学年人教版必修五Unit 4 Making the news reading课时作业(3).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 学年人教版必修五Unit Making the news reading课时作业3 学年 人教版 必修 Unit reading 课时 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Making the news reading课时作业第一节七选五 (共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2019江西樟树中学高二检测)With so many other ways to get information these days,do we still need books?Old habits die hard,and are passed from generations. 1 Well,that is an ideal world.I think it comes from th
2、e educational side of life. If you have a good experience in school with books,then reading on after school years wont be a problem. For me I did very well in English language and literature as I had an inspiring and interesting English teacher. 2 The creative side of you should always come first an
3、d then the technical mistakes can be corrected.3 If you casually read to your children,then the books will always be there in their lives and by the time reading comes along at the age of 45 years old,it will all be fun and make sense. Books are very important to learning.4 However,it requires readi
4、ng and reading requires practice. I believe we should relax while learning and digesting facts and information,and this can only be done with the simple book. 5 Then expand on and use the technology available,like ebooks to make things convenient. But when you are not in a rush or while on a sunny b
5、each,spending time with your children,what could be better than holding that book in your hands and feeling the achievement of getting to the last page?ALearn the basic habit of reading a book first.BIts difficult to get children to read books today.CReading ebooks is a better way to digest facts an
6、d information.DIfyourparentsreadtoyou,youwillreadtoyourchildrenandsoon.EStarting reading early is very important to childrens friendship with books.FHe let us write our stories freely without correcting our spelling right away.GSearching on the Internet and getting information is fine and necessary
7、at the moment.答案1.D2.F3.E4.G5.A第二节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Displaying charitable behaviors can develop in your child sympathy and desire to give. Sherry,for instance,began doing so when her daughter,Tracy,was 4. She 1 to Tracy that there were many childr
8、en whose parents couldnt 2 to buy them toys,and she 3 want together up the toys and clothes for which she was“too ”and put them in a bag. Tracy was 5 to do this task,and they drove to a shelter run by a local church. Tracy carried the 6 in. As Tracy became older,they would carry out this 7a few time
9、s a year.These activities showed Tracy that her mom was involved in helping the poor,but 8,gave her a chance to become involved. On some occasions,Tracy had second 9 about some toys she had donated and 10 to keep a few of them for herself. This is 11. Expect these second thoughts and dont turn a lea
10、rning experience into a fight. 12 children are willing to give up some of their things,they are on the right 13.Getting your children involved doesnt 14 much time and effort. Grace and Hals two kids attended a local public 15 that had a shelter. Once a week,both children brought two 16 of food to sc
11、hool for the shelter. Every family member worked there a few hours once a month. Even their 4yearold daughter helped 17 canned goods on the lower shelves. One day,she helped place canned peaches. That evening,the family 18 dinner at the shelter,and the meal included canned peaches. Many years have p
12、assed and their younger daughter 19 recall show good it made her feel when she was 4 and saw the homeless eating“her”peaches. Today,all three kids 20 to be active volunteers.语篇解读作者通过讲述Sherry在女儿Tracy面前展示做慈善的一些活动,说明了让孩子知道一些慈善行为可以帮助他们发展同情心和给予的渴望。1A.remindedBintroducedCexplainedDproved答案C解析她向Tracy解释说。ex
13、plain解释。由下文的内容可知答案。2A.bearBaffordChelpDwait答案B解析这些孩子的父母没有钱给孩子买玩具。afford负担得起。3A.shouldBmustCmightDneeded答案C解析她或许想把玩具和衣服收集在一起。might或许。4A.smallBbeautifulCyoungDbig答案D解析对她来说太小了的衣服。由常识可知。5A.forcedBableCpreparedDpleased答案D解析Tracy很高兴去完成这个任务。pleased高兴的。6A.toysBclothesCpresentDbag答案D解析Tracy抱着这个包进来了。7A.tradit
14、ionBhabitCprogrammeDtask答案A解析当Tracy长大一些时,他们常常每年将这一传统进行好几次。tradition传统。8A.in factBabove allCat mostDin return答案B解析这些活动让Tracy知道她妈妈乐于帮助穷人,但是最重要的是,这给了她关心别人的机会。Above all最重要的是。9A.ideasBattemptsCthoughtsDwishes答案C解析某些时候,Tracy再三考虑了她捐出的这些玩具,决定为自己留下几个。Second thoughts再三考虑。由下文的“Expect these second thoughts.”可知答
15、案。10A.decidedBrefusedCagreedDadvised答案A解析参见上题解析。11A.wrongBselfishCpossibleDfine答案D解析这是可以接受的。12A.Even ifBUnlessCIf onlyDSo long as答案D解析只要孩子们愿意放弃自己的一些东西,他们就在正确的轨道上了。So long as只要。13A.roadBorderCtrackDchoice答案C解析参见上题解析。track轨道;足迹。14A.spendBrequireCshareDreplace答案B解析让你的孩子们参与并不需要很多时间和精力。require需要,要求。15A.c
16、hurchBhospitalCclubDschool答案D解析由下一句“Once a week,both children brought two of food to school for the shelter.”可知,是上学。Attend school上学,attend a/the.school在上学。16A.bagsBcansCpoundsDboxes答案B解析两个孩子为收容所带了两罐食物。17A.tieupBpickupCpileupDheatup答案C解析甚至他们四岁的女儿也帮助堆放这些食物。pileup堆积,堆放。18A.servedBcookedChadDmade答案A解析那天
17、晚上,这家人在收容所提供了晚餐。serve上(饭菜)。19A.hardlyBcertainlyCstillDmerely答案C解析多年后,他们的小女儿仍旧回忆起。still仍然。20A.expectBcontinueCstartDstop我国古代的读书人,从上学之日起,就日诵不辍,一般在几年内就能识记几千个汉字,熟记几百篇文章,写出的诗文也是字斟句酌,琅琅上口,成为满腹经纶的文人。为什么在现代化教学的今天,我们念了十几年书的高中毕业生甚至大学生,竟提起作文就头疼,写不出像样的文章呢?吕叔湘先生早在1978年就尖锐地提出:“中小学语文教学效果差,中学语文毕业生语文水平低,十几年上课总时数是916
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-971238.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
