2021版高考英语大一轮复习核心素养测评三十七Module1~3外研版选修7.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 一轮 复习 核心 素养 测评 三十七 Module1 外研版 选修
- 资源描述:
-
1、核心素养测评三十七 Module 13. 阅读理解 A(2020江西师大附中模拟)Confucius InstituteThe Confucius Institute at the University of Minnesota offers several short classes on Chinese language and culture. Class FeesThe cost of classes is $225 ($170 for Chinese Rehab)Class CalendarThe Confucius Institute follows the University
2、of Minnesota semester schedule. The Confucius Institute classes start a few weeks after the start of the University semester and last for ten class sessions. Classes are not held on University holidays. The upcoming class sessions will be: Spring 2020: February 1April 7Summer 2020: June 13August 25T
3、entative class calendar: The schedule may change due to teacher availability. MONDAYTUESDAYWEDNESDAYTHURSDAYBeginning I, Section A 6: 00 7: 30 p. m. Beginning I, Section B 6: 00 7: 30 p. m. Beginning 6: 00 7: 30 p. m. Intermediate 6: 00 7: 00 p. m. Chinese Rehab 6: 30 7: 00 p. m. Intermediate I 6: 0
4、0 7: 30 p. m. Beginning 6: 00 7: 30 p. m. Intermediate 6: 00 7: 30 p. m. Class CancellationsAny class not meeting minimum enrollment by four business days before the class start date will be cancelled and you will be contacted. If we must cancel a class due to insufficient enrollment or any other ci
5、rcumstance beyond our control, we will offer a full refund or issue credit towards another class. Contact InformationThe Confucius Institute is located within the University International Center on the east bank of the Twin Cities campus. The University International Center is located in the Keeler
6、Apartment building. Enter at the corner of 17th Avenue S. E. and 4th Street through the doors located near the “University International Center” sign. Office hoursThe office is generally open Monday through Friday, from 8: 00 a. m. until 4: 30 p. m. The office is closed daily from 12: 00 noon until
7、1: 00 p. m. and is closed on all University holidays. Office Address160 University International Center, 331-17th Ave. S. E. , Minneapolis, MN 55414 Phone: 612625-5080Fax: 612-625-5158Email: confucius umn. edu【文章大意】这是一篇说明文。介绍了明尼苏达大学孔子学院开设了几门关于中国语言和文化短期课程的一些相关信息。1. Chinese Rehab. A. costs more moneyB
8、. is held on MondayC. lasts one and a half hoursD. has four classes a week【解析】选B。细节理解题。由表格中MONDAY的“Chinese Rehab 6: 30 7: 00 p. m. ”可知, Chinese Rehab 在周一上。故B选项正确。2. To get information about the classes, you can visit the office. A. on Monday noonB. at 12: 30 p. m. , TuesdayC. on Wednesday eveningD.
9、at 1: 30 p. m. , Friday【解析】选D。细节理解题。由Office hours 中的“The office is generally open Monday through Friday, from 8: 00 a. m. until 4: 30 p. m. The office is closed daily from 12: 00 noon until 1: 00 p. m. and is closed on all University holidays. ”可知, 办公室一般在星期一到星期五营业, 上午8: 00到下午4: 30。办公室每天从中午12: 00至下午1
10、: 00不营业, 大学假期也不营业。所以你可以在星期五下午一点半去办公室询问有关课程的信息。故D选项正确。3. What is TRUE about the classes? A. The schedule may be changeable. B. They can be one-to-one instruction. C. They are held on University holidays. D. They start at the beginning of the University semester. 【解析】选A。细节理解题。由“The schedule may change
11、 due to teacher availability. ”可知, 由于师资问题, 时间表可能会有所改变。所以课程表安排可能有所变化。故A选项正确。【知识拓展】长难句分析1. Any class not meeting minimum enrollment by four business days before the class start date will be cancelled and you will be contacted. 分析: 本句主语为class, not meeting. . . 是定语, 定语中还含有一个before引导的时间状语从句。翻译: 凡于开课前四个工作
12、日未能达到最低注册人数的课程将被取消, 并会与您联络。2. If we must cancel a class due to insufficient enrollment or any other circumstance beyond our control, we will offer a full refund or issue credit towards another class. 分析: if引导条件状语从句翻译: 如因报名人数不足或其他我们无法控制的情况而必须取消课程, 我们将全额退款或为另一个班级发放学分。BI left England for Sydney in Sept
13、ember. It was a career move for my husband, and our 20-year-old daughter was feeling adventurous and decided to come, too. However, just before leaving England, my 79-year-old mother suffered a stroke (中风). Being strong and independent, she continued to live at home with the help of social services.
14、 But she couldnt look after the garden. I thought how wonderful it would be if there was an organization offering volunteer help. Friends asked me what I planned to do in Australia, and I told them I would be looking for a volunteer position with a gardening charitable organization. Imagine my surpr
15、ise when I found just the organization I had been looking for Easy Care Gardening (ECG)! There are several reasons why I volunteer for ECG. Firstly, as a newcomer to Australia I meet many people who, like me, volunteer some of their time. We cover a large age range, but all love gardens and helping
16、others. Secondly, through working with ECG I have been lucky enough to explore Sydneys North Shore that I might not have had the opportunity to visit otherwise. Finally, there are all those wonderful people we call “clients (客户)”, but they are more like friends when we visit them often and tend thei
17、r gardens. What great people I have met, and the stories they have to tell the family histories, where they come from and the reasons for immigrating to Australia. I find it a privilege to have access to private gardens which, in many cases, have been the joy of their owners for many years. Each one
18、 is individual and reflects the character, needs and the history of each family. Indeed, the gardens reflect the multicultural and historical background of Sydney. 【文章大意】这是一篇记叙文。本文主要讲了因为作者自己的经历使得作者选择了园林志愿者的工作, 作者对这份工作的内容和乐趣进行了详细的介绍。4. Why did the author move to Sydney? A. She planned to volunteer th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-357881.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
