2020-2021学年英语人教版必修3同步课件:单元素养提升 UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教版必修3同步课件:单元素养提升 UNIT 3A TASTE OF ENGLISH HUMOUR 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、单元素养提升(三)Unit 3.单句语法填空1.If someone or something _(convince)you to do something,they persuade you to do it.2.Do you remember a certain occasion _you were in trouble and at that moment I gave you a hand?3.Everyone knows that _(fail)always accompanies us in our life.4._(unfortunate),you were out when w
2、e dropped in.convinceswhenfailureUnfortunately5.China has made _(astonish)economic progress.6.The play was written and _(direct)by two young writers.7.We had no choice but to hire a magician to keep the children _(entertain).8.The old man sat in his rocking chair,_(amuse)himself by listening to Beij
3、ing Opera.astonishingdirectedentertainedamusing9.He _(slide)into the classroom while the teacher was writing on the blackboard.10.He _(react)angrily to the stories people had made up about him.slidreacted.选词填空badly off;convince.of;cut off;be content with;in particular;pick out;star in;up to now;whis
4、per sth.to sb.;to ones hearts content1.Only by reasoning can we _people _the theory completely.2.True happiness comes when we learn to _what we have.3.A helicopter dropped supplies to farms _by the snow.4.I have heard nothing from him _.convinceofbe content withcut offup to now5.Now I am going to re
5、st and revel(狂欢)_.6.If you _someone or something,you recognize them when it is difficult to see them,for example,because they are among a large group.7.At last,he _ a hurried good-bye _his host and went toward the door.to my hearts contentpick outwhisperedto8.His statement refers to people in genera
6、l,not to anyone _.9.The refugees(难民)are _for blankets,and even _for food.10.When she was only 19 she _a decisive movie A place in thesun(阳光城)for her career.in particularbadly offworse offstarred in.完成句子1.She loves the boy _.她爱这男孩,好像她是他的母亲一样。2._,the number of the students in senior high schools is in
7、creasing.正像上面提到的,高中生的数量在增加。as if she were his motherAs is mentioned above3._,who can predict what inventions there will be in the future?随着科学技术的迅速发展,谁能预测到将来会有什么样的发明?4.He _himself to the climate here.他发现他很难适应这里的气候。With science and technology developing rapidlyfinds it difficult to adapt.阅读理解A(2020苏州高
8、一检测)Marvel at These Freaks of NatureThe world is filled with unique,breathtaking sitesfrom boiling craters to caves full of lightning bugs.While a global disease or natural disasters shock our soul,we might not appreciate nature.In fact,enjoying the wonder of nature can provide some breaks from too
9、much time indoors.These sites are great for you when looking for hope in some of Mother Natures greatest offerings.01 Fly Geyser(Washoe County,Nevada)This geyser in northern Nevada,found surrounded by fields of grass was created by accident when a geothermal power company drilled a test well(井)where
10、 the geyser now sits in 1964.The combination of calcium carbonate deposits(碳酸钙沉淀物)and extremely hot water resulted in three nearly 6-foot-high,brightly colored red an green hills that shoot hot water into the air.02 The Marble Caves(Aysen,Chile)These cavesaccessible only by boatsit in the heart of P
11、atagonia and were formed over 6,000 years as water continued to splash against the solid rock formations to create these unique blue marble formations.03 Lake Sorvagsvatn(Vagar,The Faroe Islands)This freshwater lake is famous for its appearance of floating above the ocean.Though its actually not eve
12、n 100 feet above sea level,from various camera angles,the lake looks like it is hundreds of feet above the ocean because of its juxtaposition(并列)with a dramatic waterfall and the cliff to its side.04 Krka National Park(Sibenik-knin,Croatia)This national park in southern Croatia is famous for having
13、not one,but seven,gorgeous waterfalls streaming with greenish-blue waters,including the attractive Skradinskibuk waterfall.The clear water in its basin is often filled with visitors taking a dip.【文章大意】这是一篇应用文。文章主要介绍了4个自然奇观,通过这几个景点可以领略自然赋予我们独特的、令人惊叹的景色。1.According to the text,the following are all fa
14、lse except that _.A.these sites all have something to do with waterfallsB.you may see lightning bugs in the Marble Caves by boatC.Lake Sorvagsvatn is floating hundreds of feet above the oceanD.Fly Geyser has 6 colorful hills shooting hot water into air【解析】选B。细节理解题。根据第一段“The world is filled with uniq
15、ue,breathtaking sitesfrom boiling craters to caves full of lightning bugs.”,可知世界上充满了独特的、令人惊叹的景点从沸腾的火山口到充满萤火虫的洞穴。而大理石洞穴(Marble Caves)内就很可能存在萤火虫,所以你可能会乘船在大理石洞穴里看到萤火虫。故选B项。2.If visitors want to have a swim,they should go to _.A.Fly GeyserB.Lake SorvagsvatnC.Krka National ParkD.The Marble Caves【解析】选C。细节
16、理解题。根据最后一段“The clear water in its basin is often filled with visitors taking a dip”,可知Krka国家公园的清澈的水池里经常挤满了游泳的游客,所以如果想游泳,应该去Krka国家公园。故选C项。3.What is the main purpose of the text?A.To give basic facts about these freaks of nature.B.To explain the reasons why these sites are great.C.To call on people to
17、 appreciate these freaks of nature.D.To offer advice on how to visit these wonders of nature.【解析】选C。推理判断题。文章主要介绍了几个自然奇观并根据首段“These sites are great for you when looking for hope in some of Mother Natures greatest offerings.”当你在大自然最伟大的贡献中寻找希望时,这些景点非常适合你。可以判断文章的主要目的是呼吁人们欣赏这些大自然的奇异景色。故选C项。B I have heard
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427839.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
