2021-2022学年新教材高中英语 Unit 5 Into the wild Section Ⅱ Using language课时检测(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Into the wild Section Using language课时检测含解析外研版必修第一册
- 资源描述:
-
1、Using language.阅读理解AWhen the dog named Judy spotted the first sheep in her life, she did what comes naturally.The fouryearold dog set off racing after the sheep across several fields and, being a city animal, lost both her sheep and her sense of direction.Then she ran along the edge of cliff (悬崖) an
2、d fell 100 feet, bouncing off a rock into the sea.Her owner Mike Holden panicked and called the coastguard of Cornwall, who turned up in seconds.Six volunteers slid down the cliff with the help of a rope but gave up all hope of finding her alive after a 90minute search.Three days later, a hurricane
3、hit the coast near Cornwall.Mr Holden returned home from his holiday upset and convinced his pet was dead.He comforted himself with the thought she had died in the most beautiful part of the country.For the next two weeks, the Holdens were heartbroken.Then, one day, the phone rang and Steve Tregear,
4、 the coastguard of Cornwall, asked Holder if he would like his dog back.A birdwatcher, armed with a telescope, found the pet sitting desperately on a rock.While he sounded the alarm, a student from Leeds climbed down the cliff to collect Judy.The dog had initially been knocked unconscious (失去知觉的) bu
5、t had survived by drinking water from a fresh scream at the base of the cliff.She may have fed on the body of a sheep which had also fallen over the edge.“The dog was very thin and hungry,” Steve Tregear said , “It was a very lucky dog.She survived because of a plentiful supply of fresh water,” he a
6、dded.It was, as Mr Holden admitted,“a minor miracle (奇迹)”语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了一只叫Judy的狗在追赶一只羊的时候,从悬崖上掉了下来,最后死里逃生的故事。1The dog Jody fell down the cliff when she was .Arescuing her ownerBcaught in a hurricaneCblocked by a rock Drunning after a sheep解析:选D细节理解题。根据文章第一段内容可知,一条叫Judy的狗在追赶一只羊的时候,从悬崖上掉了下来。故选D。2
7、Who spotted Judy after the accident?AA birdwatcher. BA student from Leeds.CSix volunteers. DThe coastguard of Cornwall.解析:选A细节理解题。根据文章第五段中的A birdwatcher, armed with a telescope, found the pet sitting desperately on a rock.可知,事故发生后是一个观鸟者看见了Judy。故选A。3What can we infer from the text?APeople like to tra
8、vel with their pets.BJudy was taken to the fields for hunting.CLuck plays a vital role in Judys survival.DHolden cared little where Judy was buried.解析:选C推理判断题。根据文章第六段中的It was a very lucky dog.She survived because of a plentiful supply of fresh water可知,在Judy的事故中,运气起着至关重要的作用。故选C。4Which of the followin
9、g can be the best title for the text?AMiracle of the CoastguardBSurviving a HurricaneCDangers in the WildDComing Back from the Dead解析:选D标题归纳题。文章讲述的是一条狗在追赶一只羊的时候掉到悬崖下面,最后幸运地死里逃生的故事,所以Coming Back from the Dead作文章标题比较合适。故选D。 BThe UN Environment Programme says that raising temperatures could mean the en
10、d of some migrating animals.Migrating animals move through several environments as they travel away from the cold area into winter to warmer ones.Birds may fly from one part of the world to another, perhaps stopping at feeding grounds on the way.Whales and turtles travel through huge areas of ocean.
11、A report says that changes in any one of the places where these animals stay can cause serious problems.“Obviously these animals have developed their traveling ways over thousands of years.But weather changes much greater over the next 25 to 50 years.And it is impossible for these animals to change
12、their habits fast enough,” said the report writer Dr Robert Hepworth.Turtles are hit hardest by rising temperatures.Scientists have found that at higher temperatures, turtles have far more female eggs than male ones.In parts of Malaysia, turtles are only giving birth to female babies.And some turtle
13、s are more probable to develop cancer as the waters get warmer.With birds, the main problem is the harm to important areas at the end of their travels or at resting places along the way.About onefifth of immigration birds are now in danger because of these changes, including rising sea levels, land
14、loss and more strong storms.Some other animals are now in great danger.For example, the North Atlantic Right Whale is losing their food because of the changing ocean flows; the WhiteNose Dolphin is outcompeted (淘汰) by other kinds in warmer waters.The report is not all bad news.Even with the temperat
15、ure changing, protecting the environment can still help migrating animals return.“We need governments to start taking action all over the world.The clock is ticking.We should make full use of every minute.” said Dr Hepworth.And now some projects are already working! Whales are changing their feeding
16、 habits, finding new feeding grounds and new foods to eat.语篇解读:本文是一篇说明文。文章谈论的是气候变化对迁徙动物的影响。5Why does this raising temperature mean the end of some migrating animals?AThey stop moving through several environments.BThey cant suit the changes during their travelling.CTheir travelling habits will be cha
17、nged fast enough.DThey keep flying from one part of the world to another.解析:选B推理判断题。根据文章第二段最后部分Dr Robert Hepworth所说的话可推断,气温升高意味着一些迁徙动物不能适应旅行中的变化,从而导致它们的灭绝。故选B。6What is the result of the warming according to the passage?AThe North Atlantic Right Whale may find new food.BSome turtles may develop cance
18、r with the warm waters.C1/5 of migrating birds change their feeding habits.DThe WhiteNosed Dolphin may have only female babies.解析:选B细节理解题。根据文章第三段中的And some turtles are more probable to develop cancer as the waters get warmer.可知,气候变暖导致了一些海龟在温暖的海水中可能会患上癌症。故选B。7What does the underlined sentence “The cl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384975.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
