2020_2021学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅢLearningaboutLanguage.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit2HealthyeatingSection LearningaboutLanguage
- 资源描述:
-
1、课时作业(七)Unit 2Healthy eatingSection Learning about Language & Using Language(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1I_(think) it was easy to deal with,but a lot of problems have arisen.答案:thought2As students,we should_(combination) book knowledge with practice.答案:combine3It can be_(benefit) to share your fee
2、lings with someone you trust.答案:beneficial4China is ready to work with Australia to further _ (strength)cultural cooperation.答案:strengthen5If you dont know the meaning of some words in the passage,_ (consult) your dictionary please.答案:consult6I think your _ (limit) resources will not permit you to c
3、arry out such a big program.答案:limited7The _ (balance) development of education should be a real policy in the education practice.答案:balanced8He opened the wooden box out of _ (curious) and surprisingly found it was full of his mothers old photos.答案:curiosity9I called the _ (host) the next day to sa
4、y thank you for her invitation.答案:hostess10. The old man was a winner for his courage to challenge his own _ (weak) and confidence.答案:weakness.阅读理解AYou already know a number of things that can reduce your chances of getting various types of cancer.Avoiding tobacco (烟草) products is an important thing
5、,but have you ever considered your choice of dinner time as a reason for your risk of cancer?Probably not,but new research suggests that you might want to consider it.A new study published in the International Journal of Cancer discovers some very interesting connection between peoples time for dinn
6、er and their overall risks of developing certain types of cancers,including breast and prostate cancer,which are among the largest killers of women and men.“Modern life involves mistimed sleeping and eating patterns that are connected with poor health effects in experimental studies,” the researcher
7、s explain.“We assessed(评估)whether the time for meals is connected with breast and prostate cancer risks,in consideration of the lifestyle and chronotype (生物钟)”The research mainly focuses on how long a person eats their last meal of the day before bedtime.People who eat before 9 pm or eat at least a
8、couple of hours before hitting_the_sack have lower risks of developing cancers.The scientists assess that these people enjoy a 20% drop in cancer risks when compared to those who eat dinner after 10 pm or eat right before climbing into bed.The researchers followed the habits of thousands of people a
9、nd tracked their nighttime eating habits and whether they developed cancer over the long term or not.The numbers seem to reflect that it is beneficial to have dinner earlier if you hope to avoid some of the more common types of cancer,but the researchers still dont know exactly why thats true.At the
10、 moment,they believe circadian rhythm,which is the patterns of daily activity and sleep that humans have established over hundreds of thousands of years,is playing a role,though they cant say exactly how at present.语篇解读本文是一篇说明文。文章主要讲了早点吃晚饭可以降低得癌症的几率。1Why are tobacco products mentioned in Paragraph 1
11、?ATo introduce the topic.BTo make comparisons.CTo advertise some products.DTo show the harm of smoking.解析:推理判断题。根据文章第一段的“.but have you ever considered your choice of dinner time as a reason for your risk of cancer?Probably not,but new research suggests that you might want to consider it.”可知,第一段中提到烟草
12、是为了引入本文的主题。答案:A2What does the underlined part “hitting the sack” in Paragraph 4 mean?AGetting up.BGoing to bed.CDrinking some soup. DTaking some medicine.解析:词义猜测题。根据文章第四段“The research mainly focuses on how long a person eats their last meal of the day before bedtime.”及“.eat right before climbing int
13、o bed”可知,划线部分意为:去睡觉。答案:B3We can infer that the researchers_.Aneed further work to improve the studyBhave confirmed the effects of circadian rhythmClack longterm and reliable research evidencesDhave found the real causes of some types of cancer解析:推理判断题。根据文章最后一段“The numbers seem to reflect that it is
14、beneficial.humans have established over hundreds of thousands of years,is playing a role,though they cant say exactly how at present.”可推断,研究者们需要继续工作,进一步完善这个研究。答案:A4What can be the best title for the passage?A. Early to bed,early to riseBNothing is more important than healthCHealthy diet makes you su
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384017.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
