广东省茂名市高州区分界中学2018-2019学年高二下学期第二次月考英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省茂名市高州区分界中学2018-2019学年高二下学期第二次月考英语试题 WORD版含解析 广东省 茂名市 高州 区分 中学 2018 2019 学年 下学 第二次 月考 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高二下学期第二次月考英语试题第一部分:听力第一节 听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1.What is the weather like?A.Its raining. B.Its cloudy. C.Its sunny.2.Who will go to China next month?A.Lucy. B.Alice. C.Richard.3.What are the speakers talking about?A.The mans si
2、ster. B.A film. C.An actor.4.Where will the speakers meet?A.In Room 340. B.In Room 314. C.In Room 223.5.Where does the conversation most probably take place?A.In a restaurant. B.In an office. C.At home第二节 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,每小题
3、将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。6.Why did the woman go to New York?A.To spend some time with the baby. B.To look after her sister.C.To find a new job.7.How old was the baby when the woman left New York?A.Two months. B.Five months. C.Seven months.8.What did the woman like doing most with the ba
4、by?A.Holding him. B.Playing with him. C.Feeding him.听第7段材料,回答第9至11题。9.Whet are the speakers talking about?A.A way to improve air quality.B.A problem with traffic rules.C.A suggestion for city planning.10.What does the man suggest?A.Limiting the use of cars. B.Encouraging people to walk.C.Warning dri
5、vers of air pollution.11.What does the woman think about the mans idea?A.Its interesting. B.Its worth trying. C.Its impractical.听第8段材料,回答第12至14题。12.How long will the man probably stay in New Zealand?A.One week. B.Two weeks. C.Three weeks.13.What advice does the woman give to the man?A.Go to New Zeal
6、and after Christmas. B.Book his flight as soon as possible.C.Save more money for his trip.14.What can we learn about flights to New Zealand at Christmas time?A.They require early booking. B.They can be twice as expensive.CThey are on special offer.听第9段材料,回答第15至17题。15.Why did Jane call Mike?A.To ask
7、him to meet her.B.To tell him about Tom. C.To borrow his car.16.Where will Jane be in about one hour?A.At Mikes place. B.At the airport. C.At a garage.17.What can we infer from the conversation?A.Jane has just learned to drive. B.Janes car is in bad condition.C.Mike will go to the airport.听第10段材料,回答
8、第18至20题。18.What did the speaker ask the students to do the week before?A.Write a short story. B.Prepare for the lesson. C.Learn more about the writer19.Why does the speaker ask the questions?A.To check the studentsunderstanding of the story.B.To draw the studentsattention to reading skills.C.To let
9、the students discuss father-son relationships.20.What will the students do in 10 minutes?A.Ask more questions. B.Discuss in groups. C.Give their answers.第二部分:英语知识运用第一节:单项填空从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。1. _that you are grown up;you should no longer depend on your parents.A. SinceB. NowC. AsD. Because
10、【答案】B【解析】【详解】考查从属连词。句意:既然你长大了,就不应该再依靠你的父母。分析句意可知,本句为原因状语从句,原题已经给出that,所以用now that 引导原因状语从句。故选B项。2. May 12th,2008_a heavy earthquake,which caused a large number of deaths.A. noticedB. watchedC. sawD. suffered【答案】C【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:2008年5月12日见证了一场大地震,它造成了许多人死亡。A. noticed注意到;B. watched观看;C. saw看见,见证;
11、D. suffered遭受。notice指“注意到,觉察到”;watch指“观看,注视”,表示以较大的注意力长时间观看;see意为“看见”,表示看的结果,也可作“见证”讲;suffer意为“遭受”,此处表示“2008年5月12日见证了一场大地震”,see符合题意,故选C项。3. He made a considerable_selling waste materials.A. wealthB. possessionsC. propertyD. fortune【答案】D【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:他靠卖废品赚了一大笔钱。A. wealth财富;B. possessions财产;C.
12、property财产;D. fortune财富。make a fortune发财,这里指卖废品赚了一大笔钱。故选D。4. His success was a pride to everyone in the family and they presented him with a gift to_the occasion.A. markB. signC. congratulateD. honor【答案】B【解析】【详解】考查动词词义辨析。句意:他的成功是家里每个人的骄傲,他们送给他一份礼物来示意这个场合。A. mark做标记;B. sign示意;C. congratulate祝贺;D. hon
13、or尊敬。congratulate sb. on sth.“祝贺某人某事”,根据语境可知,此处不能用congratulate,由His success was a pride和they presented him with a gift可知,家庭成员用礼 物来“示意”这个场合,此处的sign暗指“庆祝”之意。故选B项。5. He is wearing a heavy overcoat as a_against the cold.A. preventionB. shelterC. protectionD. defense【答案】B【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:他穿着一件厚大衣作为遮蔽物
14、来御寒。A. prevention保护;B. shelter(尤指用以躲避风雨或攻击的)遮蔽物;C. protection保护;D. defense防御。由wearing a heavy overcoat可知,此处指穿着一件厚大衣作为遮蔽物来御寒。故选B项。6. _, the sky cleared up and we went to the beach.A. EventuallyB. ExactlyC. ExtremelyD. Similarly【答案】A【解析】【详解】考查副词词义辨析。句意:最后,天空放晴了,我们去了海滩。A. Eventually最后;B. Exactly确切地;C.
15、Extremely极其;D. Similarly相似地。由句意可知,应该是,最后天气放晴了,我们去了海滩, Eventually符合句意。故选A项。7. _inflation, the cost of the project over 10 years is $2 million.A. AllowingB. Allowing intoC. Allowing ofD. Allowing for【答案】D【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:考虑到通货膨胀,该项目10年的成本为200万美元。allow for(考虑到),allow into(准许),由句意可知,allow for符合句意,本句已有
16、谓语动词 is且无连词,此处用非谓语形式,allowing for考虑到,为习惯用语,单独存在。故选D项。8. His only_was that we should keep it secret.A. consequenceB. occasionC. conditionD. state【答案】C【解析】【详解】考查名词词义辨析。句意:他唯一的条件是我们要保守秘密。A. consequence结果;B. occasion场合; C. condition条件;D. state状态。由we should keep it secret可知,他唯一的条件是我们要保守秘密,condition符合句意。故
17、选C项。9. If people dont learn from this, his suffering and death were_.A. in comfortB. in vainC. in despairD. in hope【答案】B【解析】【详解】考查介词短语辨析。句意:如果人们不从中吸取教训,那么他的痛苦和死亡就是徒劳的。A. in comfort舒适地;B. in vain徒劳;C. in despair绝望地;D. in hope希望。结合上下文语境可知,他的痛苦和死亡是为了让人们吸取教训,如果人们不从中吸取教训,那么他的痛苦和死亡就是徒劳的(in vain)。故选B。10. H
18、e always tries to avoid being_with his headteacher.A. left outB. left aloneC. left behindD. left over【答案】B【解析】【详解】考查动词短语辨析。句意:他总是尽量避免和班主任单独呆在一起。A. left out遗漏;B. left alone独处;C. left behind落在后面;D. left over留下。由常识可知,学生一般不愿和班主任呆在一起(更不用说单独在一起),说明此处指他总是尽量避免和班主任单独呆在一起,B项符合句意。故选B项。第二节:完形填空阅读下面短文,从短文后所给各题的四
19、个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。I hired a carpenter to help me restore an old farmhouse. After he had just finished a rough day on the job, a flat tire _11_ him lose an hour of work, his electric saw (锯) _12_ and now his ancient pickup truck refused to _13_. While I drove him home, he sat in stony sile
20、nce. _14_arriving, he invited me in to meet his family. As we walked toward the front door, he paused _15_ at a small tree, touching tips of the _16_ with his hands.When opening the door, he _17_ an amusing transformation. His brown face was covered with _18_ and hugged his two small children and ga
21、ve his wife a kiss.After leaving the _19_ family, I passed the tree and my curiosity got the _20_of me. I asked him, who _21_ me to the car, “Before we went in, _22_ did you stop by the tree earlier?”“Oh, thats my trouble tree,” he replied, “I know I cant help having _23_ on the job and in my life,
22、but those troubles dont _24_ in the house with my wife and children. I know I can control one thing for _25_ . I can hang them up on the tree every night _26_ I come home. Then in the morning I pick them up again before I _27_ for work.“ _28_ thing is,” he smiled, “when I come out in the morning to
23、pick them up, there arent nearly as _29_ as I remember _30_ up the night before.”11. A. causedB. forcedC. madeD. got12. A. quitB. deletedC. declinedD. reduced13. A. rideB. increaseC. performD. start14. A. BeforeB. UponC. ImmediatelyD. Directly15. A. shortlyB. brieflyC. quietlyD. straightly16. A. tru
24、cksB. leavesC. branchesD. shoots17. A. went byB. went overC. went offD. went through18. A. smilesB. sorrowC. confidenceD. doubts19. A. happyB. largeC. complexD. modern20. A. worseB. betterC. moreD. less21. A. droveB. sentC. instructedD. walked22. A. howB. whoC. whyD. where23. A. mattersB. troublesC.
25、 questionsD. worries24. A. belongB. insertC. includeD. provide25. A. instanceB. agesC. purposesD. sure26. A. whenB. sinceC. becauseD. if27. A. askB. comeC. leaveD. look28. A. FrightfulB. FunnyC. StrangeD. Accessible29. A. muchB. fewC. littleD. many30. A. pickingB. holdingC. hangingD. giving【答案】11. C
26、 12. A 13. D 14. B 15. B 16. C 17. D 18. A 19. A 20. B 21. D 22. C 23. B 24. A 25. D 26. A 27. C 28. B 29. D 30. C【解析】这是一篇记叙文。文章讲述了,作者雇了一个木匠修复一座旧农舍,作者发现木匠遇到麻烦后,回家前把麻烦挂在树上,从不把麻烦带回家的故事。【11题详解】考查动词词义辨析。句意:在他刚刚完成了一天的艰苦工作后,一个爆胎使他损失了一个小时的工作,他的电锯停止工作,现在他的老式皮卡车拒绝启动。A. caused引起;B. forced强迫;C. made使;D. got到达。
27、由上文的a flat tire可知,此处指一个爆胎使他浪费了一个小时的工作。故选C项。【12题详解】考查动词词义辨析。句意:在他刚刚完成了一天的艰苦工作后,一个爆胎使他损失了一个小时的工作,他的电锯停止工作,现在他的老式皮卡车拒绝启动。A. quit停止;B. deleted删除;C. declined减少;D. reduced减少。此处指木匠完成了一天艰苦工作后遇到的麻烦事,如爆胎、电锯停止工作(坏了),老式皮卡拒绝启动(坏了)。故选A项。【13题详解】考查动词词义辨析。句意:在他刚刚完成了一天的艰苦工作后,一个爆胎使他损失了一个小时的工作,他的电锯停止工作,现在他的老式皮卡车拒绝启动。A.
28、 ride骑;B. increase增加;C. perform执行;D. start启动。由上文语境和下文的I drove him home可知,木匠完成了一天艰苦工作后遇到的麻烦事,如爆胎、电锯停止工作(坏了),老式皮卡拒绝启动(坏了),所以作者开车送木匠回家。故选D项。【14题详解】考查介词/副词辨析。句意:一到他家,他就邀请我去见他的家人。A. Before在之前;B. Upon在上;C. Immediately立即地;D. Directly直接地。由下文的As we walked toward the front door可知,此处指一到木匠家门,木匠就邀请作者去见他的家人,固定用法
29、upon doing sth(一做某事就)。故选B项。15题详解】考查副词词义辨析。句意:我们朝前门走去时,他在一棵小树前短暂地停了一会儿,用手抚摸着树枝尖。A. shortly不久;B. briefly短暂地;C. quietly安静地;D. straightly直截了当地。由下文的When opening the door可知,木匠短暂地停在小树前,然后开家门。故选B项。【16题详解】考查名词词义辨析。句意:我们朝前门走去时,他在一棵小树前短暂地停了一会儿,用手抚摸着树枝尖。A. trucks卡车;B. leaves叶子;C. branches树枝;D. shoots新枝。由上文的he p
30、aused _5_ at a small tree可知,木匠短暂地停在小树前,摸得肯定是树枝的尖部。故选C项。【17题详解】考查动词短语辨析。句意:当他打开门的时候,他经历了一个有趣的转变。A. went by(时间)流逝;B. went over越过;C. went off (食物)变坏;D. went through经历。由上文语境和下文的His brown face was covered with _8_ and hugged his two small children and gave his wife a kiss可知,木匠辛苦工作一天,遇到了许多倒霉事,回家看见亲人却满脸微笑,
31、拥抱亲人,说明木匠打开家门的那一刹那,他的思绪和行为经历了一个有趣的转变(从不开心到开心的转变)。故选D项。【18题详解】考查名词词义辨析。句意:他棕色的脸上洋溢着笑容,拥抱着他的两个小孩,并吻了他的妻子。A. smiles微笑;B. sorrow悲伤;C. confidence信心;D. doubts怀疑。由下文的hugged his two small children and gave his wife a kiss可知,木匠拥抱孩子,亲吻妻子,说明他是带着微笑回家的。故选A项。【19题详解】考查形容词词义辨析。句意:离开这个幸福的家庭后,我路过那棵树,我的好奇心战胜了我。A. happ
32、y幸福的;B. large大的;C. complex复杂的;D. modern现代的。由上文的His brown face was covered with _8_ and hugged his two small children and gave his wife a kiss可知,木匠带着微笑回家,木匠拥抱孩子,亲吻妻子,可推断出这是幸福的一家人。故选A项。【20题详解】考查名词词义辨析。句意:离开这个幸福的家庭后,我路过那棵树,我的好奇心战了上风。A. worse更多的问题;B. better更好的事物;C. more更多的;D. less更少的。由下文的I asked him和Bef
33、ore we went in, _12_ did you stop by the tree earlier?可知,正是因为作者的好奇心战了上风,所以作者问木匠“为什么在树前停一会儿”,固定搭配get the better of(战上风、战胜)。故选B项。【21题详解】考查动词词义辨析。句意:我问他,他陪我走到车旁,“在我们进去之前,你为什么要提前在树旁停一会儿?”A. drove开车;B. sent派去;C. instructed教授;D. walked走路。由上文语境可知,木匠车坏了,作者开车送木匠回家,现在作者要回自己家,出于礼貌,木匠会陪作者走到车旁。故选D项。22题详解】考查疑问词词义
34、辨析。句意:我问他,他陪我走到车旁,“在我们进去之前,你为什么要提前在树旁停一会儿?”A. how怎么;B. who谁;C. why为什么;D. where哪里。由上文的I passed the tree and my curiosity got the _10_of me可知,作者的好奇心战了上风,所以作者问木匠“为什么在树前停一会儿”。故选C项。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:我知道我不能不在工作和生活中遇到麻烦,但这些麻烦不属于在家里的我的妻子和孩子。A. matters事情;B. troubles麻烦;C. questions问题;D. worries担忧。由下文的those t
35、roubles可知,此处指木匠说自己不可能不在工作和生活中遇到麻烦。故选B项。【24题详解】考查动词词义辨析。句意:我知道我不能不在工作和生活中遇到麻烦,但这些麻烦不属于在家里的我的妻子和孩子。A. belong属于;B. insert插入;C. include包括;D. provide提供。由上下文语境可知,木匠辛苦工作一天,遇到了许多麻烦事,开家门前,把麻烦挂在树枝上后,回家看见亲人却满脸微笑,说明木匠认为自己的麻烦不属于自己的亲人,所以不把麻烦带回家。故选A项。【25题详解】考查名词词义辨析。句意:我知道我当然可以控制一件事。A. instance例子;B. ages年龄;C. purp
36、oses目的;D. sure肯定的。由上下文语境可知,木匠遇到麻烦,把麻烦挂在树枝上,从不把麻烦带回家,第二天上班再把麻烦捡起,说明他确信自己可以控制麻烦,固定搭配for sure(当然可以)。故选D项。【26题详解】考查连词词义辨析。句意:当我回家时,我可以每天晚上把它们挂在树上。A. when当时候;B. since自从;C. because因为;D. if假如。由上文的As we walked toward the front door, he paused _5_ at a small tree, touching tips of the _6_ with his hands可知,是当
37、木匠回家时,他把麻烦挂在树枝上,用when引导时间状语从句。故选A项。【27题详解】考查动词词义辨析。句意:第二天早上我前往上班前再把它们捡起来。A. ask问;B. come来;C. leave离开;D. look看。由本处语境可知,此处指前往上班前,木匠把树上的麻烦捡起来带走,固定搭配leave for(前往)。故选C项。【28题详解】考查形容词词义辨析。句意:“有趣的是,”他笑着说,“当我早上出来去捡起它们的时候,我记得前晚挂在树上的许多麻烦几乎没有了。”A. Frightful可怕的;B. Funny有趣的;C. Strange奇怪的;D. Accessible可接近的。当木匠早上出来
38、去捡起麻烦的时候,他发现前晚挂在树上的许多麻烦几乎没有了,这很有趣。故选B项。【29题详解】考查形容词词义辨析。句意:“有趣的是,”他笑着说,“当我早上出来去捡起它们的时候,我记得前晚挂在树上的许多麻烦几乎没有了。”A. much多的;B. few几乎没有的;C. little很少的;D. many许多的。由本处语境可知,此处指木匠想上班前把麻烦捡起带走,有趣的事发生了,他发现记得前晚挂在树上的许多麻烦几乎没有了,此处用many(troubles),many修饰可数名词复数。故选D项。【30题详解】考查动词词义辨析。句意:“有趣的是,”他笑着说,“当我早上出来去捡起它们的时候,我记得前晚挂在树
39、上的许多麻烦几乎没有了。”A. picking挑选;B. holding拿着;C. hanging悬挂;D. giving给。由上文的I can hang them up on the tree every night可知,木匠晚上回家前,会把麻烦挂在树枝上。故选C项。第三部分:阅读理解阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。ADear Ben:I really love reading your column.Your words are always so witty.Heres my problem:My boyfriend and I have
40、been together for four years and we have many dreams about the future.Recently my parents and all relatives are urging me to get married and have given me a lot of pressure.I got totally tired and lost patience and I made a mistake.I wrote a letter to break up with my boyfriend.He just kept silent.A
41、fter a month,I calmed down and realized I still love him deeply.Im really regretting what happened.What should I do?Just let it be or do something like apologize?Is it too late?ElaineDear ElaineI sometimes think that we stare so long at a door thats closing that its too late when we see the one that
42、s open.After four years together,you might think that a Dear John letter would be met with a little more than indifference,but alas this guy just walked away and gives up without a fight.I think maybe you need to ask yourself if this guy was really worth the four years you spent with him and if your
43、e willing to wait another four years for him to make up his mind.A lot of what youre been feeling now is natural because youre been together for so long.Once you know how much time it will take,I think you should use it to see the world of possibilities right there in front of your eyes.You should t
44、ake these moments to go on some dates with some other people to see whether your ex-boyfriend is truly the man you want to spend the rest of your life with.The main thing,though,is to use your time apart to get a clear perspective on your relationship and see whether he is or isnt Mr.Right,or whethe
45、r the traditional form of marriage is something you ultimately need to be happy together.Ben31. The passage is most probably from_.A. the InternetB. a newspaperC. a talk showD. an experts lecture32. The underlined part“Dear John letter”means_.A. an apology letterB. a letter which make suggestionsC.
46、an invitation letterD. a letter to end a relationship with somebody33. What is the best title of the passage?A. Maybe he is silently hurtingB. Love him?Apologize to him!C. Is he worth the four years?D. Secrets of getting along with him【答案】31. B 32. D 33. C【解析】本文是一篇应用文。文章是一封情感咨询信及其回复信。【31题详解】推理判断题。通读
47、全文,结合第一段第一句“I really love reading your column.(我真的喜欢读你的专栏文章)”可知,文章是一封情感咨询信及其回复信,最有可能来自一份报纸,故选B项。【32题详解】短语猜测题。第一封信最后一段中“I wrote a letter to break up with my boyfriend.”提到Elaine写了一封信与男朋友分手,结合划线短语所在句后一个分句“but alas this guy just walked away and gives up without a fight.(但是这个男孩只是离开,没有吵架地放弃了)”可知,划线短语所在句“A
48、fter four years together, you might think that a Dear John letter would be met with a little more than indifference,”意为“在一起四年后,你可能认为一封分手信要得到比冷漠更多一点的回应”,所以“Dear John letter”是指分手信,故选D项。【33题详解】主旨大意题。通读全文,并结合第二封信第二段“I think maybe you need to ask yourself if this guy was really worth the four years you s
49、pent with him and if youre willing to wait another four years for him to make up his mind.(我认为,可能你需要问问自己这个男孩是否真正值得你和他一起度过的四年,你是否愿意再等他四年来使他下定决心)”可知,文章是一封情感咨询信及其回复信,着重在回信内容,在Ben的回信中,他劝导女孩尝试与其他人约会,以更清晰的角度思考前男友是否值得付出的四年,故C项“他值得四年的时间吗?”适合作为文章标题,故选C项。BThey say that Mexico is a country no one ever leaves.
50、Every year, millions of tourists pass through, and Mexicans jovially (高兴地) warn that a part of them will remain behind forever. Most visitors are vacationing North Americans who wind up on the brilliant beaches of Cancun, Acapulco, Mazatlan, and Puerto Vallarta. The beaches, of course, are among the
51、 worlds bestbut those who venture inland are rewarded with the true soul of Mexico, which has always resided firmly in the interior. And it is a big soul. Mexico is vast, made up of nearly two million square miles of coastline, desert, rain forests, mountains, and fertile plains. From the American b
52、orderlands of the wide, agriculturally rich north, the country narrows gently as it sweeps south and east. The two main mountain ranges, the Sierra Madre Occidental and the Sierra Madre Oriental, hug the west and east, finally merging (并入) into the volcanically active central highlands and the capit
53、al, Mexico Citythe most populous city in the world. Further south, the country narrows to only 100 miles, then broadens again before reaching the Guatemalan border. There are two major peninsulas (半岛) that are almost countries themselves. In the west is the poetically barren Baja Peninsula; to the e
54、ast, protruding into the Caribbean like the end of a fish hook, is the Yucatan peninsula, bursting with rain forests, Mayan ruins, and white powder beaches. The population is about 106 million, and the generosity(慷慨大方)of the Mexican people is unsurpassed (非常卓越的). Knowing a few simple sentences in Sp
55、anish will win hearts. Mexico has been graced with an unusually temperate climate year round. The most important thing to remember is that the Mexican summer is also the rainy season, although the rain rarely lasts more than a few hours, and typically arrives in the late afternoon. Extremes are pres
56、ent only in the North and in Baja, both of which have deserts where the temperature leaps above 100F. Mexico City has a year-round temperature in the high 80s, while the coasts usually stay in the mid-90s. Night time temperatures fall somewhat, but rarely break down below a comfortable 60F. 34. By s
57、aying “Knowing a few simple sentences in Spanish will win hearts.”, the writer wants to show that_.A. Mexicans are particularly friendly to foreigners who can speak SpanishB. Spanish is Mexicos official languageC. Mexicans especially welcome Spanish touristsD. Mexicans all want to learn about Spanis
58、h culture35. The last paragraph is mainly about Mexicos _.A. geographyB. climateC. populationD. language36. In the north of Mexico, _.A. there are plenty of rainforestsB. many volcanoes are very activeC. economy mainly depends on agricultureD. visitors can enjoy Mayan ruins in the forests37. The pur
59、pose of this passage is to _.A. tell us the results of the writers surveyB. advise us to tour around MexicoC. give us some introduction about MexicoD. show the relationship between temperature and desert38. It can be inferred that a tourist who stays in Mexico City usually feels _.A. coldB. frozenC.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-359934.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
三年级下册语文课件-30 雪顿节上看赛牛 语文S版(共24张PPT).ppt
