2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 RELATIONSHIPS Section Ⅱ LESSON 2 .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT RELATIONSHIPS Section LESSON 2021 2022 学年 新教材 高中英语
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单句语法填空1I think it important to read(read) English aloud every morning.2How beautiful she sings! Ive never heard a better(good) voice.3Does Lucy have a preference(prefer) for a particular colour?4Shes been very depressed and upset about this whole situation.5No one undertakes research in ph
2、ysics with the intention of winning a prize.6We know that the human brain is exquisitely sensitive to the outside world.7Many unemployed people experience feelings of isolation and depression(depress)8The couple complained about the high cost of visiting Europe.9I hope you dont mind me stopping in l
3、ike this,without an appointment(appoint)10Behaving badly yesterday,I am ashamed(shame) of myself now.完形填空Hundreds of people are waiting in line for free food outside a kitchen on the suburb of Harare in Zimbabwe.Mufambi and her twoyearold baby are 1 them.She waits patiently in line for her 2 Meanwhi
4、le,a volunteer is busy 3 their plates with porridge.This little food is apparently not 4 for her family.But the grateful mother feels 5 in a way.At least for one night,their meal is 6 Her family lost their 7 and they have difficulty making ends meet.Before a friend told her about the kitchen,Mufambi
5、s family often went to bed 8 The 9 is run by Murozoki.She is trying to make sure that people in her community are getting 10 Half of Zimbabwes population were facing food 11 before the coronavirus outbreak.Fortunately,assistance at different levels 12 in.UN food agency WFP is currently appealing for
6、 $19.5 million to 13 its fighting against the COVID19.The government also has restored its social welfare during the lockdown despite its tight 14 15 everything will change for the better.【语篇解读】本文主要讲叙了在津巴布韦首都哈拉雷郊区,Murozoki开设了一家厨房,给人们提供免费的食物。Mufambi和她的两岁的儿子就在其中,因为失去收入,他们一家经常饿着肚子入睡。Murozoki正在努力确保她所在社区
7、的人们得到食物。在新型冠状病毒爆发之前,津巴布韦有一半的人口面临食物短缺。幸运的是,来自不同层面的援助蜂拥而至。1A.withinBamongCforDagainstB根据后文“She waits patiently in line”可知Mufambi也排在队伍当中,此处表示“在(三者或以上)中间”应用介词among。故选B。2A.familyBchoiceCchanceDturnD根据上文“She waits patiently in line for her”可知此处为短语wait for ones turn “等待轮到某人”。故选D。3A.fillingBplacingCcovering
8、DprovidingA根据后文“their plates with porridge”可知是指一名志愿者正忙着往盘子里盛粥。fill with“装满”。故选A。4A.normalBadequateCattractiveDessentialB根据上文“This little food is apparently not”可知食物并不多,对她一家人来说并不足够。故选B。5A.relievedBexcitedCrelaxedDshockedA根据上文“But the grateful mother feels”可知虽然吃的不多,但是Mufambi还是很感激,因为有了吃的而心里感觉如释重负。故选A。6
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384562.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
七年级英语下册 Module 10 A holiday journey Unit 3 Language in use教学课件 (新版)外研版.pptx
