2021_2022学年新教材高中英语课时素养评价四Unit2OnwardsandupwardsStartingout.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 Unit2OnwardsandupwardsStartingout
- 资源描述:
-
1、四Unit 2Starting out & Understanding ideas. 单句语法填空1. Now that many changes have taken place, we should keep pace with the changes too. 2. In the past he was often in debt, but in recent years he earned his living by doing business with local traders. 3. They were rarely (rare) seen together and certa
2、inly did not travel together. 4. Feeling rather hurt, I struggled to understand this rejection (reject). 5. He is trying to shelter his student from criticism (criticize). 6. If you have the interest to visit there, dont forget to take a camera and you are guaranteed to enjoy (enjoy) the sights in t
3、heir natural state. 7. I regret to say(say) it is not always easy to do the right thing. 8. They showed great perseverance (persevere) in the face of difficulty. 9. I admired him very much because he showed remarkable endurance (endure) throughout his illness. 10. If you are interested in it, let me
4、 know and Ill send you more information (inform). . 选词填空regret to, take for example, have. . . in common, stick. . . on, along the lines of, go wrong, turn down, dream of, a total of, play a part1. If you like, stick a picture of the country on the cover. 2. He was disappointed to find his suggestio
5、ns turned down. 3. Those two brothers not only look alike, but also they have a lot in common. 4. Communication along with information industry plays an important part in modern times. 5. Honey, I regret to say I cant go to the get-together tonight. Im tired out. 6. Of course, the answer to this, as
6、 in all scientific things, is something along the lines of “it depends. ”7. At present, we are studying a total of nine subjects, the most difficult of which I think is physics. 8. Take our school for example. In the campus, there are several HD cameras monitoring the whole school in case of emergen
7、cy or school bullying. 9. At first it did work for some time, but it went wrong ten minutes later. 10. Tom dreamed of being a pianist when he was very young. . 完成句子1. As I expected, he got the first place again in this mid-term examination. 正如我所料, 他在期中测验中又得了第一。2. It is the language and culture cours
8、es that make the university famous. 是语言和文化课程使这所大学出名。3. It seems that people are becoming more and more selfish. 人们似乎变得越来越自私了。4. Be careful, or youll get/have your hands hurt. 当心, 否则会弄伤手的。5. They might have found a better hotel if they had driven a few more kilometers. 如果他们多开几千米的话, 他们也许会找到一个更好的旅馆。. 阅
9、读理解A(2021三明高二检测)It was the summer of 1965. DeLuca, then 17, visited Peter Buck, a family friend. Buck asked DeLuca about his plans for the future. “Im going to college, but I need a way to pay for it, ” DeLuca recalls, saying “Buck said, You should open a sandwich shop. ”That afternoon, they agreed
10、to be partners. And they set a goal: to open 32 stores in ten years. After doing some research, Buck wrote a check for $1, 000. DeLuca rented a storefront (店面) in Connecticut, and when they couldnt cover their start-up costs, Buck kicked in another $1, 000. But business didnt go smoothly as they exp
11、ected. DeLuca says, “After six months, we were doing poorly, but we didnt know how badly, because we didnt have any financial controls. ” All he and Buck knew was that their sales were lower than their costs. DeLuca was managing the store and going to the University of Bridgeport at the same time. B
12、uck was working at his day job as a nuclear physicist in New York. Theyd meet Monday evenings and brainstorm ideas for keeping the business running. “We convinced ourselves to open a second store. We figured we could tell the public, We are so successful, we are opening a second store. ” And they di
13、din the spring of 1966. Still, it was a lot of learning by trial and error. But the partners learn-as-you-go approach turned out to be their greatest strength. Every Friday, DeLuca would drive around and hand-deliver the checks to pay their suppliers. “It probably took me two and a half hours and it
14、 wasn t necessary, but as a result, the suppliers got to know me very well, and the personal relationships established really helped out, ” DeLuca says. And having a goal was also important. “There are so many problems that can get you down. You just have to keep working toward your goal, ” DeLuca a
15、dds. DeLuca ended up founding Subway Sandwich, the multimillion-dollar restaurant chain. 【文章大意】本文是一篇记叙文。主要叙述了DeLuca和Buck合伙开店, 虽然他们经历了失败, 但一直坚持最终取得成功的事。1. DeLuca opened the first sandwich shop in order to _. A. pay for his college educationB. support his familyC. help his partner expand businessD. do
16、 some research【解析】选A。细节理解题。根据第一段Im going to college, but I need a way to pay for it, 可知他开三明治店是为了挣钱付学费。2. They decided to open a second store probably because they _. A. had enough money to do it. B. had succeeded in their businessC. wanted to make people believe that they were successfulD. wished to
17、 meet the increasing demand of customers【解析】选C。细节理解题。根据第四段“. . . . . We figured we could tell the public, We are so successful; we are opening a second store. ”可知在第一家店铺没有盈利的情况下, 为了向顾客证明这家店的生意是红火的, 他们开了第二家店。3. What contribute most to their success according to the author? A. Making friends with suppl
18、iers. B. Learning by trial and error. C. Finding a good partner. D. Opening chain stores. 【解析】选B。推理判断题。根据第四段And they didin the spring of 1966. Still, it was a lot of learning by trial and error. 可知他们真的做到了, 在1966年的春天, 但仍然需要在试验和错误中学很多。故答案为B项。B(2021北京高二检测)John OtwayJohn Otway has been playing music and
19、 making records in the UK for more than 40 years. Over the years he has released more than ten albums. He has played hundreds of concerts. He has written two autobiographies. He has worked with some of the countrys best musicians and he has even made a film about his life. But despite all of this, m
20、ost people have never heard of him. Otway released his first record in 1972, but it was the Punk Movement a few years later that really gave him his big chance. Otway wasnt the greatest musician but his songs were always fun, and his performances on stage were always entertainingthere was a good cha
21、nce he would fall off the stage at least once in each show. The punks liked him, and in 1977 he had a small hit when his single Really Free made it to No. 27 in the UK top 40 charts. Otway really enjoyed his success but unfortunately, no more came. Not one of his records over the next 30 years was a
22、 hit. Although he never had much commercial success, Otway had a lot of very loyal fans. When someone asked him what he would like for his 50th birthday, his reply was: “A second hit. ” His fans went out and bought as many copies of the new single Bunsen Burner as they could. And in October 2002, Ot
23、way finally saw his wish come true. In a chart that featured international superstars like Pink, Will Young and Oasis, Bunsen Burner made it to No. 9. Many high street shops refused to sell the record, saying that Otway was too old and unattractive for the teenage market. Otway didnt care. He celebr
24、ated his success with an appearance on TVs biggest music show Top of the Pops. These days John Otway continues to play his music around the country, and there are always plenty of people who are happy to go and watch him perform. Hes a great example for anyone who loves making music. You dont have t
25、o be young, good-looking (or even very talented) to enjoy a long career in the music business. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要讲述了英国音乐家John Otway虽然在英国演奏音乐和制作唱片超过40年, 但是毫无名气。文章说明了John Otway从事音乐事业以来的事迹, 虽然John Otway没有名气但是他忠于自己喜爱的事业没有放弃。4. From Paragraph 1, we know that _. A. John Otway has released hundreds of alb
26、umsB. John Otway never worked with best musiciansC. John Otway has written hundreds of autobiographiesD. John Otway is not well-known in the UK as a musician【解析】选D。推理判断题。根据第一段中But despite all of this, most people have never heard of him. 可知尽管如此, 大多数人从未听说过他。由此可知, John Otway在英国作为音乐家并不出名。故选D。5. John Ot
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369636.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
