新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT 1 PERIOD 2 DISCOVERING USEFUL STRUCTURES .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年英语人教版必修第一册学案:UNIT PERIOD 2DISCOVERING USEFUL STRUCTURES 新教材 2021 2022 学年 英语 人教版 必修 一册
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。Unit 1Teenage LifePeriod 2Discovering Useful Structures & Listening and Talking.判断下列画线部分是哪种短语及作什么成分(NP/AdjP/AdvP)1.Some adults worry that todays youth are too addicted to computer games.2.Obviously enough,he seemed very confident in his a
2、bility.3.Some teenagers consider the new coach strict but responsible.4.Linda speaks English quite fluently,so she signed up for the English club.5.I have to study even harder as a senior high school student.答案:1.NP主语;AdjP 表语2.AdvP状语;AdjP表语3.NP 宾语;AdjP宾语补足语4.AdvP状语;NP宾语5.AdvP状语;NP 宾语.根据汉语提示完成句子1.Its
3、 raining quite heavily(相当大).He wont be back pretty soon(很快).2.Ballet has such beautiful movements(如此优美的动作),and I have been dreaming to be a ballet dancer.3.You will watch biology lectures and grow plants in the nature club(在自然俱乐部),which will be quite interesting(相当有趣).4.As a very lucky young girl(非常
4、幸运的年轻女孩),Tandi got a great education in a very expensive private(非常昂贵的私立) school.5.Its quite natural(很自然) for a teenager to feel he or she likes somebody,so dont take it so seriously(太在意).6.I plan to improve my spoken/oral English(我的英语口语) and join an adventure camp(探险营) in the new term.翻译句子1.我的指导老师负
5、责帮我选择合适的科目。 (responsible for)My adviser is responsible for helping me choose suitable courses.2.这门课程有点难,不适合高一的学生。(a little difficult; suitable for)The course is a little difficult and isnt suitable for high school freshmen.3.我需要制作一个可行的日程表。(a workable schedule)I need to make a workable schedule.4.她流利
6、的英语口语给我们留下了深刻的印象。(fluent spoken English)Her fluent spoken English left a deep impression on us./Her fluent spoken English left us a deep impression.5.教练告诉我,我表现得不够好。 (well enough)The coach told me that I didnt play well enough.6.我卖命地训练,希望能入选。(really hard)I trained really hard,hoping to make the team.
7、语法填空(2021浙江高一检测)In the high school,my classmate Apache Spark was my favorite example.He often 1(make) a speech in front of us and I found 2(me) ready to just get up and run forward.I continue to listen to his records and read the articles that he wrote.And I am touched deeply.I recently came across
8、3 interesting thought on a post of Spark.This is“Im on the hunt for who Ive not yet become”.Although it is a 4(say) from somebody else,I was 5(lose) in thought.Hopefully,we all want to be stronger and 6(good).But are we truly on the hunt for it? Passively wishing and hoping wont make it happen.We mu
9、st be 7(active) working toward what we hope for.You may have a clear picture of what you want 8(become).On the other hand,you may not really know what the person you want to become is like.9,the important thing is that you should try your best to find the person in your heart and do 10 he or she doe
10、s.1.made2.myself3.an 4.saying5.lost6.better 7.actively8.to become9.However 10.what.阅读理解A话题体裁词数建议用时勇敢接受挑战,创造机遇记叙文3597分钟I started to work as an editor for a travel magazine.I didnt really mind the work,but I wanted something more challenging.My sister sent me some details for a position in a start-up.
11、The job was a seemingly perfect mix of my skills and interests,so I jumped at it.However,soon after I joined the company,its model changed to focus on K-12 education,and everything about my position changed.I was asked to take on the completely different roles of selling contents to teachers and tra
12、ining people.I had no experience in sales,training or education.On top of that,Im an introvert (内向的人).I felt more a little outside my comfort zone.I knew I wanted to grow as an individual and make a serious impact on the company.I told myself that everything feels overwhelming at first and I should
13、at least try.In a way,I felt like I didnt have a choice.I knew jumping out of the nest was the right thing for me,even though it felt pretty awful.I was fortunate to be surrounded by very helpful people,both at work and at home.My boss never asked if I thought I could do it;she asked if I was intere
14、sted in trying.I spent hours researching my companys products.I asked lots of questions and spoke to so many teachers that there were soon more good experiences than difficult ones.I looked for opportunities to put in extra effort.The more I did,the better I felt.Over time,I discovered that the job
15、was something I could do and liked doing.It was incredibly rewarding to see the company grow.I also learned its important to take risks and accept new opportunities,even when youre not sure if youll do well.I dont think theres anything worse than failing to try.Im so glad I tried,and it surely paid
16、off.【语篇概述】本篇是记叙文。文章通过讲述作者的工作经历,阐述要勇于尝试、承担风险、接受挑战的道理。1.Why did the author want to change her job?A.She intended to challenge something new.B.She was paid too little at her old job.C.She followed her sisters advice.D.She got bored of her old boss.【解析】选A。细节理解题。根据第一段第一、二句可知,“我”曾是某旅游杂志的编辑,虽然“我”并不介意这项工作,但
17、“我”想要更有挑战性的工作。据此可知,作者想要挑战新事物。故A项正确。2.How did the author feel after she entered the new company?A.Excited.B.Curious.C.Stressed.D.Comfortable.【解析】选C。推理判断题。根据第二段最后三句可知,“我”没有销售、培训或教育方面的经验。据此可推知,作者一开始感到有压力。故C项正确。3.The author could finally handle her job mainly because .A.people around her helped her solv
18、e the challengeB.she was hardworking and made a lot of effortC.she knew she would do wellD.her boss trusted her to try【解析】选B。推理判断题。根据第五段的内容可知,“我”花时间研究公司的产品,向有经验的老师请教,并寻找机会努力工作。据此可推知,作者能驾驭工作的主要原因是她工作勤奋,付出了很多努力。故B项正确。4.Whats the authors purpose in writing the text?A.To tell readers that failure is the
19、 mother of success.B.To warn about the risks and challenges when changing jobs.C.To expose risks and challenges in a small and newly founded company.D.To encourage readers to take on challenges and turn risks into opportunities.【解析】选D。写作意图题。通读全文可知,“我”曾经是某旅游杂志的编辑,但“我”需要更具有挑战性的工作,所以“我”听从了姐姐的建议跳槽到了一家新公
20、司;可是不久,这家公司的模式改变,内向的“我”被安排到营销岗位;在老板的鼓励下,“我”不断尝试,努力工作,终于取得了良好的业绩。“我”明白了要勇于尝试、承担风险、接受挑战的道理。据此可推知,本文旨在鼓励读者接受挑战,将风险转变为机会。故D项正确。B话题体裁词数建议用时团队合作参加机器人比赛记叙文2626分钟(2021湖北省高一上联考) I am a part of the Windward Robotics team known as the Omnicats,one of the many clubs offered at my school.My eight teammates and I
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-346964.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
