2021届高考英语大一轮复习Unit9Wheels课时作业9b北师大版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 一轮 复习 Unit9Wheels 课时 作业 北师大 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业9Wheels.阅读理解A(2019绵阳中学模拟考试)When I was little, I saw tons of bats flying around streetlights at night in my neighborhood in upstate New York.By the time I turned 7, I noticed something strange: All the bats in my neighborhood had vanished,_and I wondered why. Later I learned what had happened to
2、my towns bats. A disease called “white nose syndrome (白鼻综合征)” had killed 93 percent of New York States bats (and about 6 million bats across the country)! I was shocked. I asked the bat biologist what I could do to help, and she said, “Tell others whats been happening. Help people understand that ba
3、ts are important to our environment and need to be protected.”I thought I must teach people about bats. My first stop? The library, where I eventually checked out every book on bats they had. Next, I started a Facebook page called Buddies for Bats and posted any photos, facts, and videos that I coul
4、d find. Then I wrote a letter to the host of an environmental program on my local radio station, asking if theyd do a show on bats. (They did!)But I still wanted to find a way to educate people face to face. I managed to make a presentation to a school. I also used tools to describe how bats help fa
5、rmers (and protect our food supply) by eating cropdamaging insects.I practiced my presentation until it shone like a polished stone. It went over so well that other teachers started requesting me. Over the past three years, Ive talked in front of everyone from 5yearolds to senior citizens! The more
6、I present, the more I notice that I am changing minds. I have watched people go from dismissing bats as “disgusting (令人厌恶的)” to truly understanding them and advocating their protection.Right now, Im thinking of becoming a marine biologist (海洋生物学家) someday. As long as Im helping animals, Ill be happy
7、.本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者帮助保护蝙蝠的故事。1When the author was little, bats _.Alived mainly in the south of AmericaBwere well protected in upstate New YorkCdid great harm to the natural environmentDexisted in large quantities in upstate New York答案:D解析:细节理解题。由第一段中的“.tons of bats flying around streetlights at nigh
8、t in my neighborhood in upstate New York”可知,作者小时候,晚上能看到成群的蝙蝠,由此可知,那时纽约北部的蝙蝠数目极多。2The underlined word “vanished” in Paragraph 2 can best be replaced by “_”AreproducedBdisappearedCstarved Dexpanded答案:B解析:词义猜测题。由第二段中的“A disease called white nose syndrome (白鼻综合征) had killed 93 percent of New York States
9、 bats (and about 6 million bats across the country)!”可知,一种被称为“白鼻综合征”的疾病杀死了纽约州93%的蝙蝠(全美约六百万只蝙蝠死亡)。由此推断,作者看到蝙蝠都消失了。3Paragraphs 3 and 4 mainly talk about _.Athe authors efforts to help protect batsBhow the author started Buddies for BatsCwhy the author did a radio show on batsDthe difficulty the author
10、 had in educating people答案:A解析:段落大意题。由第三、四段的段首句及其后的细节展开可知,这两段主要讲述了作者为帮助人们了解蝙蝠对环境的重要性所做出的努力。4What can we infer about the authors presentation?AIt was ignored by the audience.BIt was far from satisfactory.CIt was effective.DIt was boring.答案:C解析:推理判断题。由倒数第二段中的“The more I present.and advocating their pr
11、otection.”可知,作者的演讲慢慢地改变了人们的想法,人们不那么讨厌蝙蝠了,开始认识到蝙蝠的重要性,并且倡导大家保护蝙蝠。由此可推知,作者的演讲很有效。B(2018江苏卷)In the 1760s, Mathurin Roze opened a series of shops that boasted (享有) a special meat soup called consomm. Although the main attraction was the soup, Rozes chain shops also set a new standard for dining out, whi
12、ch helped to establish Roze as the inventor of the modern restaurant.Today, scholars have generated large amounts of instructive research about restaurants. Take visual hints that influence what we eat: diners served themselves about 20 percent more pasta (意大利面食) when their plates matched their food
13、. When a darkcolored cake was served on a black plate rather than a white one, customers recognized it as sweeter and more tasty.Lighting matters, too. When Berlin restaurant customers ate in darkness, they couldnt tell how much theyd had: those given extralarge shares ate more than everyone else, b
14、ut were none_the_wiser they didnt feel fuller, and they were just as ready for dessert.Time is money, but that principle means different things for different types of restaurants. Unlike fastfood places, fine dining shops prefer customers to stay longer and spend. One way to encourage customers to s
15、tay and order that extra round: put on some Mozart (莫扎特). When classical, rather than pop, music was playing, diners spent more. Fast music hurried diners out. Particular scents also have an effect: diners who got the scent of lavender (薰衣草) stayed longer and spent more than those who smelled lemon,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-372042.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2019-2020学年人教版高中语文必修五培优新方案课件:第三单元 系列写作案(三) 锤炼思想 学习写得有文采 .ppt
