广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解三十三.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解三十三 广东省 2014 高考 英语 二轮 复习 专项 训练 阅读 理解 三十三
- 资源描述:
-
1、阅读理解阅读下面短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳答案。A How would you like to teach yourself, rather than have teachers? According to the UKs Department of Education and Skills, students will teach themselves in the schools of the future. This means that there will be no more problems such as finding enough teache
2、rs. Estelle Morris, the UK Education Secretary, opened the 2002 Education Technology Conference in London recently. To start the conference, she presented a video showing a computergenerated model of the school of tomorrow. Greater use of computer technology and classroom assistants will help studen
3、ts develop their own way of learning, Morris said. She added that this is a more exciting as well as a more interesting way of learning. At the same time, teachers will be “freed from their traditional role as the source of all knowledge”. Children of all abilities will “form the curriculum(课程)aroun
4、d their individual needs.” They will “learn in their own time, at their own speed and in their own environment”. At home or at school, they will follow their learning programmes by looking at online libraries and watching lessons by world-class teachers and subject experts. Instead of going on field
5、 trips, students will use virtual reality. If they dont understand something, they can ask other students“take part in virtual communities with learners with similar needs”or e-mail their teachers. They will hand in their work electronically to be “auto-marked”. The classroom of the future is fast b
6、ecoming a reality. And the Department of Education will soon produce a guide to help schools adapt buildings for new technology, Morris said. These ideas are based on the UK governments plan to create an education system that provides students with a strong grounding of knowledge and skills at prima
7、ry school level. And provides the chance for students to develop their individual skills at secondary school level.36. According to the UKs Department of Education and Skills, the school of the future will _.A. cause more problems such as being able to find enough teachersB. set no homework and no t
8、ests for studentsC. make good use of the computer technology and classroom assistantsD. enable students to learn by themselves without teachers提示:依据第一段最后一句排除A项;依据第七段最后一句排除B项;第七段说如果学生有问题,可向老师发e-mail,因而不可说without teachers,排除D项。C项与第三段内容一致,故为正确答案。答案:C37. Estelle Morris thinks that computer technology do
9、es good to teachers in _.A. helping students develop their own way of learningB. enabling students to experience interesting and exciting ways of learningC. providing students with knowledge of all sortsD. not being considered the source of various knowledge提示:依据第四段判断正确答案为D项。答案:D38. If the students
10、do not understand something, they can _.A. go on a field tripB. go to ask their teachers to help themC. send e-mail to ask for a teachers helpD. have a look at other learners homework答案:C 依据第七段“or e-mail their teachers”39. If s a student is under the UKs newly-developed education system,he will be _
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
