《创新设计》2015高考英语(广东专用)大二轮总复习高考倒计时第3天精练一刻钟.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新 设计 2015 高考 英语 广东 专用 二轮 复习 倒计时 精练 一刻钟
- 资源描述:
-
1、高考倒计时第03天.常考句型【句型1】as far as one is concerned“就所知”仿写:就我所知,下列方法对我们帮助很大。As_far_as_I_am_concerned,the_following_ways_are_of_great_help_to_me.【句型2】There is no doubt that.“毫无疑问”仿写:毫无疑问,近视在我国的年轻人中是一个严重的问题。There_is_no_doubt_that_nearsightedness_is_a_serious_problem_among_the_youth_of_our_country.【句型3】It go
2、es without saying that.“不用说,不必说”仿写:不用说早睡早起是值得的。It_goes_without_saying_that_it_pays_to_keep_early_hours.阅读理解A体 裁话 题关键词建议时间正确率记叙文生活故事save7分钟/5One morning,Anns neighbor Tracy found a lost dog wandering around the local elementary school.She asked Ann if she could keep an eye on the dog.Ann said that sh
3、e could watch it only for the day.Tracy took photos of the dog and printed off 400 FOUND fliers(传单),and put them in mailboxes.Meanwhile,Ann went to the dollar store and bought some pet supplies,warning her two sons not to fall in love with the dog.At the time,Anns son Thomas was 10 years old,and Jac
4、k,who was recovering from a heart operation,was 21 years old.Four days later Ann was still looking after the dog,whom they had started to call Riley.When she arrived home from work,the dog threw itself against the screen door and barked madly at her.As soon as she opened the door,Riley dashed into t
5、he boys room where Ann found Jack suffering a heart attack.Riley ran over to Jack,but as soon as Ann bent over to help him the dog went silent.“If it hadnt come to get me,the doctor said Jack would have died,”Ann reported to a local newspaper.At this point,no one had called to claim the dog,so Ann d
6、ecided to keep it.The next morning Tracy got a call.A man named Peter recognized his lost dog and called the number on the flier.Tracy started crying,and told him,“That dog saved my friends son.”Peter drove to Anns house to pick up his dog,and saw Thomas and Jack crying in the window.After a few mom
7、ents Peter said,“Maybe Odie was supposed to find you,maybe you should keep it.”【语篇导读】本文是一篇记叙文,论述了Ann收留的小狗Riley救了她儿子一命的故事。1What did Tracy do after finding the dog?AShe looked for its owner.BShe gave it to Ann as a gift.CShe sold it to the dollar store.DShe bought some food for it.解析事实细节题。根据第二段Tracy印发
8、传单,寻找失主可知。答案A2How did the dog help save Jack?ABy breaking the door for Ann.BBy leading Ann to Jacks room.CBy dragging Jack out of the room.DBy attending Jack when Ann was out.解析事实细节题。根据第三段,Riley向Ann狂叫,又冲进她儿子的房间,可知。答案B3What was Anns attitude to the dog according to Paragraph 4?ASympathetic.BDoubtful.
9、CTolerant.DGrateful.解析推理判断题。Riley救了Ann的儿子,Ann的态度当然是“感激”。答案D4For what purpose did Peter call Tracy?ATo help her friends son.BTo interview Tracy.CTo take back his dog.DTo return the flier to her.解析推理判断题。根据第五段可知,Peter给Tracy打电话的目的是想带走他丢失的狗,因为“他”“recognized his lost dog”。答案C5What can we infer about the d
10、og from the last paragraph?AIt would be given to Odie.BIt would be kept by Anns family.CIt would be returned to Peter.DIt would be taken away by Tracy.解析推理判断题。根据最后一段可知,当Peter去Ann家领狗时,Thomas与Jack正在哭着,Peter最后说“也许你们更应该养这条狗”可以推断出应选B项。答案BB体 裁话 题关键词建议时间正确率应用文广告writing skills7分钟/5Want to improve your writi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-372633.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
