2021_2022学年新教材高中英语课时分层作业十一Unit4Meetingthemuse含解析外研版选择性必修第一册20210603178.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 十一 Unit4Meetingthemuse 解析 外研版 选择性 必修 一册 20210603178
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十一).单句语法填空1His story was so moving (move) that we were all moved to tears.2Knowing the disappointing results,his parents felt disappointed (disappoint)3My purpose is to help(help) him,not to teach him a lesson.4The door remained locked (lock)when he came back again from work.5Dont get too exc
2、ited (excite) by the sight of your name in print.6As we joined the big crowd,I got separated(separate) from my friends.7Her lifelong dream was to be(be) a famous writer.8From his puzzled face,we could see he was puzzled(puzzle)9Our achievements in the fight against COVID19 are very encouraging(encou
3、rage)to other countries.10Students job is to study(study) hard so as to realize their great ambition in the future.完形填空My mother has taught kindergarten for 39 years.She used to collect and wash old tennis balls. 1 my father drilled (钻孔) holes in each one.Once my father finished them,the balls would
4、 fit 2 onto the feet of a standard school chair and 3 the annoying noise that let out every time kids moved the chairs.When you are in 4 of a classroom filled with kids who have never been to school before and turning them into students,the little things 5 One day,a boy was transferred into my mothe
5、rs 6 He had a long record of misbehavior,including eight suspensions(暂时停学)from his 7 school.His teacher still remembered being 8 about how he would influence her classroom.However,my mother welcomed him with a smile and kindly 9 the rules and expectations for her class.The next day,he 10 directions
6、with,“What are you going to do if I dont do it?”My mother still smiled at him.She explained that she was there to help him and 11 he could do well.Day after day,she praised everything he did that was 12 It was a few tiring months, 13 he gradually turned into one of the best students that year.By 14
7、a loving heart with right classroom management measures,teachers can do 15 in a single school year.【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。文章主要讲述了作者的妈妈作为一名幼儿园老师所实施的良好班级管理措施及展现出来的爱心、耐心等优秀品质。1A.Again BAlso CThenDThusC然后(Then)作者的爸爸把每个网球钻几个孔。2A.strangelyBtypicallyCpartlyDperfectlyD一旦我的爸爸钻完孔,这些球就完全(perfectly)适合学校的标准椅子的脚。3A.com
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369554.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(河北专版)2020秋九年级语文上册 期末复习专题二 字音、字形作业课件 新人教版.ppt
