2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(七)Unit 3 Fasterhigherstronger(含解析)外研版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业七Unit Fasterhigherstronger含解析外研版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1In the 1980s in this village,there were only muddy (泥泞的) roads to the outside.2The aim of the association (协会,社团) is to keep the skills of traditional furniture design for a long time.3Who marked the first human footstep (足迹) on the moon?4The Basketball hoop was beyond (超出) my reach,w
2、hich made me disappointed.5Composed of six teammates(队友) from different countries,I believe our team will finally win the debate.6He studied philosophy (哲学) and psychology at Cambridge.7But something made her look closer,and she noticed a shiny (闪光的) object.8The ball bounced (弹起)twice before he coul
3、d reach it.9This exercise will help students sharpen (使提高)up their reading skills.10Considering the injuries hes had,there can be little expectation(预料)of him winning the race.阅读理解ABasketball,the worlds greatest sport ever,but of course,it hasnt been around since the world began.No,somebody had to h
4、ave invented it.And that somebody would be James Naismith.Born in Almonte,Ontario,Canada,this Canadian gym teacher and physician would soon be the founder of basketball.It all started in December of 1891.Naismith was teaching in Springfield,Massachusetts and was asked by Luther HGulick,the Headmaste
5、r of the school for Christian Works to make a new sport.The main idea of the sport was mainly to be played inside when it was too cold to go outside.The new sport also had to keep athletes in their top conditions between the baseball and football season.Naismith began to work.The first gameball was
6、a soccer ball.The first baskets were peach baskets that Naismith cleverly thought of hanging on the wall.From there,the legacy of basketball began.Originally,there was 9 men to each team,but the objective was still the same;to pass the ball to other players on your team and put the ball in the oppos
7、ing teams net,or basket back then.From there,basketball caught on like wildfire.During 1885 high schools and colleges began to adopt the game,and by 1898,the first Pro League was founded.After the first game played,Naismith drafted 13 rules and regulations,but many more were yet to come.The hoops we
8、 know today were invented in 1906.They were steel,with a net hanging from its rim.Dr James Naismith is known worldwide as the inventor of basketball.The concept of basketball was born from Naismiths school days in the area where he played a simple childs game known as duckonarock outside his oneroom
9、 schoolhouse.The game involved attempting to knock a“duck”off the top of a large rock by tossing another rock at it.Naismith went on to attend McGill University in Montreal,Quebec,Canada.【语篇解读】本文是一篇说明文。主要介绍了篮球的起源。1The purpose of basketball first was probably _Abuilding up the constitution of high st
10、udentsBa kind of subject designed at schoolCa new sport played inside from cold weatherDenriching activities of studentsC细节理解题。根据文章第二段第四句话“The main idea of.to go outside.”可知,篮球运动是因为天气寒冷不能在室外活动而发明的新的室内体育活动。2The founder of basketball was a(n) _,who was born in Almonte,Ontario,Canada.AteacherBheadmaste
11、rCathleteDplayerA细节理解题。根据文章第二段第一句话“Born in Almonte.the founder of basketball.”可知,篮球运动的创始人是加拿大的一位体育教师兼医生。3When did the Middle School begin to adopt the basketball sport as a game?AIn 1861.BIn 1885.CIn 1889.DIn 1906.B细节理解题。根据文章第四段第一句话“During 1885 high schools and colleges began to adopt the game.”可知,在
12、1885年一些高中和大学开始采纳篮球作为一项比赛项目。4The attitude toward the basketball of the author is _Acritical BironicalCadmiringDunconcernedC观点态度题。根据文章中所提到的篮球运动被很多中学和大学采纳,并且受到越来越多的人的喜爱的事实可以推知,作者对篮球运动持赞赏的态度。BDigital journalism refers to news and its accompaniments (衍生品) produced through digital media.Many newspapers no
13、w also work on digital journalism,and lots of television news stations have websites to offer stories.Since reliance on news has increasingly focused on getting news on the Internet,digital journalism remains a growing form of journalism.Digital journalism can come from recognized and authoritative(
14、权威的)news sources,but individuals or small groups can also produce it.Actually,anyone with an Internet connection can find a way to write or publish a news story.For example,what one says,does,or expresses can easily be shown on YouTubewherever,whenever and whoever theyre.Some digital journalism news
15、 sites pay their employees to write for them; theyre more believable sources of news.Others arent careful about facts and truth value,and this usually causes sites to lack believability.The average person reading a website often ignores studying the sources of news.This can lead to the spread of mis
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385535.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
