2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 A new start Section ⅢDeveloping ideas课时检测(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit new start Section Developing ideas课时检测含解析外研版必修第一册
- 资源描述:
-
1、Developing ideas.阅读理解ASharon, aged 22The most important thing to keep in mind when going into high school is to be yourself.Besides, I dont know what your middle school was like, but high school teachers will not care about things such as how much homework you already have in one night.Its best to j
2、ust learn to deal with things and manage your time wisely so you can achieve everything you need to.Frank, aged 21I think almost every kid feels both nervous and excited before their first day.You will probably love it.I know I did.You should join some sports or activities that will make your high s
3、chool experience more enjoyable. Good luck!Eddie, aged 20When I started high school I was really nervous, especially since I had been homeschooled all through middle school and didnt really know anyone.I suppose the best advice would be to just relax.The first couple of days can be a little bit hard
4、, but things will become easier before you know it.David, aged 19Im not going to lie.The first day is kind of frightening.But youll get used to it.Dont be afraid of anyone;upperclassmen will pick on you more if you let them know youre afraid.Just take it easy.Making some friends and staying with the
5、m will greatly help you get used to high school quickly.After the first week its really not bad at all.Dont worry.语篇解读:本文是一篇应用文。四个人回忆自己刚上高中时的情形,并对此话题发表了看法。1What can we infer from Sharon about high school?ATeachers are quite strict.BStudents often stay up at night.CTeachers provide little care for st
6、udents.DStudents should make good use of their time.解析:选D推理判断题。根据第一段中的Its best to just learn to deal with things and manage your time wisely .可知,莎伦认为在高中阶段要学会明智地管理时间,故选D项。2How did Eddie feel on his first day of high school?AExcited.BBored.CWorried. DRelaxed.解析:选C细节理解题。根据第三段中的When I started high schoo
7、l I was really nervous .可知,埃迪第一天上高中时非常紧张。3Who mentions the importance of friends?AFrank. BDavid.CSharon. DEddie.解析:选B细节理解题。根据最后一段中的Making some friends and staying with them will greatly help you get used to high school quickly.可知,戴维提到了结交朋友的重要性。BWhen David Carter started to study art at The Universit
8、y of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer.But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event.He developed schizophrenia (精神分裂症) later and spent many years without a home.Carter liked to spend time around UT, because he dreamt
9、 of being able to continue his study in the university and becoming a writer.After running into Carter many times, UT student Ryan Chandler decided to interview him for a project for the Daily Texan, the student newspaper of UT.“I interviewed him on Austins homeless problems.After I heard his story,
10、 we kept in touch and really became friends.I learned he wanted to get back to UT, so I decided to help him,” said Chandler.“He had got 87 hours, very close to a degree.Now, with changing degree requirements, he only has 64 hours to go.”With the help of Chandler, who worked with the university offic
11、e, Carter was assigned an adviser by UTs College of Fine Arts.“Its the greatest gift Ive ever received,” Carter said.“He did what had to be done to get me back to school, and I couldnt have done it without him.”After seeing a magazine article about Carter, a UT schoolmate decided to pay his tuition
12、fees without telling Chandler his name.Doug Dempster, dean of the College of Fine Arts, said in a statement, “David Carters decision to complete his degree is a testament (证明) to finishing well what was started and stopped, even many years earlier.We welcome him back as we do many students each year
13、 whose education could not be completed easily.Were going to help him through his remaining course work.”语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了一个多年前因病中断了德克萨斯大学学业的男子,受到学校同学和校方的关注和帮助,最终重返校园继续学业的故事。4Why did Carter stop studying in the university?ABecause he hurt an artist.BBecause he couldnt afford his study.CBecause he
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384455.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
