2020《导与练》高考英语人教版一轮复习练习:必修2 UNIT 3 COMPUTERS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 导与练 2020导与练高考英语人教版一轮复习练习:必修2 UNIT 3COMPUTERS WORD版含解析 2020 高考 英语
- 资源描述:
-
1、Unit 3Computers.阅读理解AAre you addicted to computer games? Do you stay up all night playing them? Do you feel happy after you play computer games?Theres no doubt that the excitement and appealing of games these days makes them hard to put down. We are attracted by the choice when it comes to gaming: Y
2、ou can role-playcreating your own fantasy characters and stories, giving you a chance to step out of everyday life into an imaginary world. And there are shooting games where you can let out your anger and depression in violent situations where you kill people with guns. You can get excited from the
3、 games.However,can these kinds of games really be fun and can being absorbed in virtual reality be good for us? Should we worry about their effects on our health?Popular games like Grand Theft Auto have been blamed for everything from falling results at school to causing acts of extreme violence. In
4、ternet safety adviser, Alan MacKenzie, thinks “many people understandably will just think that a game is just a game and not realizing the exact content thats in there”. He gives an example of the violence, which he says is “wholly inappropriate for anybody, not to mention children.”Others will argu
5、e that gaming is a harmless form of entertainment. There is evidence that playing video games could actually be good for us. Some games like Game of Thrones and World of Warcraft are educational and using games certainly can help children learn good qualities. Studies have also shown that the skills
6、 used in playing games can cause growth in certain areas of the brain, the ability to think in 3D and even improve our eyesight.Video game players are also no longer just simple creatures. For some, gaming is having a positive effect on their social lives with games like Halo and World of Warcraft o
7、ften being played in groups. When your group work together to win the game, your sense of achievement is higher than when winning by yourself.So every coin has two sides. It seems today, gaming isnt just for game fans and if used in a proper way, we can all take part. If video games have two sides,
8、what side do you stand by?1.The writer used a lot of questions at the beginning to . A.show his worries about the effect on healthB.lead into the topic of the passageC.ask the readers for their own opinions about gamesD.doubt the advantage of playing computer games2.Paragraph 3 mainly talks about .A
9、.the contents of games are complexB.games contain extreme violenceC.popular games lead to students falling results at schoolD.gaming is a harmful form of entertainment3.According to the passage, which of the following shows the good influence on social lives?A.Han Meimei passed the exam after playin
10、g the games.B.Li Hua learnt many English words from playing games.C.Sun Yan worked well with his teammates.D.Yang Li let out his anger and expression.4.In Paragraph 4, the author supports his idea .A.by giving some examplesB.with descriptive wordsC.by providing some numbersD.with some research resul
11、ts语篇解读:很多人玩电脑游戏上瘾,作者从多个方面分析了电脑游戏的好处与不足。答案及剖析:1.B推理判断题。根据下文讲的电脑游戏的利与弊可知,第一段的问题是为了引出本文话题对电脑游戏的看法,故选B。2.D段落大意题。根据第三段第三句Popular games like Grand Theft Auto have been blamed for everything from falling results at school to causing acts of extreme violence.可知,第三段主要讲了游戏是一种有害的娱乐形式。故选D。3.C推理判断题。根据第五段第二、三句中的b
12、eing played in groups,work together和C项中的worked well with his teammates表达相吻合,故选C项。4.D推理判断题。根据第四段第二句There is evidence that playing video games could actually be good for us.和第四段最后一句Studies have also shown that the skills used in playing games can cause growth in certain areas of the brain,the ability
13、to think in 3D and even improve our eyesight.可以推断出,作者在第四段用了一些研究结果来支持自己的观点。故选D。B(2018安徽安庆高三二模)On Friday, Germany s telecom regulator(电信业管理者), the Federal Network Agency, announced that a number of childrens smartwatches, designed for ages 5 to 12, can allow someone to remotely tap into the watchs mic
14、rophone and secretly spy from remote places.The regulator isnt just worried about the potential of people spying on childrenits worried the devices(设备) can be used to spy on anyone.And in Germany, its illegal to record private conversations without permission.“According to our investigations, parent
15、s were using the watches, for example, to listen in on their children during class”, said Federal Network Agency President Jochen Homann in a statement.Smartwatches that make phone calls, like the Apple Watch, are legal in Germany.The problem with many of the childrens smartwatches, however, is that
16、 the devices have a classic spying function, similar to a baby monitor, which can be easily activated (激活) just by using an app.The German regulator is so serious about destroying these devices.Its asking citizens to document the watches destruction and file evidence online.Once the watches are dest
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384411.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
