2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(十七)Unit 6 At one with nature(含解析)外研版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业十七Unit At one with nature含解析外研版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业 十七 Unit
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十七).单句语法填空1The boy about whom they often talk is very kind.2Is there any reason for which you should have a holiday?3There are different kinds of books from which you may choose.4There are very few existing studies to draw conclusive evidence on which pram design is the best.5Water is a thing
2、 without which man cant live.6We settled down in a small house in front of which lay an old tall tree.7The school in which the celebration is held lies in the east of the town.8Do you remember the day on which we entered the semifinals?9This is the man with whom I have worked together for twenty yea
3、rs.10The plan to which most people present didnt agree was called off.阅读理解As ice melts in West Antarctica,the ground beneath is quickly rising a process that could prevent the catastrophic (灾难性的)collapse of ice sheets,according to researchers.A study published in the journal Science provides a glimm
4、er (一丝)of hope for a region affected by climate change.In recent years,several studies have warned that the ice sheet,which contributes to a quarter of melted ice worldwide annually,is very easy to break up.Scientists fear even slightly melting could cause global sea levels to rise by 3 metres.Resea
5、rchers at the Technical University of Denmark set out to answer how the bedrock underneath the ice sheet of West Antarctica behaves as the ice melts.To study the land,the team analyzed data collected by highprecision GPS equipment positioned on remote rock formations in West Antarctica,which measure
6、d movements of the land down to the millimetre over a 10year period.“After a heroic effort to install and maintain the network of sensors in one of the least accessible places on the planet,the team has been rewarded with incredibly valuable data,which tell an incredible story about the Earth,” wrot
7、e Valentina Barletta.The team found that the Earth was pushing the bedrock to rise faster than expected.In 2014,the surface rose by 41 millimetres: four to five times quicker than predicted.In 100 years,the land could be up to 10 metres higher than it is currently.It is hoped that as the ice melts,t
8、he Earths crust (地壳)will bounce back much faster than previously expected.In turn,this could stabilize what the researchers described as the “catastrophic collapse” of the ice sheet.Barletta told Newsweek the ice sheet will never be stable if global warming becomes too extreme.“Reducing the greenhou
9、se gas will give the ice sheet a better chance of survival because that would allow some known and unknown feedback to create better conditions for the ice,” she said.【语篇解读】研究发现,随着冰融化,西南极洲地下部分迅速上升,这一过程可以防止灾难性的冰盖坍塌。1What happens to West Antarctica as ice melts?AThe ground beneath is getting taller.BI
10、ts ice sheets break up completely.CGlobal sea levels rise by 3 metres.DClimate change comes to an end.A细节理解题。根据第一段第一句中的“As ice melts in West Antarctica,the ground beneath is quickly rising”可知,随着冰融化,西南极洲地下部分迅速上升。故选A。2Why do researchers use highprecision GPS equipment?A.To find out whether the ice she
11、et is very easy to break up.BTo find out the connection between the bedrock and ice melting.C.To find out what really affects the speed of ice melting.DTo find out when West Antarctica will disappear totally.B细节理解题。根据第三段中的“set out to answer how the bedrock underneath the ice sheet of West Antarctica
12、 behaves as the ice melts.To study the land, the team analyzed data collected by highprecision GPS equipment”可知,研究人员使用这一设备的目的在于研究冰盖下的基岩与冰融化之间的联系。故选B。3How did the research team feel about the study result?ADisappointed.BSorry.CSurprised.DAngry.C推理判断题。根据第五段的内容,尤其是其中的“than expected” “than predicted”可知,
13、研究者对研究结果感到意外。故选C。4What should we do for the ice sheets survival?AStop the bedrock from rising.BInstall more highprecision GPS equipment.CCreate more ice for the ice sheet.DCut down the greenhouse gas.D细节理解题。根据第七段第二句中的“Reducing the greenhouse gas will give the ice sheet a better chance of survival”可知
14、,减少温室气体排放将使冰盖有更好的幸存机会。由此可知D项符合题意。.完形填空One sunny afternoon,a sevenyearold girl went for a walk.She crossed a large area of grassland into the woods before she realized that she was lost.Sitting on a rock and _1_ what to do,she began crying.After a while,she _2_ to walk along a wide path lined with ta
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385582.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
