2021年高中英语 Unit 2 Onwards and upwards Section A Starting out & Understanding ideas课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高中英语 Unit Onwards and upwards Section Starting out Understanding ideas课后篇巩固提升 外研
- 资源描述:
-
1、Unit 2Onwards and upwardsSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.The purpose of the passage is to inform us the reason for protecting the heritage.答案of2.Dont offer (comment)if you cannot understand the real meaning.答案comments3.He understood that it was the fault of his skin
2、 colour that accounted for their (reject).答案rejection4.Nowadays,cycling,along with jogging and swimming, (regard)as one of the best all-round forms of exercise.答案is regarded5.She is struggling (bring) up a family on a very low income.答案to bring6.I am very delighted (teach)you something about Tang po
3、ems.答案to teach7.You will (rare),if ever,have to wait longer than an hour.答案rarely8.Though at first we are hurt,we (eventual) learn from the experiences.答案eventually.短语填空give up;go wrong;turn down;have in common;work on;be delighted to;dream of;be regarded as1.If you lose your focus,things can easily
4、.答案go wrong2.To my great surprise,you say you will learning English.答案give up3.What do the music festivals ?答案have in common4.It is impolite to the warm-hearted offer.答案turn down5.He has spent the last two years a book about childcare.答案working on6.She running her own business.答案dreams of7.It the pu
5、rpose of life in ancient Greece.答案was regarded as8.I hear that you have succeeded.答案am delighted to.完成句子1.手势是如此普遍,以至于我们在使用时很少注意到。Hand gestures are so common that when were using them.答案we rarely notice2.见到我他很高兴,邀请我坐在他旁边。 ,he invited me to sit next to him.答案Delighted to see me3.我从小就梦想成为一名教师。I have si
6、nce my childhood.答案dreamed of becoming a teacher4.来到营地意味着加入了一个每个人都必须同意一起工作的社区。Coming to camp means joining a community where everyone must .答案agree to work together5.她收到我的信,给我回了个电话。She my letter with a phone call.答案made a response to关键能力提升练.阅读理解AJ.K.Rowling frequently shows there is magic every day.
7、Her Harry Potter series has helped people through times of stress and depression and she is always there to deliver wise words of encouragement.She is one celebrity who is very active on Twitter.So when a single dad named Matt Burke sent her a message thanking her for the series,she noticed.Her seri
8、es had helped strengthen his relationship with his 9-year-old daughter Bailey.He included a link to his article titled Being a Broke Parent.He explained how he hadnt found a level of financial stability that allowed him to pay bills on time and take his daughter on more activities and events.The fam
9、ily also doesnt have the Internet or TV,which means theres no “digital babysitter” and he has to rely on his own creative ways to bond with his daughter.Since he received the series,the main thing that has occupied them these days is reading books together.Burke admits that he thought he was “too co
10、ol” for the books when they first came out and he was in his twenties,but hes loving reading them now.“We switch off chapter by chapter reading them out loud,” Burke explains.“This not only allows her to get more used to reading aloud in front of someone,but it gets me directly involved in something
11、 she loves,and it gives me the chance to be very dramatic when I read my chapters and bring myself into the characters in the book,which has proven to be a ton of fun.”After hearing Burkes story,Rowling said how honored she was when Harry Potter was a part of his familys life and offered Burke more
12、books.Besides,people are also offering to send Burke more books as gifts.For Burke,this experience,far more than gifts,will be what he treasures.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了英国著名作家J.K.Rowling的文学作品对一个单亲家庭的影响。1.Why did Burke thank J.K.Rowling according to the text?A.She guided him how to write a good story.B
13、.She encouraged him when he was in trouble.C.Her books helped him through times of confusion.D.Her books helped him improve his bond with his daughter.答案D解析细节理解题。根据第二段最后一句“Her series had helped strengthen his relationship with his 9-year-old daughter Bailey.”可知,单身父亲Burke感谢J.K.Rowling是因为她的书帮助他改善了与女儿之
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382397.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022二年级语文上册 第六单元 口语交际:看图讲故事名师配套课件 新人教版.pptx
