2021-2022学年新教材高中英语 课时作业12 Unit 4 Stage and screen(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业12 Unit Stage and screen含解析外研版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 12 screen 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Stage and screen.单句语法填空1We will act out a conversation about making an arrangement(arrange) to go to a comedy show.2He has lost all his friends as a result of his foolish behaviour(behave)3The little boy felt grateful to the coach for his letting him join in the game.4He stepped and watched w
2、ith amusement to see the child so absorbed(absorb)5The absence(absent) of a quiet place at home where children can study was also having a negative effect.6He decided to work as a tour guide because the chance of working abroad appealed to him.7The driver managed to escape from the vehicle and shout
3、 a warning.8The government plans to bring in new laws forcing parents to take responsibility(responsible) for the education of their children.9In order to live up to their parents expectations,most of the kids have to study hard even over vacations.10One by one,the applicants left the interviewers o
4、ffice with disappointed(disappoint) looks on their faces.阅读理解AAs a child,Marta was surprisingly creative in painting pictures before she received any formal training.At age 8,she informed me she planned to become a filmmaker and stuck to that until,at 17,she and I decided that instead of taking a co
5、urse in film,she should be apprenticed to a brilliant sound editor,Bruce Nyznik,and his talented associates such as Peter Tilley,with whom I was then working.Martas love of trains led to the creation of her first film,Train of Thought,in 1991.After that transition from sound to film,she continued to
6、 direct and produce,as well as edit.Her works include Shattered Dreams,a 2006 documentary about a disadvantaged youth in Toronto;The Saviour of Ceylon,a film about the heroism of RCAF officer Leonard Birchall;and the sevenpart television series Being 80 with Jean Vanier.Marta was diagnosed with canc
7、er nine years before her death.She saw her cancer as something to be grateful for because it made her concentrate her attention on lasting spiritual realities,rather than the temporary passions that define most of our lives and most of the time.Marta had worked as an editor and director on more than
8、 30 films with Jean Vanier,founder of LArche,an international organization that assists the developmentally handicapped.So she came to her great trial with some hope that her physical pain could promote spiritual growth.She had had little contact with formal religious practice,so what changed her wa
9、s having to find the meaning of the cancer that threatened her life.In her final year or so,she began to write about her experience with cancer and the enlightenment(启发) that came with it.She meant to give purpose to her life by helping others.Above all,she wanted her friends and family to share the
10、 help she was able to give.In a conversation shortly before Martas death,I expressed some discouragements in my life,and she advised me to concentrate on something for which I was grateful.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要叙述了Marta如何在电影上取得成功的故事。Marta的天赋和她那顽强的精神深深地打动了作者,也给了作者寻求生活意义的动力。1What did Marta do in order to
11、 achieve her goal?AShe decided to pay a visit to Bruce Nyznik.BShe planned to take a related course.CShe wanted to learn from a famous sound editor.DShe hoped to make friends with Peter Tilley.C细节理解题。根据文章第一段中的“she should be apprenticed to a brilliant sound editor,Bruce Nyznik”可知,Marta不想学习电影方面的课程,而是直
12、接跟着音效剪辑师学习。2After Marta was diagnosed with cancer _Ashe had to turn her attention to her conditionBshe produced over 30 films with Jean VanierCshe realized what defined most of her lifeDshe took a positive attitude toward lifeD细节理解题。根据文章第三、四段可知,Marta被确诊为癌症之后,她并没有屈服于癌症,而是把它看作令人感激的事。由此可知,她很乐观。3Marta w
13、rote about her experience with cancer _Ato share it with other cancer victimsBto remind her family of her serious illnessCto provide help for othersDto provide information for cancer researchC细节理解题。根据文章倒数第二段中的“give purpose to her life by helping others.Above all,she wanted her friends and family to
14、share the help she was able to give”可知,她想用这种方式帮助他人。4What do you think of Marta in the passage?AHardworking.BInspiring.CHumorous.DStubborn.B推理判断题。尽管Marta身患癌症,但是她依然乐观地生活着。文章最后两段提到,她不仅勇敢面对癌症,而且还鼓励他人。inspiring“鼓舞人心的”,故选B。BWhat is success?I am not going to try to explain success.I think a precise meaning
15、 is impossible!Is it winning a gold medal in the Olympic Games or winning Wimbledon Championships,or being awarded a Nobel Prize?What else?I believe personal success could be anything it does not have to involve public recognition.Who is more successful?A millionaire who is unhappy,or a common perso
16、n who lives a simple,quiet,sincere and happy life?The simplest definition of personal success,I think,is to set out to do something and to succeed in doing it.The first step on the road to success starts with belief.Believe you can succeed and you will.Achieving success in whatever endeavor(努力) you
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385394.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
