分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020_2021学年高中英语Unit3TheMillionPoundBankNoteSectionⅡWarmingUp.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:384075
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:265.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020 _2021 学年 高中英语 Unit3TheMillionPoundBankNoteSection WarmingUp
    资源描述:

    1、课时作业(十)Unit 3The Million Pound Bank NoteSection Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1Today I will introduce you to Charles Dickens,the great nineteenth century English _(novel)答案:novelist2Miss Lin has much _ (patient) and is fit for the job to look after the children.答案

    2、:patience3He hurried to the store,only to find the door_(close)答案:closed4Only after he finished his homework was he permitted _ (play) football.答案:to play5I _ (wander) along the pavement yesterday when some strangers came up and asked me the way to the police station.答案:was wandering6The last two _

    3、(scene) of the play arent as interesting as I expected.答案:scenes7The boy was found several hours later,_ (wander) on the pavement,lost.答案:wandering8The traffic policeman _ (spot) that I hadnt got my seat belt on and signalled me to stop.答案:spotted 9Legal advice should _ (seek) before you take any fu

    4、rther action.答案:be sought10Some famous and wealthy _ (businessman) announced that they would give most of their money away to charities.答案:businessmen.阅读理解ATheodor Seuss Geisel was born in Springfield,Massachusetts in 1904.He was famous because of the books he wrote for children.They combine funny w

    5、ords,pictures,and social opinions.Dr Seuss wrote his first book for children in 1937.It is called And to Think I Saw It on Mulberry Street.A number of publishers refused to publish it.They said it was too different.A friend finally published it.Soon other successful books followed.Over the years he

    6、wrote more than forty childrens books.They were fun to read.Yet his books sometimes dealt with serious subjects.By the middle 1940s,Dr Seuss had become one of the best loved and most successful writers of childrens books.He had a strong desire to help children.In 1954,the Life magazine published a r

    7、eport about school children who could not read.The report said many childrens books were not interesting.Dr.Seuss decided to write books that were interesting and easy to read.In 1957,Dr Seuss wrote The Cat in the Hat.He used less than 225 words to write the book.This was about the number of words a

    8、 sixyearold should be able to read.The story is about a cat who tries to entertain two children on a rainy day while their mother is away from home.The cat is not like normal cats.It talks.The book was an immediate success.It was an interesting story and was easy to read.Children loved it.Their pare

    9、nts loved it,too.Today many adults say it is still one of the stories they like best.语篇解读本文向我们介绍了美国著名的儿童作家Theodor Seuss Geisel。1Whats the best title for this passage?ASome of Dr Seuss books for childrenBWhat are Dr Seuss books mainly aboutCDr.Seussa famous writer of childrens booksDWhy are Dr Seuss

    10、books different解析:主旨大意题。通读全文,可知文章主要向我们介绍了美国著名的儿童作家Theodor Seuss Geisel,故选C。答案:C2What do we know about Dr Seuss first book for children?AIt was Dr Seuss worst book.BIt dealt with a very serious subject.CNeither children nor adults like it.DMany publishers didnt take it seriously at first.解析:推理判断题。根据第

    11、二段的“A number of publishers refused to publish it.”可推断,刚开始,很多出版商都不看好这本书,故选D。答案:D3How did Dr Seuss help children according to Paragraph 3?ABy asking others to help them in magazines.BBy writing interesting and simple books.CBy changing his old books into simpler ones.DBy giving them books for free.解析:

    12、细节理解题。根据第三段的“Dr Seuss decided to write books that were interesting and easy to read.”可知应选B。答案:B4We can most probably hear this passage on a radio program called “_”ATravel in America BThis is AmericaCPeople in America DAmerican Stories解析:推理判断题。本文主要是介绍美国一个著名儿童作家,故在“美国人物”栏目里最有可能听到这篇文章。答案:CBWhen I was

    13、a child,my mother would look at me and say,“You have something special,and I know you can achieve whatever you set your mind on.But you should always know what you will be doing next.”In college,I made a goal to do well in my study and win a scholarship every year.Certainly,I made it.After college,m

    14、y goal was to work and live in New York City.I got a good job and two years later,I had my own apartment on the Upper East Side.As I look back,I understand more clearly that setting goals gave me direction and a path to follow.When I was pregnant (怀孕的) with my first child,my new goal was to stay at

    15、home and raise my baby by myself.It means that I had to give up a lot of things,such as my job.It was difficult to accept the truth,but I knew what I wanted and nothing was going to stand in my way.When my second child was seven years old,I wanted to go back to work.However,my friends told me that i

    16、t was impossible to get a good job after being away from work for 10 years.But then I went to work as a manager in a big company.It wasnt easy at first,but I liked the challenge.I worked at that job for seven years and learned so much.But then I felt a new goal coming.I left my job last month and st

    17、arted my own company.I always teach my children the same thing that my mother told me:You can achieve anything you set your mind on.What do you want?Once you know,go get it.语篇解读本文是一篇记叙文。从小作者的母亲就告诉作者要树立目标,然后朝着目标努力,所以作者最后很成功,拥有了自己的公司。她的故事告诉我们树立目标很重要。5Why did the author stop working once?A. Because she

    18、 disliked her previous job.BBecause she met with difficulties in her job.CBecause she wanted to raise her child herself.DBecause she had no one to look after her child.解析:细节理解题。根据第三段的“my new goal was to stay at home and raise my baby by myself.”可知,作者停止工作的原因是想要自己带孩子。答案:C6. How did the authors friends

    19、 react to her decision to go back to work?AThey encouraged her greatly.BThey thought she couldnt get a good job.CThey thought she was not serious about that.DThey gave her suggestions on finding a good job.解析:细节理解题。根据第四段的“However,my friends told me that it was impossible to get a good job after bein

    20、g away from work for 10 years.”可知,当作者想要继续工作时,她朋友们的反应是觉得她找不到好的工作。答案:B7What does the author most probably want to show by writing this passage?AIts important to set goals in life.BWe should know our own needs.CWe should always be full of confidence.DIts important to make some changes in life.解析:写作意图题。

    21、根据文章内容可知,本文主要是讲树立目标的重要性。答案:A.完形填空I was_1_of an evening paper in London.One day I was _2_to write a few articles_3_begging (乞讨) in London.It was then that all my adventures (冒险)_4_.I made a decision that the best way of collecting_5_was that I would go deep into the realities of_6_.I used to be _7_;o

    22、f course,I had learned all the skills of makeup (乔装打扮),and I could still make the use of_8_.Having finished all necessary preparations,I placed myself in one of the_9_ streets.At home that night I was _10_ to find I had received_11_a pound.Well,you can imagine how_12_it was to settle down to work_13

    23、_the newspaper at two pounds a week.When I knew that I could make as_14_as that in a single day,I _15_my job as a reporter,though my pride (自尊心) was_16_.My knowledge of makeup was so good that no one could recognize me even in the street and I quickly became a public character.All day and every day,

    24、money_17_ into my cap and I usually_18_at least two pounds in a day.In the end,I was able to have a large beautiful house in the country,and later to_19_.Nobody had any idea where my money_20_came from!My dear wife only knew that I had business in London:that was all.语篇解读本文是一篇记叙文,讲述了一个记者从为搜集真实素材而体验乞

    25、丐生活到放弃工作从事乞讨的经历和感受。1A.a teacher Ba reporterCa businessman Da shopper解析:词汇复现题。根据后文“I_ my job as a reporter”可知“我”是一名记者。“我”是伦敦晚报的一名记者,一天“我”被要求写几篇关于伦敦乞讨的文章。答案:B2A.invited BaskedCcalled Dhelped解析:习语搭配题。ask sb.to do sth.要求某人做某事。答案:B3. Ain BatCon Dfor解析:习语搭配题。a few articles on begging几篇关于乞讨的文章,on意为“关于”。答案:

    26、C4A.worked Bopened Coperated Dstarted解析:逻辑推理题。然后“我”所有的冒险活动就开始(started)了。operate操作,动手术。答案:D5A.facts BnewsCmoney Dproblems解析:词语辨析题。“我”做了个决定,搜集真实素材的最佳办法就是“我”深入生活实际。fact这里指“真实素材”。答案:A6A.life Bcountry Ccity Dtown解析:逻辑推理题。realities of life生活实际。答案:A7A.a doctor Ban actor Ca beggar Da policeman解析:前后照应题。“我”过去

    27、做过演员,当然“我”有许多乔装打扮的技能,现在“我”依然能充分利用它们。答案:B8A.it BmeCthem Dmyself解析:词语辨析题。them指上文的the skills。答案:C9A.smallest Bshortest Clongest Dbusiest解析:背景常识题。根据生活常识,乞讨应是去人多的地方。作者自然把自己放在伦敦最繁忙的(busiest)街道。答案:D10A.disappointed BsurprisedCsorry Dsad解析:前后照应题。那天晚上,“我”吃惊地发现,“我”收获了一英镑多。(下文提到作者当记者每周想赚两英镑都很难。)答案:B11A.over Bj

    28、ustConly Dexact解析:习语搭配题。over此处相当于more than,语气和力度符合上文语境。答案:A12A.easy Binteresting Chard Dhappy解析:逻辑推理题。你能想象到,就是当记者专心工作,每周想赚两英镑都是很难的事。答案:C13A.in BonCat Dfor解析:习语搭配题。work at专心于。答案:C14A.fast BquicklyCmany Dmuch解析:习语搭配题。当“我”发现一天能挣那么多时,“我”放弃了当记者的工作。as much as这里指over a pound。答案:D15A.gave up Bgave inCgave o

    29、ut Dgave off解析:词语辨析题。give up放弃;give in 屈服;give out发出,分发;give off发出。答案:A16A.hit BhurtCbroken Ddestroyed解析:逻辑推理题。由一个晚报记者转为一个乞丐,自尊心肯定有所伤害。伤害某人内心要用hurt。答案:B17A.threw BwentCran Dpoured解析:背景常识题。每天钱源源不断地涌入“我”的帽子。pour into意为“涌入”。答案:D18A.received Baccepted Cstolen Dsucceeded解析: 词汇复现题。根据上文“I had received_a pound.”可知选A。答案:A19A.marry BenjoyCsell out Dmove in解析: 逻辑推理题。买了大房子,自然要搬入(move in)。答案:D20A.easily BsimplyCreally Dusually解析:逻辑推理题。作者做得很隐秘,故始终没有人知道“我”的钱真正来源于哪儿。really真实地。后文提到,“我”的妻子只知道“我”在伦敦有自己的事业。答案:C

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020_2021学年高中英语Unit3TheMillionPoundBankNoteSectionⅡWarmingUp.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384075.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1