2021-2022学年新教材高中英语 课时作业16 Unit 6 Space and beyond(含解析)外研版选择性必修第四册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业16 Unit Space and beyond含解析外研版选择性必修第四册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 16 beyond
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十六).单词拼写1He blew hard on the ashes to rekindle(重新激起) the fire.2My deskmate screamed(尖叫)when she found an insect in her pencil box.3In the future ,Space travel will become unexceptional(平常的)to the public.4There are dark shadows (阴影) under and around his eyes,which makes him look tired.5、It too
2、k him about a month to accustom(使习惯) himself to the senior high life.6Having lost engine power,the boats crew(全体人员) found themselves at the mercy of the wind.7The chemicals in paint (油漆) can be dangerous (危险的) to peoples health.8Tragically(悲惨地),she never saw the completed building because she died b
3、efore it was finished.9The returning space shuttle (航天飞机)fell towards the earth at high speed.10To their disappointment,the basketball match was suspended(中止) because of the power failure.阅读理解AComments on the July Issue of Readers DigestJennie Gardner,BathI couldnt agree more with Lee Child,that boo
4、ks are really important.Yes,you can get lost in them but you can also find yourself and new worlds and possibilities in them.Books help us to forget and remember.They remind us both of whats really important and whats not.And,as Lee says,they let us hold the whole world in our hands.We can feel the
5、weight of this world,we can mark our favourite spots,add in our own thoughts and see our progress through the pages as the story leads us back home,allowing us to refind ourselves along the way.Jayne Wile,North WalesBrian Blesseds I Remember was most enjoyable.I love Brian,a popular actor of stage a
6、nd screen.It was interesting to learn more about his life.I noted how he enjoyed being involved in the space programme,doing 600 hours training in Moscow and I have to agree with his thought,“We need to get out to Mars because the Earth has got to rest.” Mars has always been a source of inspiration
7、for explorers and scientists.Melanie Lodge,West YorkshireI was thrilled to read author Lee Childs If I Ruled The World.I was most impressed that he wanted to make teachers the most respected and highest paid professionals.I work as a teaching assistant in a primary school and have done so since my y
8、oungest daughter began school 12 years ago.Until then I had no idea just how much planning was involved in each lesson and how much patience was required in a class of 30 children! I also agree with Lee that theres nothing more rewarding than finishing a good book.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了三位读者对读者文摘七月号的
9、评论。1What is Jennie Gardners comment mainly about?ABooks make us get lost.BBooks mean a lot in life.CBooks help us progress.DBooks bring us possibilities.B细节理解题。根据第一段中的“I couldnt agree more with Lee Child,that books are really important.Yes,you can get lost in them but you can also find yourself and
10、new worlds and possibilities in them.”可知,Jennie Gardner的评论主要是关于书在生活中意味着很多。故选B。2What do we know about Jayne Wile?AHe once got trained in Moscow.BHe joined in the space programme.CHe thinks it necessary to explore Mars.DHes a popular actor of stage and screen.C细节理解题。根据第三段中的“I noted how he enjoyed bein
11、g involved in the space programme,doing 600 hours training in Moscow and I have to agree with his thought,We need to get out to Mars because the Earth has got to rest.”可知,Jayne Wile认为有必要探索火星。故选C。3What can be inferred from Melanie Lodges comment?AShe better knows how to teach.BShe thinks teachers are
12、 overpaid.CShe finds teaching more rewarding.DShe used to work in a primary school.A推理判断题。根据最后一段中的“I work as a teaching assistant in a primary school and have done so since my youngest daughter began school 12 years ago.”可推知,从Melanie Lodge的话中我们可以推断出她更懂得如何教书。故选A。4Which of them have a similar opinion
13、according to the passage?ABrian Blessed and Lee Child.BJayne Wile and Jennie Gardner.CMelanie Lodge and Jayne Wile.DJennie Gardner and Melanie Lodge.D细节理解题。根据第一段第一句“I couldnt agree more with Lee Child,that books are really important.”以及最后一段最后一句“I also agree with Lee that theres nothing more rewardin
14、g than finishing a good book.”可知,Jennie Gardner和Melanie Lodge有相似的观点。故选D。BAt first sight,Alma Deutscher,a thirteenyearold girl from England appears to be like any other typical preteen.She loves to skip rope,read and play with her younger sister.But this modest youngster,who composed her first musica
15、l work at age six,first short opera at age seven,and first fulllength opera based on Cinderella at age ten,is anything but average.Though her parents downplay (不予重视)her extraordinary talent,young Alma is being described as “little Mozart” by the music world.Almas operatic take on the classic fairy t
16、ale,which she began writing at age eight,has a slight twist.Her Cinderella is a musician who meets her Prince Charming through a song.“In my Cinderella,she sings the beginning of a ballad (情歌) but at midnight she flees.Eventually,the prince finds her after asking all the maidens of the land to sing
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385423.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
