2021届高考英语一轮复习 第一编 必修2 Module 6 Films and TV Programmes课时作业(含解析)外研版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高考英语一轮复习 第一编 必修2 Module Films and TV Programmes课时作业含解析外研版 2021 高考 英语 一轮 复习 第一 必修 Programmes 课时
- 资源描述:
-
1、Module 6 Films and TV Programmes课时作业.阅读(2020贵阳市普通高中高三年级摸底考试)As the old saying goes, “Dont judge a book by its cover.” And neither should we judge movie stars by their ages.At just 21, Elle Fanning made history by becoming the youngest jury (评审团) member at the Cannes Film Festival. This year it laste
2、d from May 14th to May 25th. “I was in complete shock when I got that phone call and that question if I wanted to be a member of the Cannes Jury,” Fanning said during a press conference.As it turned out, it not only shocked the US actress, but also brought criticism from those who believed Fanning w
3、as too young compared to other veterans in the industry. But Fannings acting experience was in fact a good argument for her jury membership. In fact, Fanning has been a Hollywood fixture for longer than you realize.The 21yearold has been in many big productions. She began acting in I Am Sam at age 3
4、. With lead roles in movies like Super 8, We Bought a Zoo and Maleficent under her belt, shes appeared in 60 projects and is one of Hollywoods hottest young stars. Fannings devotion to work numbers her among the few former child stars who continue to act as adults.In her latest movie Teen Spirit, wh
5、ich hit US cinemas last month, Fanning plays a pop singer. Since she had no singing experience, Fanning had to work with Grammywinning music producer Marius de Vries for three months before the filming started. “I would go to his apartment and sing through all the songs every day,” she said. “He vid
6、eoed me and recorded me singing everything and made me watch it back again and again to improve my skills.”With such rich acting experience and devotion to her art, Fanning certainly was able to “represent a new class in film” at the Cannes Film Festival.篇章导读:本文是一篇说明文。21岁的艾丽范宁成为戛纳电影节历史上年龄最小的评审团成员。凭借
7、丰富的表演经验和对艺术的热爱,范宁无疑能够在戛纳电影节上“代表电影界的一个新阶层”。1What does the underlined word “veterans” probably mean?AShocked actresses.BGreen hands.CExperienced people.DMusic producers.答案:C词义猜测题。根据第三段第一句可知,范宁当选为戛纳电影节评审团成员招致了一些人的批评,他们认为范宁与业内其他资深人士相比过于年轻。据此可推知,画线词意为“经验丰富的人,老手”,故C项正确。2In which film does Fanning play a p
8、op singer?AI Am Sam.BSuper 8.CWe Bought a Zoo.DTeen Spirit.答案:D细节理解题。根据第五段第一句“In her latest movie Teen Spirit . Fanning plays a pop singer.”可知,D项正确。3What does the writer think of Elle Fanning?AWealthy.BDevoted.CConsiderate.DFriendly.答案:B推理判断题。根据第五段叙述的无唱歌经验的范宁为扮演一位流行音乐歌手所做的努力和尾段中的“With such rich acti
9、ng experience and devotion to her art”可推知,作者认为范宁是一位对工作尽心尽力的演员,故B项正确。4What is the main idea of the text?AElle Fannings earning her honor.BA person judged by appearance.CIntroducing some famous films.DElle Fannings presenting in a new film.答案:A主旨大意题。根据第二段第一句“At just 21, Elle Fanning made history by be
10、coming the youngest jury (评审团) member at the Cannes Film Festival.”并结合全文其他内容可知,本文主要讲述了21岁的艾丽范宁成为戛纳电影节历史上年龄最小的评审团成员,并介绍了她的演艺经历,故A项正确。【词汇积累】conference n. (通常持续几天的大型正式)会议,研讨会criticism n. 批评;批判;责备;指责devotion n. 奉献;忠诚;专心;热心producer n. (戏剧、电影、节目、唱片等的)制作人【难句分析】原文:Since she had no singing experience, Fannin
11、g had to work with Grammywinning music producer Marius de Vries for three months before the filming started.由于范宁没有演唱经验,在开拍前,她不得不与格莱美获奖音乐制作人马吕斯德弗里斯合作了三个月。(第五段第二句)分析:本句为主从复合句。since引导原因状语从句,主句中包括before引导的时间状语从句。.完形填空My First Trip in the United StatesI still remember my first day in the US very clearly.
12、 My friend was waiting for me when my plane 1 at Kennedy International Airport at three oclock in the afternoon. The weather was very 2 and it was snowing, but I was too excited to 3 . From the airport, my friend and I took a taxi to my hotel. On the way, I saw the skyline of Manhattan for the first
13、 time and I looked 4 at the famous skyscrapers (摩天大楼) and their manmade beauty. Helping me unpack at the hotel, my friend left and 5 to return the next day.Shortly after my friend had left, I went to a 6 near the hotel to get something to eat. 7 I couldnt speak a single word of English, I couldnt te
14、ll the waiter what I wanted. I was very worried and started to make some 8 , but he didnt understand me. Finally, I ordered the same thing as the man at the next table was 9 . After dinner, I started to walk along Broadway 10 I came to Times Square with its theatres, neon lights, and crowds of peopl
15、e. I did not feel tired, so I 11 to walk around the city. I wanted to see 12 on my first day, although I knew it was impossible.When I returned to the hotel, I couldnt fall asleep, lay 13 and thought about New York. It was a very big and amazing city with many highrise buildings and streams of cars,
16、 and full of 14 and busy people. I also decided right then that I had to learn to 15 English.篇章导读:本文是一篇记叙文。文章讲述了“我”第一次到美国旅游的故事。1A.launchedBlandedCdropped Dleft答案:B根据空格前的“My friend was waiting for me”可判断出当“我”的飞机降落的时候,“我”的朋友正在等“我”。2A.hot BwarmCcold Dcool答案:C根据空格后的“it was snowing”可知,当时天气非常寒冷,故选C。3A.loo
17、k BlistenCenjoy Dmind答案:D根据but及上文中的“The weather was very 2 and it was snowing”可知,“我”由于太激动而不在意寒冷的天气。4A.in surprise Bas usualConce again Din peace答案:A上文中的“saw the skyline . for the first time”暗示,“我”看到这么高的大楼时一定感到吃惊。5A.advised BrefusedCpromised Dhoped答案:C帮“我”在酒店收拾好之后,“我”的朋友就离开了,承诺(promise)明天再来。6A.restau
18、rant BshopCsupermarket Dpub答案:A根据第9空后的“After dinner”可知,“我”去酒店附近的一家餐厅吃东西。7A.Though BSinceCWhile DIf答案:B下文中的“I couldnt tell the waiter what I wanted”说明,因为“我”不会说英语,导致不能告诉服务员自己想吃什么。since引导原因状语从句。8A.voices BsuggestionsCsounds Dgestures答案:D根据上文中的“ 7 I couldnt speak a single word of English”及空后的“but he did
19、nt understand me”可知,此处表示“我”开始做一些“手势”。9A.looking BwaitingCpicking Deating答案:D“我”点了与邻桌那个人正在吃的一样的食物,故选D。10A.until BwhenCbefore Dafter答案:A饭后,“我”开始沿着百老汇大街一直走到时代广场,故选A。11A.tried BstoppedCdetermined Dcontinued答案:C根据空格前的“I did not feel tired”可知,因为“我”不感到累,所以决定走遍整个城市。12A.anything BeverythingCsomething Dnothin
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361443.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
