2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT 4 SHARING 教学.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教英语选择性必修第四册课时作业:UNIT SHARING 教学 2021 2022 学年 新教材 英语 选择性 必修 第四 课时 作业 UNIT
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写1There was such a jam(堵塞) of people that we couldnt get in.2Secondary(中学的) school means junior high school and high school.3The clay(黏土) is very stiff;we must make it thinner with water.4All of us joined happily in the chorus(合唱)5Some of the food crops failed.However,the cotton(棉花) did
2、 quite well.6The teacher is cleaning the blackboard with a board rubber(黑板擦)7The College had not wanted to be too rigid(死板的) in imposing teaching methods.8He slapped his forehead(前额),as if suddenly remembering something obvious.9Two platforms(平台) on the stairs move horizontally,meeting at the center
3、.10See how many cups and saucers(杯托) we have,but dont count in the cracked ones.阅读理解AReading can be a social activity.Think of the people who belong to book groups.They choose books to read and then meet to discuss them.Now,the website BookC turns the page on the traditional idea of a book group.Mem
4、bers go on the site and register the books they own and would like to share.BookCrossing provides an identification number to stick inside the book.Then the person leaves it in a public place,hoping that the book will have an adventure,traveling far and wide with each new reader who finds itBruce Pe
5、derson,the managing director of BookCrossing,says,“The two things that change your life are the people you meet and books you read.BookCrossing combines both.”Members leave books on park benches and buses,in train stations and coffee shops.Whoever finds their book will go to the site and record wher
6、e they found it.People who find a book can also leave a journal entry describing what they thought of it.Emails are then sent to the BookCrossing to keep them updated about where their books have been found.Bruce Pederson says the idea is for people not to be selfish by keeping a book to gather dust
7、 on a shelf at home.BookCrossing is part of a trend among people who want to get back to the “real” and not the virtual(虚拟)The site now has more than one million members in more than one hundred thirtyfive countries.【语篇解读】本文是一篇说明文。介绍了某网站发起的图书分享活动。1Why does the author mention book groups in the first
8、 paragraph?ATo explain what they are.BTo introduce BookCrossing.CTo stress the importance of reading.DTo encourage readers to share their ideas.B推理判断题。作者在第一段中提出读书也是一种社交活动,那些参加读书小组的人经常在一起阅读讨论所读内容,增强相互之间的理解。接着在最后一句提出BookC,说明作者提到读书小组的目的正是为了介绍网站BookC。故B正确。2What does the underlined word “it” in Paragraph
9、 2 refer to?AThe book.BAn adventure.CA public place.DThe identification number.A代词指代题。根据本句“hoping that the book will have an adventure,traveling far and wide with each new reader who finds it”可知,那些留下书的人希望自己的书能够随着找到它的人走得更远。可知其中的it指代前半句提到的同一事物“the book”。故A项正确。3What will a BookCrosser do with a book af
10、ter reading it?AMeet other readers to discuss it.BKeep it safe in his bookcase.CPass it on to another reader.DMail it back to its owner.C推理判断题。根据文章第五段最后一句“.the idea is for people not to be selfish by keeping a book to gather dust on a shelf at home.”可知,让书在家久放蒙上尘土是一种很自私的行为,网站BookC的目的正是鼓励人们与别人分享图书,所以拿
11、到书的人最可能继续把书传递下去。故C项正确。4What is the best title for the text?AOnline Reading:A Virtual TourBElectronic Books:A New TrendCA Book Group Brings Tradition BackDA Website Links People Through BooksD标题归纳题。通读全文可知BookC把改变人生的两种事物:遇到的人和读过的书联系在一起。D项内容能够涵盖文章的中心思想。BAmber has a degree in business management and eco
12、nomics.She put her skills to good use when she spent eleven months in Cambodia(柬埔寨) through World Hope International as a volunteer working with a local microfinance(小额信贷) company to help the poor get financial services.Ambers first few weeks in Cambodia was busy and difficult as she tried to learn
13、the language,understand the culture and get used to her new surroundings.Her volunteer service involved working with a local microfinance company.In addition to writing plans,preparing international marketing materials and building donor relations,Amber met with company clients.During these visits s
14、he learned how the small loans they received transformed their lives.She learned firsthand the benefits of microfinance,which by providing farmers and smallbusiness owners with affordable working capital (such as money to buy a sewing machine) helped them to earn their way out of poverty.“It never s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382100.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
