2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section Ⅱ夯基提能作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT NATURAL DISASTERS Section 夯基提能作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 夯基提能 作业
- 资源描述:
-
1、Unit 4Section 一、语言基础训练单句语法填空1The young man was very happy to get back the gold ring _which/that/不填_ he had lost on the train. 2Some people _who/that_ are successful learners often fail in other fields. 3The woman _who/that_ is shaking hands with my sister is a doctor. 4This is the most beautiful par
2、k _that/不填_ I have visited. 5She took photographs of the things and people _that/不填_ she was interested in. 6Look, here are some people _who/whom/that/不填_ I want you to meet. 7Do you still remember the chicken farm _that/which/不填_ we visited three months ago?8The picture _which/that_ was about the a
3、ccident was terrible. 9This is the very hotel _that/不填_ I stayed at when I was travelling here. 10The child _whose_ parents are dead is called Tom. 用定语从句合并句子1Do you know the man? The man spoke to the headmaster just now. Do you know the man _who/that spoke to the headmaster just now_ ?2I have seen t
4、he film. Theyre talking about the film. I have seen the film _that/which/不填 theyre talking about_ . 3The book was written by Mark Twain. He was a famous American writer. The book was written by Mark Twain _who/that was a famous American writer_ . 4The girl is from America. Her father is a Chinese. T
5、he girl _whose father is a Chinese_ is from America. 5My grandparents live in a house. It is more than 100 years old. My grandparents live in a house _which/that is more than 100 years old_ . 用定语从句完成句子1Music is the only thing _that interests me_ . 音乐是唯一令我感兴趣的东西。2He is a man _who we are all ready to
6、learn from_ . 他是我们大家都愿意向他学习的人。3This is the very book _that I am looking for_ . 这正是我要找的那本书。4The earthquake _that/which happened in Tangshan in 1976_ shocked the people all over the world. 发生在1976年的唐山地震使全世界人民感到震惊。5She is one of the girls _who have passed the exam_ . 她是通过考试的女孩之一。二、培优提升训练阅读理解The quick a
7、ction of Nick helped five people escape a fire on Hope Road. Nick said he usually left his house about 530 a. m. to do morning exercise,but that day he decided to stay at home to get his daughter ready for school. As he looked at his neighbors house,he realized that it was on fire. “I saw smoke and
8、flames and ran over and started beating on the side of the house shouting,Your house is on fire!Your house is on fire!” Nick remembered it was at about 9 a. m. that the firefighters put out the fire. Beverly Penny and her husband,Clark,along with their younger daughters,were sleeping in the living r
9、oom,next to the kitchen,when they heard Nick beating on the walls. She opened the bedroom door and black smoke came in. She managed to get her kids out. Her dog tried to hide under the bed,but Penny caught it by the leg and threw it out of the door. However,chickens in one of the rooms werent so luc
10、ky. Firefighters got the call at about 705 a. m. . “When we arrived with our fire trucks,there were heavy flames outside on the house,” Jerry said. He called Nick a hero,saying that without his quick responses (回应) the result could have been much worse. “The firefighters were fast,” Nick said. “They
11、 arrived here within about three minutes. ”“They did a great job,and I cant thank them enough,” Penny said,then looked at what remained in the house and shook her head as tears rolled down in her eyes. “Everything I have is gone. Luckily nobody was hurt in the fire. ” She said the fire could have be
12、en caused by an electrical problem. “Weve been having problems with mice,so that we could have had something to do with it,” she added. 文章大意:本文是一篇记叙文。讲述了Nick发现邻居家火情后及时报警,挽救了邻居一家人性命的感人故事。1What do you know about Nick? _C_ AHe left house at 530 a. m. that day. BHe has a son who goes to school. CHe live
13、s next to Beverly Penny. DHe had a day off on Thursday. 解析:细节理解题。根据第一段第三句“As he looked at his neighbors house,he realized that it was on fire. 可知,Nick和Penny是邻居。故选C。2Which of the following is true? _D_ AClark got hurt in the fire. BPennys dog saved her kids. CPennys dog was killed in the fire. DPenny
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384943.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022七年级语文下册 第二单元古诗文阅读作业课件 新人教版.pptx
