广东省深圳实验学校2020-2021学年高二上学期第二阶段考试英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省深圳实验学校2020-2021学年高二上学期第二阶段考试英语试题 WORD版含解析 广东省 深圳 实验学校 2020 2021 学年 上学 第二阶段 考试 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、深圳实验学校高中部2020-2021学年度第一学期第二阶段考试高二英语第I卷(共90分)一、单项选择(共10小题;每小题1分,共10分)从每题所给的四个选项A、B、C和D中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。1. Mom, what did your doctor say? He advised me to live _ the air is fresher.A. whenB. whereC. whoseD. that【答案】B【解析】【详解】考查状语从句。句意:妈妈,你的医生怎么说?他建议我住在空气比较新鲜的地方。动词live为不及物动词,所以用where引导地点状语从句,表示“的地方”
2、。故选B。2. But _ he had won everything it was possible to win in his sport, Li Ning retired with the feeling that he _.A. even though; was failedB. after; failedC. even though; had failedD. after; has failed【答案】C【解析】【详解】考查连词和时态。句意:但是即使是已经赢得了自己体操项目上能赢得的一切,李宁依然还是带着一种失败的感觉退役了。根据句意,可知逗号前后两句话之间是让步关系,应用从属连词e
3、ven though;第二个空格是同位语从句 that he _中的谓语动词,且动词fail发生在retired 之前,也就是过去的过去,应用过去完成时,故选C。3. The Rap of China has made the artists the centre of public attention, many of _ were underground before.A. themB. thoseC. whoD. whom【答案】D【解析】【详解】考查定语从句。句意:中国的说唱让这些艺术家成为公众关注的中心,他们中的许多人以前都是地下活动的。分析句子结构,many of _ were u
4、nderground before.是一个非限定性定语从句,先行词为artists,指人,介词+关系代词引导的定语从句,指人,只能用whom,指物,只能用which,所以用关系代词whom引导。故选D。4. However, when _ what the prize means to her, the lyric poet responded by saying “I dont know really what it means.”A. askingB. askedC. was askedD. having asked【答案】B【解析】【详解】考查状语从句的省略。句意:然而,当被问到该奖项对
5、她的意义时,这位抒情诗人如此回应:“我不知道这真正意味着什么。”分析句子以及句意可知,空格处完整表达是when the lyric poet was asked,根据状语从句省略规则,主句和从句主语一致,且从句中谓语动词含有be动词时,可省略从句中的主语和be动词,即是when asked,故选B。5. National Treasure, a large-scale cultural exploration program _ began to air on Channel 3 of CCTV on Dec 3, _ light on ways to arouse interest in m
6、useums.A. which; throwsB. /; throwingC. /; throwsD. which; throwing【答案】A【解析】【详解】考查定语从句和时态。句意:12月3日晚,大型文化探索类节目国家宝藏在央视三套播出,揭示了如何唤起人们对博物馆的兴趣 。第一个空格引导定语从句,先行词是program,指物,在从句中作主语,结合选项,应是which;第二个空动词作谓语,描述一个客观的事实,应用一般现在时,且主语是第三人称单数,谓语动词用单数,应是throws。故选A。6. For instance, we unconsciously start to listen for
7、 and select information that _ our beliefs and turn a blind eye to information that doesnt, _ it out of hand.A. matches; rejectsB. matching; rejectingC. matches; rejectingD. matching; rejects【答案】C【解析】【详解】考查主谓一致和非谓语动词。句意:例如,我们开始无意识地倾听和选择符合我们信念的信息,而对不符合我们信念的信息视而不见,毫不犹豫地拒绝它。第一空为定语从句,句中先行词为information,为
8、不可数名词,从句缺少谓语动词,结合句中时态可知,谓语动词用一般现在时的第三人称单数形式;第二空为非谓语动词作状语,reject与其逻辑主语we之间是主谓关系,表示主动,所以用现在分词作状语。故选C。7. _ is reported in the newspaper, some artistic treasures will be on show in the exhibition hall on the weekend.A. ItB. WhatC. AsD. That【答案】C【解析】【详解】考查定语从句。句意:正如报纸上所报道的,一些艺术珍品周末将在展览馆展出。as引出非限定性定语从句时,代
9、替整个主句,对其进行说明。通常均由逗号将其与主句隔开。as有“正如, 就像”之意。故选C。8. When I got to the theatre, I found the tickets _ and I didnt get one.A. sold outB. selling outC. to be sold outD. were selling out【答案】A【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:当我到剧院时,我发现票已经卖完了,我没有买到票。句中宾语tickets 与sell out之间为被动关系,所以用过去分词作宾语补足语。故选A。9. How are things going, Mr
10、. White? Well, they have set out to deal with the present situation _ they think deserves their immediate attention.A. whereB. whichC. whatD. /【答案】B【解析】【详解】考查定语从句。句意:情况怎么样,怀特先生?嗯,他们已经着手处理目前情况,他们认为这值得他们立即注意。分析句子结构可知,此处包含一个定语从句,关系词指代先行词situation(指物)并在从句中作主语,应该用关系代词which引导该从句,故选B项。10. Armed with inform
11、ation youve gathered, you can _ preparing your business plan.A. set upB. set asideC. set outD. set about【答案】D【解析】【详解】考查动词短语。句意:有这些你所收集的信息,你可以着手准备你的商业计划了。A. set up 建立;B. set aside 把.放置一旁;留出;C. set out 出发;着手;开始;D. set about 着手;开始。set out to do=set about doing sth.“开始着手做”,此题中空格后是preparing, 故选D。二、 阅读理解(
12、共两节, 满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分, 满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AHome Laundry Automatic Dryer ProductFull Two Year Warranty (保修)Limited Five Year Warranty on Cabinet (机箱)The warranty provides for: For the first two years Amana will repair or replace any faulty part free of charge. From the th
13、ird year to the fifth year Amana will provide free replacement for any cabinet which proves faulty due to rust (锈).The warranty limitations: The warranty begins at the date of original purchase. The warranty only applies to product used within the United States or in Canada if product is approved by
14、 Canadian Standards Association when shipped from the factory. Products used on a commercial or rental basis are not covered by this warranty. Service must be performed by an Amana servicer. Adjustments are covered during first year only.The owners responsibilities: Provide the sales receipt. Normal
15、 care and maintenance. Have the product reasonably accessible for services. Pay for service calls related to product installation or usage instructions. Pay for extra service costs, over normal service charges, if servicer is requested to perform service outside servicers normal business hours.The w
16、arranty does not cover it if: The product has damage due to product alteration and connection to an improper electricity supply, shipping and handling, accidents, fires, floods, lightning or other conditions beyond the control of Amana. The product is improperly installed (安装) or applied.On no condi
17、tion shall Amana be responsible for consequential damages (间接损坏).This warranty gives you specific legal rights, and you may have others which vary from state to state. For example, some states do not allow the exclusion (排除) or limitation of consequential damages, so this exclusion may not apply to
18、you.11. In which condition can a product be under warranty according to the warranty limitations?A. Being used in the U.S.A.B. Being rented for home use.C. Being repaired by the user himself.D. Being shipped from a Canadian factory.12. According to the owners responsibilities, what does an owner has
19、 to pay extra for?A. The product installation.B. A servicers overtime work.C. The loss of the sales receipt.D. A mechanics transportation.13. What can we know according to the warranty?A. The consequential damages are excluded across America.B. A product damaged in a natural disaster is covered by t
20、he warranty.C. A faulty cabinet due to rust can be replaced free in the third year.D. Free repair is available for a product used improperly in the first year.【答案】11. A 12. B 13. C【解析】【分析】这是一篇应用文。本文是一份产品的保修单。文中详细地说明了这款家用自动洗衣烘干机的保修范围、保修期限等。【11题详解】细节理解题。根据The warranty limitations中的“The warranty only a
21、pplies to product used within the United States or in Canada if product is approved by Canadian Standards Association when shipped from the factory.(保修仅适用于产品使用在美国或在加拿大,如果产品是通过加拿大标准协会批准时,从工厂发货。)”可知,在美国使用的产品可以被保修。故选A。【12题详解】细节理解题。根据The owners responsibilities中的“Pay for extra service costs, over normal
22、 service charges, if servicer is requested to perform service outside servicers normal business hours.(如果服务方被要求在服务方正常工作时间之外提供服务,则需支付超出正常服务费用的额外服务费用。)”可知,服务人员的超时工作需要支付额外服务费用。故选B。【13题详解】细节理解题。根据The warranty provides for中的“From the third year to the fifth year Amana will provide free replacement for an
23、y cabinet which proves faulty due to rust (锈). (从第三年到第五年,Amana将为任何因生锈而出现故障的机柜提供免费更换。)”可知,由于生锈而出现问题的机柜在第三年可以免费更换。故选C。BRecently, as I watched my son Nathan play basketball for his school team, I was feeling sorry for myself and for him. His team was facing adversity (困境) on the court and he was playin
24、g in a hostile environment it was the opponents home gym filled with their supporters, and Nathans team was trailing (落后) for three quarters of the game. As for me, I had just been dismissed (解雇) from my job earlier in that day.During the drive home, I kept telling myself that I would find work agai
25、n in a short time I was always confident in my experience and abilities, but self-doubt was still sticking its foot in the door.The basketball game entered the fourth quarter with Nathans team still trailing. I saw the determination on his face as well as his teammates as they fought back to not onl
26、y tie the game, but then go ahead by three points. Then, a player from the other team made an unbelievable shot to make the game tied again. With the tied scores and seconds on the clock, Nathan found himself with the ball and with skill and confidence, he made the basket with a defender hanging all
27、 over him. The other player was called for a foul (犯规).As Nathan stood preparing for a shot that would put his team up by three points, I saw the focus and determination on his face, with no room for self-doubt. Nathan was able to tune out all the distractions and nail the free throw with such skill
28、, as if he had done it a thousand times.As I sat there, my heart bursting with pride, it dawned on me that I had taught him perseverance (毅力) in the face of adversity, and he had just taught me the same lesson. That brief moment of self-doubt and feeling sorry for myself was blown away by the action
29、s of my son on the basketball court. He will play in the finals, but it doesnt matter if he wins or loses. At this moment, we both won.14. What did the author estimate his sons team would be like at first?A. The team would finally win.B. The team would lose at away court.C. The team would lose at ho
30、me court.D. The team would tie with the opponents.15. What does the underlined phrase “tune out” in Paragraph 4 mean?A. Avoid.B. Focus.C. Create.D. Receive.16. What can we infer from the last paragraph?A. My son would win in the finals and I would find a job soon.B. I had once taught my son face to
31、face that we should never give up.C. It was my encouragement and help that made my son win the game.D. I would become more confident about my future after this experience.17. What is the best title for the text?A. Life Goes Just Like Playing BasketballB. It Matters Whether to Win or LoseC. A Lesson
32、in Life and BasketballD. A Moment of Self-doubt【答案】14. B 15. A 16. D 17. C【解析】【分析】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在观看儿子篮球比赛过程中,看到儿子球队在比赛临近尾声并处于劣势情况下,依然满怀信心、坚持不懈,最后获得了胜利。这番情景让刚刚失业正处于沮丧不自信中的作者消除了自我怀疑,重新燃起了生活的斗志。【14题详解】细节理解题。根据文章第一段中的“Recently, as I watched my son Nathan play basketball for his school team, I was feel
33、ing sorry for myself and for him. His team was facing adversity (困境) on the court and he was playing in a hostile environment it was the opponents home gym filled with their supporters, and Nathans team was trailing (落后) for three quarters of the game. (最近,当我看着我的儿子内森在他的高中篮球队打球时,我开始为自己和他感到难过。他的球队在球场上
34、面临着逆境,而他在一个充满敌意的环境中打球那是对手的主场体育馆,挤满了他们的支持者,而内森的球队在比赛的四分之三时间里都处于落后状态)”可知,一开始的时候,作者认为自己儿子所在的球队会失败。故选B。【15题详解】词义猜测题。“and”前后为两个并列的短语,由短语“nail the free throw with such skill(用这样的技术把罚球钉住)”可知,内森能够把所有的分心都解除。由此推知,划线单词tune out意为“避免”之意。故选A。【16题详解】推理判断题。根据文章最后一段“That brief moment of self- doubt and feeling sorry
35、 for myself was blown away by the actions of my son on the basketball court.(我儿子在篮球场上的行为使我短暂的自我怀疑和为自己感到难过的那一刻烟消云散)”可以看出,儿子比赛过程中面对困境依然坚持不懈的态度和行为,使得作者也不再自怨自、怀疑自我,对于未来更加充满自信。故选D。【17题详解】主旨大意题。根据文章内容,本文讲述了作者在观看儿子篮球比赛过程中,看到儿子球队在比赛临近尾声并处于劣势的情况下,依然满怀信心、坚持不懈,最后获得了胜利,这番情景让刚刚失业正处于沮丧不自信中的作者消除了自我怀疑,重新燃起了生活的斗志。所以
36、选项C“A Lesson in Life and Basketball”中的life与作者的生活状况呼应,其中的basketball与作者的孩子的比赛呼应,lesson与作者的体会呼应。故选C。CWhats the point in dining out when we can have whatever meal we want delivered to our homes as we watch movies on our giant flat-screen TV? According to statistics from Technomic, 86% of consumers are u
37、sing off-premise (非经营现场的) channels at least once a month, and a third of consumers are using it more than they did a year ago.Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly changing consumer demands. Fazolis has spent the past two years investing in its drive-thro
38、ugh, carry-out, catering and delivery businesses, and has launched a new loyalty app aimed at making carry-out orders easier. These efforts have paid off so far off-premise sales are up 18.5% over last year for the company, said Jennifer Crawford, director of off-premise sales at Fazolis.But, she no
39、ted that sales arent the only benefit to giving priority to these channels. “The off-premise channel is a great opportunity to communicate and connect with a new consumer group,” Crawford said. “Many of our off-premise guests have not dined in a Fazolis or experienced our menu. With options like thi
40、rd-party delivery and online ordering, we have the capability to tap into potential new guests.”Sales lifts and new customer potential are great rewards, to be sure. But that doesnt mean carrying out off-premise channels comes without challenges. Crawford said a big one is the lack of control and ma
41、intaining the guest relationship. “When a guest dines in, we can provide a level of service that improves the consumer dining experience,” she said. The lack of control extends into the digital experience, as third-party apps can also be an issue. “Orders are not often processed properly due to the
42、drop-down (下拉式) menus and default (默认) orders in third-party software,” Crawford said. She added that staffing issues can also arise when heavy delivery periods overlap restaurant busy hours and maintaining food quality and integrity (完好) during delivery time is tricky for certain dishes.Nevertheles
43、s, Crawford believed the juice is very much worth the squeeze. “Across the industry, dine-in traffic continues to decline or remain flat. If brands are not driving sales through catering, carry-out and delivery, they are missing out on income,” she said.18. Why does Fazolis invest in off-premise cha
44、nnels?A. Because it wants to lead the latest changes.B. Because it wants to see the potential of its consumers.C. Because it wants to survive in the changing consumer trend.D. Because it wants to communicate and connect with its new consumers.19. What can we know from Paragraph 4?A. It is challengin
45、g to maintain quality and integrity of dishes during delivery.B. Third-party apps cannot offer as good an experience of ordering as restaurants.C. Third-party apps may get out of control when consumers experience online ordering.D. During heavy delivery periods, more staff is always needed to deal w
46、ith busy dine-in traffic.20 What is Crawford s attitude towards off-premise channels?A. Favorable.B. Doubtful.C. Ambiguous.D. Cautious.21. What is the text mainly about?A. What challenges off-premise channels create.B. Why restaurants are prioritizing off-premise channels.C. How important off-premis
47、e channels are for restaurant.D. How restaurants are adapting to the rise of delivery business.【答案】18. C 19. B 20. A 21. D【解析】【分析】本文为一篇说明文。主要介绍了一种社会现象,即越来越多的饭店开发了线上点单和外卖配送业务,并分析了其背后的原因以及这种趋势的优缺点。【18题详解】推理判断题。根据第二段 “Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly ch
48、anging consumer demands. Fazolis has spent the past two years investing in its drive-through, carry-out, catering and delivery businesses, and has launched a new loyalty app aimed at making carry-out orders easier.”(大多数餐饮公司追逐这些趋势,只是为了跟上快速变化的消费者需求。法佐利在过去两年中一直投资于其免下车、外卖、餐饮和送货业务,并推出了一款新的忠诚度应用程序,旨在简化外卖订
49、单。)可知法佐利投资外送渠道,因为想跟上最新变化。由此判断出它想在不断变化的消费趋势中生存。故选C。【19题详解】推理判断题。根据第四段 “ Orders are not often processed properly due to the drop-down (下拉式) menus and default (默认) orders in third-party software, Crawford said. She added that staffing issues can also arise when heavy delivery periods overlap restaurant
50、 busy hours and maintaining food quality and integrity (完好) during delivery time is tricky for certain dishes.”(克劳福德说:“由于下拉菜单和第三方软件中的默认订单,订单往往不能得到正确处理。”她补充说,当大量的外卖时间与餐厅繁忙的时间重叠时,也会出现人员配备问题,而且对于某些菜肴来说,在外卖时间内保持食品质量和完整性是很棘手的。)可推知,第三方app无法提供与饭店一样好的服务。故选B。【20题详解】推理判断题。根据第三段“The off-premise channel is a gr
51、eat opportunity to communicate and connect with a new consumer group,” Crawford said.”可知,外卖渠道是一个很好的机会,沟通和连接一个新的消费群体,”克劳福德说。她对于饭店在线外卖方面持支持的态度。故选A。【21题详解】主旨大意题。根据第一段 “According to statistics from Technomic, 86% of consumers are using off-premise (非经营现场的) channels at least once a month, and a third of
52、consumers are using it more than they did a year ago.”(根据Technomic的统计数据,86%的消费者每月至少使用一次离线渠道,三分之一的消费者使用离线渠道的次数比一年前多。)以及第二段中 “Most restaurants companies are chasing these trends simply to keep up with quickly changing consumer demands.”( 大多数餐饮公司追逐这些趋势,只是为了跟上快速变化的消费者需求。)由此可知,文章围绕“饭店如何适应外卖配送业务兴起的”这一主题展开
53、的,故选D。DThe worst outbreak of desert locusts (蝗虫) in decades is presently underway in the Horn of Africa. It is the biggest of its kind in 25 years for Ethiopia and Somalia and the worst Kenya has seen for 70 years.What we are seeing in East Africa today is unlike anything weve seen in a very long ti
54、me. Its destructive potential is enormous, and its taking place in a region where farmers need every gram of food to feed themselves and their families. Most of the countries hardest hit are those where millions of people are already vulnerable (脆弱的) or in serious humanitarian need, as they endure t
55、he impact of violence, drought, and floods.We have acted quickly to respond to this outbreak. The primary method of battling locusts is the aerial spraying of pesticides (杀虫剂). FAOs “Locust Watch” service explains that “although giant nets, flamethrowers, lasers, and huge vacuums have been proposed
56、in the past, these are not useful for locust control. People and birds often eat locusts but usually not enough to significantly reduce population levels in large areas.”The UNs Office for the Coordination of Humanitarian Affairs has released $10 million from its Central Emergency Relief Fund to sup
57、port a huge scale-up in aerial operations (空中作业) to manage the outbreak.But the window to contain this crisis is closing fast. Before the beginning of March we must bring this infestation (虫害) under control as that is when the rain and planting season begins. If left unchecked (未受制止的) and with expec
58、ted additional rains the number of locusts in East Africa could increase 500 times by June.We must act now to avoid a full-blown catastrophe. And we will. At the same time, we need to pay attention to a bigger picture. This is not the first time the Greater Horn of Africa has seen locust outbreak ap
59、proach this scale, but the current situation is the worst in decades. This is linked to climate change. Warmer seas mean more tropical storms, generating the perfect breeding conditions for locusts.22. What is implied in paragraph 2?A. People in East Africa are suffering droughts.B. People in East A
60、frica are going through floods.C. The locust outbreak will cause crop failure.D. The locust outbreak is worsening locals life.23. What can we learn from the last paragraph?A. We need a bigger picture to study the disaster.B. It is the second outbreak of locusts in East Africa.C. It is the largest ou
61、tbreak of locusts ever in history.D. The outbreak of locusts is fueled by global warming.24. What is the purpose of the text?A. To analyze and compare.B. To inform and call for action.C. To argue and discuss.D. To introduce and assess.25. Where does the text probably come from?A. A guidebook.B. A he
62、alth magazine.C. A news report.D. A chemistry paper.【答案】22. D 23. D 24. B 25. C【解析】【分析】这是一篇新闻报道。文章主要讲述了非洲东部发生了几百年以来的最严重的一次蝗虫灾害,并呼吁大家采取行动避免蝗灾大爆发。【22题详解】推理判断题。由第二段“Its destructive potential is enormous, and its taking place in a region where farmers need every gram of food to feed themselves and their
63、 families. Most of the countries hardest hit are those where millions of people are already vulnerable or in serious humanitarian need, as they endure the impact of violence, drought, and floods.”它的破坏潜力是巨大的,而且它发生在一个农民需要每一克食物来养活自己和家人的地区。在受灾最严重的的地方,这里的人们因为遭受暴力,干旱和洪水已经很脆弱,急需人道主义救助。由此可知,原本这些地方情况就很糟糕了,现在
64、蝗灾爆发,只会是情况更加恶化。故选D项。【23题详解】推理判断题。由最后一段“This is linked to climate change. Warmer seas mean more tropical storms, generating the perfect breeding conditions for locusts.”这与气候变化有关。温暖的海洋意味着更多的热带风暴,为蝗虫创造了完美的繁殖条件。由此可知,温暖的海洋是气候变化,全球变暖的影响,有利于蝗虫繁殖。所以全球变暖对蝗灾的爆发起到了助推作用。故选D项。【24题详解】推理判断题。由最后一段“We must act now t
65、o avoid a full-blown catastrophe.”我们现在必须行动起来,避免一场全面的灾难。可知这是一种呼吁和号召。结合上文,主要介绍了东非蝗灾爆发的相关情况。两者相结合可知这篇文章的目的是为了告知大家蝗灾情况并呼吁大家采取行动避免蝗灾大爆发。故选B项。【25题详解】推理判断题。章主要讲述了非洲东部发生了几百年以来的最严重的一次蝗虫灾害,并呼吁大家采取行动避免蝗灾大爆发。结合选项A. A guidebook 旅行指南;B. A health magazine 健康杂志;C. A news report 新闻报道;D. A chemistry paper 一篇化学论文,所以可知
66、文章来自新闻报道,故选C项。第二节 (共5小题,每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。If youve found yourself thinking of a new job or new career, dont be upset. _26_Job opportunities in health care are on the increase and expected to rise 34 percent through 2020. _27_ A much larger population of the eld
67、erly means a huge increase in demand for medical services and the people that provide them._28_ Our health care is getting more and more complicated. And, that means highly skilled people are needed to deliver the service. Put these two things together and you get higher salaries and more employees
68、are demanded. We all know that doctors make the big bucks (钱). But, to be a good doctor, you must endure over 10 years of schooling and work amazing hours.Fortunately, you dont need to become a doctor to settle into an exciting, secure, and well-paying job. There are many opportunities available, an
69、d one of the best ways to get into the field is as a medical assistant. _29_ The position can be part-time or full-time, or even just evenings and weekends. Working conditions and benefits tend to be excellent, and you can manage to have a life outside of work as well.Many medical assistants choose
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-362650.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
