2021-2022学年新教材外研版英语必修第一册课时作业:UNIT 3 FAMILY MATTERS 8 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材外研版英语必修第一册课时作业:UNIT FAMILY MATTERS WORD版含解析 2021 2022 学年 新
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八).单句语法填空1Look!The two boys are swimming(swim)in the pool.2Jack often goes(go) to bed at ten oclock on weekends.3Long long ago,there was(be)a war between birds and beasts.4Is your father a teacher of English in No.1 Middle school?No!But he taught(teach)English there for ten years.5The email s
2、he had looked forward to arrived(arrive)yesterday.6Tom is in hospital now.He broke(break)his arm yesterday.Oh,I didnt know.I will visit(visit)him this afternoon.7His sister usually goes (go)to school at 7:00 am.8Progress has been(be)so far very good and we are sure that the work will be finished on
3、time.阅读理解Radha is a little sweet girl,who is 7 years old.Radha is a bit curious about everyone and everything she sees or hears.One morning,she told her mother that she wanted a new friend for herself.On hearing that,her mother said,“Dear,you already have so many friends.” But Radha exclaimed(大声说),“
4、Oh,Mum,these friends you are talking about go to their house as the sun sets.I want a friend who stays with me.”The next morning Radhas mother got a mango plant from the market and called Radha.Radha saw her mother within the front yard with the mango plant.She curiously asked,“Mum,what are you doin
5、g with the mango plant?” Her mother told Radha that she was making space for the new friend of Radha.Radha didnt understand what her mother wanted to say.Observing Radhas confused expression,her mother said,“My dear,you want a friend with whom you can stay all the time,but your friends also have a m
6、other who would worry about them.So I have brought this mango plant.”Radha understood what her mothers point was,but she didnt understand the role of the mango plant.She questioned,“Mum,I understand but then again why do you have a mango plant?”Her mother replied,“Dear,this plant will be always with
7、 you as your friend.He will grow up beside you.Share your thoughts and secrets with him.Water him.This friend will not only provide you with shade but will give you fruits.”Radha happily watered the mango plant and promised to cherish (爱护)it.This was Radhas new friend.【语篇解读】语篇类型是记叙文,主题语境是个人生活。小女孩Rad
8、ha想有一个能一直陪着她的朋友,妈妈在院子里种下一棵杧果树,并将这棵树作为新朋友送给了Radha。1Why did Radha want a new friend?AHer old friends left her.BShe wanted to have more friends.CHer old friends couldnt always be with her.DShe needed a friend to enjoy sunset together.C细节理解题。根据第二段中Radha说的话“these friends you are talking about go to their
9、 house as the sun sets.I want a friend who stays with me”可知,Radha想要一个能一直陪着她的朋友。2How did Radha feel when her mother brought a mango plant home?APleased.BPuzzled.CWorried. DAnnoyed.B细节理解题。根据第三段中的“She curiously asked,Mum,what are you doing with the mango plant?”和第四段中的“Observing Radhas confused expressi
10、on”可知,Radha一开始并不知道妈妈种芒果树的用意,她看到妈妈在前院手里有一棵杧果树,感到很困惑。3Why did Radhas mother think a mango plant could be Radhas friend?ARadha could grow up with the plant and benefit from it.BRadha liked mangoes and could get them from the plant.CRadha didnt need to share anything with the mango plant.DRadha couldnt
11、get along with kids but could with the plant.A推理判断题。根据倒数第二段可知,Radha的妈妈认为杧果树可以陪伴Radha成长,这符合了Radha对新朋友的要求(一直陪着她),而且杧果树可以结果实,还可以提供庇荫处,对Radha有好处。4What would be the best title for the text?AA mango plantBA mothers loveCRadhas new friendDRadha: a little sweet girlC标题归纳题。全文围绕Radha想要一个新朋友展开,故C项最合适。.完形填空With
12、 his leg lame(瘸的)and his teeth uneven(参差不齐的),the boy thought of himself as the most unfortunate child in the world.He _1_ played with his classmates,and when asked to answer questions,he always _2_ his head without a word.One spring,his father brought home some saplings (树苗).Each of his children wou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382326.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
