2021-2022学年新教材外研版英语选择性必修第一册单元检测:UNIT 6 NURTURING NATURE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材外研版英语选择性必修第一册单元检测:UNIT NURTURING NATURE WORD版含解析 2021 2022
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(六).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AHow to Begin Teaching in AustraliaWhat an amazing country! Australia is a country of great beauty,interesting culture and fantastic opportunities.Besides,Australia is famous for some lovely animals,such as kangaroos,koalas,etc.Tasmania has some of the cleanest a
2、ir on earth and is a fantastic spot to get out into the great outdoors.If you are a keen walker,this is the place for you with numerous trails (小路) and walkways winding over the whole island with views over the Bay of Fires,a special region on Tasmanias northeast coast.Teaching OpportunitiesThe TEFL
3、 sector is strong in Australia and there are plenty of job opportunities for teachers.However,rules and regulations are strict here,so youll need to be qualified and preferably experienced.There are many private language schools.Due to visa restrictions on many nationalities,and a constant flow of t
4、eachers,there are always vacancies (空缺)Besides,the very nature of language schools means that you are paid at an hourly rate and your hours may vary from month to month.Also,the state runs the Adult Migrant Education Program and the Department of Technical and Further Education runs English courses
5、for permanent (永久的) Australian residents with nonEnglishspeaking backgrounds.So you might find yourself teaching children,adult migrants (移民),local people or international students from all over the world.Teaching RequirementsAre you looking for a position in a place where the people are friendly,th
6、e weather is good and the pay is generous? Look no further than Australia.Here are the teaching requirements:Degree RequirementBA/BS requiredTypical Contract Length3 monthsPeak Hiring SeasonJulyVisa InfoWork permitTypical StudentsStudents professionalsMonthly Living Cost7751,000Average Monthly Salar
7、y1,3002,000【语篇解读】本文是一篇应用文。文章是为了解决澳大利亚语言学校英语教师短缺的问题而发布的一则招聘英语老师的启事。1What can we know about Tasmania?AIt is an island with few trails.BIt has the thinnest air on earth.CIt lies in the northeast of the Bay of Fires.DIt is a suitable place for outdoor activities.D细节理解题。根据第二段“Tasmania .is a fantastic spo
8、t to get out into the great outdoors.”可知,Tasmania是进行户外活动的合适地点。2Why are English teachers quite needed in Australia?ATeachers are required to have rich teaching experience.BThere are few qualified local English teachers.CThere are strict restrictions on visa applicants.DTeachers in Australia hardly ge
9、t paid well.C细节理解题。根据第四段“Due to visa restrictions on many nationalities”可知,造成澳大利亚英语老师短缺的原因之一是该国对护照申请者有严格的限制。3How much can you earn at least in one term of the contract?A3,900.B3,000.C4,500.D6,300.A细节理解题。根据表格的内容可知,一个合同期是三个月,每个月的最低收入是1 300英镑。因此一个合同期的收入最少是3 900英镑。BArshads family made tea in Islamabad f
10、or almost 30 years,but he had only joined them for a few months when professional photographer Javeria Ali spotted him,in September of 2016. Somehow,the young chaiwala (tea maker) managed to look into Alis camera at just the right moment to have his attractive blue eyes forever immortalized (不朽的) in
11、 a photo that has been shared online ever since.Hours after the picture was shared on Twitter,it went popular,and everyone started asking about the handsome chaiwala.Days after that photo of him went popular,Arshad,who was 17 at the time,appeared as a model for a Pakistani clothing brand.Before 2016
12、 was over,Arshad Khan had been on all the major variety shows in Pakistan.He had done several modeling performances,and even appeared in the music video of famous Pakistani singer Muskan Jay,where he got a bit too close to the female artist.That raised questions from oldfashioned Pakistanis,and afte
13、r stating it was uneasy to face all the attention,the famous chaiwala took a break from life in the centre of public attention.Rumors came that his family had forbidden him from working in the entertainment industry.Arshads 18th birthday in 2017 marked his return,and although it didnt have the same
14、influence as his discovery,it proved that he was still in demand.He became the pace of Pehchan Mall,and in 2018 he started shooting a TV and Internet series called Chaiwala & Friends.In September 2019 the handsome chaiwala appeared on a TV show to announce that in spite of having a modeling and acti
15、ng career,he had returned to making tea again and planned to open his own cafe.In the meantime he is keeping busy on social media.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章讲述了一张照片让巴基斯坦一卖茶小哥Arshad意外走红。4What happened to Arshad in September of 2016?AHe started to work as a professional chaiwala.BHe met up with an old friend in
16、 his tea shop.CHe photographed a handsome chaiwala.DHe became famous unexpectedly.D推理判断题。根据第一段的描述可推断,2016年九月Arshad因一张照片意外走红。5Why did Arshad disappear from the spotlight for a while?AHe was attacked by all kinds of rumors.BHe decided to learn music from Muskan Jay.CHe couldnt stand too much public at
17、tention.DHe didnt like working in the entertainment industry.C细节理解题。根据第二段的“.after stating it was uneasy to face all the attention,the famous chaiwala.”可知,Arshad离开娱乐圈是因为他无法承受公众过多的关注。6Having returned to the public,Arshad _Aopened his own cafeBattracted little attentionCran a mall in IslamabadDset foot
18、 in the screenD细节理解题。根据第三段的“.in 2018 he started shooting a TV and Internet series.”可知,Arshad复出后开始拍影视剧,踏足影视圈。7What is the text mainly about?AHow to attract public attention through Twitter.BHow a future super star was discovered in PakistanCHow a simple photo changed the life of a tea maker.DHow to c
19、hoose between ones dream and family business.C主旨大意题。通读全文内容可知,本文主要讲述了一张简单的照片如何改变了卖茶小哥的生活。CThe swift (雨燕) is a common bird that lives all across Europe and much of Asia,but their flight time is anything but common.This mediumsized bird now holds the record for the most time spent in the air per year,w
20、ith data showing that some of them can spend up to 10 months out of 12 without landing even once.They drink and eat in the air,feeding on any insects that they can catch in flight,and they can even sleep in the air as well.Theories about birds being able to spend most of their lives in the air can d
21、ate back to the 1950s,but it was actually a study published in 2016 that showed the common swifts astonishing ability to fly almost nonstop.At that time it was already known that some larger birds like frigate birds (军舰鸟) could stay in the air for months.But researchers believed that common swifts d
22、id the same.A team of researchers at Lund Universitys Department of Biology developed a new type of microdata recorder to track the birds movements,and fitted the recorders to 19 common swifts that were later recaptured. Without going into too much detail about the results of the study,the findings
23、showed that common swifts spent over 99% of their time during the 10month nonbreeding period (非繁殖期) in the air.Swifts are born to fly.Their bodies are suitable for the almost nonstop flighttheir wings are long and narrow,their legs are short and light,and they have an almost perfect aerodynamic shap
24、e (流线型)Swifts generally have a higher survivability rate compared to most birds,and their love of flight is believed to directly influence that. Being in the air for long periods of time means they dont have to worry about most dangerous hunters.So the next time you see a common swift flying in the
25、sky and ask yourself when it might come down for a rest,youll know that its probably going to be quite a while.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章讲述了雨燕能连续10个月在空中飞行而不着陆,其飞行能力让人叹为观止。8What can we learn about swifts and frigate birds?AThey are actually relatives.BThey both have amazing ability to fly.CThey can live toget
26、her in the air for months.DThey were observed in the same study in 2016.B细节理解题。根据第二段的“.some larger birds like frigate birds (军舰鸟) could stay in the air for mon swifts did the same.”可知,雨燕和军舰鸟都有惊人的飞行能力。9The study by Lund Universitys Department of Biology suggested that _Aover 99% of swifts spend more
27、than ten months flying per yearBvery few of swifts can catch enough insects to eat in flightCswifts fly almost all the time except the breeding periodDswifts movements have no fixed destinations C推理判断题。根据第三段的“mon swifts spent over 99% of their time .nonbreeding period (非繁殖期) in the air.”可推断,这项研究表明,除
28、繁殖期外雨燕几乎一直在飞。10What contributes to swifts holding the record?ATheir steady food supply.BTheir mediumsized bodies.CTheir continuous practice.DTheir inborn physical structure.D细节理解题。根据第四段内容可知,它们天生的身体构造使它们能够长时间连续飞行,是它们能保持飞行时间最长这项纪录的原因之一。11Why can swifts enjoy a higher survivability than many other bird
29、s?AThey fly higher than other birds.BThey are sensitive to danger in the air.CTheir longterm flight keeps them from most hunters.DTheir bodies get much stronger during continuous flight.C细节理解题。根据第五段的“.directly influence that.Being in the air.dont have to worry about.”可知,由于长期飞行,雨燕可以避开大多数猎食者,因此其存活率比其他
30、鸟高。DYouve put on your nice clothes,your hair comes out just right,and someone tells you how great you look.But instead of enjoying the praise,you find it difficult to give a response.So,why can a compliment (称赞) be so hard to accept?“Many people have trouble accepting compliments.Sometimes,its tied
31、to social anxiety.It can also be caused by feelings of low selfesteem (自尊心),or by going through life without experiencing positive feelings of being grateful,” explains Lisa Schuman,a New Yorkbased social worker.“Besides,if youre feeling anger towards someone and they give you a compliment,you may f
32、ind it hard to believe.”Have you ever met a person who couldnt respond well to someones wellmeaning,kind words and had to escape from the conversation? Social anxiety disorder is not just a catchall phrase;its an actual condition.People with it can really struggle with both giving and getting compli
33、ments.They may cast off kind words about themselves because they dont feel worthy of getting them.This leads to a bad cycle of reducing selfesteem and even more social anxiety.Even for people who dont suffer from this disorder,compliments can sometimes lead to embarrassment,especially if youre feeli
34、ng unsure of yourself in the moment.And its a very rare person who never feels uncomfortable some of the time,either at parties or during close conversations.But learning how to accept compliments is an important social skill that everyone can benefit from,whether they experience social anxiety occa
35、sionally or often.Studies have shown that selfknowledge and selfesteem are the two main influences on our social interactions.We actually bring our own feelings about ourselves into each conversation we have.Everyone has a poor selfesteem day every now and then.If we get a compliment on such a day,i
36、ts hard to believeand pretty much impossible to accept.So even a purehearted,wellmeaning and honest compliment is going to land on us like a lie.Then how can we properly deal with others compliments in that case?【语篇解读】本文是一篇议论文。文章阐述了为什么有些人在听到别人称赞自己时会感觉无所适从。12What do Lisa Schumans words suggest?APeopl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382348.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
