新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册练习:单元素养培优 UNIT 1 BACK TO SCHOOL WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语必修第一册练习:单元素养培优 UNIT BACK TO SCHOOL WORD版含解析 新教材 20
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。单元素养培优(一) Unit 1. 用所给词的适当形式填空1. There is no challenge more challenging than improving yourself. (challenge)2. The idea behind One Foundation is simple: think big by thinking small. (think)3. Be kind to your body, and your
2、increased positive energy will positively affect your relationships, your work and your emotions. (positive)4. Those foreigners were amazed at the amazing changes in Shanghai. (amaze)5. I am an optimistic and confident girl. I have full confidence in a bright future, and I believe I can do well in C
3、AAC. (confident)6. For Americans, equality refers to equal opportunity. (equal)7. How can we work towards a balanced lifestyle without mentioning work-life balance? (balance)8. When we take a closer look at the word responsibility we find its roots come from the two words: response and ability. (res
4、ponse)9. It is a book that paints a picture of the profession of modern professional football players. (profession)10. I believe Walcott has matured a lot, he hasnt contributed so much this season but I am confident he can make a big contribution. (contribute). 选词填空lie in, rise to, make a difference
5、, make the most of, take advantage of, last but not least, look forward to, as a result of, stick to, over time1. Over time, many languages have disappeared. 2. More and more mobile phone users take advantage of their smart equipment to read and study. 3. He lost a precious chance as a result of his
6、 carelessness. 4. The quick development of the company lies in the use of modern technology. 5. Stick to your plan, and you will achieve your goal. 6. You should do the best you can and make the most of your tuition dollars. 7. Last but not least, he is warm-hearted and willing to help others in nee
7、d. 8. I am looking forward to learning something about your Christmas Day. 9. We should make efforts to develop our economy to rise to challenges from outside. 10. Join in and work together to make a difference to others life! . 完成句子1. Making soup is a good way of using up leftover vegetables. 把剩下的蔬
8、菜用来做汤是个好办法。2. Dont ever lose these papers. They are of great importance to our company. 千万不要弄丢这些文件。它们对我们公司非常重要。3. As we all know, a good learning environment is vital if we want to study English well. 众所周知, 如果我们想要学好英语的话, 一个好的学习环境是至关重要的。4. The house-builder works as hard as a bee. 那位房屋建筑工像蜜蜂一样辛勤地工作。5
9、. In case I forget, please remind me of my promise. 假如我忘记了, 请提醒一下我的承诺。6. Everyone at the party happily made a contribution to the charity. 每个参加派对的人都很乐意捐款给这个慈善机构。7. His public image is very different from the real person. 他在公众心目中的形象与他真实的本人截然不同。8. What attracts me most about the job is the chance to t
10、ravel. 这份工作最吸引我的是有旅行的机会。. 英译汉1. My brother is senior to me by two years. 我哥哥比我大两岁。2. This is the beginning of a very promising future for us all. 对我们所有人来说, 这是一个非常有希望的未来的开始。3. I cant wait to dive into that swimming pool. 我迫不及待地想跳进那个游泳池。4. The problem lies in that people still havent realized the impo
11、rtance of environmental protection. 问题在于人们还没有意识到保护环境的重要性。5. The players all have confidence in their coach. 队员都信赖他们的教练。6. Happiness is the ability to make the most of what you have. 幸福就是充分享用你所拥有的一切的能力。7. Parents should actively urge their children to take advantage of the opportunity to join sports
12、teams. 父母应积极督促孩子利用机会加入运动队。8. They make efforts to speak and learn Chinese. 他们在努力讲汉语、学习汉语。. 阅读理解A(2021延边高一检测)Kings College Summer School is an annual training program for high school students at all levels who want to improve their English. Courses are given by the teachers of Kings College and other
13、 colleges in New York. Trips to museums and culture centers are also organized. This years summer school will be from July 25 to August 15. More information is as follows: Application dateStudents in New York should send their applications before July 18, 2007. Students of other cities should send t
14、heir applications before July 16, 2007. Foreign students should send their applications before July 10, 2007. CoursesEnglish LanguageSpoken English: 22 hoursReading and Writing: 10 hoursAmerican History: 16 hoursAmerican Culture: 16 hoursStepsA letter of self-introductionA letter of recommendation(推
15、荐)*The letters should be written in English with all the necessary information. CostDaily lessons: $200Sports and activities: $100Travels: $200Hotel service: $400*You may choose to live with your friends or relatives in the same city. Please write to: Thompson, Sanders1026 King s StreetNew York, NY
16、10016, USAE-mail: KC-Summer-School yahoo. com【文章大意】本文是一篇应用文, 介绍了一个英语培训项目国王学院暑期班的相关信息。1. You can most probably read the text in _. A. a newspaper B. a travel guide C. a textbook D. a telephone book【解析】选A。推理判断题。通读全文, 特别是根据第一段中的“Kings College Summer School is an annual training program for high school
17、students at all levels who want to improve their English. ”可知, 本文介绍的是一个英语培训项目国王学院暑期班的相关信息, 属于教育招生范围, 最有可能出现在报纸中, 广告中或者网站上。故A项正确。2. Which of the following is true about Kings College Summer School? A. Only top students can take part in the program. B. Only the teachers of Kings College give courses.
18、C. Kings College Summer School is run every other year. D. Visits to museums and culture centers are part of the program. 【解析】选D。细节理解题。根据第一段中的“Trips to museums and culture centers are also organized. (去博物馆和其他文化中心的旅行也会被组织。)”可知, 国王学院暑期班包括参观博物馆和文化中心, 故D项正确。3. If you are to live with your relatives in N
19、ew York, you will have to pay the school _. A. $200 B. $400 C. $500 D. $900【解析】选C。细节理解题。根据表格中Cost的介绍可知, 因为是住在亲戚家里, 应去掉宾馆费用$400, 只需花课程费$200+活动费$100+旅行费$200=$500, 故C项正确。B(2021潍坊高一检测)For many years the school system in Finland has been very successful. In the PISA survey, which compares reading, math a
20、nd science knowledge of 15-year-olds around the world, Finland is not only the top European country but also competes with Asian giants like Shanghai, Singapore and Republic of Korea. But what makes the educational system in this small country so different from others in the western world? Until the
21、 1960s Finlands school system had been influenced largely by its neighbor, the Soviet Union. Most students left school after six years; some went on to private schools. Only the wealthy ones got a better education. In the middle of the 1960s the Finnish government saw the need to change and moderniz
22、e their education system if they wanted to be internationally competitive. Lawmakers made a simple decision: a basic school for all the 7-to 16-year-olds. Compulsory education begins at 7. The government makes it possible for all children to attend preschool as well. Most of Finlands schools get the
23、ir money from the government. The people who are in charge of the education system, from teachers to officials are trained teachers, not politicians like in other countries. Teachers work with their pupils in school as much as possible. When teachers are not with the pupils, they spend a lot of time
24、 in schools working on the curriculum and new projects. Schools in Finland are small, at least for international standards. So teachers know every pupil in their school and try everything to succeed with their pupils. That is why dropout rates are low compared to other countries. In contrast to othe
25、r nations, teachers in Finland are highly respected. Finland selects its teachers very carefully: only talented students go on to a university and receive a masters degree in education. Finland only takes the best to educate its youth. All Finnish children, whether they come from the city or the cou
26、ntry, whether from a rich or poor family, have the same chances in education. There are not so many differences between the wealthy and poor, as in America or other western European countries. Education experts say that there is very little difference between very good and the worst students. Two th
27、irds of Finnish pupils move on to higher education, the highest rate in the European Union. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了为什么芬兰教育体系非常的成功。4. What did the Finland government do in the middle of the 1960s? A. They changed the school system. B. They lengthened preschool education. C. They encouraged students to
28、 go to private school. D. They learned modern education from neighboring countries. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第二段第四句可知20世纪60年代中期, 芬兰政府意识到, 如果他们想要在国际上具有竞争力, 就需要改革并使他们的教育体系现代化。可推知, 20世纪60年代中期, 芬兰政府改变了教育体系。故选A。5. The author mentions Shanghai, Singapore and Republic of Korea to show_. A. Asian countries are succ
29、essful in school educationB. the school system in Finland has been very successfulC. students in these places are better than those in European countriesD. the educational system in Asia is different from that in the western world【解析】选B。细节理解题。根据第一段第二句可知在阅读、数学和科学知识方面芬兰不仅是欧洲排名第一的国家, 而且还与中国上海、新加坡和韩国等亚洲
30、经济巨头展开竞争。可推知, 作者在文中提到了上海、新加坡和韩国是为了展示芬兰的教育体系是非常的成功的。故选B。6. We can learn from the text that _. A. the children in Finland are educated equallyB. the children in Finland attend preschool at the age of sixC. the school system in Finland is better than that in SingaporeD. the school equipment in Finland
31、doesnt meet international standards【解析】选A。细节理解题。根据最后一段倒数第二句可知教育专家说, 非常好的学生和最差的学生之间几乎没有差别。可推知, 在芬兰的孩子可以获得平等的教育。故选A。7. What can be the best title for the text? A. What Differences European Schools HaveB. What Good Schools Provide Students withC. Why Finlands School System Is SuccessfulD. Why Finlands
32、School System Has Changed【解析】选C。标题归纳题。根据全文内容可知, 本文主要介绍了为什么芬兰教育体系非常的成功。故选C。. 阅读填句Attacking school fearsThere are real fears and imagined ones. Most school dangers are imagined. 1. Many students have learned to fear teachers and classrooms, textbooks and tests. So first lets determine what the fears a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347304.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
