2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价五Unit2MoralsandVirtuesDiscoveringUsefulStructures含解析新人教版必修第三册202103022146.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 Unit2MoralsandVirtuesDiscoveringUsefulStructures 解析
- 资源描述:
-
1、五Unit 2Discovering Useful Structures . 单句语法填空1. Having selected(select) the proper present, they sent it to their respectable professor. 2. Not knowing(know) what to do, the children had to wait for their parents to come back. 3. Hearing(hear) the signal, people ran out of the building. 4. Judging(j
2、udge) from the appearance, it is very peaceful, but in fact, a war will break out soon. 5. The decision having been made(make), what is to be done now is how to carry it out. 6. Working(work) harder at English, youll make greater progress. 7. When exploring the cave, they found a valuable mineral. 8
3、. It being(be) Sunday, many people go to the gymnasium to do physical exercise. 9. Looking (look) out through the window, we saw a beautiful scenery. 10. The case shocked the public, causing(cause) a hot debate over human nature on the Internet. 11. The villagers saw the fire burning brightly in the
4、 distance. When they hurried there, they found some houses burned/burnt to the ground already. (burn)12. When I was on my way to school this morning, I saw two women arguing(argue). 13. On the bank of the river, we found him lying(lie) on a bench, with his eyes fixed(fix) on a kite in the sky. 14. H
5、e had his leg broken(break) while riding a bike. 15. A beggar in rags stood there with his eyes staring(stare) at the steak on the plate. . 完成句子1. Personally speaking, Im satisfied with your performance. 就个人而言, 我对你的表现很满意。2. The film star intended to leave quickly, only to be surrounded by his fans.
6、这位影星想迅速离开, 却被他的粉丝包围了。3. Football is played all over the world, making it a popular sport. 全世界都踢足球, 这使它成为一种很流行的运动。4. There being no customers, they closed the store. 因为没有顾客, 他们关了店门。5. I stood by the door, not daring to say a word. 我站在门旁, 不敢说一句话。6. Having tried many times(=Though he had tried many tim
7、es), he still couldnt succeed. 尽管尝试了多次, 但他仍未成功。7. Setting off earlier/If setting off earlier(=If you set off earlier), youll get to the town at dusk. 如果早点儿出发的话, 你在傍晚的时候就会到达小镇。8. I saw a stranger sliding into the managers office. 我看见一个陌生人溜进经理的办公室。9. My parents leave me to choose/make(have)me choose m
8、y own friends. 我父母让我自己选择自己的朋友。10. Dont have the students studying all day. 不要让学生们整天学习。 . 阅读理解Elizabeth Blackwell was born on February 3, 1821 in England. While she was growing up, two of her brothers and six of her sisters died. Elizabeth decided to become a doctor. Her father was a sugar businessma
9、n. He encouraged equality (平等) between boys and girls so, unlike most girls, Elizabeth had the same education as boys. One night, when Elizabeth was eleven, a fire destroyed her familys business. The family became so poor that Mr Blackwell decided to go to America. When the family reached New York,
10、Mr Blackwell tried to start a new business, but failed. In 1837, he died. After being refused several times by medical schools, Elizabeth was finally accepted by Geneva Medical College in New York, largely as a joke. People there, even women, thought she was indecent (下流的) and asked her to leave. Bu
11、t with great determination, Elizabeth graduated with high honors. After graduation, Elizabeth went to Paris to learn more about medicine. Elizabeth returned to America in 1851. There she helped other women become doctors and opened a medicine store. Then, she begged her rich friends to give money to
12、 build a hospital. Elizabeths dream came true in 1857 when the New York Infirmary For Women and Children opened its doors. It was the first true hospital for women, run by women doctors in the world. In 1868, the hospital opened a medical college for women. After that, Elizabeth received a letter fr
13、om Europe asking her to come to her homeland and do for the women of Europe what she had done in America. She returned to England in 1869. There she served for forty years, which made her a hero. 【文章大意】本文介绍了美国首位取得医学博士学位的伟大女性Elizabeth Blackwell。1. What made Elizabeth want to be a doctor? A. Her poor
14、family. B. Her fathers advice. C. Her family members early death. D. The inequality between girls and boys. 【解析】选C。细节理解题。根据文章第一段的内容可知, Elizabeth年幼时她的兄弟姐妹相继死亡, 这让她产生了当医生的想法。2. Why did Elizabeths family move to America? A. To sell more sugar. B. To look for chances to live. C. To open a hospital for w
15、omen. D. To help Elizabeth study medicine. 【解析】选B。细节理解题。根据文章第三段的内容可知, Elizabeth一家搬到美国是为了寻找生存的机会。3. It can be inferred from Para. 4 that in America . A. hardly any women studied medicineB. studying medicine was considered decentC. women were not allowed to receive educationD. women and children suffe
16、red a lot from poor health【解析】选A。推理判断题。文章第四段讲到Elizabeth一开始遭到很多家医学院的拒绝, 在她被纽约的一家医学院录取后, 当地的人们甚至是妇女都认为她学医很下流, 都斥责她, 让她离开, 由此可知当时几乎没有女性学医, 因为在人们看来女性学医是一件下流的事情。4. Which is the right order of the following events about Elizabeth? a. She opened the first hospital for women. b. She opened a medicine store
17、in America. c. Her family moved to New York. d. She graduated from a medical school. e. She returned to England to serve. f. Her familys business was destroyed. g. She went to Paris to study medicine. A. c-f-d-g-b-a-eB. f-c-d-g-b-a-eC. f-c-g-d-b-a-eD. f-c-g-d-b-e-a【解析】选B。事件排序题。根据文章内容可知所列事件的正确顺序是: El
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383501.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级下册语文课件-24古诗两首∣苏教版 (共38张PPT).ppt
