2020_2021学年新教材高中英语课时素养评价十一Unit4BodyLanguageLearningAboutLanguage新人教版必修1.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 课时 素养 评价 十一 Unit4BodyLanguageLearningAboutLanguage 新人 必修
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十一 Unit 4 Body Language Learning About Language. 单句语法填空1. After thinking(think) for some time, I finally made up my mind to give up. 2. One learns a language by making mistakes and correcting(correct)them. 3. Mr Reed made up his mind to devote all he had to setting up(set up)some schools for p
2、oor children. 4. You were brave enough to raise objections at the meeting. Well, now I regret doing(do)that. 5. Keep on trying (try) and you will succeed. 6. It took the workmen only two hours to finish repairing(repair) my car. 7. Though it sounds a bit too expensive, it is worth buying(buy). 8. Ha
3、ve you forgotten borrowing(borrow)$1 000 from me last month? Will you please remember to bring (bring) it tomorrow? 9. She is very busy writing(write) her papers. She is far too busy to receive(receive) callers. 10. Jack said that he wouldnt mind waiting(wait) for us. . 完成句子1. I admitted making a se
4、rious mistake. 我承认犯了一个严重的错误。2. I found it useless arguing with him. 我发现和他争论没用。3. It is worthwhile spending much money on education. 在教育上多花钱是值得的。4. Remembering some new words every day can enlarge your vocabulary. 每天记一些新单词可以扩大你的词汇量。5. I cant imagine the boy speaking so rudely to his parents. 我难以想象那个男
5、孩对他的父母说话那么粗鲁。6. Being invited to the party was a great honour to the family. 被邀请去参加聚会是这个家庭的荣耀。7. Mr Jones decided to walk to the university instead of taking a taxi. 琼斯先生决定步行去大学而不坐出租车。8. While going shopping, people sometimes cant help being persuaded into buying something they dont need. 在购物时, 人们有时
6、会情不自禁地被说服去买他们不需要的东西。. 阅读理解My six-year-old granddaughter stared at me as if she were seeing me for the first time. “Grandma, you are an antique(古董), ” she said. “You are old. Antiques are old. You are my antique. ”I was not satisfied to let the matter rest there. I took out the Websters Dictionary an
7、d read the definition to Jenny. I explained, “An antique is not only old, its an object existing since or belonging to earlier times. . . a work of art. . . a piece of furniture. Antiques are treasured, ” I told Jenny as I put away the dictionary. “They have to be handled carefully because they some
8、times are very valuable. In order to qualify as an antique, the object has to be at least 100 years old. ”“Im only 67, ” I reminded Jenny. We looked around the house for other antiques besides me. There was a desk that was handed down from Rone aunt to another and finally to our family. “Its very ol
9、d, ” I told Jenny. “I try to keep it polished and I show it off whenever I can. You do that with antiques. ”There was a picture on the wall bought at a garage sale. It was dated 1867. “Now thats an antique, ” I said with pride. “Over 100 years old. ” Of course it was marked up and scratched(刮坏) and
10、not in very good condition. “Sometimes age does that, ” I told Jenny. “But the marks are good marks. They show living, or being around. Thats something to display with pride. In fact, sometimes, the more an object shows age, the more valuable it can become. ” I believed this was important for my own
11、 self-worth. Our tour of antiques continued. There was a vase on the floor. It had been in my house for a long time. I was not certain where it came from but I didnt buy it new. One thing about antiques, I explained to Jenny, was that they usually had a story. Theyd been in one home and then another
12、, handed down from one family to another, traveling all over the place. Theyd lasted through years and years. They could have been thrown away, or ignored, or destroyed, or lost. But instead, they survived. For a moment, Jenny looked thoughtful. “I dont have any antiques but you, ” she said. Then he
13、r face brightened. “Could I take you to school for show and tell? ”“Only if I fit into your backpack, ” I answered. And then Jennys antique lifted her up and embraced her in a hug that would last through the years. 【文章大意】这篇文章通过祖母跟小孙女的关于古董的谈话体现了祖孙之间深深的爱。1. Grandma read the definition of “antique” to
14、Jenny in order to _. A. express her disappointment at being called “antique”B. change Jennys shallow understanding of antiquesC. tell Jenny the importance of protecting antiquesD. list all the important characteristics of antiques【解析】选B。细节理解题。根据第二段中的“I was not satisfied to let the matter rest there.
15、 I took out the Websters Dictionary and read the definition to Jenny. ”可知, 祖母不想让她和小孙女关于古董的谈话就此打住, 她希望让小孙女对古董有更进一步的认识, 故B项正确。2. Which of the following information did grandma express to Jenny? A. The desk reminded her of her dear relatives. B. There was usually a sad story behind each antique. C. The
16、 spots on the picture showed its age and value. D. She planned to buy a new vase to replace the old one. 【解析】选C。细节理解题。根据第五段中的“But the marks are good marks. They show living, or being around. Thats something to display with pride. In fact, sometimes, the more an object shows age, the more valuable it
17、 can become. ”可知, 祖母想告诉小孙女这幅画上的斑点体现了它的年代和价值, 故C项正确。3. What can be inferred from the last paragraph? A. Grandma was too old to lift Jenny up. B. Jenny was too young to know grandmas humor. C. Jenny had a strong desire for grandmas love. D. Grandma had a deep long-lasting love for Jenny. 【解析】选D。推理判断题。
18、根据最后一段中的“And then Jennys antique lifted her up and embraced her in a hug that would last through the years. ”可知, 祖母把小孙女抱起来拥入怀中, 那是个恒久的拥抱。由此推知祖母深深地爱着小孙女, 故D项正确。4. What can be the best title for the passage? A. Jennys AntiqueB. Grandmas AntiqueC. A Tour of AntiquesD. A Story of Antiques【解析】选A。标题归纳题。根据
19、第一段中的“You are my antique. ”及倒数第二段中的“I dont have any antiques but you”可知, 文章从祖母和小孙女对古董这个词的理解入手, 小孙女说祖母就是她的古董, 体现了祖孙之间深深的爱, 故A项正确。. 完形填空(2020 上海高二检测)Human Civilization, Progress and AdvancementHow did some regions come to be wealthier and more powerful than others? Two historical events have shaped wh
20、at is known as human civilization, and have 1 vast chasms in prosperity and power among human societies. The first major cleavage(分裂) among human societies was between hunter-gatherer communities and settled, agriculturally-based communities. The former had 2 few members in a single community, large
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383512.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
