was late in the day, the man immediately led the new donkey out of the yard, straight back to the market. “You cannot have given him 7_ fair trail yet,” said

    4、 the merchant. “It is only ten minutes since you 8_ (buy) him.”“I dont need to try him any more,” replied the man. “I know just 9_ he is like from the friend that he chose for himself. 10_ (take) him away and give me my money back.” II. 完形填空(20*1.5=30)From the age of five, I was constantly surrounde

    5、d by fear. It started when I was sent to boarding school. I used to 1 the bed and, the first night it happened, I knocked on the nuns (修女) door to ask for 2 . Instead, they made me do the walk of 3, carrying a packet of wet sheets through all the 4 as they announced, Make way for the bed-wetter, and

    6、 5 the children to laugh and shout horrible things. That happened 6.I grew into a problem 7 and spent much time in bars drinking to forget the hopelessness and 8 . Thats where I met my first husband, who turned out to be a 9 man. It was only when he 10 me into a state of unconsciousness that things

    7、changed. I knew I couldnt go back-if I did, I would 11. So I decided to remove the layers of pain and cruelty and 12 them with happiness and success. I started to read books about how to think highly of yourself. I got into 13 and won competitions, I realised, I am not a 14 person like the nuns and

    8、my husband told me. I decided to take the 15 I used in sport - my determination to keep 16 -and apply them to everything in my life. Thats when I 17 I was a really good business person.Whatever your past has been, dont 18 it for who you are today. Try and find something 19 in it. Thats the only poss

    9、ible way to 20 those things, be brave and turn everything around.1. A. wetB. makeC. warmD. clean2. A. directionB. helpC. permissionD. advice3. A. prideB. comfortC. shameD. apology4. A. toiletsB. officesC. classroomsD. dormitories5. A. forced B. persuaded C. encouragedD. reminded6. A. naturally B. re

    10、gularlyC. eventuallyD. secretly7. A. teenager B. motherC. adultD. wife 8. A. failureB. lossC. disappointment D. fear9. A. violentB. gentleC. responsibleD. forgetful10. A. brought B. talkedC. scared D. beat11. A. surviveB. changeC. dieD. fight12. A. associate B. replaceC. compareD. fill13. A. sportB.

    11、 debtC. shapeD. trouble14. A. guiltyB. uselessC. desperateD. horrible15. A. skillsB. tipsC. principlesD. methods16. A. coolB. changingC. fitD. going17. A. imagined B. forgotC. discoveredD. suspected18. A. aimB. blameC. repeatD. make19. A. positive B. relevantC. necessaryD. unforgettable20. A. give u

    12、pB. come acrossC. let aloneD. get overIII. 阅读理解 (20*2=40)AOn February 3, 1931, the peace of New Zealands Hawkes Bay region was destroyed when the area was hit by the worst earthquake in New Zealands history. At 10:46 am on that summers day, the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale

    13、(里氏地震). The centre of the quake lied some 15 to 20 kilometers north of the two main centers, Napier and Hastings. The quake lasted for two and a half minutes. Many people died in the earthquake.A fire broke out immediately after the quake. The fire started in a chemists shop and spreadquickly. Then

    14、the Fire Department in Napier came to help, but they were at a loss to control the fire as a result of losing their water supply. However, the water supply in Hasting, was still usable,allowing them to fight back against the fire.The force of the earthquake destroyed many of the citys famous landmar

    15、ks (地标). Chunks of the coastline were thrown into the sea. Napiers Bluff Hill, a popular tourist spot, was completely destroyed and thrown into the waters below.Most of the major buildings in the city were completely destroyed. Roads and communications across the whole area were cut. People were afr

    16、aid to enter their homes for days and found shelters at the local Motor Camp or on the beach. There were about 150 aftershocks(余震) in the 24 hours after the main shock. Over the next 2 weeks, there would be 525 such aftershocks.1. The worst earthquake took place in New Zealand _.A. at nightB. in the

    17、 morningC. at noon D. in the afternoon2. The firefighter in Napier failed to put out the fire probably because_.A. there was no usable waterB. they couldnt get close to itC.the flames spread too quicklyD. The wind was very strong3. The last two paragraphs mainly tell us that _.A. there were many pla

    18、ces of interest in New ZealandB. the earthquake damaged the city seriouslyC. many famous landmarks were thrown into the seaD. people were afraid to enter their homes for sleep4. Whats the best title for this passage?A. The 1931 Hawkes Bay earthquakeB. New Zealands two citiesC. The great fire after t

    19、he great earthquakeD.The citys famous landmarksBBe careful on January 8th Its officially the most dangerous day of the year. The insurance company Hyperion has studied accident statistics (统计数字) and has found that there are more accidents on January 8th than on any other day.Accidents are certainly

    20、more likely to happen at particular times of the year. One general rule is that more accidents happen in winter months, because risk increases in bad weather. In 2004 and 2005 Hyperion found that the worst day was January 8th, with 298 accidents reported to them. March 3rd was the safest day, with o

    21、nly 89 reports. Six of the ten worst days for driving were in January.Its clear that icy and snowy conditions are dangerous, but some other statistics are puzzling. A British Medical Journal report in 2001, for example, found that hospital admissions(住院) were always higher than usual on Friday the 1

    22、3th.But it is not only when Friday falls on the 13th that it is a dangerous day. Four of the top ten worst days for accidents last year were Fridays perhaps because everyone is rushing home for the weekend一while Thursdays are the safest day of the week.At what time of the day is an accident most lik

    23、ely to happen? The Health and Safety Authority found that people are most likely to have an accident at 11 .00 a.m., while the safest time of day is between 4:00 and 5:00 a.m. probably because most people are in bed! Finally, good news for Harry Potter fans. Doctors at the John Radcliffe Hospital in

    24、 Oxford noted that fewer children were in hospital on the weekend when Harry Potter books were available to the public. Casualties(伤亡人员) fell by over 50% when the last two books went on sale. So if you want to be really safe, you should read a Harry Potter book in bed, at around 5:00 on a Thursday m

    25、oming, in summer.5. What is special about January 8th according to Hyperion?A. The weather is often the worst.B. More accidents happen than usual.C. More people are rushed to hospital.D. Its the safest day in winter months.6. Why are Fridays considered to be dangerous?A. Fridays often fall on the 13

    26、th.B. Busy weekdays tire people out.C. Everyone is in a hurry to go home.D. Its easy to get caught in heavy traffic.7. What happened when there was a new Harry Potter book?A. It was the safest day of the year.B. People were more likely to go out.C. Fewer children ended up in hospital. D. The driving

    27、 conditions were the worst.8. What is the purpose of this text?A. To solve a problem.B. To give practical advice.C. To tell an interesting story.D. To show some research results.CNOT all memories are sweet. Some people spend all their lives trying to forget bad experiences. Violence and trafic accid

    28、ents can leave people with terrible physical and emotional scars. Often they relive these experiences in nightmares.Now American researchers think they are close to developing a pill, which will help people forget bad memories. The pill is designed to be taken immediately after a frightening experie

    29、nce. They hope it might reduce ,or possibly erase(抹去), the effect of painful memories.In November, experts tested a drug on people in the US and France. The drug stops the bodyreleasing chemicals that fix memories in the brain. So far the research has suggested that only the emotional effects of mem

    30、ories may be reduced, not that the memories are erased.The research has caused a great deal of argument. Some think it is a bad idea, while others support it.Supporters say it could lead to pills that prevent or treat soldiers troubling memories after war. They say that there are many people who suf

    31、fer ftom terrible memories.Some memories can ruin peoples lives . They come back to you when you dont want to have them in a daydream or nightmare. They usually come with very painful emotions, said Roger Pitman, a professor of psychiatry at Harvard Medical School. This could relieve a lot of that s

    32、uffering.But those who are against the research say that changing memories is very dangerous because memories give us our identity (特质). They also help us all avoid the mistakes of the past.All of us can think of bad events in our lives that were horrible at the time but make us who we are. Im not s

    33、ure we want to wipe those memories out, said Rebecca Dresser, a medical ethicist.9. The passage is mainly about _.A. a new medical inventionB. a new research on the pillC. a way of erasing painful memoriesD. an argument about the research on the pill10. The drug tested on people can _.A. cause the b

    34、rain to fix memoriesB. stop people remembering bad experiencesC prevent body producing certain chemicalsD. wipe out the emotional efects of memories11. We can infer from the passage that _.A. people doubt the effects of the pillsB. the pill will stop peoples bad experiencesC. taking the pill will do

    35、 harm to peoples healthD. the pill has probably been produced in America12. Which of the following does Rebecca Dresser agree with?A. Some memories can ruin peoples lives.B. People want to get rid of bad memories.C. Experiencing bad events makes us different from others.D. The pill will reduce peopl

    36、es sufferings from bad memories.DWhats your dream vacation? Watching wildlife in Kenya? Boating down the Amazon? Sunbathing in Malaysia? New chances are opening up all the time to explore the world. So we visit travel agents, compare packages and price, and pay our money.We know what our vacation co

    37、sts us. But do we know what it might cost someone else? Its true that many poorer countries now depend on tourism for foreign income. Unfortunately, though, tourism often harms the local people more than it helps them.It might cost their homes and lands. In Myanmar, 5,200 people were forced to leave

    38、 their homes among the pagodas(佛塔)in Bagan so that tourits could visit the pagodas.Tourism might also cost the local people their livelihood and dignity. Local workers often find only menial(卑微的)jobs in the tourist industry. And most of the profits do not help the local economy. Instead, profits ret

    39、urn to the tour operators in wealthier countries. When the Maasai people in Tanzania were driven from their lands, some moved to city slums. Others now make a litte money selling souvenirs or posing for photos.Problems like these were observed more that 20 years ago. But now some non-governmentorgan

    40、izations, tour operators and local governments are working together to begin correcting them. Tourists, too, are putting on the pressure.The result is responsible tourism, or ethical tourism.” Ethical tourism has people at its heart. New international agreements and codes of conduct can help protect

    41、 the peoples lands, homes, economies and cultures. The beginnings are small, though, and the problems are complex.But take heart. The good news is that everyone, including us, can play a part to help the local people in the places we visit. Tour operators and companies can help by making sure that l

    42、ocal people work in good conditions and earn reasonable wages.They can make it a point to use only locally owned hotel, restaurants and guide services. They can share profits fairly to help the local economy. And they can involve the local people in planning and managing tourism.What can tourists do

    43、? First, we can ask tour companies to provide information about the conditions of local citizens. We can then make our choices and tell them why. And while were abroad, we can:Buy local foods and products, not imported ones.Pay a fair price for goods and services and not bargain for the cheapest pri

    44、ce.Avoid flaunting wealth.Ask before taking photographs of people.They are not just part of the landscape!Lets enjoy our vacation and make sure others do, too,13. What is probably the best title for the article?A. Tourism Causes Bad Effects.B. Tourism Calls for Good Behavior.C. Vacations Bring a Lot

    45、 of Fun.D. Vacations Cost More Than You Think14. Which of the following is not mentioned?A. Local people were well paid to leave their lands.B. Tourists may stay in hotels opened by loeal people.C. Local people are mainly provided with low-paying work.D. Tourists could bargain with local people for

    46、a reasonable price.15. The underlined phrase take heart means_”.A. pay attentionB. take careC. cheer upD. calm downEMost people who travel to another country to work or study for a significant period oftime go through an adjustment period to the new culture. The amount of disorientation (迷惘) one fee

    47、ls in the new situation depends on ones own background and experiences.Culture shock is the sudden loss of the familiar, which leads to a sense of isolation (孤单) and less self-importance. 16 Later, you may feel that the differences between your home country and those countries you are visiting are h

    48、uge and frustrating.The effects of culture shock range from mild uneasiness to acute unhappiness. To reduce such effects, you may follow these tips.Be prepared. Be aware that it exists and that it will probably affect you in one way or another.Know yourself. 17 Your responses to situations and peopl

    49、e in the new culture will make more sense if you have a clear idea of what is important to you personally.Be calm and accepting. Understand that this is a learning process and that you will benefit from it.Be positive. Sometimes with a change of perspective, frustrating circumstances can be humorous

    50、 and interesting. 18Set goals and stay busy. Dont sit around being sad and critical. Be adventurous, make plans and try new things.Avoid isolation. Dont keep yourself separate from people of the same cultural background. Dont complain about your experience. 19 They can offer you good advice and comf

    51、ort.20 Hold on to your own personal sense of humor, which will help you deal with possibly frustrating and confusing situations. Often the first sign of recovery from culture shock is the reappearance of ones sense of humor.A. Keep a sense of humor.B. Try not to be overly critical.C. Try to find peo

    52、ple who have gone through this experience.D. Clarify your own values and examine your own assumptions.E. Sometimes changing to a new culture has an immediate effect.F. Expect to suffer from culture shock when you return to your home culture.G. When you first arrive in a new culture, you feel a sense

    53、 of excitement and expectation.IV. 写作. (35)以”The importance of water”为题,写一篇100词左右的作文。2. 春节即将来临,请给外国友人Tom写一封邀请信,邀请他来中国过春节。 (1)向其表达你的真挚邀请 (2)介绍中国的春节 (3)提及你将陪他去的地方高一上学期 期中测试B卷答案I. 语法填空【答案解析】1. possibly考查词性转换,空处修饰句子的谓语动词could (do sth.),因此用副词形式。2. animals考查名词,根据前面的修饰词the other和后面的were可知,此处要用复数形式。3. light

    54、est考查形容词最高级。这头驴很懒,再根据空前的the可知,应用最高级lightest修饰load。4. sniffing考查非谓语动词,空处是stood的伴随状语,he与sniff为逻辑上的主谓关系,故用其现在分词形式。5. his考查代词。空处指的是the lazy donkeys,再根据前文中. at his new companions.可知,本文采用的是拟人手法,故填his。6. Though/ Although考查状语从句的引导词。it was late in the day与the man immediately led the new donkey out of the yar

    55、d为让步关系。7. a考查不定冠词。Trail意为“试用”,在此处为可数名词,其前应用不定冠词a。8. bought考查时态。根据上下文时态可知,此处应用一般过去时。9. what考查宾语从句的引导词。空处引导宾语从句,从句中like后面缺宾语,因此填what。10. Take考查祈使句。由句意可知,本句为祈使句结构;根据and后面的give也可推知。II. 完形填空【答案解析】1.A考查动词。句意:我曾经尿床,第1次晚上发生的时候,我敲开了修女的门去寻求帮助。A. wet弄湿;B.make制作;C.warm使暖和;D.clean打扫。根据下文“ make way for the bad we

    56、ather可知作者尿床了。故选A。2.B考查名词。句意:我敲开了修女的房门去寻求帮助。A. direction方向; B. help帮助; C. permission许可; D. advice建议;因为当时作者还是个5岁的孩子,对于尿床不知该如何是好,所以只能寻求大人的帮助。故选B。3.C考查名词。句意:他们反而让我去游行,提着打湿的床垫在宿舍走。A. pride骄傲; B.comfort安慰; C. shame羞辱: D. apology道歉。根据下文可知修女们在宿舍大声嚷嚷给尿床的人让道可知 ,他们是要羞辱作者。故选C。4.D考查名词。句意:他们反而让我去游行,提着打湿的床垫在宿舍走。A.

    57、 toilets厕所;B. offices 办公室; C. classrooms教室; D. dormitories宿舍。作者尿床是在宿舍发生的,所以根据逻辑推理可知,修女让她在宿舍游行。故选D。5.C考查动词。句意:她们大声嚷道给尿床的人让路,而且怂恿同学们笑我并大声说些难听的话。A.forced强迫:B.persuaded说服;C.encouraged鼓励、怂恿;D.reminded提醒。根据上文Make way for the bed - wetter说话的语气可知 , 修女们故意让其他孩子嘲笑作者。故选C。6.B考查副词。句意:那样的事经常发生。A. naturally 自然地;B.

    58、regularly 常常; C.eventually最后;D.secretly秘密地。根据上文可知,从五岁开始作者就常常被恐惧包围,从文中的constantly 可推断处此空用regularly。故选B。7.A考查名词。句意:我成了问题少年, 常常在酒吧喝酒以此来忘记无助和恐惧。A.teenager青少年; B. mother母亲; C. adult成人; D. wife 妻子。根据下文中提到的遇到作者的首任丈夫可知她彼时还术结婚,再根据上文讲童年时期,此处讲少年时期,符合逻辑。故选A。8.D考查名词。句意:我成了问题少年,常常在酒吧喝酒以此来忘记无助和恐惧。根据上文From the age

    59、of five, I was constantly surrounded by fear.从五岁起,我就持续被恐惧围绕,可知此处用fear照应前文。故选D。9.A考查形容词。句意:在酒吧我认识了我的第一任丈夫,后来才知道他是一个很暴力的人。A. violent暴力的; B. gentle绅士的; C. responsible负责的; D. forgetful健忘的。根据下文提到的 他把我打的不省人事可知 ,她的丈夫是滥用暴力的人。故选A。10.D考查动词。句意:在酒吧我认识了我的第一任丈夫,后来才知道他是一个很暴力的人。A.brought带来;B.talked谈论;C.scared吓;D.be

    60、at打。由本句的unconsciousness可知,选项中只有beat 能让人达到神志不清或失去意识的程度。故选D。11.C考查动词。句意:我知道我不能再回去,如果回去的话,我会死。A. survive幸存; B.change改变; C. die 死亡;D. fight 战斗。根据上文提到的作者的丈夫是个滥用暴力的人可知,,如果再回家丈夫会回变本加厉,比unconsciousness 程度更深的是选项中的die。故选C。12.B考查动词。句意:因此,我决定除掉累积的痛苦和残忍,用快乐和成功来代替他们。A.associate联合; B. replace代替; C. compare比较; D. f

    61、ill填。根据下文可知,要用快乐和成功代替之前的痛苦说明作者决定改变她的生活状态,符合文意。故选B。13.A考查名词。句意:我开始参加运动然后赢得比赛。A. sport运动; B. debt债; C.shape形状;D.trouble麻烦。根据下文I decided to take the 15 I used in sport我决定把运动中的准则理念运用到生活的其他方面,中的sport可知她之前参加了运动。故选A。14.B考查形容词。句意:我不像丈夫和修女说的那样是个无用的人。A. guilty有罪的;B. useless 无用的; C. desperate绝望的; D. horrible令人

    62、恐惧的。根据上文中I started to read books about how to think highly of yourself.我开始阅读关于怎样能给自己高度评价的书,可知,她的丈夫或其他人对她的评价很低,他们都觉得她是没用的人。故选B。15.C考查名词。句意:我决定把运动中的准则理念运用到生活的其他方面。A. skills技巧; B. tips 建议; C. principles准则, 理念,原则; D. methods 方法。下文中的my determination to keep 16 ”(一定要坚持) 是作者的原则或是座右铭。故选C。16.D考查动词。句意:一定要坚持下去

    63、的决心。A. cool冷酷的,冷静的; B. changing改变; C. fit 使适合; D. going 走,坚持。根据上下文可知,作者能从一个别人眼中的失败者变成成功的人,最重要的就是她的不懈努力。故选D。17.C考查动词。句意:就在那个时候,我发现自己是个不错的商人。A. imagined 想象;B. forgot 忘记; C. discovered 发现; D. suspected怀疑。根据上下文可知,此处用发现是按照事情发展顺序,作者先经过努力和坚持,然后发现自己的长处,符合逻辑和语境。故选C。18.B考查动词。句意:无论你的过去是什么,都不要因为现在的你而抱怨它。A. aim瞄

    64、准,打算; B. blame 责备; C. repeat 重复; D. make 制作。根据上下文可知,对于过去的痛苦经历作者并没有抱怨,而是通过改变自己来成就更好的自己,所以她告诚其他人不要抱怨自己的过去。故选B。19.A考查形容词。句意:尝试并找到它的积极面。A. positive 积极的; B. relevant相关的; C. necessary必须的; D. unforgettable难忘的。根据上下文可知,作者之所以能成为现在的自己,是因为她学会了think highly of yourself并且keep going,这些都是在逆境中积极正面的东西。故选A。20.D考查动词短讲。句

    65、意:能克服那些事情的唯一可行方法是:勇收让一切都改变。A.give up放弃;B.come across偶遇;C.let alone放任不管;D.get over克服。根据上下文可知,该句中的those things 是指困境或不好的经历,所以是需要摒弃或克服的。故选D。III. 阅读理解【答案解析】1. B。细节题。根据At 10:46 am on that summers day, the quake hit with a magnitude of 7.9 on the Richter scale.得知。2. A。细节题。根据Then the Fire Department in Napi

    66、er came to help, but they were at a loss to control the fire as a result of losing their water supply.得知。3. B。细节题。根据The force of the earthquake destroyed many of the citys famous landmarks. Most of the major buildings in the city were completely destroyed.得知。4. A。主旨题。根据the peace of New Zealands Hawk

    67、es Bay region was destroyed when the area was hit by the worst earthquake in New Zealands history. 及全文都在阐述地震给当地带来的危害。5. B。细节题。根据The insurance company Hyperion has studied accident statistics and has found that there are more accidents on January 8th than on any other day.得知。6. C。细节题。根据Four of the to

    68、p ten worst days for accidents last year were Fridaysperhaps because everyone is rushing home for the weekend.得知。7. C。细节题。根据Doctors at the John Radcliffe Hospital in Oxford noted that fewer children were in hospital on the weekend when Harry Potter books were available to the public.得知。8. D。主旨题。整篇文章

    69、通过不同的事件阐述了什么时间最安全,什么时间最危险。这些结论都是通过研究调查得出的,故选D。9. D。主旨题。根据Now American researchers think they are close to developing a pill, which will help people forget bad memories. The research has caused a great deal of argument.得知,下文则是对这个研究的争论。10.C。细节题。根据The drug stops the body releasing chemicals that fix me

    70、mories in the brain.得知。11. A。推断题。根据So far the research has suggested that only the emotional effects of memories may be reduced, not that the memories are erased.推断得知。12. C。细节题。根据All of us can think of bad events in our lives that were horrible at the time but make us who we are. Im not sure we want

    71、 to wipe those memories out.得知。13. D。主旨题。根据But do we know what it might cost someone else?以及下文可知,人们一般考虑假日旅游自己要花费多少,但往往不考虑旅游地要花费多少,那是远远超出旅游者想象的。14. A。细节题。根据Local workers often find only menial jobs in the tourist industry. And most ot the profits do not help the local economy.得知。15. C。词汇猜测题。根据下文的The

    72、good news判断,take heart应表达“振奋起来”。16 .G。根据本空后-一句中的Later, differences, huge, frustrating等词可知,“刚开始接触一种新的文化时,你会感到激动并有所期待,但是随后你会发现,你所访问的国家和自己的祖国之间的差异是那么巨大,令人沮丧。17. D。本段建议大家了解自己,所以就要“弄清楚自己的价值观,检查自己(之前对新文化)的设想。18.B。本段建议大家积极乐观,所以就不要对什么事情都“过于吹毛求疵。19. C。本段建议大家不要孤立自己,因此不妨“试着寻找那些有过这种(文化冲击)经历的人”,他们可以给你一些好的建议和安慰。2

    73、0.A。根据本段内容可知,这段建议大家“保持幽默感”。本段中重复出现的sense of humor是解题的关键。IV. 写作1. 范文The importance of waterAs we all know, plants and animals need water. So do the peoples life and production, life couldnt go on without water.With the rapid development of agriculture and industry, more and more water is needed. Ther

    74、efore, water is becoming scarce in many places. Whats more, a lot of rivers and lakes are beginning polluted by the waste water from factories. Fish cant live in them any longer. At thesame time, the waste water does great harm to peoples health.In order to make rivers and lakes clean and prevent wa

    75、ter from being polluted, we must do something to stop all sorts of pollution.2. 范文Dear Tom,First of all , please allow me to express my heartfelt invitation to you. Since the Spring Festival is coming, shortly , I sincerely invite you to come to China and spend the holiday with me.Spring Festival is

    76、 of much importance to Chinese people. It has a long history and Chinese have attached much importance to the holiday. To be exact, the Spring Festival has been the most significant holiday. The Spring Festival is to Chinese what Christmas is to the Westerners.If you come, I am going to accompany you to fairgrounds , where you can have a close look at some of the Chinese traditions.I am looking forward to your reply.Sincerely YoursLi Min

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:全册综合复习测试2-2021-2022学年高中英语北师大版(2019)必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-912184.html
    相关资源 更多
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):章末二 (共27张PPT) .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):章末二 (共27张PPT) .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):章末三 (共23张PPT) .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):章末三 (共23张PPT) .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优b卷).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优b卷).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-4串联电路和并联电路 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-4串联电路和并联电路 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-3欧姆定律 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-3欧姆定律 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优a卷).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(培优a卷).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-2电动势 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):2-2电动势 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):1-8电容器的电容 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1(课件):1-8电容器的电容 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(名师推荐).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(名师推荐).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第7节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第7节 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(典型题).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(典型题).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第4节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第4节 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(b卷).docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案(b卷).docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第2节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第二章《直流电路》第二章 第2节 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第6节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第6节 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第5节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第5节 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案一套.docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案一套.docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第3节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第三章《磁场》第三章 第3节 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第一章《静电场》第一章 第9-10节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第一章《静电场》第一章 第9-10节 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【黄金题型】.docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【黄金题型】.docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第一章《静电场》第一章 第1节 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:第一章《静电场》第一章 第1节 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【预热题】.docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【预热题】.docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-4电势能和电势 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-4电势能和电势 .ppt
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-2库 仑 定 律 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-2库 仑 定 律 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【达标题】.docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【达标题】.docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-1电荷及其守恒定律 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修3-1课件:1-1电荷及其守恒定律 .ppt
  • 小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【轻巧夺冠】.docx小学二年级数学《表内乘法》同步练习题及参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 2017-2018学年人教版高中物理选修1-1课件:第四章 第四节 第五节课题研究:社会生活中的电磁波 .ppt2017-2018学年人教版高中物理选修1-1课件:第四章 第四节 第五节课题研究:社会生活中的电磁波 .ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1