(河南专版)2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years课时5 Section B(2a-2e)课件(新版)人教新目标版.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 河南专版2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years课时5 Section B2a2e课件新版人教新目标版 河南 专版 2022
- 资源描述:
-
1、课时5Section B(2a2e)UNIT 10 Ive had this bike for three years.1234基础巩固练提示:点击进入习题5答案呈现678910oppositecenturiessearchnowadaysregardscountespeciallyto holdamongchildhood答案呈现111213According to;millions ofconsidering buying1415In my opinion基础巩固练close toIts a shame that161718BD1920BDA答案呈现能力提升练313233DB3435CCD
2、212223AD2425B262728AB2930BCCCA能力提升练363738changessubjects3940 Traveling414243theirsheep4445Dangerousmuchwatchingforexpensive答案呈现一、根据汉语提示写出单词。1.The old photo of my family reminds me of my happy _(童年).2.【2020 四川南充改编】We sat _(在对面)each other,so I could see his face clearly.3.This old tree has grown for s
3、everal _(世纪).childhoodoppositecenturies4.The policeman uses the new technology to _(搜查)for bad guys.5.【2020 辽宁锦州改编】You know _(现今)China is getting better at making high-technology products.searchnowadays二、从方框中选词并用其适当形式填空。6.Tim _ Mr.Black as a friend more than a teacher.regardshold,among,count,regard,
4、especially7.【2020 湖北襄阳改编】Can your little brother _ from 1 to 100.Yes.He began to learn to say the simple numbers at the age of one.counthold,among,count,regard,especially8.【河南人文信息题】Luoyang is always full of tourists,_ during the Peony Fair(牡丹花会)every year.especiallyhold,among,count,regard,especially
5、9.Its not easy _ an umbrella if there is a heavy rain and a strong wind.to holdhold,among,count,regard,especially10.【2020 山东泰州改编】Andy practiced the hardest _ us and he won first prize in the competition.amonghold,among,count,regard,especially三、根据汉语意思完成句子,每空一词。11.根据调查,每年有数百万的鸟飞到洞庭湖过冬。_ _ the survey,_
6、 _ birds fly to the Dongting Lake in winter every year.According to millions of12.他们在这里住了近五年了。They have lived here for _ _ five years.close to13.我们的纸不够了,我正考虑下午去买一些。We are short of paper and I am _ _ some this afternoon.considering buying14.很遗憾我们错过了那场精彩的电影。_ _ _ _we missed the wonderful movie.Its a s
7、hame that15.依我看来,最好是给我们的老师制作一些卡片。_ _ _,its better to make some cards for our teachers.In my opinion四、阅读理解。【2020 青海】16.The writers sons grew up in _.A.Toronto B.OttawaC.Halifax D.VancouverB请同学们看点拨训练第95、96页原文。【点拨】根据原文they moved with us to Ottawa when they were quite young.They went to school there,gre
8、w up there.可知答案。17.From the underlined sentence in Paragraph 3,we can infer(推断)that the writer _.A.wanted to live a noisy lifeB.was satisfied with retired lifeC.lived a comfortable lifeD.was sometimes lonelyD【点拨】点拨:推理判断题。画线句“Our home,while very comfortable,was also very quiet.”意为“我们的家很舒适,但也很安静。”可推出,
9、作者虽然生活很惬意,但是有的时候感到孤单。故选D。18.Which of the following important events did the writer miss?A.The births of his grandchildren.B.School graduations of his grandchildren.C.The successful times of his sons business.D.All of the above.D【点拨】根据原文Were very happy but thereare times that we didnt see:the tears o
10、r the smile on the grandchildrens face,their school graduations,my sons joy at successes in business.可知答案。19.For his family life,the writer implies(暗示).A.they all regret not living together all the time although enjoying a happy lifeB.they enjoy a happy life because they can see each other every yea
11、rC.they are proud of the sons and the grandchildrenD.they love the sons and the grandchildrenA【点拨】推理判断题。根据最后一段“Life has been good for our family but we have all paid a price.”可知,尽管作者退休生活很惬意,但是付出的代价也很大,由此可推断作者是在暗示虽然享受着幸福的生活,但他们都后悔没有一直住在一起。故选A。20.Whats the best title for the passage?A.Living a happy l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-356173.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
